• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaslar gercekten zoruma gitti ama sustum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ana dilini konuşamayan birinin geri kalan 3 dili ne derece konuşabildiğini tahmin edebiliyoruz.
4 dil birden sanırım şöyle bir şey oluyor.
My husband mühendis, biz var açmak unternehmen. Bizzah şahsen kendim four language ıch rede guzum.
My kaynanam ve ukht alzawjlarım bizden istiyor a lot of money.
Ben bele veziyyetin içine soxum.

My husband mühendis, biz var açmak unternehmen. Bizzah şahsen kendim four language ıch rede guzum.
Ahahahah ay kahkaha attım 😂

Kadın mantıklı bir şey söylemiş kötü olmuş normalde kötü kaynana ne var oğlumun yanında çalışıyorsun ya işte ne ayrı işi der. Riski dağıtmak lazım. Eşiniz duymak istediklerinizi söylüyor popülizm yapıyor.

Ahahahah ay kahkaha attım 😂
Ay ne kiskandim guzum sen , sen git komuslarinla devam kisir ye… bizler devamke basari ama tabi siz evde oturun sirket nasil oldugunu bilemezsiniz… tabiki iyi veya kötü günler olur.. ona göre de parasi muazzam.. ay sonunu beklemiyoruz.. ülke ülke geziyoruz guzum… ama siz milletle dalga gecin sonra zirlayin ekonomi cok kötü biz yurtdisina gitmei istiyoruz..kisiri fazla yemisin guzum …

Hahahah sizin gurbetcilerden derdiniz ne? Hep kiskanclik fesatlik.. hayatinizda hic birsey basaramadiniz .. anca kötüleyin.. cünkü hayatinizevlilik cocuk yapmakla elti görümceyle kisir yemekle geciyor 🤣
Neyi kıskanıcam tam olarak? Almanya'da doğup büyümesine rağmen kendini dil dahil hiçbir anlamda geliştirememiş birisini mi?
Yoksa verecek cevap bulamayınca "hahaha kıskanç" diye kendince küçümseyen(!) birini mi?
Olmadı ama. Koskoca mühendisten daha yaratıcı cevap beklerdim. Ama doğruu mühendis olan sen değildin dimiiii çok pardon.. 😌

Off bu ne be gurbetci düsmanlari…guzum beyninizi calistirin lütfen tamam ekonomi kötü.. makarna fazla yiyorsunuz ama biraz beyin… benim ana dilim nasil türkce olabilir? Jsjsjshshssh bak birdaha okuyun annem ve babam almanyada dogmuslur…. Sizde haklisiniz iste millete böyle saldiriyorsunuz 6 ay sonra görüsmek üzere alacati bodrumda 🤣🤣🤣 bakalim gurbetcilerin yüzüne böle söyleye biliyormusunuz

Neyi kıskanıcam tam olarak? Almanya'da doğup büyümesine rağmen kendini dil dahil hiçbir anlamda geliştirememiş birisini mi?
Yoksa verecek cevap bulamayınca "hahaha kıskanç" diye kendince küçümseyen(!) birini mi?
Olmadı ama. Koskoca mühendisten daha yaratıcı cevap beklerdim. Ama doğruu mühendis olan sen değildin dimiiii çok pardon.. 😌

Ben pazarlama bölümü okudum.. evet esim benden daha yüksek bölüm okudu… makarna fazla yeme… benim anadilim nasil türkce olsun mii? Benim annem ve babam almanyada dogmuslar dedem türkyieden gelmis… türkce ana dilim olamaz… dhsjsjhshhs yazin alacati da görüsmek üzere… insallah euro cikar 55 e de doya doya keyif yapariz

Ay ne kiskandim guzum sen , sen git komuslarinla devam kisir ye… bizler devamke basari ama tabi siz evde oturun sirket nasil oldugunu bilemezsiniz… tabiki iyi veya kötü günler olur.. ona göre de parasi muazzam.. ay sonunu beklemiyoruz.. ülke ülke geziyoruz guzum… ama siz milletle dalga gecin sonra zirlayin ekonomi cok kötü biz yurtdisina gitmei istiyoruz..kisiri fazla yemisin guzum …
Yazabilse neler anlatacak da…

Üç noktayı doğru yerde kullandım.

sen anlamiyorsunda beni.. alacati bodrumdakiler cok güzel anliyor benim dilimi birde eurolari gurbetciler bastiriyor oh gel keyifim gel.. insallah biz gelene kadar 55 e cikar ..
İyi de biz gurbetçilerin yaptığı tatilleri kıskanmıyoruz ki sen neden oradan vurmaya(!) çalışıyorsun anlamadım. Alaçatı'ya sadece gurbetçilerin gittiğini sanman ne hoş :KK51:

İyi de biz gurbetçilerin yaptığı tatilleri kıskanmıyoruz ki sen neden oradan vurmaya(!) çalışıyorsun anlamadım. Alaçatı'ya sadece gurbetçilerin gittiğini sanman ne hoş :KK51:

Yazinizdan anliylorum ki herseyimizi kiskaniyorsunuz… yo gittim tatil bölgesinde 2 aile yerli gerisi full russ full gurbetci 🤣sizdemi ticarete atilsanizda hayattan zevk alsaniz.. size yardimci olabilirim… trde tandigim banka ticari müdürler fln var dahasida var da burada söylemem.. bana laf yetistireceginize.. sizde aynisi yapin..

Sen Alaçatıda sadece mühendissssss eşi gurbetçilerin mi tatil yaptığını sanıyorsun yazık...
Ayy bizim gittimiz yerlerde yazik 2 tane yerli aile var.. gerisi hep rus gurbetciler … ahahhaha yaa guzum sizede ögretiyim ticaretti.. bos bos mileti elestireceginize sizde o alacati vibe yakalayin.. sonucta sizin ülkeniz… bak ben sana iyilik yapiyorum…

Ayy bizim gittimiz yerlerde yazik 2 tane yerli aile var.. gerisi hep rus gurbetciler … ahahhaha yaa guzum sizede ögretiyim ticaretti.. bos bos mileti elestireceginize sizde o alacati vibe yakalayin.. sonucta sizin ülkeniz… bak ben sana iyilik yapiyorum…
Sağol guzum benim üzerinde adım yazan bir tane tıp fakültesi bir tane de tıpta uzmanlık diplomam var (bak dikkatini çekiyorum kocamın değil benim adım yazıyor diyorum) emeğimle kazandığım parayla canım nerdeee isterse orda tatil yapıyorum. Sizin ülkeniz de az kollarını açıp beklemiyor bizim meslek grubunu da kurulu düzenimiz var iyiyiz burda şükür 😄 sen kaynanadan para alıp kocanın iş yerinde oynamaya devam et 🤭

Guzum bize ticareti öğretene kadar batmış kocana öğretseydin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X