arkadaşlar lütfen yardım edin kafam çok karışık :(

sizin ki de aşk öyle mii ?

Affet sen affet seviyorum diye baya da ciddiymiş hani hem seni aldatıyor bunu bir de utanmadan büyük bir ahlaksızlıkla evli çocuklu bir kadınla yapıyor . Şu sevgili olup da sırf seviyorum diye erkek müsveddelerini affetmiyorlar mı benim nevrim dönüyor arkadaş hiç bir zorunluluk olmadan bir de. Evli olsan, eğitimin, işin gücün paran ve ailen arkanda olmasa gidecek yerin olmasa anlarım aldatılıp da affedeni ama sevgiliyken böyle iğrenç erkekleri affeden kadınların mantığını anlamadım anlamayacağım da hiç bir zaman.

Boşuna kendini kandırma arkadaşım her erkek böyle diye. Hala ahlak ve vicdan sahibi erkekler de var ve gerçekten ciddi düşünküleri aşık oldukları kişilere sadakatini koruyan da...

Boşuna kendini kandırma arkadaşım her erkek böyle diye. Hala ahlak ve vicdan sahibi erkekler de var ve gerçekten ciddi düşünküleri aşık oldukları kişilere sadakatini koruyan da...

benim kafada kadınlarda varmış ya çok sevindim

kadınlar kulubünde bi kadından bahsederken karı diyorsun

fikirlerin de zaten çok bilgilendirici aydınlandı şimdi tüm kadınlar

sen bi kadınsan ben gerçekten kendimden soğudum

aman asker adam gitmiş tatamin olmuş evli çocuklu kadında maşallahı varmış asıl sorun bence onun kocasının sen dert etme senle böyle bişiy yaşayamadığına göre. üzüldüğüne değmez.

Şu "cinsellik erkeklerin ihtiyacıdır.yapmazlarsa olmaz" düşüncelerinizden vazgeçseniz bir. Allah aşkına aşık olduğu kadına sadakatle bağlı olan ve sadece onu bekleyen,doğru zamanı kollayan erkekler var.onların yanında sizin askerdeki sevgiliniz (eğer doğruysa) size yeterince aşık değil,daha iyisini bulduğu an sizi bırakacak demektir.Kimse kusura bakmasın.Adam rahatlayacak diye gözüme yumamam yaptıklarına.

affedilecek bir tarafı yok bence.
aldatma olayı bir de evli bayanla bundan kötü birşey olamaz.
Allah ıslah etsin kimsenin başına vermesin.
bence sen de üzülme değmz çünkü bu kişiye yine de herşeye rağmen konuşmak istiyorsan da bayramda gelince konuş
ama birşeyleri düzeltmek için değil de ayrılmak için olmalı bu konuşma.
şu an sevgili iken bunu yapan yarın bir gün evlenince neler yapar kim bilir ?

Kadınlar zaten baştan bunu kabullenip erkekleri akladıkça ve birbirlerinin kuyularını kazdıkça iyice çığrından çıktı bu altdatma olayları evli bekar çoluklu çocuklu ayırt etmeden yani iğrençlik diz boyu hem kadınlğıımdan hem de insanlığımdan utanıyorum artık.

KarsilayamiyoDUM yazıyo orda benim o kişiyle 2 yıllık iliskim gecen hafta bitti konumu okuyan bilir zor zamanlar geçirdim 1 haftadır. Sandığınız gibi değil o şahıs bana geri geldi. Ama bu durumu yediremedigim icin bitti icimde. Ama su da vr kiminin haberi oluyo kiminin olmuyo aldatılmak diye bı gercek var. Ben o adama zamanında oyle demiştim. Ama yediremedigim icin bitti. Allah böyle erkeklerden uzak tutsun.

kadınlar kulubünde bi kadından bahsederken karı diyorsun

fikirlerin de zaten çok bilgilendirici aydınlandı şimdi tüm kadınlar

sen bi kadınsan ben gerçekten kendimden soğudum

Evet yanlış bir tabir kullanmışim. Ben bu durumu yediremedigim icin gelen hafta 2 yıllık iliskim bitti. He zamanında demiştim ona böyle. Ama yanlış bı cümleydi. Ve bitti sonu geldi yani

canım bence askerde de olsa söyle neden böyle yaptın diye sor. o sana acımıyor da sen mi ona acıyacaksın ki askerde diye?

