- 4 Şubat 2017
- 709
- 657
- 33
- Konu Sahibi Masalyuzlusevdam
-
Siddet sevsinde cocukluk arkadasim kiyamiyorumda manyagaKendi haline birak belli ki arkadas siddet seviyor
Degisebilir insan olabilir ama suclu gibi hissetim kendimi sagolSiz üstünüze düşeni söylemişsiniz. Bundan sonra yapabileceğiniz bir şey yok, yaşayarak öğrenir nasılsa. Kendine acımayana acımayın boşuna.
Bir kadin diyer kadinin dayak yemesini istemez ama anlamiyorsa elden gelen birsey yokBunu bu aralar çok yazdım ama yine yazacağım; bazı kadınlar başlarına gelen her şeyi hak ediyor. Boşverin, yer dayağını oturur.
Ben haksiz cikiyim diyorum üzülmesin diye ama sonuc dedigin gibi olcakYakında geri gelir haklıymışsın demek için
Siddet sevsinde cocukluk arkadasim kiyamiyorumda manyaga
Cok düsündüm dedim benmi sucluyum diye.. arasi iyi sucluda ben oldum tartismadigi sürece aramaz beni... ne yazikkiBende de wardi birtane öle piskolojisi bozuk bir kiz arkadas.
Onun ki siddet uygulamiyor ama aldatiyor, ve ona hakaret ediyordu.
Her seferinde de beni ariyor bana yaziyordu morali bozuk oldugu icin bende senin gibi, dogru olan akili veriyordum birak bosver sakin muhatap olma diye.
En son gene kendi bildigini okuyor barisiyordu. Bende ona teselli verip, salak gibi iki saat konusup akil verdigimle kaliyordum.
Bana kiskanc vs demedi, deseydi de alirdi cewabini ama duvara konussam daha iyiydi yani o an haklisin diyordu, cocuk bir ariyordu hemen barisiyordu basitti cunku arkadasim.
Oo oldu bir daha kimseye akil vermem herkesin akli kendine, hıı uyguluyan insan olursa sonuna kadar yaninda olurum ama,
Ben konusup konusup kendi bildigini okuyorsa umrum olmaz.
sende mesafe koy, kiskanc demesi yakismamiş. Sadece şey de arkadasina, inan benim kiskancagim ve imrenebilcegim bir iliskin yok, aksine sevgililikten sogutan bir iliskin war de de gorsun gununu..
Tartisinca gelir kapima biz kardestik insan kardesinden beklemezdi bunu simdi bu lafi duyduysam tekrar eskisi gibi olsak neler neler derSen kiyamiyorsun ama, o piskopat bir erkek yuzunden sana kiskanc diyebiliyor kiyiyor demek ki o senin kadar sana deger vermiyor sanirim.
Agir bir laf kiskanclik yaptin demek bole dusunen bir zihniyetle arana mesafe koy derimm..
Aynen.. niye kiskaniyim ki? Düzelsin hadi sinirdi oldu bitti hatasini anladi deyelim... ( inanmiyorum ama) sen mutlu ol isterim dayak yemene oh iyi oldu git dayak yemi desedim anlamiyorumBu aralar deneyimlediğim durum.insanlarin hayatlarına,kararlarına çok fazla dahil olunca seni kıskanç,art niyetli görüyorlar.
Siddet sevsinde cocukluk arkadasim kiyamiyorumda manyaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?