Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eşim beni annesi için boşucaksaa valla adliye ordaa sağdan gitsin belki cüzdan bulur
Ben soğuk davranıyorum o hep söyeniyor umrumda değil anneme iyi davran diyo sevmesende gülümse yinede hiçde numara yapamam anasına gülücem oğlu beni sevicek yok yaa
Anasıyla geçincek karı arıyosa önceden evlilik sözleşmesi yapsaydı ilk şart
Annemle geçin güleryüzlü ol annemin 1 değini 2 etme ben seni severim..
ya da annemle geçinecek bir eş arıyorum deseydi..
Hiçde geçinmek zorunda değilim lovele beni loveliyim seni
o bana kızım demedikce anne demem..

ahhh ahh o zaman ben kime ne kötülük ettim ki acaba. o kadar ufak bir sorun geçtiki annesiyle aramızda, bir şakayı ciddiye alıp bana 50 laf saydı ama kendisi herseyi söyler tavır yapar evime gelmez aramaz ama bu şekildede evimizde huzur olmuyor. kocamda annem evime gelmiyor diye üzülür ama karım ne yaşıyor umru olmaz. sonrada ben ne yapıyım arada kalıyorum der ayada annem senin yüzünden bu eve gelmiyor der. sonrada sen yanlış anladın ben onu demek istemedim gelmiyorsa gelmesin der, sonrada annem gelmiyor üzülüyorum der. boşanırsak gelir evine dediğimde buldugun cözüm bumu der. bende yapabilecek herseyi yaptım gelmiyor, başka bir şey yok derim. gene sinirlenir. offfffff boğuluyorum. aklıma ne geldiyse yazdım, karısık olmus olabilir:)

Ahhh ahhhh benim kaynanam çekmiş bizede çektiriyor bizim suçumuz ne ?

benim kaynana sinsi oğlunu dolduruşa getirmeye meyilli...sevmiyoırum hatta nefret ediyorum bu gün kocama da dedim bunu

Böyle yaparak oğullarının yuvasını yıkmıyorlar mı ya da yıkmaya çalışmıyorlar mı?
ınsan bir Anne evladının yuvasını yıkar mı?
Yıkıyor işde oğlunu doldurup salıyor gelinin üstüne sonrada izliyor
Adı : Anne...

Alin benden de o kadar ne yazik ki ben de bir kayinvalide maduruyum daha bir kac aylik evliyken bana etmedigi soz kalmadi nerdeyse hemde bagirarak tehdit mi etmedi kirmadi mi neler neler ben gene de yuvami bozmamamistim fakat hersey bir yere kadarmis bicak kemige dayatilirsa isler degisiyor bu da aci bir gercek bence .Sunu da biliyorum ne olur ukalalik olarak algilanmasin ama benim gibi guzel ve okumus baska biri de cekmez onun kahrini ama ben oglunu sevdim diye sustum he ne mi oldu hicbir sey oglunun hatalari kalbimi kirdi en yakin surede bosanma davami acmayi planliyorum hayirlisi ile sorarsaniz bu karari almada etkisi oldu mu diye olmadi dersem yalan olur anne yani erkek anasi evlenince oglunu PAYLASAMIYOR !kim ne derse desin icine hep bir kiskanclik giriyor yazik halbuki evlatlarinin mutlu olmalari onlari yetmeli ama YOK !kiskanclik denilen olgu girince devreye nifak tohumlarini saciyor kayinvalideler hepsi icin konusamam elbet ama bir cogunun bunu yaptigi kanaatindeyim yazik cok yazik olan sonucta gene evlatlariniza oluyor keske sayin kayinvalidem bunu okuyabilsey di onca seye ne gerek vardi evet icin rahat etsin bosayacagim oglunu al koynuna rahatla yanina da kina paketi vereyim artik yakarsin nerene istersen simdi mutlu oldun mu demek isterdim ama kucuguz ya saygida kusur etmiyoruz ama olan bize oluyor hep susuyoruz susuyoruz ama mutsuz oluyoruz ama biz gelinlere de yazik son sozum su isteyen kizsin bana ama yazicam EY KAYINVALIDELER GELIN ALIYORSUNUZ KOLE DEGIL ALDIGINIZ EVLATLARINDA ANNELERI BABALARI VAR SIZ NASIL KIZLARINIZIN UZULMESINI ISTEMIYORSANIZ ALLAH ASKINA SIZ DE GELINLERINIZI UZMEYIN ALIN ISTE BIR YUVA YIKILACAK YAKINDA VE BUNDA KAYINVALIDEMIN COOK PAYI VAR AMA ONUN VICDAN AZABI OLSUN INSALLAH YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ MIS !

