onuda yaptım bu kezde doğru olanlar aslında bunlarmış gibi davrandı gene anlamadı işine öylesi geldi:
adamı değiştiremeyeceğine göre?
üzülme darılma ama adam aşık olsa bi nebze senın isteklerini yapar böyle bi durum olmadığına göre sen kabullenmeyi dene yoksa başka yol var mı?
Senı kaybetmekten dahi korkusu yok çünkü senı kaybetmeyi hiç yaşamamış onu hiç korkutmamışsın.
Hani denemiş olsaydın adamın tepkisini görür ona göre davranırdın
sen şimdi çekip gitsen senı döndürmeye çalışmaz mı?
Bu arada konuşuncada sabit cümleleri neyin eksik neyi paylaşamıyosun ailemi kabullenmiyosun bu yuvayı yıkmak için elinden geleni yapıyosun git ozaman boşanalım üzülemme şu saatten sonra artık::
bunlar aile içinde hergün görüşse de birbirlerinden bıkmayan tipler mi?
Yani hani her gün her gün gitseniz eşiniz kendi ailesinden bıkmaz mı?
Bir yere kadar kendi ailesi de bıktırı insanı insan kendi evinde olmak ister
acaba ben ailene karşı değilim onları çok seviyorum numarası yapsanız işe yaramaz mı?
onuda yaptım bu kezde doğru olanlar aslında bunlarmış gibi davrandı gene anlamadı işine öylesi geldi:
öylemi dersiniz kızlar bir hayat daha doğablirmi benim için işte bayan olmak toplum yapısı işsizlik(işimide bunun için bıraktım geldim şimdi iş arıyorum bu arada) sürekli düşündürüyo beni ailemin yanına sığabilirmiyim iş bulabilirmiyim hayatım nasıl olur..bağımlı olmuşum farketmeden bu adama...bunları düşününce korkuyorum..
canım çok üzüldüm inan. Excada acaba yaşadığınız sorunların nedeni eşinin onun ailesini saf dışı bırakmaya çalıştığını düşünmesi olabilir mi?
Acaba sen öfkeyle eşine bu şekilde hissettiriyor olabilir misin?
Biraz kendini çek bence. Madem boşanmak geçiyor aklından tüm seçenekleri denemelisin ki aklında kalmasın hiçbir şey değil mi?
Eşini bir süre ama uzun bir süre psikolojik olarak ailesiyle baş başa bırak ama bu terk etme, posta koyma yada kavga etme şeklinde olmasın.
Kendine eşin dışında ilgilenecek bir şeyler bul.
Ve kendini boşanmaya kanalize etme lütfen sürekli olarak.
Boşanmanı gerektiren bir durum yok sadece eşinin yumuşak karnını bulman lazım ki bunun için zamana ihtiyacın var.
Her şey düzelecek merak etme, sevgiler...
aile içi meseleleirinizden kesinlikle kv ye bahsetmeyin. Kendi kararlarınızı kendiniz alın. Eşin de bunu yapmalı. örneğin tatile gidtmek istediğinizdeen bile bahsetmeyin onlara. Tatilinize gidin. Dönüşte bile söylemek zorunda değilsiniz. Ha öğrenirlerse "bir arkadaşa gittik" veya ne bileyim başka biley söyleyin. Tek başınıza aile olamadıktan sonra müdahale eden çok olur. Anlaşılan eşiniz bunu başaramamış.
ben senı anladım anladım ne ıyı anladım hemde..bu benım esımdede vardı annesı babası yanlış bıse yapsa bıle herkes bu yanlış desede yok o doğrudur yanı en ıyısını babası bılır..ya erkek dedıgın karısını nıe alıo bı başka hayat kurmak ıcın..bıde tek oğlanlarda bu cok var..tek erkekmı aılenın..aman aman..bende bunu esımde cozememıstım madem annenın babanın dedıgı olacak nıe evlendın benı sectın gıt ananın babanın dedıgını al ozaman deılmı? Benım esımde nısanlıyken derdı bızım hayatımız olucak dıe evlendikten sonra bı duskunluk sureklı aıleye..bu degısmez bacım.cunku tek oğlan sende tek gelınsın.baska bıtane daha olsa onada gıderler gelırler ama senden başka saracak adam yokkı ıste offfff
ama yıkmak için elinden geleni yapıyo çok mutsuzum hiç değer vermiyo eve gelir yatar kalkar telde ailesi arkadaşları hizmetci gibi hissediyorum kendimi cesaret ve güç istiyorum artık sadece allahtan birde içimdeki bu hastalıklı sevginin bitmesini artık:
tabiki o da doğru belki ikincisi çok iyi olur.ama arkadaşın yaşadıklarının aynısını bende yaşadım sayılır.aile değildi bizim problemimiz.benim eşimde her fırsatta boşanalım diodu ama sabrettim şimdi ise çok mutluyum.tabi herkes yaşadığını bilir.çok zor bi durum.bende yuvamı yıkamadım.ya2.de kötü olursa dieee.çok zor bi karar o yüzden öle söledim
bende sizin gibi hemen ayrılık taraftarı değilim arada ailelerde olunca eşlerde bocalıyo fırsat vermiyolar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?