- 8 Eylül 2021
- 1.239
- 417
- 73
- Konu Sahibi balpetegi06
Arkadaşlar merhabalar. Henüz üyeliğim çok yeni. Hemen konuya girmek istiyorum yedi yıllık evliyim iki çocuğumu 32 yaşında dünyaya getirdim ve hiç zorlanmadım beşinci ayında hamileydim tabi zor bir çocuktu araya Pandemi ekonomik sorunlar vs araya girdiği için çocuk düşünemedik işe gittiğim içinde zor oluyordu. şimdi 38 yaşındayım geçtiğimiz kasım ayında spiralimi çıkarttırdım. Tabi ben hemen hamile kalabildiğini düşündüğüm için çok üstüne düşmedim bir kaç ay sonra yinede doktora gittim kontrol amaçlı. doktor tahlillerimi çok iyi olduğunu rahimin yumurtaların iyi olduğunu söyledi altı aylık deneme veriyorlar zaten tabi artık ilk evlendiğimiz zamanlar gibi aktif olmadığımız için son üç aydır yumurtlama günlerine filan dikkat ediyoruz. Bu süreçte âdetimde değişmeler yaşıyorum mesela bu ay adetim saat gibi gelirken üç gün gecikti hamileyim sandım gibi. 38 yaşında olduğum için de umutsuzluğa kapıldım ama doktor normal olduğunu bu kadar stres yapmamam gerektiğini söyledi . Lütfen bana hamile kalabilmem için denenmiş yöntemler söyleyebilir misiniz. Oğlum da bir kardeşi olsun çok istiyor