Benim kaynanamda böyle karşıma dikilip sinirli bağırarak (ağzından köpükler fışkırıyordu)

"benim oğlumu bana bırak ben oğlumu kimseyle paylaşamam sen kendine kaç tane koca bulursun demişti" ve 2 aylık hamileydimm 4.5 , 5 aylık felanda evliydim...

Hepimiz yaşadık yıkmayın kızlar yuvalarınızı sabredelim
Sabrın sonu selamet..
Yuvayı kurmak zor.. yıkmak kolay..

Ben de kaynanamdan yakında bu performansı bekliyorum tehlike sinyalleri verio :::)delikafaduldenhihoyyyt

kizlar en iyi erkek annesi bile inanin ki paylasamiyor.hep gelin oglum icin ne yapiyor diye gozlemleniyorsunuz..esin neden boyle yapmiyor da denilebiliyor(
bence bunlar aile icine karismaktir.bazen bizi cevrimdisi birakabiliyorlar.(bi bahaneyle yemekte yada araba da hep oglunun yaninda oturmak bile istenebiliyor.es dusunulurken anne de dusunulsun istiyorlar..yanlis anlasilmasiin kesinlikle kotulemek icin yazmiyorum..onlarda kendi acisindan haklilardir ama bazen abarti geliyor..kiz anneleri bu tarz seyler neden yapmiyor?anlamiyorum..benim annem bile ogluna ayri bi ilgili.hepmize esit davranmaya calissa da..birgun oglum olursa anlayacam sanirim:)))

Slogan çok güzel yanlız canım.

Lovele beni, loveleyim senikaydirigubbakcemile3

Slogan çok güzel yanlız canım.

Lovele beni, loveleyim senikaydirigubbakcemile3

Evet bacım okadar :) :)
LoVelee beni LoVeliyimmm senii..
Sensinler ki sevelimm sevmiyorum işte sevmiyorum ....

Bak ben bunuda yaşadım (anamm benimde yaşamdığım bişe kalmamışş acıların kadını gibiyim yaa)

Kaynanam hep önde oturur bende onla bir yere gitmem eşim annesini bir yere bırakıcak mesela bende o an dışarı çıkmam lazım ise bişi bahane eder gitmem inadına.. hep öne yayılır....

Ben yine yeni evliyken(sözde cicim ayı bu cümleyi kurmakdan bıktım ama yaşadım napimm)
Eltime gitmiştik bohça bırakmaya işte 2 haftalık felen evliyim görümcem vardı kaynanam (onlar peşimde ben bohça götürüyorum yakın korumalarım sanki eteğimden ayrılmıyorlar) işte aşşa indik ben öne oturdum kaynanam yukardaydı eşim arabayı sürüyo görümcem arkaya bindi Kaynanam geldi böyle (hiç unutmam ölürsem anca) ön kapıyı açtı kapımı açtı
cantam kucağımdaydı o kapıyı açınca yere düştü..
"Seni böyle alim dedi "(resmen böyle haa noluyo yaa nereye gibi öküz gibi kaldım)
Eşimde hiç bişe demedi beni aşşa indirdi kendisi bindi...
Bu seferlik ben oturmuşum nolucak incilerinmi dökülür...

Beni aşşa indirdi arkaya oturttu düşünün

Nolucak yanii yeni evliyim ben kocamın yanına oturmuşum orda milletin içinde sen beni niye aşşa indirtiyorsun o gün bugün onla bir yere gitmem

bunları okyunca gercekten cok üzüldüm hatta ınsanın gözu evlılıkten korkuor kıme guvenıp de evlencegız yha? esın ıyı olsa kaynanan çektırır,kaynanan melek olur esınden çeken.vala Allah yardımcınız olsun...benım de 4 yıllık bı ilişkim var ailesi benı cok sever güya(!)...tum akrabalarıyla tanıstırdılar herkes ay masallah ne kadar guzell bebek gıbı dedikce onların koltukları kabardı.annesı kımı zaman melek adeta özellıkle baskalarının yanında hatta ayrılırdık kadın arar o kadar dil döker barıstırırdı.ama arada da tam şeytan..bana laf sokar tabı ben boş dururmuyum umrumda deıll karsılıgını anında alr susar.her zaman kadının soktugu laflar şaka olur ama benım söledıklerım saygısızlık hatta altdan almama olur.daha dun kadın erkek arkadsımın bana aldıgı hedıyeyı kıskanıor çatacak yer aradı..ben de dedım benım aldıklarımı hıc görmuosun masallah kusura bakma da tabı alcak bı almasın da görımm özel gunlerı unutdumu bıter gözumde dedım hususuna..almak zorunda deıl falan yapıo erkek arkadasım da bana tatlım napcan sen ben hergun alrıım sana bıtanem deıd kadın da sustu.kızkardesı desen tam kıskanç Allahım bırısıne asıgım çok ıyı anlasıoruz ama annesı kızkardesı tam felaket...dun de ben kus ayrılınca ordan msj attırıo kadın huri kırıldımı yarın gelsın de carsıya cıkak gezelım ben onu cok sevrım falan da.ben de aksam özur dılerım dıe msj atdım ama yurekten deıl sırf rol amaçlı.belırlı sure hıc görusmucemm sırf annesı ıcın erkek arkadasımdan ayrılmak haksızlık olr dıe beklıorumm..ama eger bana laf sokmaya devam ederse böle kendısı de bol bol laf yer benden kaybetcek bıseyım yok benımmm....

