içim daraldıı :'(
bırak o gelcem demeye devam etsin umursama hatta sor anne evini temizleyip havalandıralım istersen sen gelmeden de 1 ODA 1 salon evde ne gerek var dipdibe yaşamaya özel hayat diye bişey vararkadaşlar kv yılbaşından sonra gelcem diodu şimdi 1 2 haftaya gelecek sanırım ve ben artık uyku dahi uyuyamıyorum ne yapıcam arıyo ve her aramada ben gelcem gelcem diyo galiba benimde gel bizde kalırsın dememi bekliyo sanırım yoksa niye bu kadar ısrarla diyo. yaa ne saçma kp orda bu bizim olduğumuz yerde olacak amaçları ne anlamadım. benm babam annemi bi geceliğine dahi hiçbir yere göndermez..off niye böyle oluyo rabbim ne olur yardım et ne olurrrr...
bırak o gelcem demeye devam etsin umursama hatta sor anne evini temizleyip havalandıralım istersen sen gelmeden de 1 ODA 1 salon evde ne gerek var dipdibe yaşamaya özel hayat diye bişey var
bence uzakta olması daha hayırlı hergün görmek daha kötü oluyor bende yazın 3 ay rahat ediyorum:)) bu arada gözün aydın eşin söylemiş sevindim umarım fikirler değişmezyaa sorma uzağa gitti bi sevinemedim gelcem de gelcem gelcem de gelcem offf bu neyaa. burdayken zaten hergün kontrole gelir gibi gelir. uzaktayken arar sinirimi bozar. artık ben hiç aramıyorumm...
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorularınız için. genel herkes eşin konuşssun demiş ama ben eşimle konuştum bikaç gün kalır gider dio o hep iyi düşünür. söylemez herhalde ve böyle bişey söylersek bizi topa dizer valla benim çıkar yolum yok gibi yaa napcam kaç ay önceden steresi aldı beni eşimle de aram bozulsun istemiyorum offff.. çok sevdiğim eşimden soğutuyolar beni. allahım bizlere istemediğimiz şeyleri yaşatmasın (amin)
kadın arsız ise sizde o kadar çabuk elini tut... konuşurken oraya gelip kalacağını söylerse sizde gel tabi evinde kurulu düzeninde kalırsın diye hemn lafı yapıştır çekinme.... yani demek istediğim laf açılırsa hemen cevaplamaya bak..
sizde kalmak istiyorum derse de tek göz odada nasıl kalacağız senin evin bin basar benimkine sen bize gelme bişz senin evine geçelim de.... onun evine giderseniz arada kendinize kaçma fırsatı doğar... ama size gelirse kaçamazsınız...kadına desenizde gelmeyin açık açık kadın arsız gelir
tesekkurler arkadaşlar eşim konuştuğu için bi nebze olsun rahatladım artık gelirsede kendi bilir. rabbime havale ediyorum zaten...sadece o eski günlere dönmek istemiyorum allahım fırsat vermesin...
Allah size hayırlısıyla tez zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah :))
Eşleri de anlamak zor. Burda kıracak, tersleyecek bir şey yok. Biz hep iyiyiz, kocaman bir aileyiz. Ama böyle bir durum olsa eşim annesine 'Ya saçma sapan iş yapma anne' der. :)
Geldi madem yüzsüz,, zehir et sen de tüm zamanini evdekızlar kv cmrtesi günü geldi ve bizde kalıyooo....
kafayı yicem. eşimlede kavga edip duruyoruz. moralim çok bozuk. ne olur akıl verin yoksa çıldıracağım
Geldi madem yüzsüz,, zehir et sen de tüm zamanini evde
Gitmek zorunda kalsin kendi istegiyle
Başka bi fikir gelmiyor aklima
Allah yardimcin olsun:26:
geldi gittik otogardan aldık eşimle. önce iyi davrandım sonra baktım diyo benim evim ne oldu ki ben orda korkarım falan demeye başladı. benim sinirler tepeme çıktı... sustum hiçbişey demedim.
eve geldik yemek yedik. topladım çay içtik...
sonra ben bilgisayarı elime aldım. oyun oynadım falan. bu bozuldu. o soru sormadıkça konuşmadım. sonra kv uyucam yorgunum hadi sizde uyuyun dedi.kapım çaldı o kim? tel çaldı o kim? karşı komşuya bişey sormaya gittim ne yapıyosun? dedi dedi.. sanki hesap vermek zorundayım. bende kısa kısa cvplar veriyorum. bazende duymamazlıktan geliyorum..
inanın uyku tutmuyo. gerçekten rabbim yardım etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?