Arkadaslar kendimi kötü hissediyorum

Yakında pembe gözlüklerini çıkarır merak etmeyin. O adam çıkarttırır

Agzina saglik canim.sen tavrini koy, insanlarin iyiligini istiyorsun kotu olan sen oluyorsun cok guzel demissin.

Sen uzerie duseni yapmissin. Birak nasil ostiyorsa oyle yapsin. Ileride pismann oldum diyip geli omuzunda aglamak isticek.

Birakin bosverin. Boyle kadinlar var malesef seviyorum ayağina her seyi kabul eden, cocuklari bahane edip cocuklarim babasiz buyumesin diyen. Ki hic inanmiyorum ya neyse, sonra gelip burda konu ustune konu acan..
Acimiyorum
Empati yapmiyorum
Ama boyle kadinlar var malesef..
Sonra AYNI EVE GIRINCE HIC ANLASILMIYORmus kiliflarina burunen insanlar var.
Bi adam sevgililikte nisanlilikta belli ediyor kendini. Sadece siz korsunuz gormezden geliyorsunuz. Evlendikten sonra duzelir gibi sacma sapann bir cumle daha duyuyorsunuz. Ve ona inaniyorsunuz. O yuzden arkadasina ne desen bos..
Ne yapsan cok seviyor ya. Olur askindan aman mazallah

Bırak ne halı varsa görsün. Daha çok dayak yer..

Canım sevsin cocukları olsun veya ne biliyim hayalındeki hayatı yasasın gözüm yok aynen dedigin gibi olanlar varki bir insani degistiremesin.. evlat diye birbirine soguk olanı isindiramasin anlamiyorlar. Hatayı anlarım veya bi anlik patlamayıda insaniz Sonucta. Kıskanc dedi bana , sonra yanlişmi yaptım dedim sonra benim iliskimi sorguladı tartısma her ilişki evlilikte var itip kakma ama mor yüz göz bana fazla bunuda anlatamadım.. şimdi kendi yasasın görsün kardeşinden oldu..

Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Evet ben de hiçbir kadının bir erkeğin stres topu olmamalı diye düşünüyorum. Boşverin kendisi öyle seviyorsa birşey yapmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…