- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
İhtiyacını karsilayamiyosun dimi ha bende karşılamıyodum. Aldatmış beni söyledi tek gecelik tanımadığı kadinlar la para karşılığı. Bunu bana kendisi söyledi icinde tutamiyomis bilmem gerekiyormuş. Ben az çok bişeyler yasıyordum onunla ona dedim istersen her gece git karıya ama bana dokunmamazsın bundan sonra. Ben sana istediğini veremem dedim o da versen de ben sana kiyamam dedi. Oyle yani bana çaktırmadan git dedim. Oyle yani
ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf(
sizin ki de aşk öyle mii ?
Affet sen affet seviyorum diye baya da ciddiymiş hani hem seni aldatıyor bunu bir de utanmadan büyük bir ahlaksızlıkla evli çocuklu bir kadınla yapıyor . Şu sevgili olup da sırf seviyorum diye erkek müsveddelerini affetmiyorlar mı benim nevrim dönüyor arkadaş hiç bir zorunluluk olmadan bir de. Evli olsan, eğitimin, işin gücün paran ve ailen arkanda olmasa gidecek yerin olmasa anlarım aldatılıp da affedeni ama sevgiliyken böyle iğrenç erkekleri affeden kadınların mantığını anlamadım anlamayacağım da hiç bir zaman.
Midem bulandı ya bir kadın bile bile nasıl bunu kabullenir heleki sevdiği bir adamla nasıl böyle bir muhabbete girebilir .Bu ilişkideki iki tarafta çok namuslu ve ahlaklı oluyor di mi hanım kızımıza yaklaşmadığı için.
Boşuna kendini kandırma arkadaşım her erkek böyle diye. Hala ahlak ve vicdan sahibi erkekler de var ve gerçekten ciddi düşünküleri aşık oldukları kişilere sadakatini koruyan da...
İhtiyacını karsilayamiyosun dimi ha bende karşılamıyodum. Aldatmış beni söyledi tek gecelik tanımadığı kadinlar la para karşılığı. Bunu bana kendisi söyledi icinde tutamiyomis bilmem gerekiyormuş. Ben az çok bişeyler yasıyordum onunla ona dedim istersen her gece git karıya ama bana dokunmamazsın bundan sonra. Ben sana istediğini veremem dedim o da versen de ben sana kiyamam dedi. Oyle yani bana çaktırmadan git dedim. Oyle yani
Şu "cinsellik erkeklerin ihtiyacıdır.yapmazlarsa olmaz" düşüncelerinizden vazgeçseniz bir. Allah aşkına aşık olduğu kadına sadakatle bağlı olan ve sadece onu bekleyen,doğru zamanı kollayan erkekler var.onların yanında sizin askerdeki sevgiliniz (eğer doğruysa) size yeterince aşık değil,daha iyisini bulduğu an sizi bırakacak demektir.Kimse kusura bakmasın.Adam rahatlayacak diye gözüme yumamam yaptıklarına.
sizin ki de aşk öyle mii ?
kadınlar kulubünde bi kadından bahsederken karı diyorsun
fikirlerin de zaten çok bilgilendirici aydınlandı şimdi tüm kadınlar
sen bi kadınsan ben gerçekten kendimden soğudum
ya yazmim yazmim diyorum ama tutamıyorum kendimi..
okuduğum bi çok cümle kanımı dondurdu.. diğer yorumları (bazılarını) görmemezden gelerek sadece konu sahibinin söylediklerine şaşırmakla yetiniyorum bu sefer..
"kızda oynak bi tipmiş"bu ne demek ya? sevgilim yüzüğünü çıkaracak o kadının yanına geçecek, o kadın ister oynak olsun, ister tutucu olsun, ister hanımefendinin alası olsun beni kadın değil sevgilim ilgilendirir.. ve sevgilinin ne yaptığı da belli..
"ha atladığım birşey var o olaydan snraki gün arkadaşının sevdiği kıza msj atmş bana o kadını ayarla dye" bunu açıklamaya bile gerek yok..
"ya biliyorum benmde düşüncem o yönde askerde kız fln yok,gelse benle ne kadr yakınlaşsa da kıyamaz daha ileri gidemez o kadını kullnmak için yaklşmş onunla çıkmak istemiş belli yani ama zoruma gidiyo yine de" e gitsin zaten zoruna.. "o kadını kullanmak için yaklşmş" ne demek biliyo musun? bu senin inanmak istediğin bahane işte.. ne yani siz evlendiğinizde sen hasta olsan ayrı olmanız gereken zamanlar olsa en basidinden hamile olsan o gidip rahatça başkasıyla olur o zaman bu mantıkla di mi?? e ihtiyaç nede olsa bekleyemez..
"karısı değilsin birşey değilsn seni ilgilendrmez fln dedi" o kızın tavrıda çok seviyesiz bi kere.. ve bu resmen kendini haklı gösterme çabasından gelmiş.. seni suçlayarak kendi üstünlüğünü kanıtlamaya çalışmış..
"benmknin arkadaşını aradım snra o dedi birşy öğrenmk istiyosan bana sor başkasına değil dedi ve snra herşeyi bilmek istiyomusun dedi evet dedm anlattı o da" bu arkadaş ne kadar güvenilir?? yani tüm bunlara bakınca sevgilin suçlu bu ortada ama bunu söyleyen kişinin güvenilirliği de önemli.. gerçi çocuk neden durup dururken böyle bir senaryo yazsınki??
"ya ondan öyle birşey beklemiyorum ki tmm saçma gelebilr ama bn askerden gelmesine ve o kızın hayat kadını gibi olmasına bağlıyorum ,hangi erkek olsa karşı koyamaz buna kim ne derse desin bu böyledir maalesef erkeklerin nefsi çok zayıf("
kim ne derse desin bu böyle öyle mi?? burda sana diyecek kelime bulamıyorum.. askere giden ve bu iğrenç şeyleri yaşamadan dönen bir sürü erkek var.. sen resmen sevgilini aklamaya çalışıyorsun..
herneyse sana tavsiyem iznini bekle, gerçi o çocuğa bu bile çok ama.. ve gördüğün ilk anda söyle herşeyi bildiğini.. ömrün boyunca aldatılmak istemiyorsanda ayrıl bu çocuktan..
ayrıca bi an önce şu saçma fikirlerinden de kurtul.. askerlik erkeklerin azdığı ve bu sebeple herşeyi istediği gibi yapabileceği bir yer değildir.. ve erkektir, ihtiyacıdır düşünceside çok saçma..
neyse belki ağır oldu ama içimden gelenleri yazdım.. mutluluklar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?