- Konu Sahibi Masalyuzlusevdam
-
Bazen tekrarlamayabilirArkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?
Herkes yanlıs yapabilir belki oda yapmak istemedi ama sonuçta oldu.. ben arkadasımı korumak isterken kıskanc oldumBazen tekrarlamayabilirama siz en dogru olani yapmissiniz garantisi yoktur boyle seylerin tavrinizda haklisiniz
AynenO seni kiskanclikla suclarken sana kiyabiliyor ama insanoglu nankor iste sekil A
Herkesin kendi ilişkisi dövüş kavga olmayan ev yok ama yinede ben ona güzellikle dedim tekrarlarsa nasıl tekrar gelcek kapıma?Bir yapanın bir daha yapabilme olasılığı her zaman daha fazladır ama illa olacak diye kesin birşey de yok. Siz fazlasıyla uyarmışsınız. İyilikten maraz doğar işte. Arkadaşınızla konuştuğunuzda bu konuda yanılmayı çok isterim deyin başka da yorum yapmayın. Bazen yaşamadan anlamıyor insan.
Kardesten yakın insan aciyorBöyle insanları kendi haline bırakacaksın. Yapacak bir şey yok kendi düşen ağlamaz.
Üzüldüm 10 yıl az degılHiç takmayın kafanıza değmeZ.siz kıyamazsınız ama siz mutluluğunu istemeyen olursunuz.ben çok yaşadım böyle olaylar.size düşeni yapmışsınız zaten sadece bekleyin zaten gelecek yine ağlayarak.o zamanda ben demiştim dersiniz,senin hayatın sen seçtin deyin ki belki anlat hatasını ama kafa yormaya gerçekten değmez nankördür öyleleri.ben 10 yıllık arkadaşlığı bitirdim geçen ay
Öyle görmek beni üzer ama busefer yine ben suclu olurumsado mazo ilişkisinde mutluluklar dileyin uğraşmayın bence ağzı yüzü iyice morarana kadar akıllanmaz sizin sinirler harap olur.
Bazı insanların tüm uyarılara işaretlere kör olmasını ben yaşıcak şeyi varmış demek ki gözüyle bakıyorum körü körüne gidince aynı şekilde geri dönüyorlar inatla ısrar ediyorlar tekrarlanmasına bırakın kendi halineArkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?
Cok düsündüm dedim benmi sucluyum diye.. arasi iyi sucluda ben oldum tartismadigi sürece aramaz beni... ne yazikki
Sal gitsin böylesine müstehak dayak bileArkadaslar yanlismi yaptim bilmiyorum... kendimi cok kötü hissediyorum..en yakin arkadasima yardim etmek istedim ama beni suclu cikardi kiskandim oldu... erkek arkadasila birbirine girmisler erkekte buna siddet uygulamis. Aglayarak bana geldi anlati sil görüsme dedim o an haklisin dedi. Erkek ariyordu cikmasina izin vermedim. Iki gün sonra cicek yolamis oglan.. buda tabi seviyorum diye af etmis oglan haklisin siddet uygulamam yanlisti elini ver benide düzgün insan yap sinirimden arindir demis... inanma döven hep döver dedim söz verdi yapmicak dedi... inanma seven el kaldirmazdi dedim. Üstüne gittim bende dedi...bu dövmek icin sebeb degil dedim iyi davraniyor seni dinlemicem niye kiskanclik yaptinda hep kötü düsünüyorsun bir insan yanlisini göremezmi dedi.... yanlismi düsünüyorum birkere yapan tekrarlamazmi?
Yok canım bugün aradi bulusalım mı diye dedim işim var... tavırlı oldugumu anladı. Diyor siz kavga etmiyormusunuz dedimki kavga itis kakıs baska , dayak yemek yüz göz mor gezmek baska ben sana yardımcı oldum kıskanc olanda ben oldum, sen kıskanmayan arkadas bul kendine ben yokum dedimAyyy wallahaaaa ayni benimm bahsettigim arkadasim oda ole sevgilisinle barisinca hayatta aramazdi, ayrilinca yazar arardi..
Cikarlari icin seninle, gercektennn onunla.muhatapligi gec, zihniyeti ve dusunceleri beni urkuttu, ilerde sana daha da cirkin ihtamlarda bulunur...
Cok.uzulursun bir daha sana dert yanmaya geldiginde, isim war musait degilim de. Asla ona destek olma.
Sal gitsin böylesine müstehak dayak bile
Diyorum ya ben haksiz cikayim ama sanmiyorum.Siz.üstüne düşeni yapmışsınız ama döven hep döver genellemesi bana biraz abes kaçtı , insanlar ne yanlışlar yapıyor sonra kendimi düzeltiyor, illa ki yanlışlar olacaktır, umarım düzelten insanlar karşımıza çıkar.
Salmakla çok iyi yapmışsınız
Evlensin dogursun pisman olunca görcem ben onuKız salak ömür boyu dayak yiyecek, birde art arda bu çocuk doğurup yarın boşanamaz da, daha evlendiği gün hamile kalır böyle salak kızlar korunmazda
Teklifi kabul ettigile kalcakBeni düzelt beni sinirinden arındır diyerek çocuk arkadaşına kum torbası olmasını teklif etmiş:)) Bırak barışsınlar ilk tokadı veya yumruğu yediğinde yine ‘sana haksızlık yaptım’ kisvesi altında sana koşacaktır.
Inan bugün anladimki ben yanlis yapmamisim bu kiz öküzKendi düşen aglamaz ,boşverin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?