bazı arkadaşlar kayın vaildelerine küsüyor, görüşmüyor. ben hiç anlamıyorum. ben haklıyken bile öyle birşey yapacak olsam eşim beni boşar. anneside oğlu boşamadan önce içinden öfkesini kusar önce. konuştum muda öyle agır konusuyorki. sonrada ne kaynalar var der. kişi kendini görmezmiş ya o misal:)
Benim kaynanamda böyle karşıma dikilip sinirli bağırarak (ağzından köpükler fışkırıyordu)
"benim oğlumu bana bırak ben oğlumu kimseyle paylaşamam sen kendine kaç tane koca bulursun demişti" ve 2 aylık hamileydimm 4.5 , 5 aylık felanda evliydim...
Hepimiz yaşadık yıkmayın kızlar yuvalarınızı sabredelim
Sabrın sonu selamet..
Yuvayı kurmak zor.. yıkmak kolay..
Benim kaynanamda böyle karşıma dikilip sinirli bağırarak (ağzından köpükler fışkırıyordu)
"benim oğlumu bana bırak ben oğlumu kimseyle paylaşamam sen kendine kaç tane koca bulursun demişti" ve 2 aylık hamileydimm 4.5 , 5 aylık felanda evliydim...
Hepimiz yaşadık yıkmayın kızlar yuvalarınızı sabredelim
Sabrın sonu selamet..
Yuvayı kurmak zor.. yıkmak kolay..
Slogan çok güzel yanlız canım.
Lovele beni, loveleyim senikaydirigubbakcemile3
kizlar en iyi erkek annesi bile inanin ki paylasamiyor.hep gelin oglum icin ne yapiyor diye gozlemleniyorsunuz..esin neden boyle yapmiyor da denilebiliyor(
bence bunlar aile icine karismaktir.bazen bizi cevrimdisi birakabiliyorlar. (bi bahaneyle yemekte yada araba da hep oglunun yaninda oturmak bile istenebiliyor.es dusunulurken anne de dusunulsun istiyorlar..yanlis anlasilmasiin kesinlikle kotulemek icin yazmiyorum..onlarda kendi acisindan haklilardir ama bazen abarti geliyor..kiz anneleri bu tarz seyler neden yapmiyor?anlamiyorum..benim annem bile ogluna ayri bi ilgili.hepmize esit davranmaya calissa da..birgun oglum olursa anlayacam sanirim:)))
Bak ben bunuda yaşadım (anamm benimde yaşamdığım bişe kalmamışş acıların kadını gibiyim yaa)
Kaynanam hep önde oturur bende onla bir yere gitmem eşim annesini bir yere bırakıcak mesela bende o an dışarı çıkmam lazım ise bişi bahane eder gitmem inadına.. hep öne yayılır....
Ben yine yeni evliyken(sözde cicim ayı bu cümleyi kurmakdan bıktım ama yaşadım napimm)
Eltime gitmiştik bohça bırakmaya işte 2 haftalık felen evliyim görümcem vardı kaynanam (onlar peşimde ben bohça götürüyorum yakın korumalarım sanki eteğimden ayrılmıyorlar) işte aşşa indik ben öne oturdum kaynanam yukardaydı eşim arabayı sürüyo görümcem arkaya bindi Kaynanam geldi böyle (hiç unutmam ölürsem anca) ön kapıyı açtı kapımı açtı
cantam kucağımdaydı o kapıyı açınca yere düştü..
"Seni böyle alim dedi "(resmen böyle haa noluyo yaa nereye gibi öküz gibi kaldım)
Eşimde hiç bişe demedi beni aşşa indirdi kendisi bindi...
Bu seferlik ben oturmuşum nolucak incilerinmi dökülür...
Beni aşşa indirdi arkaya oturttu düşünün
Nolucak yanii yeni evliyim ben kocamın yanına oturmuşum orda milletin içinde sen beni niye aşşa indirtiyorsun o gün bugün onla bir yere gitmem
Seninki de ayrı cinsmiş yani.
Allah sabır versin.
canim seni etkilemek istemem, genelme yapmakda istemem.. ama bizdede öyleydi.. ayrilirdik anasi pesimden kosar, ayrilmayin derdi.. oglunun yaninda ve baskalarinin yaninda canim cicim der, iyi davranirdi, yoksa soguk.. ufak tefek hep laf sokardi.. ama ben hep susardim.. askimada hic bir zaman sikayet etmezdim annesiyle beraber degilim diye.. evlenirken iyice acti kendini kayinvalidem, sen artik bizimsin derdi.. yönetmek istedi, daha cok laf sokmaya basladi, esimin ailemin önünde.. ben biriktirdim, sonrada patladim, simdi kötü gelin oldum.. esimde beni savunmaz, evlenince hersey cok degisiyo sevgililerde.. seni seviyoruz istiyoruz diyen erkek anneleride..
bende verdim güzelim lafini, aileme kadar dil uzatti kaynanam, bende o zaman patladim iste.. anneme el bile kaldirdi utanmaz.. ama öyle olmuyo iste.. sevgiliyken hersey cok farkli.. simdi sana bisey diyemiyo, evlenince herkeze seni kötüler, esinde benimki gibi annesine düskünse, annesinin doldurusuna gelebilir zaman zaman.. umarim yaniliyorumdur ama.. umarim cok mutlu olursun ve annesi size pek karismaz... evlenmek icin sakin ama sakin acele karar verme.. evlenmek kolay, bosanmak zordur.. ben bu yüzden cok pismanim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?