arkadaşlar lütfen yardım edin kafam çok karışık :(

olayıda öğrenmem şöyle oldu :

bi sebeple ben benmkinin cep tlfnunun ayrıntısına baktm netten baktm yabancı bi numara ile önceki gün msjlaşmış.

numarayı sorguldm bayanmş.bende aradım kız o benmkinin arkadaşının sevdiği kız imiş,kız dedi ilkokl arkadaşımdır konuşmamz normldr karısı değilsin birşey değilsn seni ilgilendrmez fln dedi birşeyler konştuk sonra kapadm tlfonu.benmknin arkadaşını aradım snra o dedi birşy öğrenmk istiyosan bana sor başkasına değil dedi ve snra herşeyi bilmek istiyomusun dedi evet dedm anlattı o da ...

o dkdan beri hayatım kararmş durumda(

bence okızı aradığın için o arkadaşı böyle yapmış bence yalandır bence sabret ve geldiğinde ona sor ama o gün ne yaptığını telden sorabilirsin ona ogün kavga ettiğimizde naptın merak ettim evde miydin de bakalım ne diycek ?

Bence bu konuyu onunla konuşmaya bile değmez belli ki kuzen diye anlattıkları iğrenç bir hayat kadını.

o gün beraber olduklarını biliyorum o çocuk ile ...sorsam dicek nerden çıktı fln

Sanırım senınde yaşın kucuk ve sevgılıne kapılmış gidiyorsun.

basbaya senı yedek kulübesine almışta maçta başka oyuncu oynatıyor.

işin duygusal kısmını gecipte mantık yurutebılseydın eğer, sevgılının

ne yaptıgını pekala anlayabılırdın. sevıyor.. ölüyor.. bitiyor... bunlar fasafiso..

ayrıca madem bu konu senı rahatsız ettı. karsına alıp sorma cesaretı gosterebılırsın.

kendı içinde soru cevap.. soru cevap... boyle olmaz

yardım istiyorsanız fakat ben onsuz yapamam yaşayamam diyorsunuz.şayet dediğiniz tarzda bir durum olduysa.erkek arkadaşınızın ahlak anlayışı çok geniş.(evli bir hanımla).

kısacası ahlaki değerleri olmayan bir birey bana göre.yarın evlenirsen şayet aynı şeyler başınıza gelebilir,şok geçebilirsiniz.iyi düşünün.herşey seviyorum,ölüp bitiyorum demek değildir.namusun kadını erkeği olmaz.aynı şeyi siz erkek arkdaşınıza yapsanız acaba o bu durumu kabullenir mi?

Bilmiyorum ama o kızın sana karsı tavırları hoşuma gitmedi ne demek seni ilgilendirmez ? fırsat verme böyle konuşmasına bana sanki o kadını sevgiline ayarlamaya çalışıyorlarmış gibi geldi ama tabii tam terside olabilir askerde kız olmadığı için atlamışda olablir vs. Bana kalırsa yüz yüze konusmak en iyisi. Olay gerçekse de bir insan nerde olursa olsun seviyorsa yapmaz yol verme zamanı gelmiş demektir üzülecek birsey yok bekle bakalımm..

yaşım küçük değil 21 olcm nerdyse buna da küçük diyemezsn herhalde...öyle dediğin gibi birşey de değildi ,yedek kulubesine atmıştı diyon da öyle birşey olmadığından de eminim ,yaşadıklarımızı bilsen böyle düşünmezdn sende cnm

ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf(

aynısını bende söyledim erkekler böyle yaşamadım askerimden bilmiyorum ama en azından duymadım fakat yapmadım diyen bazı erkekler yalan söyler bence çok nadirdir yapmayan ama vardır yine

Son düzenleme:
nasıl yni ne yapayım peki?

Sana şunu ya da bunu yap diyemem. Evli değilsin onun ihtiyaçlarını karşılamıyorsun kaldı ki bu olayı sen onun telefonunu karıştırıp öğrenmişsin. Eğer onun ağzından öğrenseydin durum çok daha vahim olurdu. Kendini aldatılmış gibi hissediyorsun seni anlıyorum ama sizin ilişkiniz sadece buna bağlı olmamalı sizi bir arada tutan çok şey olmalı. Neden tartıştığınızı da anlamadım o gecesi.

bende tam bunu demek istiyorum işte onca yaşanmş şeyi buna bağlamak çok zoruma gider,çünkü çok güzel günler yaşadık ve çok güzel hayallerimiz var onunla gelin arabasına ne yazacağımızı bile düşündük o kadr yni çok samimiyiz ama işte evli olmdan herşeyi veremyo insan

onca yaşanmş şeyden sonra ayrılırsam bi daha evliliği aklımın ucundan bile geçiremem ,bir erkeğin eline bile dokunamam ya benn tmm geri dönüşü olmayan birşey yaşamadık ama o benim ilkim sayılır ilk onda yaşadm ben herşeyi

tickettede yazdığım gibi o gelmeden bana güneş doğmaz,onsuz karanlıkta kalırım ya ben

beni anlamıyo kimse ,anlamak için yaşamk lazım ...

kızlar siz yazmaya devam edin fikrlerinizi...şimdiden hepinize tşk ederm

benm çıkmam lazm şimdilk maalesef,gelince yazarm yne,sonra konu sahibi yok dye kızmayın bana

bence yanlış bi fikre kapılmış gidiyosun
askerlik değilde başka bi sıkıntın olsa ilk bulduğun adamla yatsan çocuk böyle mi yapar yoksa hakaretler edip seni hayatından çıkarır mı iyi düşün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…