benimkini anlatmaya kelimeler bulamam bana okadar şeyler yaptıki...
evlendiğim ilk günden beri beni evine hizmetçi lmış gibi gödrü üstelk evim ayrıydı....
kocasından gizlice aldığı evde bizi kiracı gibi oturttu üstelik daha 6 aylık iken şuan kiranızı ben ödüyorum seneye ne yapacksınız bu evden çıkmanız gerekiyor dedi; üstelik eşimde o evin anesinin olduğundan bile haberi yoktu bizde yöneticiden öğrendik...
hasılı o evden 6 aylık evli iken çıktık yaşanan sorunlar yuzunden...
okadar yokluk çektimki bana birgün bile destek olacak bir tatlı laf demedi; sadece misafirim gelecek sende gel!!! evini kim temizleyecek; iafirlere kim hizmet edecek; okadar misafiri gelrdiki...
niye hç gelmiyorsun!!! haftada enaz iki kere giderdim halbuki....
beni hiç sevmedi ama seviyor gibi göstermeye çalıştı....
seven biri hiç karşısındakini, evine aldığı gündelikçi gibi hergün dip köşe temizletirmi??? (insan o kaınlara bile acır, ve çok yukelnmez)
ben kapalıyım düğün istemem deyip (eşide benle aynı fikirdeydi) sadece nikah yeter dediğim zaman elini beline koyup;
beni ele güne rezil edeceksiniz; o zaman gelinlikte giyme; nikahada kimseyi çağırma anan baban gelsin dediler!!!
ahhhh ozaman nişanı atardım ama işte kocamı çok seviyordum....
çok doluyum çoook daha geçen hafta bana kinini kustuuu, bende kendimi savunamdım salakça ağladım
zaten bebeğim olmuyor onun üzüntüsünü yaşıyorum; ama kadın bunu bile önemsemiyor...
off nerden aklıma geldiki beni çok ağlatıı; haa bende hata olmadımı ; elbette olmuştur; hatasız kul olmaz
ama o bana anne olmIyı tercih etmedi; bende onu zerre kadar sevmiyorum; gidiyorsam eşim için gidiyorum,...
onu allaha havale ediyorum...
benimkini anlatmaya kelimeler bulamam bana okadar şeyler yaptıki...
evlendiğim ilk günden beri beni evine hizmetçi lmış gibi gödrü üstelk evim ayrıydı....
kocasından gizlice aldığı evde bizi kiracı gibi oturttu üstelik daha 6 aylık iken şuan kiranızı ben ödüyorum seneye ne yapacksınız bu evden çıkmanız gerekiyor dedi; üstelik eşimde o evin anesinin olduğundan bile haberi yoktu bizde yöneticiden öğrendik...
hasılı o evden 6 aylık evli iken çıktık yaşanan sorunlar yuzunden...
okadar yokluk çektimki bana birgün bile destek olacak bir tatlı laf demedi; sadece misafirim gelecek sende gel!!! evini kim temizleyecek; iafirlere kim hizmet edecek; okadar misafiri gelrdiki...
niye hç gelmiyorsun!!! haftada enaz iki kere giderdim halbuki....
beni hiç sevmedi ama seviyor gibi göstermeye çalıştı....
seven biri hiç karşısındakini, evine aldığı gündelikçi gibi hergün dip köşe temizletirmi??? (insan o kaınlara bile acır, ve çok yukelnmez)
ben kapalıyım düğün istemem deyip (eşide benle aynı fikirdeydi) sadece nikah yeter dediğim zaman elini beline koyup;
beni ele güne rezil edeceksiniz; o zaman gelinlikte giyme; nikahada kimseyi çağırma anan baban gelsin dediler!!!
ahhhh ozaman nişanı atardım ama işte kocamı çok seviyordum....
çok doluyum çoook daha geçen hafta bana kinini kustuuu, bende kendimi savunamdım salakça ağladım
zaten bebeğim olmuyor onun üzüntüsünü yaşıyorum; ama kadın bunu bile önemsemiyor...
off nerden aklıma geldiki beni çok ağlatıı; haa bende hata olmadımı ; elbette olmuştur; hatasız kul olmaz
ama o bana anne olmIyı tercih etmedi; bende onu zerre kadar sevmiyorum; gidiyorsam eşim için gidiyorum,...
onu allaha havale ediyorum...
gerçekten zor bi durum yaşayan anlar arkadaşlar bi tarafta sevdiğin bi tarafta sevdiğinin annesi atsan atılmaz satsan satılmaz misali.....
ben yeni evliyim nişanlıyken hep yüzüme güldü ama beni istememiş nişanlıyken gider yardımcı olurdum mutfaktan çıkmazdım ama isteyerek severek yapardım şimdi gidersem yerimden kalkmıyorum oda yılda bir. çayımı dahi kendi katıyor misafir gibi oturuyorum.. düğün tarihi belli oldu hiçbirşey yapmıcam dedi ve yapmadı eşim o kadar iyiki sağolsun ailem çok sever ve düğünümüzde atamamızı bekliyorduk ikimizde çalışmıyorduk ailem elinden geleni yaptı eşimin ailesi bir iğne almadı o kadar canım yandıki ama biz pes etmedik daha neler neler şükürler olsun evlendik 6 ay bi şekilde atamamızı bekledik şu anda izmirdeyiz allahıma şükür ne oldu şimdi kaynana evime gelecek ama gelemiyor gelsin gelirse tanrı misafidir o kadar ne arar ne sorarım eşime şikayet etti yeni aramıyor die ertesi gün aradım sorunun varsa benimle kocama şikayet etme beni dedim artık geçti herşeye susar ve arkasında iyi niyet ararsan ezerler hakkını arayacaksın onun yüzünden en güzel günlerim zehir oldu
Ben beni istemediğini söylemesine rağmen sabrettim hala sabrediyorum fedakarlıkmıdır adı nedir bilemiyorum..
Şimdi boşansam sanırım adak felan keser hiç bir şekilde anlaşamıyoruz ama ben ısrarla devam diyorum yılmadan usanmadan devam edicem..
Beni istemeyeni ben hiç istemem..
Onu asla sevindirmicem.. öyle yesin başını
yolun
açık
olsunalkisalkisalkisalkisalkisalkis
en iyisi tatlım sadece zeki olmak lazım biz kadınlar çok çene yaparız eşinin yanında gayet iyi olucan hatta arada canım arayalım anneni ne yapıyor dicen kocanla aranı iyi tutucan ama eşin yokken restini çekicen ama zekice :) ağzına laf vererek değil yoksa uğraşılmaz herkes kötü değil elbet sözüm gelinini istemeyen kaynanalar için
valla sen nekadar zzekı olursan ol ıs kocada bıter kocan kolluyosa senı evlılıgın ıyı gecer ama kocanda kaynanana uyuyosa ozaman bıttıgın gundur kıı ben oyuzden ayrıldım ıykıde bıtmıs rabbım daha ıyısını bılır
biz giderken onlar geliyordu ne yaparsak yapalım onlar daha zekice davranıyorlar kaynana adı üstünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?