arkadaşlar lütfen yardım... :(((

içim daraldıı :'(

hayatım zor bi durum Allah yardımcın olsun öncelikle. hayatım eğer bu durumdan temelli kurtulmak istiyorsan bu kışını feda et derim ben. mesala bırak gelsin bakalım . gelsin tek başına akşama kadar otursun tek başına sende dışarı çık ne bileyim uğraşın işin gücün yokmu. yürüyüşlere çık eve gelincede fazla samimi olma. iki lafından biri biz zaten iki kişiyiz olsun yani senle eşin için diyorum. eşine bu konuda birşey söyleme hiçbir evlat annem gelmesin demz. sen kötü olursun. kaynanan bir yere berabe r gidelim derse kabul etme ama aynı zamanda evdeyken saygısızlıkda etme. yani kırmadan anlamasını sağla.sonra kayınvalidene deki anne eşinin adı her neyse ona sürpriz yapmak istiyorum de.ona bi sofra hazırlıyıcam mum ışığı filan de . zaten sen böyle dersen kim olsa ortadan kaybolmak ister orda fazalaık olduğunu anlar.hala gitmiyorsada benim yerime kafasına bi tavayla vur şaka şaka:))söylediklerimi bi dene bakalım inşallah işe yarar öptüm kolay gelsin..

tatlım madem evi var hiç prim verme bence. ha gelir gider o ayrı ama 2,5 ay biraber zor yani.. eşin anlatsın güzelce. ben değil sen diliyle konuşsun annesiyle hani anne rahat edemezin bak ev zaten küçük. ben çalışıyorum eşim sınava hazırlanıyor seni rahat ettiremeyiz falan desin. ama akşamları gelir gideriz falan dese ne bilim.. o af aman anlayışsız insanlara da laf anlatmak ne zordur yani.. allah yardımcınız olsun...

bırak o gelcem demeye devam etsin umursama hatta sor anne evini temizleyip havalandıralım istersen sen gelmeden de 1 ODA 1 salon evde ne gerek var dipdibe yaşamaya özel hayat diye bişey var

arkadaşlar eşim bugun konuşmuş annesiyle yani dün. anne bizim evimiz bu sene soğuk oluyo biz oturma odasında yatıyoruz karım hasta oldu bende hastayım. babamı almadan gelme babamsız ne yapıcan o orda sen orda falan vs konuşmuş. oda babanı ikna edebilirsem onuda getircem demiş. yalan kp in gelmesini istemeyen kv çünkü rahat gezmek tozmak istiyo. yani maşaallah eşimden beklemediğim bi anda konuştu annesiyle yani bu kadar lafın üstünede gelirse 1, 1,5 hafta iyi olurum sonra içimdeki canavar çıkar inş. kp le beraber gelir ve evlerinde kalırlar. hep aynı şeyler inanın çok sıkıldımmm. allah kimseyi zor durumda bırakmasın. herkesi kendi evinde kendi yuvasında mutlu etsin rabbim (amin)

bırak o gelcem demeye devam etsin umursama hatta sor anne evini temizleyip havalandıralım istersen sen gelmeden de 1 ODA 1 salon evde ne gerek var dipdibe yaşamaya özel hayat diye bişey var

yaa sorma uzağa gitti bi sevinemedim gelcem de gelcem gelcem de gelcem offf bu neyaa. burdayken zaten hergün kontrole gelir gibi gelir. uzaktayken arar sinirimi bozar. artık ben hiç aramıyorumm...

yaa sorma uzağa gitti bi sevinemedim gelcem de gelcem gelcem de gelcem offf bu neyaa. burdayken zaten hergün kontrole gelir gibi gelir. uzaktayken arar sinirimi bozar. artık ben hiç aramıyorumm...
bence uzakta olması daha hayırlı hergün görmek daha kötü oluyor bende yazın 3 ay rahat ediyorum:)) bu arada gözün aydın eşin söylemiş sevindim umarım fikirler değişmez

Bak canım laf arasında madem geliyorsunla başla,sanki kendi evinde kalacakmış gibi konuş.evde eksik birşeyin varmı.yorgan morgan gibi...yok ben siz de kalacağım derse bizim evimiz çok küçük rahat edemezsin hem benim sınavlarım var,tedavi sürecimiz var de açık açık tatlı tatlı.Sen diyemiyorsan aynı şeyi eşin yapsın.Kendine bu kadar dertlenme.İstemedğin birşeyi belirt.Napıcak seni mi vurucak küsecek mi.3 gün 3 ay küssün.Gelse de huzurn bozulacak nasılsa.Yine küslük olacak.En azından huzum bozulmadan küstük dersin.Nihayetinde ömür boyu mu küsecek.

bence allaha havale et içinde bulunduğun durumu. RABBİM neylerse güzel eyler. İçindeki sıkıntın da ALLAHa güvenerek geçer ancak. Ben genelde öyle yaparım ve ALLAH ım isterse başka başka sebepler vererek seni rahata kavuşturur belki de kalmasına fırsat olmaz önce ALLAHa sonra zamana bırak. Her şey gönlüne göre olsun kardeşim.