Öncelikle olayı çok yadırgadığımı belirteyim. Nasılda sapkın düşünceli -sevdiği adamı başkalarıyla paylaşmaya göz yumanları diyorum- kadınlar varmış, şaştım doğrusu... Ben sevgilinin arkadaşının senle konuşma şeklinden tut da o kadının sana seni ne ilgilendiriyor karısı değilsin tarzındaki konuşmasını çok yadırgadım... Bence sen onun sadece seni sevdiğini düşünüyorsun. Ne demek sevdiğim adamın arkadaşı sözde en yakın arkadaşı bana benden öğrenseydin, her şeyi bilmek mi istiyorsun tarzında konuşacak çok saygısızca geldi açıkça bana... Hani suç senin sevgilinde tamamen. Arkadaşlarına senle konuşurken dikkatli konuşmaları gerektiğini hissetirememiş. 4 yıllık bir ilişkim var sevgilimin ilkokuldan beri arkadaşı olan kişiler benle konuşurken asla o tarz konuşmamıştır ki kaldı ki konuşamaz da sevgilim o saygı ortamını sağlamıştır. Hem sen onun yolunu bekliyorsun o izine gelince neler yapıyor ... Gerçekten çok üzüldüm ... Onu o ortama sokan söz de arkadaşı da çok kınıyorum. Gerçekten sana yazık öyle bir şey olmuşsa asla affetme, onurunu hiçe sayma... Ne demek erkek ihtiyaçları var... Bir erkek sevdiği varsa ve onun ihtiyaçlarına karşılık vermiyorsa gem vurmasını bilmeli ! Aşk,sevgi öyle basit değildir. Git ihtiyacını karşıla nasıl mantık ya bu kadar mı dejenere bir toplum olduk. Kadınlar sonra eziliyor diyoruz. Eee bizler böyle yaparsak erkek tabi değer vermez ezer bizi... Evli bir kadınla bunu yapan erkek askerden gelince rahat rahat daha kötü şeyler yapar bence... Yada bilmiyorum ben farklı düşünüyorum. Baksanıza ne geniş fikirli kadınlarımız varmış, pehhh....

Aldatılmak nasıl bu kadar doğal gelebiliyor anlayamadım açıkçası
Yapmamıştır o sizi çekemeyenler uyduruyordur denilmiş ama tanımadığımız birine bu güven neden?
Askerde işte sen onun istediklerini veremezsin o da kullanacaktır o kadını gibi bir yaklaşım ne kadar doğru olabilir?
Cinselliği bastırmaksa eğer burada sorun olan neden kadın bunu yapabiliyorken erkek yapamıyor ve bu normal bi süreç adeta doğanın getirdiği bir şey olarak kabul ediliyor
Aldatmak ister duygusal ister fiziksel olsun karşı tarafın gururuna indirilmiş bir darbedir bunu hazmedip devam edebilmek tamamen kişisel bir tercihtir
Sen tek başına bir bireysin o yokken de vardın ondan sonrada var olmaya devam edeceksin
Namus ve gurur bir bütündür sadece bir zarda aramamak bunları da düşünmek gerekir sanırsam

Bence askerdeyken birşey söyleme ama askerden geldikten sonra bi dakika bile bekleme ayrıl.. aldatmanın şuus busu bahanesi olmaz benim kanımca..

ya yazmim yazmim diyorum ama tutamıyorum kendimi..

