arkadaşlar lütfen yardım... :(((

teyzelik

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
253
5
16
35
Antalya
öncelikle herkese merhabalar.. arkadaşlar benim problemim eşimin annesi... inanın sinirlerim o kadar bozuk ki. düşüne düşüne ağlaya ağlaya içim şişti. eşimin ailesi turistik bi şehirde taşındılar daha 1 olmadı. burada da kurulu evleri var. neyse eşimin annesi bikaç ay sonra buraya gelecek ve kendi evlerinde kalmak yerine bizim evimizde kalmayı planlıo hemde 2 buçuk ay falan ve bana sizde kalcam falan demio sagda solda ben oğlumun evinde kalırım diomuş. arkadaşlar gelsin başımın üstünde yeri var ama 1 gün deil 2 deil bihafta deil. hem dayalı döşeli evi varken 2 buçuk ayy benim evimde nie kalmayı istio. biz 2 sene beraber oturduk ayr eveı çıktığımızdan beri hep bi kışı beraber geçirme çabasında kocasını da şimdi oturdukları yerde bırakacak.ben anlamıyorum yaa ben bebek tedavisi görüyorum ayrıca kpss ye hazırlanıyorum ve bu arada evim 1+1 küçük yani kendimize göre ne olur yalavarıyorum bana bi akıl verin eğer bana sizde kalcam derse nasıl kırmadan istemediğimi söyleyim. telde falan diorum kp i yalnız bırakma falan yok ne yapcam yaa. eşimle ailesi yüzünden çok tartıştık 2 kere boşanma durumuna geldik. eşimi çok seviyorum. inanın şu aralar boşanmayı bile düşünüyorum çünkü gelince evde neler olabileceğini tahmin edebiliyorum düzensiz biridir. bana sormadan evime kaç kere misafir getirdi. ev işi yapmama çamaşır yıkamama bile karışır. daha neler neler. bizi ayrı eve çıkardığında eski kanepelerini vermişti. o günleri unutamıyorum arkadaşlar. ben onlardan maddi veya manevi hiçbirşey istemiyorum. huzurumu bozmasınlar yeter. ne olur bana bi akıl verin tecrübeli olanlar vardır..

Eşin ne diyor bu duruma yani annesinin sizde gelip kalmasına onaylıyor mu yoksa oda istemiyor mu annesinin sizde kalmasını dediginiz gibi 1 hafta 10 gün yada 15 gün olsa yine tamam ama 2,5 ay uzun bir süre hem de aynı şehirde evi var üstelik hem evinizde küçükmüş ne siz nede kayınvalideniz rahat edebilir.Kayınvalidenle sen konuşursan sana küsüp kırılabilir yada en kötüsü eşini sana karşı doldurabilir en iyisi aslında eşinin uygun bir dille konuşması.Kayınvaliden hastamı çok mu yaşlı yani bakıma muhtaç mı da sizinle kalmak istiyor.

içim daraldıı :'(

2 kerw boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz size çok mu çektiriyor kayınvalideniz?bana kızmayın ama ne biliyim kendi anneniz gelecek olsa kurulu evin var orda kal dermiydiniz? yada eşinizin bunu düşünmesi sizi kırmazmıydı? ana anadır bana göre, ha sizin anneniz ha eşinizin annesi kimse ağaç kavuğundan çıkmıyor ki düzenim bozulcak gelmesin demek bana göre hoş değil, kırıcı olmak istemem öyle olduysam özür dilerim, ama unutmayın ki bugün sizin kayınvalideniz yarın siz kayınvalidesiniz

pardon evlimisiniz bekar mı

eşim böyle bi durumda annemi istemese kızmam çünkü çok haklı yani 2 buçuk ay gibi bi süreden bahsediyoruz ki ve ben annem varkende bu kadar süre rahat edemem arkadaşım hayır kırıcı deilsiniz ama biraz anlamadınız sanırım. yinede tsk ederim

oda pek istemiyo. ama nedeni şu ki bebek tedavisi kpss mevzusu birde 2 buçuk ayy nasıl rahat davranırız dio. gerçekten arkadaşlar çok zorr zaten 2 yıl beraber oturma sürecinde yine çok sorunlar oldu bizim bulunduğumuz şehirde oldukarı zamanda hergün hergün geliodu. yani bıktırdı iyice kendinden. yani duşumuzun lafını bile sağda solda yaptı desem anlarsınız herhalde ayrıca yaşlı deil 50 yaşındaaa maşallah benden sağlamm

arkadaşımın haklısın 2 buçuk ay.... 1+1 bi evde hem kpss ye hazırlanıp hemde bebek düşünürken aynı zamanda kayınvalidenin dayalı döşeli bi evi varken bence çok haklısın ben kardeşimi geri çeri çevirdim 3 ay kalacağım dediği için yani kimse kusura bakmasın taii anadır tabii babadır atın satın demiyorum ama ev üzerindede ev olmaz hasta olur yatalak olur anlarım ama keyfide bu kadar uzun bi süre olmaz bence..

