olayıda öğrenmem şöyle oldu :
bi sebeple ben benmkinin cep tlfnunun ayrıntısına baktm netten baktm yabancı bi numara ile önceki gün msjlaşmış.
numarayı sorguldm bayanmş.bende aradım kız o benmkinin arkadaşının sevdiği kız imiş,kız dedi ilkokl arkadaşımdır konuşmamz normldr karısı değilsin birşey değilsn seni ilgilendrmez fln dedi birşeyler konştuk sonra kapadm tlfonu.benmknin arkadaşını aradım snra o dedi birşy öğrenmk istiyosan bana sor başkasına değil dedi ve snra herşeyi bilmek istiyomusun dedi evet dedm anlattı o da ...
o dkdan beri hayatım kararmş durumda(
onca yaşanmş şeyden sonra ayrılırsam bi daha evliliği aklımın ucundan bile geçiremem ,bir erkeğin eline bile dokunamam ya benntmm geri dönüşü olmayan birşey yaşamadık ama o benim ilkim sayılır ilk onda yaşadm ben herşeyi
Sanırım senınde yaşın kucuk ve sevgılıne kapılmış gidiyorsun.
basbaya senı yedek kulübesine almışta maçta başka oyuncu oynatıyor.
işin duygusal kısmını gecipte mantık yurutebılseydın eğer, sevgılının
ne yaptıgını pekala anlayabılırdın. sevıyor.. ölüyor.. bitiyor... bunlar fasafiso..
ayrıca madem bu konu senı rahatsız ettı. karsına alıp sorma cesaretı gosterebılırsın.
kendı içinde soru cevap.. soru cevap... boyle olmaz
ne yaptıgını pekala anlayabılırdın. sevıyor.. ölüyor.. bitiyor... bunlar fasafiso..
ayrıca madem bu konu senı rahatsız ettı. karsına alıp sorma cesaretı gosterebılırsın.
ya kızlar kısaca şöyle anlatim elimde dilimde varmıyo ama izne geldiği günlerin birinde tartışmştk buluşmadk o da kendi arkadaşı ile görüşmüştü o arkadaşınında sevdiği bi kız varmış onla konşmak için onu çağırmş kız yanında bayan kuzeni ile gelmiş(kuzeni evli ve bi çocuklu imiş)
4ü araba ile sakin bi yere gitmiş benmkinin arkadaşı sevdiği kızla arabadan inmş bnmki ile o evli kadın arabada kalmş,çocuk geldiğinde bakmş bnmkide arka koltuğa geçmiş kızn yanına((elinde yüzük yokmş bni sormşlar ayrıldık demiş kızda oynak bi tipmiş (
işte anlayacağınız konu bu konuyu o arkadaşı anlattı bana dün
ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf(
yaşım küçük değil 21 olcm nerdyse buna da küçük diyemezsn herhalde...öyle dediğin gibi birşey de değildi ,yedek kulubesine atmıştı diyon da öyle birşey olmadığından de eminim ,yaşadıklarımızı bilsen böyle düşünmezdn sende cnm
Suç kadında dimi? Hayat kadını gibi olmasaydı erkek arkadaşın yoldan çıkmayacaktı dimi? Kendini kandırma arkadaşım.
ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf(
şu kadınların birbirini suçlaması beni deli edecek
kadın fingirdemiştir orasını burasını açıp elletmiştir erkek nefsi hakim olmaz kadında zaten o... gibi ohhh tüm o.. gibileri elden geçrisin seninki
sende nefis diye affet
istediğin cvp bu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?