- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.178
- 1.123
- Konu Sahibi Masalyuzlusevdam
-
Yakında pembe gözlüklerini çıkarır merak etmeyin. O adam çıkarttırırArkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?
Yok canım bugün aradi bulusalım mı diye dedim işim var... tavırlı oldugumu anladı. Diyor siz kavga etmiyormusunuz dedimki kavga itis kakıs baska , dayak yemek yüz göz mor gezmek baska ben sana yardımcı oldum kıskanc olanda ben oldum, sen kıskanmayan arkadas bul kendine ben yokum dedim
Artik kendi sorunu kosmam herzaman hakaret duyup yaninda olamam robot degilim yaYakında pembe gözlüklerini çıkarır merak etmeyin. O adam çıkarttırır
Hem kiskanc oldum hem iliskim sorgulandiAgzina saglik canim.sen tavrini koy, insanlarin iyiligini istiyorsun kotu olan sen oluyorsun cok guzel demissin.
Bırak ne halı varsa görsün. Daha çok dayak yer..Arkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?
Aglamasını istemem cocukluk arkadasım ama ozaman geldiginde aglayabilcegi bir omuzu yok artık canım. Gercekten kırıldım git gide daha cok uzaklastırdı kendindenSen uzerie duseni yapmissin. Birak nasil ostiyorsa oyle yapsin. Ileride pismann oldum diyip geli omuzunda aglamak isticek.
Canım sevsin cocukları olsun veya ne biliyim hayalındeki hayatı yasasın gözüm yok aynen dedigin gibi olanlar varki bir insani degistiremesin.. evlat diye birbirine soguk olanı isindiramasin anlamiyorlar. Hatayı anlarım veya bi anlik patlamayıda insaniz Sonucta. Kıskanc dedi bana , sonra yanlişmi yaptım dedim sonra benim iliskimi sorguladı tartısma her ilişki evlilikte var itip kakma ama mor yüz göz bana fazla bunuda anlatamadım.. şimdi kendi yasasın görsün kardeşinden oldu..Birakin bosverin. Boyle kadinlar var malesef seviyorum ayağina her seyi kabul eden, cocuklari bahane edip cocuklarim babasiz buyumesin diyen. Ki hic inanmiyorum ya neyse, sonra gelip burda konu ustune konu acan..
Acimiyorum
Empati yapmiyorum
Ama boyle kadinlar var malesef..
Sonra AYNI EVE GIRINCE HIC ANLASILMIYORmus kiliflarina burunen insanlar var.
Bi adam sevgililikte nisanlilikta belli ediyor kendini. Sadece siz korsunuz gormezden geliyorsunuz. Evlendikten sonra duzelir gibi sacma sapann bir cumle daha duyuyorsunuz. Ve ona inaniyorsunuz. O yuzden arkadasina ne desen bos..
Ne yapsan cok seviyor ya. Olur askindan aman mazallah
Banada öyle geliyor beyim döverde severde der artıkBırak ne halı varsa görsün. Daha çok dayak yer..
Siz üzerinize düşeni yapmışsınız. Evet ben de hiçbir kadının bir erkeğin stres topu olmamalı diye düşünüyorum. Boşverin kendisi öyle seviyorsa birşey yapmayınArkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?
Aynen canımİkinci dayagi yiyince gelir
Tabi umarım yemez ve mutlu olurlar ama. Daha öyle birşey hiç gormedim
Artık yapcak birşeyim kalmadı canım mutlu olsun umarım devam etmez şiddetSiz üzerinize düşeni yapmışsınız. Evet ben de hiçbir kadının bir erkeğin stres topu olmamalı diye düşünüyorum. Boşverin kendisi öyle seviyorsa birşey yapmayın
MaçoSen uzerine duseni yapmissin...bu tip kizlar hakediyor zaten belki maço seviyodur...yazik gercekten.
Eger bir gun en ufak bir siddete ugrarsa ki siddetin buyugu kucugu olmaz elbet emin olun aklina siz gelirsiniz siz sıkmayn caniniziHerkes yanlıs yapabilir belki oda yapmak istemedi ama sonuçta oldu.. ben arkadasımı korumak isterken kıskanc oldum
Aaa yo yo yo,devam eder. Arkadaşınız sessiz kaldıkça şu herife hakettiği şeyi vermedikçe devam eder.Artık yapcak birşeyim kalmadı canım mutlu olsun umarım devam etmez şiddet
Eger bir gun en ufak bir siddete ugrarsa ki siddetin buyugu kucugu olmaz elbet emin olun aklina siz gelirsiniz siz sıkmayn caninizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?