arkadaşım bide sürekli bizi ayrı eve çıkardığından beri beraber oturma çabası beni deli edio. hala ayrı bi kapımız olduğunun farkında deil. bıktım artık gerçekten..

Yazınızı okurken içim sıkıldı.şahsen bende istemezdim ikibuçuk ay kalmasını.
zaten evinizde küçükmüş,yani bide evi var dayalı döşeli kocasını bırakıp neden sizde kalacak.
kocası nerdeyse kendide oraya gitsin.

İki hafta olsa neyse ama ikibuçuk ay,yatmana karışır,kalkmana karışır,misafirine,ooo bide ev küçük olunca aynı odada ömrünüz tükenir.

Bence eşinize güzelce anlatın,gelsin ama okadarda kalmasın.veya sizde kendi annenizi davet edin hor hop oturmuş olursunuz.
Belki kayınvalideniz anneniz var diye erken gider.

bence de hiç hoş bir durum değil ama sizin elinizden bir şey gelmez bu durumda...
nasıl denilir ki ben de bilemedim şimdi bişey desen yanlış anlaşılırsın..
ben ce eşinle oturun bir konuşun onun fikri ne bişey söylenmesi gerekiyorsa bence oğlu söylesin..

büyükleri anlamk zor gerçekten ne luzumu var eşler arası huzurszuluk çıkaryolar zırt pırt oğlunun evine gitmeler çok kızıyorum düşman bana öyle kv.ler hiç aman kırılır üzülür birşey demeyim diyip tepenize çıkarmayın,açık açık söyle işlerim güçlerim var diye kırılırsada keyfi bilir o nasıl bir düşüncesizlik 2buçuk ay bide sanki tek oğlu yaşıyor gibi bide oğlumun evi diyor

arkadaşım bide sürekli bizi ayrı eve çıkardığından beri beraber oturma çabası beni deli edio. hala ayrı bi kapımız olduğunun farkında deil. bıktım artık gerçekten..

çok haklısın ama sen bişey diyemezsin ki cnm yani dersin de dersen tatsızlık olur eşinle güzelce konuş anlat durumu,oda bi çözüm bulsun bi dur desin annesine hey allahım

eşini şimdiden karşına al konuş
ne biçim insanlar var ya ,dayalı evi varken niye kutu gibi evde insanlarım tepesine çökerler anlamam

ne düşüncesiz bir kadınmış. kendi evi varken senin küçücük yuvana kurulma planları yapıyor. istememekte çok haklısın. kendimi senin yerine koyuyorum da asla böyle birşeye katlanamazdım

o henüz sana bu konuda bir şey söylememişken sen erken davran bence.. telefon et nasılsın falan filan, sohbet esnasında onların geleceği tarihlerde bir kaç kez şehir dışında kalacağını , ya da akrabalarının sana yatılı geleceğini falan filan işte uydur.. yani "ben müsait değilim" e getir..
senin evinde bu kadar uzun süre kalmasına izin verirsen ayrı ev olgusuna hiç alışamaz, zaten alışmak istemiyormuş...
hastalık var, sağlık var bunlar ayrı mevzuu elbette... ama bu keyfi bir durum

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorularınız için. genel herkes eşin konuşssun demiş ama ben eşimle konuştum bikaç gün kalır gider dio o hep iyi düşünür. söylemez herhalde ve böyle bişey söylersek bizi topa dizer valla benim çıkar yolum yok gibi yaa napcam kaç ay önceden steresi aldı beni eşimle de aram bozulsun istemiyorum offff.. çok sevdiğim eşimden soğutuyolar beni. allahım bizlere istemediğimiz şeyleri yaşatmasın (amin)

canım söylüyorum ders çalışıyorum dr gidip geliorum diorum ama gitme kışın çocuk için tedaviye gidilmez yazın git dio şaka gibi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…