okuduğum bi çok cümle kanımı dondurdu.. diğer yorumları (bazılarını) görmemezden gelerek sadece konu sahibinin söylediklerine şaşırmakla yetiniyorum bu sefer..
"kızda oynak bi tipmiş" bu ne demek ya? sevgilim yüzüğünü çıkaracak o kadının yanına geçecek, o kadın ister oynak olsun, ister tutucu olsun, ister hanımefendinin alası olsun beni kadın değil sevgilim ilgilendirir.. ve sevgilinin ne yaptığı da belli..
"ha atladığım birşey var o olaydan snraki gün arkadaşının sevdiği kıza msj atmş bana o
kadını ayarla dye" bunu açıklamaya bile gerek yok..
"ya biliyorum benmde düşüncem o yönde askerde kız fln yok,gelse benle ne kadr yakınlaşsa da kıyamaz daha ileri gidemez o
kadını kullnmak için yaklşmş onunla çıkmak istemiş belli yani ama zoruma gidiyo yine de" e gitsin zaten zoruna.. "o kadını kullanmak için yaklşmş" ne demek biliyo musun? bu senin inanmak istediğin bahane işte.. ne yani siz evlendiğinizde sen hasta olsan ayrı olmanız gereken zamanlar olsa en basidinden hamile olsan o gidip rahatça başkasıyla olur o zaman bu mantıkla di mi?? e ihtiyaç nede olsa bekleyemez..
"karısı değilsin birşey değilsn seni ilgilendrmez fln dedi" o kızın tavrıda çok seviyesiz bi kere.. ve bu resmen kendini haklı gösterme çabasından gelmiş.. seni suçlayarak kendi üstünlüğünü kanıtlamaya çalışmış..
"benmknin arkadaşını aradım snra o dedi birşy öğrenmk istiyosan bana sor başkasına değil dedi ve snra herşeyi bilmek istiyomusun dedi evet dedm anlattı o da" bu arkadaş ne kadar güvenilir?? yani tüm bunlara bakınca sevgilin suçlu bu ortada ama bunu söyleyen kişinin güvenilirliği de önemli.. gerçi çocuk neden durup dururken böyle bir senaryo yazsınki??
"ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat
kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf("
kim ne derse desin bu böyle öyle mi?? burda sana diyecek kelime bulamıyorum.. askere giden ve bu iğrenç şeyleri yaşamadan dönen bir sürü erkek var.. sen resmen sevgilini aklamaya çalışıyorsun..
herneyse sana tavsiyem iznini bekle, gerçi o çocuğa bu bile çok ama.. ve gördüğün ilk anda söyle herşeyi bildiğini.. ömrün boyunca aldatılmak istemiyorsanda ayrıl bu çocuktan..
ayrıca bi an önce şu saçma fikirlerinden de kurtul.. askerlik erkeklerin azdığı ve bu sebeple herşeyi istediği gibi yapabileceği bir yer değildir.. ve erkektir, ihtiyacıdır düşünceside çok saçma..

neyse belki ağır oldu ama içimden gelenleri yazdım.. mutluluklar..

neden sevgilinize güvenmiyorsunuz?

yani birbirinizi çok sevdiğinizi, herkesin size imrenerek baktığı çok iyi bir çift olduğunuzu yazmışsınız...
arkadaşı hakkında da pek sağlam değil diye yorumlarınız olmuş...

bu durumda sizin sevgilinize güvenmeniz gerekmez miydi..?
arkadaşı belki size imrendi ve aranızı bozmaya çalışıyor?

kızı aramışsınız sen karışamazsın demiş.. Sizde hak verip o telefonu kapattınız mı?
...

durduk yere neden sevgilinizin görüşme detaylarına baktınız..

bilmiyorum bence çok da imrenilecek bir aşk yokmuş ortada...

siz affedersiniz de yarın erkek arkadaşınız askerden gelince arkasından böyle işler çevirdiğinizi, kendi arkadaşıyla konuşup o arkadaşın söylediklerine inanıp, kendisine yazık ettiğini söyler, bir de güzel üste çıkıp o sizden ayrılır...

başından yanlışı siz yapmışsınız.. ben olsam gerekirse 3 ay daha salak oluverirdim.. o tüm arkadaşlarına bir güzel cevap verir ağızlarını kapatırdım...sevgilim geldiğinde de bak böyle böyle oldu ben onlara cevabı verdim şimdi adam ol sen söyle işin aslını der konuşurdum...

varsa da böyle bir olay senin aşkın da insanlığında bu kadarmış der çeker giderdim..

Arkadaşları arkamdan salak bize inanmadı desin de dursun.. ben sevdiğim adamın basitliğini görmüşüm öyle iğrenç arkadaşlıklar arasında 3 ay salak olmuşum umrumda mı... der ve yeni hayatıma merhaba derdim....

zaten aldatılan kadınların hemen yaptıgı savunmadır hangi erkek olsa karsı koyamaz gibi sozcukler demezki benimki uckuruna sahip cıkamadı nefsine hakim olamadı erkeklerin nefsi cok zayıf degil abaza olarak tabir ettiklerimizinki cok zayıf kimi kadında karsı koyamaz gider baska erkege bunun kisilikle alakası var zaten anlamadım gitti erkeklerin bu durumunu normalmis gibi gosterilmesi erkekdir yapar demeleri valla boyle zihniyette olanlara yapsınlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…