- 8 Aralık 2016
- 10
- 3
- 1
- 31
- Konu Sahibi umut_yasam
Arkdaşlar merhaba aranıza bugün üye olmaya karar verdim benim bir derdim var 6 aydır evliyim ve annemin yaptığı bir yanlıştan ve hatta çok yanlıştan dolayı dertliyim. insan annesi için böyle demez fakat ben çok yıldım. Babam akciğer hastası ve 1 senedir adamın yüzüne bakmıyor. Çalışıyor eve babama bir desteği yok adamı dün acile götürdük gelmedi bile niye gelmedi diyenler içinde. Ben eşimle sevgili olduğum zamanlar kayınvalidemden aldığı 600 tl paradan dolayı ben bunu daha yeni öğreniyorum. Kayınvalidemle görüşmüyorlar artık. Alllah var kadın bana birşey demiyor. Annemdende parayı geri istemiyor sadece annem parayı aldıktan sonra kadınla birdaha görüşmek istemediği için kadın kendini tabiri caizse enayi ve kullanışmış gibi hissediyor. kısacası söyle. Dün babamı hastaneye eşimle götürdük ve babam sanki kimsesizler gibi üstü başi dağınık adamın içi dışı kuru ekmek yemekten içi kurumuş eve aldım yedirdim içirdim ve bizde kalıyor babam artık o eve yollamam. Arkadaşlar benmi yanlışım annem düğün günü bana takılan bileziği alıp yerine sahte bilezik koyuyor sağa sola benim adımı verip borç yapıyor. Kayınvalidemden para alıp vermiyor. Babam kimsesizler gibi ölüme terkediliyor. Beni kızını arayıp sormuyor ben artık annem var diyemiyorum. Nolur akıl verin artık ağlamaktan yoruldum 6 aydır bunlarla boğuşuyorum. Babam sen gittin bana bakan yok diyor. çok üzülüyorum benim annem evine sadık olan bir insandı şimdi pis evine bakmayan sorumluluk nedir bilmeyen biri oldu. Bunları yazdım çünkü başkalarına anlatılması kolay şeyler değil. İçimi size dökmesem çatlıcam. Hakkınızı helal edin uzun oldu