arkadaşlar lütfen yardım edin kafam çok karışık :(

sevgilinin her mesajlaştığı numarayı araştırırsan ileride başına patlar benden söylemesi. ipleri bırak demiyorum tabi ama karşındaki insana biraz nefes alma alanı bırakmak gerek bazen. ha senin sevgilinin yaptığı çok ayıp çok çirkin birşey. sen varken arabanın arkasına bir kadınla geçip yiyişiyorsa, kimsenin elini tutamam falan deme dön arkanı bırak git. daha yolun çok başındasın, 20 ay hiçbir şey değil, bana 6 senelik sevgilim yapmıştı aynı şeyi.

Sana kendimden örnek vereyim biraz fazla özel olacak ama yardım istiyorsun biz eşimle üni. yıllarında sizin gibiydik o ara sıra istanbula memleketine gittiğine anlıyordum bir o. ile görüştüğünü ama bu durum 4-5 ayda bir gibi oluyordu yani tamamen ihtiyaçtan bilip te bilmemezliğe geliyordum yani bir düşünsene ya tam tersi olsaydı "sevgilim değilmisin ne istesem yapıcaz" diye zorlayan biri olsaydı zaten bu ilişki sürmezdi. (Kaldı ki ondan önceki sevgilim öyle bir magandaydı) sonra nişanlandığımızda bu istanbula gitmeler falan hiç olmadı. Sana sadece sabret diyebilirim tatlım.

arkadaşım ağzına sağlık düşündüklerimi yazıya dökmüşsün, ya bu kabul edilebilir bişeymi, yok yüzüğünü çıkarmışda ayrıldık demişde niyeti ortadaymışda ama seni seviyomuş.. karşıdaki kadında evli ya tüylerim diken diken oldu. ben bana bunu yapana bana kazık attı gözüyle bakarım neymiş ihtiyaçmış ben bu zihniyeti kabul edemiyorum ya , o yüzüğü bi oynak karı için parmağından çıkaran adamla işin olmasın senin, evlenincede sen baya şok geçirirsin diyim duygularından çok mantığınla düşün biraz yoksa sen zarar görürüsün ...

arkadaşım ağzına sağlık düşündüklerimi yazıya dökmüşsün, ya bu kabul edilebilir bişeymi, yok yüzüğünü çıkarmışda ayrıldık demişde niyeti ortadaymışda ama seni seviyomuş.. karşıdaki kadında evli ya tüylerim diken diken oldu. ben bana bunu yapana bana kazık attı gözüyle bakarım neymiş ihtiyaçmış ben bu zihniyeti kabul edemiyorum ya , o yüzüğü bi oynak karı için parmağından çıkaran adamla işin olmasın senin, evlenincede sen baya şok geçirirsin diyim duygularından çok mantığınla düşün biraz yoksa sen zarar görürüsün ...

yaa bırakın bunları ihtiyaçmış bilmem neymiş
nasıl mideniz kaldırıyor Allah aşkına
sevip ayrılsa daha şereflidir, bi de ihtiyaç filan diye savunup basitleştirmeyin
ayrıca kadınların da cinsel ihtiyaçları vardır ama gidip kimsenin koynuna atlamıyorlar.
beni seviyo bana kıyamaz diye bir şey de yok
cinsellik yaşayan kadınlara kıyılmış mı oluyor kendi isteğiyle yaşadıysa.

ayrıca sevgilin tekrardan aramış, bi seferlik bi hata bile değil.
devamını istemiş.

valla belki yazacaklarım canını acıtacak ama ben olsam affetmem.şöyle bi şey var, aldattığı da EVLİ VE ÇOCUKLU!!! ya insan düşünmez mi o kadının kocasını kendini yerine koymaz mı? bekar bi bayanla olsa neyse. bu kadar iradesine sahip olamayan biri ile ben yola devam etmem. ihtiyaç olayı da resmen bi bahane...bi de nedense hep kadın oynak olur....

Son düzenleme:

kımsenın dedıklerıne oncelıkle hemen ınanma derım ve ızne gelınce nısanlınla acık acık konus once. Sonra tepkını goster. Kımsenın gazına gelme yanı

Suç kadında dimi? Hayat kadını gibi olmasaydı erkek arkadaşın yoldan çıkmayacaktı dimi? Kendini kandırma arkadaşım.

Ayrılsana. Asker masker farketmez.
Neyini konuşcan.
Bu güne kadar salak yerine koyup bekletmiş bi de seni.

