arkadaşlar lütfen yardım edin kafam çok karışık :(

SeNLeYM

☾☆ σ şίмđ&#943
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2012
477
1
26
Şanlıurfa
lafa nerden başlayacağımı bilmiyorum bi gün bu topiğe böyle birşey yazacağım aklımın ucundan geçmezdi ama
tavsiyelerinize ihtiyacm var
lütfen konuyu ciddiye alıp öyle cevap verin

bilenler vardır belki asker yolu bekliyorum ben,askerim usta birliğinde şırnakta şimdi,dün onunla ilgili birşey öğrendim çok üzüleceğim birşey(

dağıtım izninde bi gün içinde bi kaç içinde gerçekleşen bir olay bu bana bi hata yapmş

20 aylık bir ilişkimz var ondan hiç böyle birşey hakkında değil beklemeyi süphe bile etmemiştim duyunca beynmden vurulmuşa döndüm ama daha onunla konuşamadık bir türlü görevde şimdiiçim içimi yiyo bi türlü öyle birşey yaptığına inanasım gelmiyo onu canımdan çok seviyrm o olmadan yapamam ben ,onunda beni çok sevdiğini düşünüyordum yada seviyomu acaba üff kızlar nasıl yazdığımı bilmiyorum inanın k.bkmayın.

size şunu sorcm kendisi kurban bayramında izine gelecek büyük ihtimal o zamn mı alıp karşııma konuşşam yoksa tlfda ilk fırsatta mı konuşşam ??

tlfda hallolacak birşey değil gibi duruyo bana ama konuşmasamda içim içimi yiyecek :S

kısacası bi çıkmaz içindeyimm (

lütfen yardımcıı olun ya

Anlamadım ne olmuş. Heyecanlı heyecanlı anlatmışsınız ama.
Gelmesini bekleyin bir gelsin de öyle halledersiniz ya. Asker adamı bunaltma öyle.

Klasik türk ailesi erkekler askere gitmeden önce geneleve gönderirlermiş eskiden o tarz birşey yapmış galiba.

Bende asker bekliyorum benim askerim izne geldi bağdaştırmaya çalıştım ama anca aldatabilir konunun ne oldğunu yazarsan daha iyi yardım ederiz ama çok önemli uzun bi konuysa yüz yüze geldiğinde konuş uzun detayıyla gözünün içine bakarak askerde şuanda piskolojim bozuk der çıkar işin içinden askerler bu durumu kullanabilir bekle derim :26:

ya kızlar kısaca şöyle anlatim elimde dilimde varmıyo ama izne geldiği günlerin birinde tartışmştk buluşmadk o da kendi arkadaşı ile görüşmüştü o arkadaşınında sevdiği bi kız varmış onla konşmak için onu çağırmş kız yanında bayan kuzeni ile gelmiş(kuzeni evli ve bi çocuklu imiş)
4ü araba ile sakin bi yere gitmiş benmkinin arkadaşı sevdiği kızla arabadan inmş bnmki ile o evli kadın arabada kalmş,çocuk geldiğinde bakmş bnmkide arka koltuğa geçmiş kızn yanına ((elinde yüzük yokmş bni sormşlar ayrıldık demiş kızda oynak bi tipmiş (

işte anlayacağınız konu bu konuyu o arkadaşı anlattı bana dün

bizim ilşki öyle sıradan bi ilşiki olsa derdim gitsin ne hali varsa görsün ama çok farklı ve ciddi idik ailesi akrabaları flan hepsi beni biliyo (

olaydan snraki günlerde hep görüştk hatta bi gece beraber kaldık bi evde o arkadşıda vardı (aramızda birşey geçmedi sadece yanyana uydyuk öyle öpme fln tek geçti)

halende çok güzel geçiyodu işte herkes bize imrenir niye öyle birşey yaptı anlamş değilm(

Erkek işte iradesi bu kadar zayıf ne diyebilirizki kadında evliymiş Allah ıslah etsin Allah şaşırtmasınn :26:

ha atladığım birşey var o olaydan snraki gün arkadaşının sevdiği kıza msj atmş bana o kadını ayarla dye (

bunların hepsini arkadaşı anlattı yakın arkadaşı hemde ,daha onunla konşma fırstm olmadı

Biliyorum belki saçma gelecek ama sonuçta evli değilsiniz bişeyler paylaşmamışsınız belkii o kadın fazlasını verdi bilemezsiniz ve asker adam askerde gördüğü bi kız yok ve izne geliyor asla kaçırmaz fırsatını kaybediceğini bildiği halde tabi bu benim düşüncem :26:

Benimde aklıma ilk gelen askere gitmeden bişeyler yapmış olması.
Bence nolursa olsun şuanda birşey söyleme zaten şırnakta zorlu bir askerlik yapıyordur ki askerlik heryerde zor onlar orda zor durumdalar bir de bişeyler söyleyip canını sıkarsan Allah korusun o psikoljiyle neler olabilir düşünmek istemiyorum. zaten gelicekmiş izinie birazcık daha beklemeye çalış hem yüz yüze daha iyi konuşulur.

ya biliyorum benmde düşüncem o yönde askerde kız fln yok,gelse benle ne kadr yakınlaşsa da kıyamaz daha ileri gidemez o kadını kullnmak için yaklşmş onunla çıkmak istemiş belli yani ama zoruma gidiyo yine de(
tlfda o norml tartşmamzda bile kaçar kavga etmeyelm der böyle bi konuyu açsam ben burda söyler söyler çatlrım ona bişe olcağını sanmıyom o yüzden diyorum gelse yüz yüze konuşsam gözlerimin içine baka baka bana gerçeği anlatsa daha doğru olmaz mı sizce?

bence o sevgilinin arkadaşını sevgiliside yolluymuş ki evli bi kadın hakkında böyle şeyler konuşmasına fırsat veriyormuş. Ve ayrıca o kızın numarasının sevgilin nerden bulmuş ?
aynenn(

ben ne yapacam ya şimdi onsuz yapamam ölürüm dün gece hastanelik oldm o kadr kötü oldm

sadece ondan mantıklı bi açıklama bekle ben olsam burnundan getirir ama yinede ayrılmazdım bu lafıma çok kızan olur ama asker bu yani sonuçta benden bunu duyanlarbelki bana çok kızacak ama beklediğini veremezsin sonuçta :26:

askerde tlf tek var onun dışında birşey yapamaz ki (

bencede yüzyüze daha iyi ama ben ona nasl aşkım ömrüm diyecem artk off yaa bunları hakedecek naptm bn(

kime anlatsam yalandır diyo o seni seviyo diyo bnde ona inanıyordum o anlık birşeye bağlıyorum ama ynede çok zorrrrrrrrrrrrrrrrrr

Arkadaşım Allah aşkına şu sesli harfleri yutma okumakta zorluk çekiyoruz. blşyrz ne demek mesela?

valla aklımdan geçtide demek istedim sizin ilişkinizi kıskanıyor olabilirler yalandır ondan duy gerekirse yüzleştir. Yalandır bencede :26:

ya bunlar önceden ilk okul arkadaşı ondan dolayı görüşnce almş ...bnmkinin arkdşı afedersnz ş......in teki olmasa bni okadr biliyo öle bişeye fırsat bile vermz.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…