Arkadaşlar, Kayınvalidesinin fenalıklarına rağmen yuvasını devam ettirenler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sen sunu desene, cok mutsuzum, kocami da sevmiyorum, onun etrafindan kimseye tahammül edemiyorum, inan senin namina cok üzüldüm.... senin ile her ne nedense yasamak zorunda kalanlara da.[/SIZE][/QUOTE]

eşimi sevmediğimi,mutsuz olduğumu eşimin etrafında kimseye tahammül edemediğimi nerden çıkardın ? senin gibi kaynanam yokki mutsuz olayım
ayrıca eşimin ailesiyle vıcık vıcıkmı olmam gerekiyor mutlu olmak için ?
yada mutlu olmam eşimin ailesine mi bağlı ? onlarla yakın olursam mutluyum..uzak olursam mutsuzum öylemi ? düşünce yapın çok enteresann

ama sana göre kaynana etrafımızda olacakki bizde mutlu olacazzzz
geç bunları geççç....kayınvalide olarak kendinizi bu kadar önemsemeyin...kabul edinki siz kayınvalideler olmadan oğlunuzda gelininizde gayet mutlu olabiliyooooo.....

parazit yapmayın yeter..vesselamm

mesafe: uzaklık, ara, menzil; müddet, fasıla ...
Seviyeli : düzeyi, değeri yüksek olan, düzeyli.

kelimelerin sözlük anlamlarına bile girmişsin yaaa ne komiksin..şakamısın nesin

seviyeli olduğun zaman. ister istemez mesafede koyuluyo zaten...hayır yani bunları idrak edememen çok şaşırttı benii......

bide herşeyime bir cevapp...ya ne acayip bir kaynanasın sen....ne alıngansın..ne takıntılısın...nede çok şey zoruna gidiyoo :))))) ''yaa evet siz gelinlerinde haklı bir tarafı vardır'' demek nasılda rahatsız ediyorki bunu bile diyemiyorsunuz....

bak sevgili kaynana, işte böylesiniz ne büyüklük ne olgunluk var....ya bide susunda gelinlerin derdini dinleyin...yoruldum vallaaa sana birşeyleri yazmaktan....işte tipik kaynana modeli :))
oldukça yorucu :76:
kendi doğrularınızdan başka doğru yok sanırsınız...gelinlerinizi yorarsınız....bak burdada gördük işte...

sana kalsa bu konu uzadıkça uzayacakkkk... bu kaynanalrın hepsi böyle işte

ayrıca bi yerde bide kabasın filan demişsin..aslında hiç kaba değilimdir oldukça nazik ve kibar biriyimdir....

ama insanlar benden ne almak isterse onu da veririm... :)))))) siz kabalığımı görmek için baya bir uğraştınız....vermeden edemedim

sen sunu desene, cok mutsuzum, kocami da sevmiyorum, onun etrafindan kimseye tahammül edemiyorum, inan senin namina cok üzüldüm.... senin ile her ne nedense yasamak zorunda kalanlara da.[/SIZE]

eşimi sevmediğimi,mutsuz olduğumu eşimin etrafında kimseye tahammül edemediğimi nerden çıkardın ? senin gibi kaynanam yokki mutsuz olayım
yada mutlu olmam eşimin ailesine mi bağlı ? onlarla yakın olursam mutluyum..uzak olursam mutsuzum öylemi ? düşünce yapın çok enteresann

geç bunları geççç....kayınvalide olarak kendinizi bu kadar önemsemeyin...kabul edinki siz kayınvalideler olmadan oğlunuzda gelininizde gayet mutlu olabiliyooooo.....

parazit yapmayın yeter..vesselamm [/QUOTE]

dedigim gibi, biz ayni dili konusmuyoruz, bende artik uzatmiyacagim. seviyeden bahseden biri olarak önce yazilarinda seviyeyi bul, ve gercekten seviyeli ol derim bir büyük olarak.

Son düzenleme:
dedigim gibi, biz ayni dili konusmuyoruz, bende artik uzatmiyacagim. seviyeden bahseden biri olarak önce yazilarinda seviyeyi bul, ve gercekten seviyeli ol derim bir büyük olarak.

HEP ÖYLE OLUR ZATEN..SENDE HAKLISIN..KONU İŞİNE GELMEYİNCE,YADA DUYDUKLARIN HOŞUNA GİTMEYİNCE,,,HATTA HAKETTİĞİN KARŞILIĞI ALINCA,,,

''ŞŞŞTT AĞIR OL BAK.BEN SENİN BÜYÜĞÜNÜM ''

niye ,kaynanalar tavırlarına söylediklerine kullandığı kelimelere dikkat etmezler..biri çıkıp lafları sıralayınca gerçekleri yüzüne vuruncaa

ben büyüğüm..seviyeli ve saygılı ol.....öylemi ? ? dedim ya herşey hakedene

boşver şekerim ya.
dertli kadıncağız...
gelin dişli çıkmış. Böyleler ona yapamadığını gelir burda yapar gelin olanlara sarar.

