- 4 Şubat 2017
- 709
- 657
- 33
- Konu Sahibi Masalyuzlusevdam
-
Cok dedim onsuzda yasarsın göster ama o bu yolu secti elden birsey gelmezAaa yo yo yo,devam eder. Arkadaşınız sessiz kaldıkça şu herife hakettiği şeyi vermedikçe devam eder.
Biraktim canim ugrasmaya gücüm yok suclu cikariyorSen diyeceğini dameşsin. Kendi haline bırak ve olacakları seyret.böyle insana böyle tavır yapacak birşey yok
Malesef herkes çıkar peşinde yada bi erkek için birilerini satma derdinde,ama anlıyorlar hiç merak etme er yada geç pişman oluyorlar o zaman sende hakettiği cevabı vereceksin işte.sadece zor zamanında anlıyor insan dostunu malesefÜzüldüm 10 yıl az degılinsanlar cok nankör, ben anlayamiyorum bir insan mutlusa sizde mutlu olursunuz yada ben geri kaldim hep herkes iyi olsun istiyorum
Amin manyakmi bunlar anlamiyorum. Siddetten nasil zevk aliyorlar? Millet siddet uyguluyor sona ileri gidip birbirini öldürüyor biri mezar biri hapise gidiyor eeee bide cocuk varsa ona yazik oluyorDün akşam başımdan geçen bir olayı anlatayım. Bilgisayarımı tamire götürdüm. Dükkanın önünde bir apaçi çocuk, kızın tekini çekmiş kenara kolunu sıka sıka itekleyip duruyor bağrıyor falan. Arabadan bilgisayarı, çantamı falan yavaşça indiriyorum bir yandan kulak misafiri oluyorum. Ciddi bir durum olursa müdahale teknikleri kurguluyorum kafamda, ne derim ne yaparım falan. Çocuğun ses tonu ve kızı tartaklaması artınca yanlarından geçeyim belki rahatsız olur çocuk dedim. Yanlarından geçerken, farkettim ki çocuk bunu tartaklarken kızın yüzünde alalade hoşnut bir gülümseme oluşuyor. Baya baya zevk alıyor kör cahil. Şaşırdım. Demekki bazıları cidden şiddet seviyor. Ne denebilir ki böyle tiplere. Allah akıl fikir versin diyerek Allah’a havale ettim.
Artik birsey deyemiyorum ne zaman agzimi acsam kötü ben oluyorum sildim hayatimdan onu artik pisman olursada gelecek kapisi yok artikAşkın gözü kör gerçektende. Boşverin bu kadar iyi olmayın malesef insanlar anlamazlar. Zaten ilerde dayak yedikçe aklına gelirsiniz.
Canim simdi bile verdim cevapi ama anlicak beyin yokkiMalesef herkes çıkar peşinde yada bi erkek için birilerini satma derdinde,ama anlıyorlar hiç merak etme er yada geç pişman oluyorlar o zaman sende hakettiği cevabı vereceksin işte.sadece zor zamanında anlıyor insan dostunu malesef
O zaman sal gitsin.hiç muhatap olma bileCanim simdi bile verdim cevapi ama anlicak beyin yokki
Saldım canım bunun dişinda benim ilişkimede laf etti. Neymis bizde kavga tartısma yokmumus... dedim bagırma tartısma itip kalkma olur ama morartma bana fazla yanlis. Veeee demin Sabah kahvaltıda karsılastık demin ortak arkadaşın, geldi yanıma uzatma biz hal ettik sen cekemıonmu mutlulugumuda yok sayıyorsun beni dedi.. baktım yüzüne acıncak haldesin gözümde uzak dur benden otur dayagını ye birdaha gelecek kapı olarak görme beni dedim.. kardesligi siliyormusun dedi, sildim bile dedim üzüldüm ama beni laflarıla üzmesine izin vermicemm.O zaman sal gitsin.hiç muhatap olma bile
İşte bundan bahsediyordum canım şuan için rahatlamıştır hadi geçmiş olsun :)) engelle gitsin bi de öyle rahatlıyor insan :))Saldım canım bunun dişinda benim ilişkimede laf etti. Neymis bizde kavga tartısma yokmumus... dedim bagırma tartısma itip kalkma olur ama morartma bana fazla yanlis. Veeee demin Sabah kahvaltıda karsılastık demin ortak arkadaşın, geldi yanıma uzatma biz hal ettik sen cekemıonmu mutlulugumuda yok sayıyorsun beni dedi.. baktım yüzüne acıncak haldesin gözümde uzak dur benden otur dayagını ye birdaha gelecek kapı olarak görme beni dedim.. kardesligi siliyormusun dedi, sildim bile dedim üzüldüm ama beni laflarıla üzmesine izin vermicemm.
Birak gebertsin bu kadinlarin bazilari neden manyak seviyor ..bir insan bu konumda daha sevgili bunu yaptıysa ilerde neler yapar kim bilir bosver sen karisma hatta gorusme bile kendi dusen aglamazArkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?
Suan cok rahatim canimİşte bundan bahsediyordum canım şuan için rahatlamıştır hadi geçmiş olsun :)) engelle gitsin bi de öyle rahatlıyor insan :))
Aman benden uzak olsun.. akıl var mantık var tartıs it kak hatta tokata bile tamam ama hastanelik etmeye iki dakika kala birakmis simdi ceksin :/ hayırlı kandiller bu aradaBirak gebertsin bu kadinlarin bazilari neden manyak seviyor ..bir insan bu konumda daha sevgili bunu yaptıysa ilerde neler yapar kim bilir bosver sen karisma hatta gorusme bile kendi dusen aglamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?