Seninki de ayrı cinsmiş yani.

Allah sabır versin.

Seninki de ayrı cinsmiş yani.

Allah sabır versin.

Sabrediyorum işde bebeğim napimm oğlum var oğlum olmasa düşünürdüm bi durup ama artık ben kendimi feda ettim..boshayallersmile

vala cnm çok haklısın zaten sımdıden böleyse ılerde nası olcak mrk edıorum aslında gercekten geçimi çok kolay bırıyımm tatlı dılden cok alırım ama kabada konstumu cvbını anında verrım ama ben erkek arkadsıma da sıkayet ederım sureklıı böle olmaz vala görmedın mıı nasıl konusuor falan derım o da saka yapıo senı cok sevıo falan der.ben de artık öle oldum karsılıgı verıor verıor kadını bozuorum sonra da şaka yaptım ama annenı cok severım dıorumm erkek arkadasım annesıne cok duskun ama hıc kayırmaz annesınıı...sevgılımle kavga ettıgımde de anası bı melekk hemen aramızı yapmaya calsıır çok fena vala...cnm kötu gelın mı der ne derse desın bana cektırırse karsılıgını fazlasıyla alır ısın ıcne annemgıl de grınce asla ezdırmezler vala kafam cok karısık aılesı bana uymuor ama erkek arkadsımı da asırı cok sevıorumm yha asırı ıyıııboshayallersmile

ah ah bide dul kadının oğlu hikayesi var eşim bile artık bukadın seni kıskanıyor diyor bana yaptıkları neyse akrabalarıda bana dert yanmıyomu hele 40 yaşına gelmek üzere oğluna bile sokaklarda ne hakaretler ne bağırmalar otobüslerde bile koca adamlar bide dövseydin çocuğu diyor ah ah herkezin içini çekenle Allah bilir bide akrabalarım sen rahatsın dedimi delirmemek için ne yapsam eşimde atma içine senden çıkacak dio ama 2kardeş ikiside deli gibi peşinde kadının ne sihir ne keramet bende onun gibi olmak istiyorum bağırıp çağırıp rahatlamak istiyorum ve bu deli gibi bağırış çağırış kadınla haftanın 2günü kesin görüşüp gelmiyosun diye fırça yiyorum kendi annemi yılda 1zor görüyorum offffffffff dul kadının oğlumu kesin hayırrrrrrrr kaydirigubbakcemile kesin elinizi kanmayınlmaz:

hmm üzüldüm senın ıcın cnm.ınsan zamanla pısman oluo eskı dusuncelerınden dolayı...yha zaten onlar evlilik için öluoo kadında torun sevdası var sankı evlenınce hemen çocuk olcak yhalmaz: vala açıkcası pek evlılık tarftarı degılım asırı sogudum evlılıkten benn unıv de 2 senem var bu sene bı 4 yıllık daha yazıorum yanı en az 6 yıl var zaten erkke ark da okuoo dur bakalım 6 senede neler olcakk yasayıp görcezz

ben de kaynana magdurlarındanım arkadaşlar.kaynanam evlılıgımızın temelıne comak soktu hep.oğlunu hep yanında ıstedı vs vssss okadar cok yazacak seyım var kı ama bunaldım artık ınanın.sanıırm evliliğimin son gunlerını yasıyorum.kaynanam ve ıkı görümcem bunu başarmak üzereler.
Kaynanaların nişanlılık dönemındekı şirin görunuslerıne de asla ınanmayın.evlenınce hersey cok degısıyor.

Canım çok sıkkın bugün
Gerginim böyle durumlarda hepde geriliyorum..
Kaynanam ve görümcem ist a gelicekler ve rutin biz eltilerde kalıcaklar..
millet tatilini yapıyor keyfinde bizde hizmet etmek zorundayızz..
hiç birinin evime gelmesini istemiyorum hiç bireini sevmiyorum üff yaaaboshayallersmile
Neden sevmediğimiz şeylere katlanmak zorundayızz
ıstemiyorum hiç birinin yüzünü görmek
Yarın sabaha bu kadar mutlu uyanamıcamı düşünmek bile beni germeye yetiyor..
istediğim sadece huzur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…