Bir insan kocasina karsi ancak bu kadar sinsi olur, bu yazdiklarinin aynisini kocana söylesene g.....
yiyorsa. Allah senden bunun hesabini zaten soracaktir. senin bu evlilik hayatinda benim görüsümce en kissa zamanda sona erecektir. sen o adami sevsen onun en kiymetli varligini kaybetmesine sevinmezsin.

Ne olursa olsun beddua etmek yakismaz, ne kaynanaya nede hicbir insana. Iyi niyetli iyi kalpli kayinvalidleri de taniyorum, kotu olanlarida. Bende cok sey yasadim ama bana kotuluk yapan insani Allaha havale ettim. Bu dunyada olmazsa bile obur dunyada mutlaka hesabini verecektir bundan suphem yok. Kimse dortdortluk degildir, gelinde degil kaynanada. Kaynana ilk basta bir buyuk olarak gelininde kusur aramaktansa daha hosgorulu davranmasi gerekir. Cunku o buyuktur karsindaki gelinde onun cocugu yasinda bir kiz. Neden surekli ezmeye calisiyorlar? Ogluyla karisina karisip onlari birbirine dusurmeye calisirlar? Bunlari uydurmuyoruz biz, bizzat yasadik. Ciftlerin cogu aileler yuzunden ayriliyorlar.Bilmiyorum yani, cok saskinim.Tek bildigim sey Allah korkusu olan, oglunu seven hicbir anne bunlari yapmaz.Yapiyorsa o kaynanada cok buyuk bir sorun var demektir, ve Allaha o insana akil ve iman vermesi icin dua etmekten baska bisey gelmez elimizden. Benim fikrim ne olursa olsun beddua etmemek,size kotuluk yapani sadece Allaha havale etmek.Allah yardimciniz olsun.

bikmak ne demek oluyormus oglumun evi benim evim sizden izin mi alacagiz

boşver şekerim ya.
dertli kadıncağız...
gelin dişli çıkmış. Böyleler ona yapamadığını gelir burda yapar gelin olanlara sarar.

cok komiksin :))) benim ne derdim ne de gelinim var, ama sizin gibi bir gelin, kesinlikle bizim aileye gelemez zaten.. burdaki yazilarimi okuduysan herseyin karsilikli daha güzel olabileceginden bahsettim günlerce, sizler takintilisiniz akliniz fikriniz kaynanam ve sacma sapan kiskanclik kelimeleri

size göre oglan evlendimi diger iliskileri bitmeli, cünkü bir siz varsiniz, kaynanaya dis kocaya memis gösterirseniz hersey hallolur ( bu, sizlerden birinin yazdigi söz) bu, kadin görmemis ahmaklar icin gecerlidir. bilmiyorum kendinizi ne kadar akilli saniyorsunuz... iliskilerinizi daha saygi ve sevgi cercevesinde yürütseydiniz bu kadar dertli olmazdiniz, bence bir özelestiri yapin..
degermi sinir hastasi olmaya... degermi hem o inssanlari, hemde kendinizi üzmeye....

Son düzenleme:
sen sunu desene, cok mutsuzum, kocami da sevmiyorum, onun etrafindan kimseye tahammül edemiyorum, inan senin namina cok üzüldüm.... senin ile her ne nedense yasamak zorunda kalanlara da.[/SIZE]

evet canim, mutlu olman esinin ailesine bagli, esinin ailesini vicik vicik göremezsin, sen o aileye gelin gidiyorsun ve o aile de artik senin ailen, ailesine mesafe koyani hic görmedim, biz olmadan mutlulugu kendi namina söyleyebilirsin ama annesi ve esi arasinda kalan erkek icin söyleyemezsin, demekki mutluluk olmazmis..olsaydi su anda bu kadar dertli olmazdin ....
tekrar yaziyorum, bilmiyorum nasil bir ailede yasadin, ama müthis saygisizsin, acaba esin hala seninle berabermi cok merak ediyorum, sundan eminimki onada saygisiz davraniyorsundur,

Son düzenleme:

evet canim, mutlu olman esinin ailesine bagli, esinin ailesini vicik vicik göremezsin, sen o aileye gelin gidiyorsun ve o aile de artik senin ailen, ailesine mesafe koyani hic görmedim, biz olmadan mutlulugu kendi namina söyleyebilirsin ama annesi ve esi arasinda kalan erkek icin söyleyemezsin, demekki mutluluk olmazmis..olsaydi su anda bu kadar dertli olmazdin ....
tekrar yaziyorum, bilmiyorum nasil bir ailede yasadin, ama müthis saygisizsin, acaba esin hala seninle berabermi cok merak ediyorum, sundan eminimki onada saygisiz davraniyorsundur,

sakiz patlatan hatun... birgün seni bu sitede aglarken görmemek dilegiyle....

