• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar gercekten zoruma gitti ama sustum

kizina yakistiriyor da git sen serbest meslek yap kendisi orta okul terk esim mühendis bize mi yakistiramiyor..
Eşinizle hayatı paylaşmayı yanlış anlamışsınız sanırım siz biraz diploma bireysel oluyor. Herkesin kendine ait. Yoksa siz de bir tane edinin kimse size bişey diyemez. Kayınvalideniz ne niyetle dedi bilemem de sizin üslübunuz leş.

Kayınvalidemi severim, beni rahatsız edecek bir şey söylerse bir kulağımdan girer öbürünün çıkar.

Sevmeseydim o ses bana hiç gelmezdi zaten, aradaki bir duvara çarpar kalırdı.

Eşinizle probleminiz olmadıktan sonra kimin ne dediğini çok önemsemiyor musunuz?

Eşinin yanında çalışan kişileri kariyerlerini çöpe atıyorlar olarak görüyorum ben. Bu hiçbir işyeri açısından olumlu referans değil maalesef. Tabi hayatınızın ilerleyen dönemlerinde sadece para odaklı olmaya devam edip eşinizin yanında çalışacaksanız sıkıntı olmaz. Ama bir gün gelip de dışarıda iş ararsanız sorun yaşayacaksınız. Hayat sizin,inşallah gönlünüzce devam eder

Boşanma gibi ağır bir süreç yasayan kır kadına hem cinsinize görümce vs kim olursa olsun "ortada kaldı, salak" gibi şeyler söylemeniz sizin seviyenizi ortaya koymuş zaten
Ortada bir dertte yok her battiginizda kaynana yardım ediyorsa sıkılmış olacakki git sen bari maaşlı bir iş bul demiş para istemeyin diye

Back
X