Arkadaslar kendimi kötü hissediyorum

Bazen tekrarlamayabilir ama siz en dogru olani yapmissiniz garantisi yoktur boyle seylerin tavrinizda haklisiniz

Herkesin kendi ilişkisi dövüş kavga olmayan ev yok ama yinede ben ona güzellikle dedim tekrarlarsa nasıl tekrar gelcek kapıma?

Üzüldüm 10 yıl az degıl insanlar cok nankör, ben anlayamiyorum bir insan mutlusa sizde mutlu olursunuz yada ben geri kaldim hep herkes iyi olsun istiyorum

Bazı insanların tüm uyarılara işaretlere kör olmasını ben yaşıcak şeyi varmış demek ki gözüyle bakıyorum körü körüne gidince aynı şekilde geri dönüyorlar inatla ısrar ediyorlar tekrarlanmasına bırakın kendi haline

Cok düsündüm dedim benmi sucluyum diye.. arasi iyi sucluda ben oldum tartismadigi sürece aramaz beni... ne yazikki

Ayyy wallahaaaa ayni benimm bahsettigim arkadasim oda ole sevgilisinle barisinca hayatta aramazdi, ayrilinca yazar arardi..

Cikarlari icin seninle, gercektennn onunla.muhatapligi gec, zihniyeti ve dusunceleri beni urkuttu, ilerde sana daha da cirkin ihtamlarda bulunur...

Cok.uzulursun bir daha sana dert yanmaya geldiginde, isim war musait degilim de. Asla ona destek olma.

Sal gitsin böylesine müstehak dayak bile

Yok canım bugün aradi bulusalım mı diye dedim işim var... tavırlı oldugumu anladı. Diyor siz kavga etmiyormusunuz dedimki kavga itis kakıs baska , dayak yemek yüz göz mor gezmek baska ben sana yardımcı oldum kıskanc olanda ben oldum, sen kıskanmayan arkadas bul kendine ben yokum dedim

Siz.üstüne düşeni yapmışsınız ama döven hep döver genellemesi bana biraz abes kaçtı , insanlar ne yanlışlar yapıyor sonra kendimi düzeltiyor, illa ki yanlışlar olacaktır, umarım düzelten insanlar karşımıza çıkar.

Salmakla çok iyi yapmışsınız

Kız salak ömür boyu dayak yiyecek, birde art arda bu çocuk doğurup yarın boşanamaz da, daha evlendiği gün hamile kalır böyle salak kızlar korunmazda

Beni düzelt beni sinirinden arındır diyerek çocuk arkadaşına kum torbası olmasını teklif etmiş:)) Bırak barışsınlar ilk tokadı veya yumruğu yediğinde yine ‘sana haksızlık yaptım’ kisvesi altında sana koşacaktır.

Diyorum ya ben haksiz cikayim ama sanmiyorum.

Teklifi kabul ettigile kalcak sinirim zıpladı artık hergün yeni birseyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…