Son düzenleme:
valla ben bilmem karın ağrısı olmayan insan bu kadar ağlanmaz...
siz daha hastalıklısınız o halde . Burdaki insanlar gerçek problemlerinden dem vuruyor.
olamayan bir gelini takmışsınız kafanıza. bu hastalığın anlamını biliyorsunuzdur o halde.
olmayanı var gibi kabullenmek...
habire bundan yakınıyorsunuz.
Kendinizin olmayan ama hayatta başkalarının derdi olan ama size göre anlamsız elen takacak başka bir problem blomadınız mı?

bence bu forumdakilerden birinin ya cadı kaynanasınız yada çirkef görümcesi.
haklı yazıları kanınıza dokundu.
Yakında çıkar kokusu.
Bomba yazılarınızdaki ipuçlarıyla patlar.

bayan,
haksızlık etmeyeyim diye yazdığınız cevaplara baktım.
gelinini kıskanan yuva yıkıcıların kokusunu artık 100 metreden alırım.
gelin dışında tek bir yorumu olsa dişimi kırcam dedim.
dişerimde inci gibi pırıl pırıl.
Yazık olacaktı hani..

tek bir başka konu yok...
Oğlunuz nasıl bir annenin evladıysa gelininizinde bir annenin yavrusu olduğunu kabul eder.
AAA yada görümceydiniz değil mi?
Yani insan gibi davranırsanız o kızcağıza ilaçsız bu hastalığı atlatırsınız tez zamanda.
Bedava reçete.

Yazdigim o kadar yazidan cikardiginiz özet bu ise diyecek hic birseyim yok, yazilarimi okuduysan, hep karsilikli saygidan bahsediyorum... ama kaynana olacagim ya, sizin o takintili kaynana kelimesine olan alerjiniz objektif olma sansinizi yok ediyor. heryeden önce insan olmaniz gerekiyor.. eger iyi niyetle yazilan bazi yazilarima en azindan hak verseydiniz, objektif oldugunuzu düsünebilirdim, ama size göre iyi kaynana ölü kaynana.... : )))

baska bir konunun olmamasi tesadüf eseri okudugum cirkin insanlik disi yazilariniza takilip kalmam ve iyi bir teknik diye bildiginiz, ve oraya giren diger insanlara da yanlis bilgiler verdiginiz icin sizin yazilariniza cevap vermem.

sizin yaralariniz kangren olmus.. size tavsiyem bilhassa sana ve kelebek adli üyeye, bir uzmandan yardim alin, ne yapiyorsaniz kendinize yapiyorsunuz, kendinizi yiyip bitirmissiniz.

eger sizin kültür seviyenizi bilsem , belki bu tartismalara hic girmezdim, orada yazdiginiz ön lisans, lisans benim icin hic birsey ifade etmiyor, kendinizi ne kadar yetistirdiginiz benim icin önemli.. sizi yaralarinizla bas basa birakiyorum.....

gelinim olursa tabiki iyi davranacagim, farkindaysan hep karsilikli saygi ve sevgiden bahsettim..

Son düzenleme:
bikmak ne demek oluyormus oglumun evi benim evim sizden izin mi alacagiz
afedersiniz ama hayatta duyduğum en saçma ve aciz kelime "oğlumun evi benim evim" lafıdır. bu kelime bana o evede o evliliğide ortak olduğunuzu gösterir.
herkesin kendi evi kendine. kimsenin evi kimsenin değildir.
bizim evimiz annemin evi değildir.
bizim evimiz kaynanamın evide değildir.
bizim evimiz bana ve kocama aittir. gerisi dış kapının dış mandalıdır.

sakiz patlatan hatun... birgün seni bu sitede aglarken görmemek dilegiyle....[/QUOTE]

birgün beni bu sitede ağlarkende görebilirsin..herşey insanlar içindir....bana saygısız demişsin...kocanada saygısızlık yapıyorsundeur demişsin...ne komik yaaa..hayır anlamadığım kocamla senin ne gibi ortak noktan varkiii sana saygısızlık yapınca kocamada yapıyormuşum hissi veriyor sana.......

sakız patlatan hatun diyorsun ya bana......dur bidaha patlatayım senin karakterinde ortada işte...geçmiş yaşına rağmen..bize göre ihtiyar sayılmana rağmen... kullandığın tabir hiç yakıştımı sana....hakedene hakettiği gibi davranmayı bilirim çok şükür....

Son düzenleme:
kaynanalara bakın yaa resmen burda bizimle bilmem ne yarışına giriyolar...resmen itişiyolar yaaaa

töbe yarabbim töbeee.....yokmu akıllı mantıkli bir iki kaynana gelsinde bu foruma şunlara kaynanalığı değilde kaynanayken anne olabilmeyi öğretsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…