sen sunu desene, cok mutsuzum, kocami da sevmiyorum, onun etrafindan kimseye tahammül edemiyorum, inan senin namina cok üzüldüm.... senin ile her ne nedense yasamak zorunda kalanlara da.[/SIZE]
dedigim gibi, biz ayni dili konusmuyoruz, bende artik uzatmiyacagim. seviyeden bahseden biri olarak önce yazilarinda seviyeyi bul, ve gercekten seviyeli ol derim bir büyük olarak.
HEP ÖYLE OLUR ZATEN..SENDE HAKLISIN..KONU İŞİNE GELMEYİNCE,YADA DUYDUKLARIN HOŞUNA GİTMEYİNCE,,,HATTA HAKETTİĞİN KARŞILIĞI ALINCA,,,
''ŞŞŞTT AĞIR OL BAK.BEN SENİN BÜYÜĞÜNÜM ''
niye ,kaynanalar tavırlarına söylediklerine kullandığı kelimelere dikkat etmezler..biri çıkıp lafları sıralayınca gerçekleri yüzüne vuruncaa
ben büyüğüm..seviyeli ve saygılı ol.....öylemi ? ? dedim ya herşey hakedene
Artık katlanmak zorunda olduğum bir kaynanam olmıcakkk bundan daha güzel ne olabilir kiii
Çok mutluyummmmmmmmmmm çokkkkkkkkkkkkkkkkk Allahım sana binlerce kez şükürler olsun beni bunlardan kurtardın halimi gördün acıdın yardımıma el uzattın şükürler olsun bu günümee amin..
Bede kaynanamı hiç sevmiyorum...kendisini saf gösteren kurnazlardan....çok büyük şeyler yaşanmadı ama sevmiyorum işte kıskanç ılması, hep salağa yatması filan soğuttu beni.....
burdaki gelinlere iyi vermiş veriştirmişsinde, sen dur bakalım orda :))))))))))
o yazıklar olun kelimesini öncelikle sana ve senin gibi kaynanalara altın harflerle iade ediyorum.....
Hem doğru demişsin..gelinin evine sık sık gitme canım sende ..ne işin var yani.....arada sırada gidersin tabi..bıktırmanın alemi nee...iyi kaynana olmak istiyorsan bunlarada dikkat et
boşver şekerim ya.
dertli kadıncağız...
gelin dişli çıkmış. Böyleler ona yapamadığını gelir burda yapar gelin olanlara sarar.
sen sunu desene, cok mutsuzum, kocami da sevmiyorum, onun etrafindan kimseye tahammül edemiyorum, inan senin namina cok üzüldüm.... senin ile her ne nedense yasamak zorunda kalanlara da.[/SIZE]
cok komiksin :))) benim ne derdim ne de gelinim var, ama sizin gibi bir gelin, kesinlikle bizim aileye gelemez zaten.. burdaki yazilarimi okuduysan herseyin karsilikli daha güzel olabileceginden bahsettim günlerce, sizler takintilisiniz akliniz fikriniz kaynanam ve sacma sapan kiskanclik kelimeleri
size göre oglan evlendimi diger iliskileri bitmeli, cünkü bir siz varsiniz, kaynanaya dis kocaya memis gösterirseniz hersey hallolur ( bu, sizlerden birinin yazdigi söz) bu, kadin görmemis ahmaklar icin gecerlidir. bilmiyorum kendinizi ne kadar akilli saniyorsunuz... iliskilerinizi daha saygi ve sevgi cercevesinde yürütseydiniz bu kadar dertli olmazdiniz, bence bir özelestiri yapin..
degermi sinir hastasi olmaya... degermi hem o inssanlari, hemde kendinizi üzmeye....
valla ben bilmem karın ağrısı olmayan insan bu kadar ağlanmaz...
siz daha hastalıklısınız o halde . Burdaki insanlar gerçek problemlerinden dem vuruyor.
olamayan bir gelini takmışsınız kafanıza. bu hastalığın anlamını biliyorsunuzdur o halde.
olmayanı var gibi kabullenmek...
habire bundan yakınıyorsunuz.
Kendinizin olmayan ama hayatta başkalarının derdi olan ama size göre anlamsız elen takacak başka bir problem blomadınız mı?
bence bu forumdakilerden birinin ya cadı kaynanasınız yada çirkef görümcesi.
haklı yazıları kanınıza dokundu.
Yakında çıkar kokusu.
Bomba yazılarınızdaki ipuçlarıyla patlar.
bayan,
haksızlık etmeyeyim diye yazdığınız cevaplara baktım.
gelinini kıskanan yuva yıkıcıların kokusunu artık 100 metreden alırım.
gelin dışında tek bir yorumu olsa dişimi kırcam dedim.
dişerimde inci gibi pırıl pırıl.
Yazık olacaktı hani..
tek bir başka konu yok...
Oğlunuz nasıl bir annenin evladıysa gelininizinde bir annenin yavrusu olduğunu kabul eder.
AAA yada görümceydiniz değil mi?
Yani insan gibi davranırsanız o kızcağıza ilaçsız bu hastalığı atlatırsınız tez zamanda.
Bedava reçete.
afedersiniz ama hayatta duyduğum en saçma ve aciz kelime "oğlumun evi benim evim" lafıdır. bu kelime bana o evede o evliliğide ortak olduğunuzu gösterir.bikmak ne demek oluyormus oglumun evi benim evim sizden izin mi alacagiz
kaynana kadar basina tas düssün.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?