kadın arsız ise sizde o kadar çabuk elini tut... konuşurken oraya gelip kalacağını söylerse sizde gel tabi evinde kurulu düzeninde kalırsın diye hemn lafı yapıştır çekinme.... yani demek istediğim laf açılırsa hemen cevaplamaya bak..
sizde kalmak istiyorum derse de tek göz odada nasıl kalacağız senin evin bin basar benimkine sen bize gelme bişz senin evine geçelim de.... onun evine giderseniz arada kendinize kaçma fırsatı doğar... ama size gelirse kaçamazsınız...kadına desenizde gelmeyin açık açık kadın arsız gelir

tesekkurler arkadaşlar eşim konuştuğu için bi nebze olsun rahatladım artık gelirsede kendi bilir. rabbime havale ediyorum zaten...sadece o eski günlere dönmek istemiyorum allahım fırsat vermesin...

evet arsız. zaten söylüyorum gelcem falan dedikçe cevabını veriyorum artık eskiden salaktım ayy gerginlik çıkmasın diye sustum sustum tepeme çıktılar. allah ıslah etsin evimden yuvamdan bizden uzak etsin ne diyeyimmm.

Eşleri de anlamak zor. Burda kıracak, tersleyecek bir şey yok. Biz hep iyiyiz, kocaman bir aileyiz. Ama böyle bir durum olsa eşim annesine 'Ya saçma sapan iş yapma anne' der. :)

tesekkurler arkadaşlar eşim konuştuğu için bi nebze olsun rahatladım artık gelirsede kendi bilir. rabbime havale ediyorum zaten...sadece o eski günlere dönmek istemiyorum allahım fırsat vermesin...

Allah size hayırlısıyla tez zamanda bir bebiş nasip etsin inşallah :))

Eşleri de anlamak zor. Burda kıracak, tersleyecek bir şey yok. Biz hep iyiyiz, kocaman bir aileyiz. Ama böyle bir durum olsa eşim annesine 'Ya saçma sapan iş yapma anne' der. :)

eşim zaten beni haklı buluyo. söylemiş anne yalnız gelme ne yapıcan bizim evde dar falan ama kadın arsız... , varya aslında zamanında gerçekten büyüklük yapmış olsalarda bana inanın bunları sorun yapmazdım ama çok soğuttu beni kendinden yemin ediyorum bu zamana kadar kv min karşına geçipte anne sende bana bunu yaptım beni üzdün vs demedim ama yine kötü olan benmişim. ve etraftaki herkes X geliniyle anlaşıyosa o X in iyiliği deil gelinin iyiliğindendir diyo. kulağımlada duydum bu lafları..... çoğu şeylerini görmezden geliyorum ama aynı evde de olmak istemiyorum bi alışırlarsa hep öyle ister. rabbim fırsat vermesin. insan kendi annesiyle yeri gelio anlaşamıyo kv ile de anlaşmak zor..

yok yok o artık gelmezz kp girmiş ya işin içine:d rahat edemicem dıye düşünür.gerçi kpnin tavrınada bağlı ama bnm tanıdığım çoğu erkk rahatına düşkün olur evi varken gelipte gelinde kalmaz. halıyle karısınıda bırakmazz gelseler bile evlerine yani :dsen rahat ol benceD

kızlar kv cmrtesi günü geldi ve bizde kalıyooo....
kafayı yicem. eşimlede kavga edip duruyoruz. moralim çok bozuk. ne olur akıl verin yoksa çıldıracağım

kızlar kv cmrtesi günü geldi ve bizde kalıyooo....
kafayı yicem. eşimlede kavga edip duruyoruz. moralim çok bozuk. ne olur akıl verin yoksa çıldıracağım
Geldi madem yüzsüz,, zehir et sen de tüm zamanini evde
Gitmek zorunda kalsin kendi istegiyle
Başka bi fikir gelmiyor aklima
Allah yardimcin olsun:26:

Geldi madem yüzsüz,, zehir et sen de tüm zamanini evde
Gitmek zorunda kalsin kendi istegiyle
Başka bi fikir gelmiyor aklima
Allah yardimcin olsun:26:

geldi gittik otogardan aldık eşimle. önce iyi davrandım sonra baktım diyo benim evim ne oldu ki ben orda korkarım falan demeye başladı. benim sinirler tepeme çıktı... sustum hiçbişey demedim.
eve geldik yemek yedik. topladım çay içtik...
sonra ben bilgisayarı elime aldım. oyun oynadım falan. bu bozuldu. o soru sormadıkça konuşmadım. sonra kv uyucam yorgunum hadi sizde uyuyun dedi.kapım çaldı o kim? tel çaldı o kim? karşı komşuya bişey sormaya gittim ne yapıyosun? dedi dedi.. sanki hesap vermek zorundayım. bende kısa kısa cvplar veriyorum. bazende duymamazlıktan geliyorum..
inanın uyku tutmuyo. gerçekten rabbim yardım etsin...

madem korkuyordu neden kalktı geldi
ey Allahım yaa ! ev orda yatsın o sizde
tamam o da anne tabi ki yalnız kalmasın iyi olun güzel olun ama
biraz da saygı gerekir
üstelik sizin mazeretleriniz de var
surat yapın hasta gibi yatın
yemekleri özensiz öylesine yapın
ilgilenmeyin
rahatsızlığınızı hissettirin çeksin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…