ya kızlar kısaca şöyle anlatim elimde dilimde varmıyo ama izne geldiği günlerin birinde tartışmştk buluşmadk o da kendi arkadaşı ile görüşmüştü o arkadaşınında sevdiği bi kız varmış onla konşmak için onu çağırmş kız yanında bayan kuzeni ile gelmiş(kuzeni evli ve bi çocuklu imiş)
4ü araba ile sakin bi yere gitmiş benmkinin arkadaşı sevdiği kızla arabadan inmş bnmki ile o evli kadın arabada kalmş,çocuk geldiğinde bakmş bnmkide arka koltuğa geçmiş kızn yanına((elinde yüzük yokmş bni sormşlar ayrıldık demiş kızda oynak bi tipmiş (
işte anlayacağınız konu bu konuyu o arkadaşı anlattı bana dün
Erkek işte iradesi bu kadar zayıf ne diyebilirizki kadında evliymiş Allah ıslah etsin Allah şaşırtmasınn:26:
bizim ilşki öyle sıradan bi ilşiki olsa derdim gitsin ne hali varsa görsün ama çok farklı ve ciddi idik ailesi akrabaları flan hepsi beni biliyo(
olaydan snraki günlerde hep görüştk hatta bi gece beraber kaldık bi evde o arkadşıda vardı (aramızda birşey geçmedi sadece yanyana uydyuk öyle öpme fln tek geçti)
halende çok güzel geçiyodu işte herkes bize imrenir niye öyle birşey yaptı anlamş değilm(
bence o sevgilinin arkadaşını sevgiliside yolluymuş ki evli bi kadın hakkında böyle şeyler konuşmasına fırsat veriyormuş. Ve ayrıca o kızın numarasının sevgilin nerden bulmuş ?ha atladığım birşey var o olaydan snraki gün arkadaşının sevdiği kıza msj atmş bana o kadını ayarla dye(
bunların hepsini arkadaşı anlattı yakın arkadaşı hemde ,daha onunla konşma fırstm olmadı
aynenn(
ben ne yapacam ya şimdi onsuz yapamam ölürüm dün gece hastanelik oldm o kadr kötü oldm
Benimde aklıma ilk gelen askere gitmeden bişeyler yapmış olması.
Bence nolursa olsun şuanda birşey söyleme zaten şırnakta zorlu bir askerlik yapıyordur ki askerlik heryerde zor onlar orda zor durumdalar bir de bişeyler söyleyip canını sıkarsan Allah korusun o psikoljiyle neler olabilir düşünmek istemiyorum. zaten gelicekmiş izinie birazcık daha beklemeye çalış hem yüz yüze daha iyi konuşulur.
askerde tlf tek var onun dışında birşey yapamaz ki(
bencede yüzyüze daha iyi ama ben ona nasl aşkım ömrüm diyecem artk off yaa bunları hakedecek naptm bn(
kime anlatsam yalandır diyo o seni seviyo diyo bnde ona inanıyordum o anlık birşeye bağlıyorum ama ynede çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrr
bence o sevgilinin arkadaşını sevgiliside yolluymuş ki evli bi kadın hakkında böyle şeyler konuşmasına fırsat veriyormuş. Ve ayrıca o kızın numarasının sevgilin nerden bulmuş ?
ya bunlar önceden ilk okul arkadaşı ondan dolayı görüşnce almş ...bnmkinin arkdşı afedersnz ş......in teki olmasa bni okadr biliyo öle bişeye fırsat bile vermz.....
sadece ondan mantıklı bi açıklama bekle ben olsam burnundan getirir ama yinede ayrılmazdım bu lafıma çok kızan olur ama asker bu yani sonuçta benden bunu duyanlarbelki bana çok kızacak ama beklediğini veremezsin sonuçta :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?