• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

arkadaşlar lütfen akıl

umut_yasam

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
10
3
1
31
Arkdaşlar merhaba aranıza bugün üye olmaya karar verdim benim bir derdim var 6 aydır evliyim ve annemin yaptığı bir yanlıştan ve hatta çok yanlıştan dolayı dertliyim. insan annesi için böyle demez fakat ben çok yıldım. Babam akciğer hastası ve 1 senedir adamın yüzüne bakmıyor. Çalışıyor eve babama bir desteği yok adamı dün acile götürdük gelmedi bile niye gelmedi diyenler içinde. Ben eşimle sevgili olduğum zamanlar kayınvalidemden aldığı 600 tl paradan dolayı ben bunu daha yeni öğreniyorum. Kayınvalidemle görüşmüyorlar artık. Alllah var kadın bana birşey demiyor. Annemdende parayı geri istemiyor sadece annem parayı aldıktan sonra kadınla birdaha görüşmek istemediği için kadın kendini tabiri caizse enayi ve kullanışmış gibi hissediyor. kısacası söyle. Dün babamı hastaneye eşimle götürdük ve babam sanki kimsesizler gibi üstü başi dağınık adamın içi dışı kuru ekmek yemekten içi kurumuş eve aldım yedirdim içirdim ve bizde kalıyor babam artık o eve yollamam. Arkadaşlar benmi yanlışım annem düğün günü bana takılan bileziği alıp yerine sahte bilezik koyuyor sağa sola benim adımı verip borç yapıyor. Kayınvalidemden para alıp vermiyor. Babam kimsesizler gibi ölüme terkediliyor. Beni kızını arayıp sormuyor ben artık annem var diyemiyorum. Nolur akıl verin artık ağlamaktan yoruldum 6 aydır bunlarla boğuşuyorum. Babam sen gittin bana bakan yok diyor. çok üzülüyorum benim annem evine sadık olan bir insandı şimdi pis evine bakmayan sorumluluk nedir bilmeyen biri oldu. Bunları yazdım çünkü başkalarına anlatılması kolay şeyler değil. İçimi size dökmesem çatlıcam. Hakkınızı helal edin uzun oldu :(

Olmaz olsun böyle anne doğurdu diye bu kadarına hakkı yok.

Bence konuş kendine çeki-düzen versin yoksa görüşmeyeceğini söyle.

Kurban olurum o pamuk kalbinee o babana öyle sahip çıkışına . Başka kardeşin yokmu tek çocukmusun öyleysen eğer bırakma sakın . Allah sağlık versin babana dertlerine derman olsun inşallah . Sanada güç kuvvet versin

Annenizde kusura bakmayın bayagı tuhafmış...
Biraz insan kullanmayı seviyor paragöz gibi geldi bana

Görüşmedim arkadaşlar 3 ay boyunca eşim ve kayınvalidem zar zor bayramda götürdü elini öpeyim diye. Eşim ben annemle görüşemiyorum diye üzülüyorum sanıyor gel götüreyim kal orda ama ev o kadar pis ve dağınıkki babamı bile dışarda görüyordum. Yıprandım arkadaşlar isyan etmiyorum asla ama neden diyor insan ve kuzenim annemi çarşıda başkası ile kol kola girip görmüş. artık neyi sindircem bilemiyorum. Annem diyorum böyle yaparmı diyorum yaptı 100 katını hemde. Allah razı olsun cevap verdiğiniz için

Kurban olurum o pamuk kalbinee o babana öyle sahip çıkışına . Başka kardeşin yokmu tek çocukmusun öyleysen eğer bırakma sakın . Allah sağlık versin babana dertlerine derman olsun inşallah . Sanada güç kuvvet versin

Yok canım abim var ama 3 sene önce evlendi karısı için herkesten vazgeçti babamın üstüne yürümüş sen kimsin diye hatta evlat ve eş bunları yapıyor :(

Arkadaşım Allah yardımcın olsun, güç ve sabır versin. Empati yaparak yazıyorum.

Ben olsam; babamı asla kimselere ( ne abi , ne annem olacak kadına) vermem, paşa paşa Bebek gibi bakarım,

Annem olacağa, kendine Çeki düzen ver, ne demek kol kola dışarda birileriyle görülmek derim, evini Bi temizlikçi bulur temizletirim, bu ev böyle kalacak, eve sahip çık der , gelirim. Bakarım var mı kendinde bir değişim , eve sahip çıkmaya başlamış mı, yoksa eğer daha ne babamı ne beni görür,eğer onun da sıkıntıları varsa o da hayattan yorulduğu için Bi dönem geçirmemişse ama değişmeye başlamışsa ona da sahip çıkarım.

Arkadaşım Allah yardımcın olsun, güç ve sabır versin. Empati yaparak yazıyorum.

Ben olsam; babamı asla kimselere ( ne abi , ne annem olacak kadına) vermem, paşa paşa Bebek gibi bakarım,

Annem olacağa, kendine Çeki düzen ver, ne demek kol kola dışarda birileriyle görülmek derim, evini Bi temizlikçi bulur temizletirim, bu ev böyle kalacak, eve sahip çık der , gelirim. Bakarım var mı kendinde bir değişim , eve sahip çıkmaya başlamış mı, yoksa eğer daha ne babamı ne beni görür,eğer onun da sıkıntıları varsa o da hayattan yorulduğu için Bi dönem geçirmemişse ama değişmeye başlamışsa ona da sahip çıkarım.