21 tamam kucuk bır yas yasılmaz. ama buyuk bır yasta degıl !
neden kadınlar erkeklerı korur tartısma konularında, dertlerınde bıle hıc anlayamadım sımdıye kadar.
ayrıca canım ne aşk meşk yaşayıp deliler gibi sevda çekip, ölüp biten, kara sevda ceken çiftlerın bir sure sonra
ne duruma geldıklerını, neler yasandıgını burda pekala gorebılıyoruz. tabııkı butun cıftler bu sorunu yasıyor demıyorum
ama demem o ki sen yasadıgın askı oyle bır koruyorsun kı adeta adama laf ettırmıyorsun.
hakikaten sen neden konu açtın? sorunun cevabnı zaten kendı kendıne vermıssın.
" Benım sevgılım yapmaz! "

Suç kadında dimi? Hayat kadını gibi olmasaydı erkek arkadaşın yoldan çıkmayacaktı dimi? Kendini kandırma arkadaşım.

hayat kadını gibi diye hep kadınları suçlarlar ne olursa olsun ahlaklı bir erkek herşeyden önce bekar sevgilisiz bile olsa evli bi bayana yaklaşmaz
erkeklik gururu denen birşey var

şu kadınların birbirini suçlaması beni deli edecek
kadın fingirdemiştir orasını burasını açıp elletmiştir erkek nefsi hakim olmaz kadında zaten o... gibi ohhh tüm o.. gibileri elden geçrisin seninki
sende nefis diye affet
istediğin cvp bu bence

Aldattıysa aldatmıştır bunu bahanesine gerek yok dimi.

bir yuva kurmuş evli bayanlar bile tahammül edemiyor sen affetmeye bahane arıyosun gerçekten çok sinirlendim neden bilmiyorum ama
Allah korusun yarın birgün evlensen sen hamileyken aldatsa o zamanda ben hamileyim erkek nefsi diyeceksin
canm kadınlarında nefsi var bunu unutma

Arkadasım sevgılın senı aldatmıs . sende ondan ayrılmıcaksın bellı goz yumucaksın
ozaman bu durumu bıldıgnı soylemede hem bılıp hem affettgn ıcın gozunden dusme adamın ılerdee .

ayrıca o nasıl bı yakın arkmıs sna gelıp anlatıo bı art nıyet var bence.

sana bişey diyimmi sen bu konuyu erkek arkadaşınla hiç konuşma, sen zaten onun yaptığına kılıf hazrlamışsın kendin inanmışsın bile, onada uydurduğun kılıfı anlatırsın onunda işini kolaylaştırırsın, ya seni aldatmış bunun başka bi açıklamsı yok gözlerini şimdiden bu kadar kapatırsan ileride çok üzülürsün,

İhtiyacını karsilayamiyosun dimi ha bende karşılamıyodum. Aldatmış beni söyledi tek gecelik tanımadığı kadinlar la para karşılığı. Bunu bana kendisi söyledi icinde tutamiyomis bilmem gerekiyormuş. Ben az çok bişeyler yasıyordum onunla ona dedim istersen her gece git karıya ama bana dokunmamazsın bundan sonra. Ben sana istediğini veremem dedim o da versen de ben sana kiyamam dedi. Oyle yani bana çaktırmadan git dedim. Oyle yani

Ne diyeceğimi bilmiyorum.
Bu sorun bana kadınların ne kadar zayıf olduğunu, ne kadar çabuk affettiklerini gösteriyor.

Konuya biraz mesafeli bakmaya çalış.
Bu olay senin değilde kızkardeşinin, sevdiğin bir arkadaşının başına gelseydi nasıl bir öneri verirdin?
Kadınlarında onur sahibi olduğunu unutmayalım.

erkek arkadaşınız sizi sevebilir fakat sizi aldatmaya hazır olmasıı gerçeğini değiştirmiyor kii yaptığıda aldatma sayılır zaten yüzüğü çıkarıp ayrıldık dediğine göree..
yanii işin özüü sevgi herşeye kadir değil maalesef.
Kendi adıma kimse benii aptal yerine koyamaz , erkek arkadaşım bunu yaptıysa biter ilşkim ister 1 ay lık ister 1 yıllık ister 10 yıllık olsunn.Zayıf adamla işim olmazki zayıf adamla ilşkide olmaz.

Bunu askerdeydi kız görmüyordu cinselliğe düşkündüye bağlamayalım lütfenn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…