Arkadaşlar ben sizofrenim ?

Su mesajdan sonra senin kadin olduguna inancim kalmadi. Hangi tavuk cocuk tasiyor bu arada :)
Tavuk gibi yumurtluyorum arkadaşım sende kendine eğlence arıyor her soledigme bir arayışın var yok fake yerine fame dedi bilmem ne yazma bana sen n olur ya tamam ben Iğrenç biriyim erkegim ama sen yazma nolur

Şuan yazdiklarinizdan zerrei miskal bir şey anlamadım. Sizin yeriniz burası değil psikiyatri üzgünüm..

zaten hep seytan durtuyo bizim hic sucumuz yok

Aynen oyle
Bu kadinin cevresinde hic mi akli basinda biri yok anlamak mumkun degil
1 kisi bile doktora goturmemis , bir de ust uste doguruyor yazik ya cocuklara

Maalesef. Ya da sadece duygularını şuan forumda yazıyor. Kimsenin haberi yok.

Bir hastamız 6 doğum yapmıştı. Şuan felaket. Evlatları deseniz aynı hastalığın eseri. Çok zor çok. Evlendikleri kişileri de yok ettiler. Bir tanesi sürekli intihara yöneliyor. Eşini kaybetti. İyice gitti 3. Kızı. Yani bir kişi deyip geçmemek gerekiyor.

Bir kızı manik depresif, biri OKB... Biri bipolar. Mis gibi gen bıraktı.

Benimki
annemden kaldı sanırım hep ruh ve sinir hastalıklarında yatardi ve orada vefat etdi

Tavuk gibi yumurtluyorum arkadaşım sende kendine eğlence arıyor her soledigme bir arayışın var yok fake yerine fame dedi bilmem ne yazma bana sen n olur ya tamam ben Iğrenç biriyim erkegim ama sen yazma nolur
Ben sana ciddi yorum yazdim da sen ciddiye alip cevap vermedin. Senin amacin ney bir de biz anlayabilsek. Sana ilac mi yazalim teshis mi koyalim kayninin yuzune kezzap mi atalim napalim kardes?
Yada olayi normallestirmen icin yorum mu yazalim. Kimse anlamadi ne istedigini. Bu konuyu gecen defada okudum ben.

[QUOTE="hayalcannn, post: 59024015, member: 882710"

Benimde ananemden kaldı sanırım hep ruh ve sinir hastalıklarında yatardi ve orada vefat etdi[/QUOTE]

Tamam hanımefendi eğer konu içiniz almıyorsa okumayın sizde benim nickimi gördüğünüz an teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ama insan paylaşmak istiyorne yapmayı, yarın zaten doktoea gidicem

bacim bende hamileyim gecmiste psikolojisi bizulack biri varsa benm benm neler yasadigimi allah bilir herkedin hayati kendine zordur. boyle girdaps girerseniz kurtulusunuz yok ayrica siz sizofren falan degilsinz buraya konu acacak kadar. mantiklisiniz bu yuzden geleceginizi. diger tarafi zor suruma atmayin siz gayet sagliksinz bebeginize kavusacaginz ani dusunun eli isi yapin yemek yapin ama fantaxi yapmayin sizin icin diyorm

Ya tamam trollük yapıyorsunuz eğleniyorsunuz kendi çapınızda herhalde de keşke şizofreni gibi ciddi bir hastalığı dalga konusu yapmasaydınız. Bu hastalıktan muzdarip kişileri ya da yakınlarını incitmemek adına..
Ayrıca nesi bu kadar eğlenceli bu olayın anlamıyorym..

Bakın fantazi kendi evimde yatak odamda yapsaydim derdim ki banya banya arzuladin ve yaptın derdim ama esim alkolluydu ve o an ilişkide bulunduk esim kapıyı kapatalım dedi biri gelir görür dedi benimde o an sanki kaynim geliyor bizi kapıdan izliyor gibi aklımdan geçti yani bunun zeminini esi, hazirladi aslında o an ki goruntuyude bir filmde çok affedersiniz o pozisyonda ilişkide bulunuyordu insanlar ordan etkilendim ve o yuzden o tarz hayal etdim yani heyecan aradım neden aradım çünkü bunun aslında igrenc bisi olduğunu bildiğim için yani yasak olan herşey o an insana heyecan verirya o misal ama kendimi onunla değişiyor tövbe haşa asla dusunmedim zaten düşünsem aklima gelse o an hop derim dusunme

Ya takıntılarını çok ileri boyutta yaşıyorsun.Doktora gittiniz mi?Yani doktorun teşhisi şizofren mi?
Gitmediyseniz gidin kendinizi yiyip bitiriyorsunuz

Neden sizetroll yapıyorum gibi his var su an esim uyuyor 2 saat önce uyanikti ve ben çığlık cigliga ağladım esimde olduğunu şaşırdı sebebini de anlatamadim ve birine paylaşma ihtiyacı duydum yazdım çünkü ekim titredi ayağım tutmadı panik atak yaşadımyani ben burda insanlarla gece nin bu saatinde dalga gecmiyorum2sadece kendimi rahatsız gördüğüm için en azından benden saglikli2dusunen ınsanlardan destek bekliyorum iyi veya kötü ama gerçekten kaçırdığım bir nokta var mi acaba gerçekten takintilimiyim2yoksa altinda başka birşey mi var diye bilmediğim için dansiyorum yani troll değilimbenim ananem şizofrenidi ve ilk takıntıları vardı sonra bu hastalığa dönüştü ruh ve sinir hastaliklarinda sürekli yatdi 20 tane hap içiyordu e sonunda vefat etdi yani bu konuda en son dalga geçecek insan benim

tamam kendin ikinci konuda. ahh ne yakisikli diyorsun lutfen biraz. baska seylerle mesgul ol. tamam kaynini fantezini at cope bisey demoyorm. hamile olduguni anne olcagini unutma annelik hic kolay bise degil. birax konun. disinda olcak ama. bak venm buyuk kizmda bende grip olduk 8 aylik bebegimde ayni oyle onlar oksuruyor icim gidiyor dunyanin tum yuku uzerimde sanki. surekli onlar iyi olsun bana gesin onlar aci cekmesin. seni cokkk yoruci zor daha gunler. bekliyor bu yuzden kendini toplq kimse icin defilse. bebek icin km sen hasta degilsin. insan bazen depresyona girebilir. normal bise bole bir durum yasiyorsun fazlq abartiyorsun. bu dert degil hic bise .degil. sizofrenlik delilik bambaska bise. karistrmayin bunu depresyondan kurtulmanin cok yolu var

O an yakisikli gördüm içimden ole dedim yanidemedim ki keşke benim le olsa diye yakisikli demem o an hoş bulmam illaha hoşlandığım anlamına mi gelir niye insanlar bu şekilde yargılıyor aklım almıyorki ben bu konuyu bu kadsr taktigima bile saskinim ama elimde degil

Şizofreni dahil mental hastalıkların genetik geçiş özellikleri olduğunu biliyorum ama bunu kurup durmayın.illa sizde de olacak diye bir şey yok.
Doktora gitmeden önce YouTube dan falan bu gece içinizi rahatlatması ve sakinleşmeniz açısından bir kaç meditasyon dinleseniz?
Oturup ağlamaktansa harekete geçmeli değil mi
Söylediğinize göre bir de küçük kızınız var eşiniz de sizi ağlarken görüp rahat rahat uyuyor yani.
Siz de onu kaybetmektense aklımı kaybedeyim mi diyorsunuz?
Kendinizi toplamaktan başka çareniz yok.hadi ayağa kalkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…