Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu tam benlik..

canım benim kıyamam ya tamam haklısın eşinin annesi saygı olmalı kötüyle kötü olursak farkımız ne olacak ama bu kadar sessiz kalma mesafeni koy yoksa bu hep devam eder hayır demesini bil

gerçekten zor bi durum yaşayan anlar arkadaşlar bi tarafta sevdiğin bi tarafta sevdiğinin annesi atsan atılmaz satsan satılmaz misali.....
ben yeni evliyim nişanlıyken hep yüzüme güldü ama beni istememiş nişanlıyken gider yardımcı olurdum mutfaktan çıkmazdım ama isteyerek severek yapardım şimdi gidersem yerimden kalkmıyorum oda yılda bir. çayımı dahi kendi katıyor misafir gibi oturuyorum.. düğün tarihi belli oldu hiçbirşey yapmıcam dedi ve yapmadı eşim o kadar iyiki sağolsun ailem çok sever ve düğünümüzde atamamızı bekliyorduk ikimizde çalışmıyorduk ailem elinden geleni yaptı eşimin ailesi bir iğne almadı o kadar canım yandıki ama biz pes etmedik daha neler neler şükürler olsun evlendik 6 ay bi şekilde atamamızı bekledik şu anda izmirdeyiz allahıma şükür ne oldu şimdi kaynana evime gelecek ama gelemiyor gelsin gelirse tanrı misafidir o kadar ne arar ne sorarım eşime şikayet etti yeni aramıyor die ertesi gün aradım sorunun varsa benimle kocama şikayet etme beni dedim artık geçti herşeye susar ve arkasında iyi niyet ararsan ezerler hakkını arayacaksın onun yüzünden en güzel günlerim zehir oldu

Kıyama sana. Sen kalbini temiz tut. Kimin ne olduğunu allah biliyor, hem allahdan iyilik gelir, kör şeytana havale et sen onu. Eşinle senin aran iyi mi? Kaynanan aranıza giremesin, size sorun yaratamasın gerisini boşver. Böyle sıkıntı ve stresin içinde hamile kalman zor, üzme kendini, ne hali varsa görsün. Eşine ve keyfine bak.

Aynen budur gelin kaynana olayı. Eğe kocan sana çemkirmiyor, bişey demiyorsa sorun yok. Dediğin gibi gelirse tanrı misafiri, umduğunu değil bulduğunu yer, benim gibi anne anne diye koşturursanız kaynanız peşinde sonra böyle profilinizde bekar yazar. Sakın ezdirme kendini.

bir söz vardır çok katılıyorum eğer bir insana çok değer verirsen değerin gerçekten kayboluyor..

nrcna
edanaz
teşekkürlerkaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaynanamdan pek bısey gormedım acıkcası sımdı ona bısey dıyemem cunku esımın gorevı nedenıyle ayrı sehırdeyız onlardan..ama su var kı benım kayınvalıdem kendısıde kayınvalıde oldugu halde hala onunn yanında kendı kayınvalıdesı kalıyor... bazen uzuluyorum ona.. ben onun gelınıyım oda evdekıne gelınlık yapıyor daha benım ıkı kaynanam var bu arada...oyle olunca..:kedi:kaydirigubbakcemile5

eger bıraz yanlarında olsam yada bende o eve gelın inmiş olsaydım aranızda en derrrrrtliii bennn olurdum heraldeee....kaydirigubbakcemile

Ben beni istemediğini söylemesine rağmen sabrettim hala sabrediyorum fedakarlıkmıdır adı nedir bilemiyorum..
Şimdi boşansam sanırım adak felan keser hiç bir şekilde anlaşamıyoruz ama ben ısrarla devam diyorum yılmadan usanmadan devam edicem..
Beni istemeyeni ben hiç istemem..
Onu asla sevindirmicem.. öyle yesin başını

yolun
açık
olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis

benimde kayinpederim cik git seni istemiyoruz artik demisti ama ben yinede burdayim herseye ragmen.:roflol:

en iyisi tatlım sadece zeki olmak lazım biz kadınlar çok çene yaparız eşinin yanında gayet iyi olucan hatta arada canım arayalım anneni ne yapıyor dicen kocanla aranı iyi tutucan ama eşin yokken restini çekicen ama zekice :) ağzına laf vererek değil yoksa uğraşılmaz herkes kötü değil elbet sözüm gelinini istemeyen kaynanalar için

valla sen nekadar zzekı olursan ol ıs kocada bıter kocan kolluyosa senı evlılıgın ıyı gecer ama kocanda kaynanana uyuyosa ozaman bıttıgın gundur kıı ben oyuzden ayrıldım ıykıde bıtmıs rabbım daha ıyısını bılır

Elbette iş kocada biter ama gördüğümüzde anda nikah masasına oturmuyoruz birbirimizi tanımak için zaman veriyoruz ya söz nişan yada flörttür bu birazda mantıklı olmak gerekir bu bana eş olurmu diye sormak gerek canım sürekli üste çıkan sert bir erkek sinirli annesine düşkün bir erkek ile sakin mantıklı erkek arasında fark olucaktır.

biz giderken onlar geliyordu ne yaparsak yapalım onlar daha zekice davranıyorlar kaynana adı üstünde

Gelen gideni aratır bacım
Tabiki iş kocada biter annesininde yerini eşininde yerini bilicek
Annesinin eteğinin altından çıkamayan erkekler bi zahmet evlenmesinler bee otursunlar anneleriyle kendilerini annelerine adasınlar..

biz giderken onlar geliyordu ne yaparsak yapalım onlar daha zekice davranıyorlar kaynana adı üstünde

ne yaparsaniz yapin, bir insanin icinde kötülük varsa, hatta bir kayinvalde sizi kafasina takdiysa, artik kurtulus yok demektir :sm_confused:

o gece gündüz sizi yikma planlar yapdigi icin cok avantajli oluyor, bu savasda.

bazı arkadaşlar kayın vaildelerine küsüyor, görüşmüyor. ben hiç anlamıyorum. ben haklıyken bile öyle birşey yapacak olsam eşim beni boşar. anneside oğlu boşamadan önce içinden öfkesini kusar önce. konuştum muda öyle agır konusuyorki. sonrada ne kaynalar var der. kişi kendini görmezmiş ya o misal:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…