Canım inan nişan zamanı çeyiz zamanı ve düğün zamanı koca evi kendim temizledim çeyizlerimi kendi başıma hazırladım. Temizlikçi tuıtayım ev temizlensin dedim ben temizlerim dedi ve bu büyük 3 hazırlıktada bana kaldı herşey ben o evde olunca emin olun kendimi övmek istemem ama bal dök yala yaptım çünkü bizim evimizdi orası. Şimdi ne baskılar yaptım 3 ay evine girmedim aramadım etmedim. Babama söylemekle korkutayım dedim ama korkusu kalmadı ve babamın başı belaya girecek diyede söyleyemiyorum. abimler babamlarla kalıyor babama desteği yok babam hem emekli maası ile ev geçindiriyor hem benim düğünümde olan masrafları okuyor hemde anneme,abime, yengeme ve 3 yaşında yeğenime bakıyor. Babam artık dayanamayıp evden kovmuş ve abim burası annemin evi sen kimsin demiş. babamda madem öyle elektirik su evin erzaklarını alırsınız kolay gelsin diyip evden çıkıyor ve birkaç gün iş yerinde yatıyor ek işe gidiyordu kendisi ben bunu dün öğrendim ve babamı yanıma aldım. çok saolun destekleriniz için :(

Canim annenin psikolojisi bozulmus galiba. Cok normal degil durumu kotulukten degil zannederim. Kusme ama mesafeye dikkat et ki seni zan altinda birakmasin ya da basina is acmasin.

Son düzenleme:
Canım inan nişan zamanı çeyiz zamanı ve düğün zamanı koca evi kendim temizledim çeyizlerimi kendi başıma hazırladım. Temizlikçi tuıtayım ev temizlensin dedim ben temizlerim dedi ve bu büyük 3 hazırlıktada bana kaldı herşey ben o evde olunca emin olun kendimi övmek istemem ama bal dök yala yaptım çünkü bizim evimizdi orası. Şimdi ne baskılar yaptım 3 ay evine girmedim aramadım etmedim. Babama söylemekle korkutayım dedim ama korkusu kalmadı ve babamın başı belaya girecek diyede söyleyemiyorum. abimler babamlarla kalıyor babama desteği yok babam hem emekli maası ile ev geçindiriyor hem benim düğünümde olan masrafları okuyor hemde anneme,abime, yengeme ve 3 yaşında yeğenime bakıyor. Babam artık dayanamayıp evden kovmuş ve abim burası annemin evi sen kimsin demiş. babamda madem öyle elektirik su evin erzaklarını alırsınız kolay gelsin diyip evden çıkıyor ve birkaç gün iş yerinde yatıyor ek işe gidiyordu kendisi ben bunu dün öğrendim ve babamı yanıma aldım. çok saolun destekleriniz için :KK43:

Canım o zmn baban yanında kalsın, diğerlerini sil defterden gitsin. Gerçi anlattığın kadarıyla; babamı maaşı için yanına aldı da der sanki abinler gibime geldi

Canim annenin psikolojisi bozulmus galiba. Cok normal degil durumu kotulukten degil zannederim. Kusme ama mesafeye dikkat et ki seni zan altinda birakmasin ya da basina is acmasin. Olayi tam takip edemedim ben ama baban zamaninda anneni evden kovduysa annen bakmaz ki psikolojisi de gitmis zaten.

Yok canım annemi değil abimi kovdu babam abim babamın üstüne yürüdü diye.

Canım o zmn baban yanında kalsın, diğerlerini sil defterden gitsin. Gerçi anlattığın kadarıyla; babamı maaşı için yanına aldı da der sanki abinler gibime geldi[/QUOTE

istediklerini desinler gülüm biz zaten babamla miras dilekçesi yazdık ve emekli maasının yurtlara bağışlanması için avukatlarla görüşüyoruz. Ben babamdan bir kuruş istemedim bu zamana kadar ben vicdani olarak rahatım o konuda

Bu ne biçim anne be kaynananızdan niye o kadar para almış ay bir de aldıktan sonra görüşmeme kararı almış yani baya komik....

Anneniz kaç yaşlarında? Akrabalarınızda alzheimer hastası olan var mı?
Ani huy-karakter değişimleri, ev içi görevleri aksatma filan alzheimer belirtileri arasındadır, ya da başka psikolojik sorunlar da olabilir. Konuşup bi psikiyatra götürseniz önce?

Arkadaşım zaten sen parası için bakarsın anlamında demedim , abinler öyle düşünürse hazırlıklı ol demek istedim, zaten bağışı için çalışma yapıyormuşsunuz, o zmn onlar öyle düşünse de ağızları kapanmış olur.

Zaten anamız babamız bizi para pul için yetiştirmedi; senin için ah de vefa vakti. Allah Rızası için bakacaksın elbet babana.

Allahım niyetinizin karşılığını versin, yar ve yardımcınız olsun.

Bu arada ben olsam kendi tasarruf paramdan ; annemin kaynanama olan borcunu da öderdim.

Allah kimseyi şaşırtmasın,konuyu okurken tahmin ettiğim şeyi kuzeniniz teyit etmiş....
Belli ki başka bir ilişkiye kaptırmış kendini,her şeyi de uğruna koyup bırakmış....
Babanıza yardımcı olmanızdan da anlaşıldığı üzere yüce gönüllü bir insansınız, Rabbim yardımcınız olsun.....
Annenizin sevip saydığı değer verdiği sözünü dinleyeceği birisiyle görüşseniz...Ne acı bunu genelde ergen sorunlarında kurtuluş gibi görürüz siz ise annenizle ilgili bir durumda yaşıyorsunuz.....Umarım her şey bir an önce yoluna girer ve anneniz yaptığı hatadan döner.....

Back
X