Arkadaslar kendimi kötü hissediyorum

Masalyuzlusevdam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2017
709
657
33
Arkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?

Bende de wardi birtane öle piskolojisi bozuk bir kiz arkadas.

Onun ki siddet uygulamiyor ama aldatiyor, ve ona hakaret ediyordu.
Her seferinde de beni ariyor bana yaziyordu morali bozuk oldugu icin bende senin gibi, dogru olan akili veriyordum birak bosver sakin muhatap olma diye.

En son gene kendi bildigini okuyor barisiyordu. Bende ona teselli verip, salak gibi iki saat konusup akil verdigimle kaliyordum.

Bana kiskanc vs demedi, deseydi de alirdi cewabini ama duvara konussam daha iyiydi yani o an haklisin diyordu, cocuk bir ariyordu hemen barisiyordu basitti cunku arkadasim.

Oo oldu bir daha kimseye akil vermem herkesin akli kendine, hıı uyguluyan insan olursa sonuna kadar yaninda olurum ama,
Ben konusup konusup kendi bildigini okuyorsa umrum olmaz.

sende mesafe koy, kiskanc demesi yakismamiş. Sadece şey de arkadasina, inan benim kiskancagim ve imrenebilcegim bir iliskin yok, aksine sevgililikten sogutan bir iliskin war de de gorsun gununu..

Siddet sevsinde cocukluk arkadasim kiyamiyorumda manyaga

Sen kiyamiyorsun ama, o piskopat bir erkek yuzunden sana kiskanc diyebiliyor kiyiyor demek ki o senin kadar sana deger vermiyor sanirim.
Agir bir laf kiskanclik yaptin demek bole dusunen bir zihniyetle arana mesafe koy derimm..

Cok düsündüm dedim benmi sucluyum diye.. arasi iyi sucluda ben oldum tartismadigi sürece aramaz beni... ne yazikki

Sen kiyamiyorsun ama, o piskopat bir erkek yuzunden sana kiskanc diyebiliyor kiyiyor demek ki o senin kadar sana deger vermiyor sanirim.
Agir bir laf kiskanclik yaptin demek bole dusunen bir zihniyetle arana mesafe koy derimm..
Tartisinca gelir kapima biz kardestik insan kardesinden beklemezdi bunu simdi bu lafi duyduysam tekrar eskisi gibi olsak neler neler der

Bu aralar deneyimlediğim durum.insanlarin hayatlarına,kararlarına çok fazla dahil olunca seni kıskanç,art niyetli görüyorlar.
Aynen.. niye kiskaniyim ki? Düzelsin hadi sinirdi oldu bitti hatasini anladi deyelim... ( inanmiyorum ama) sen mutlu ol isterim dayak yemene oh iyi oldu git dayak yemi desedim anlamiyorum

Bir yapanın bir daha yapabilme olasılığı her zaman daha fazladır ama illa olacak diye kesin birşey de yok. Siz fazlasıyla uyarmışsınız. İyilikten maraz doğar işte. Arkadaşınızla konuştuğunuzda bu konuda yanılmayı çok isterim deyin başka da yorum yapmayın. Bazen yaşamadan anlamıyor insan.

Hiç takmayın kafanıza değmeZ.siz kıyamazsınız ama siz mutluluğunu istemeyen olursunuz.ben çok yaşadım böyle olaylar.size düşeni yapmışsınız zaten sadece bekleyin zaten gelecek yine ağlayarak.o zamanda ben demiştim dersiniz,senin hayatın sen seçtin deyin ki belki anlat hatasını ama kafa yormaya gerçekten değmez nankördür öyleleri.ben 10 yıllık arkadaşlığı bitirdim geçen ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…