Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

tatlım ben ilk çocuk yapmaya karar verdiğimizde bir süre kullandım. fakat muntazaman 28 günde düzenli adet gördüğümden test hep 13. gün pozitif çıkıyordu yani bana bilmediğim bir şey söylemiyordu. En sonunda gereksiz masraf yapmaktan sıkılıp bıraktım. İstersen al bir kere dene ama düzenli adet görenler ve hormonları dengeli olanlar için bence çok da elzem değil. Ama alacaksan da aman dikkat et eczacılar clearblue markalı astronomik fiyatlı bir ürün var bazen onu kakalamaya çalışıyor. Dijital monitörlü falan bir şey. Bir de tükürükle bakılanlar var onları da tercih etme(alanlar hiç memnun değil, bakamıyoruz diyorlar). 25-30 liraya falan satılan, idrardan bakılan, kaset ya da şerit tipi tipi ekonomik olanları tercih et. Ötekiler inan ki para ziyanı. Merkezi yerlerdeki veya hastane civarındaki büyük eczanelerle ve internette bulursun.
Test konusunda da hiiçç gerilme. Bunca içilen ilacın takviyenin boşa gittiğini hiç sanmam. Ha oldu beklediğiniz kadar iyi bir sonuç çıkmazsa da artık buralarda uzman olduk onun da bir çaresine bakarsın. Sizin takviyelere bir kaç şey daha ekler kocanın başına vura vura içirirsin:)

testi yaptık pozitif çıktı 24 saat içinde yumurtlayacak demek oluyo o zaman pozitif çıktığı gün denemek lazım demi? hem proxeed al hem de evikap diyosun yani. bi bakalım. maddiyat da biraz sıkıntılı durumumuz elverirse alırız inşallah. a vitamini için de süt ve yumurtayı hergün sabah içiyor zaten diğerlerini kullanmasa da olur herhalde. fazla zorlayamıyorum da :)

evet tatlım pozitif çıkınca şu 24 saat içinde yumurtlayacaksın demek. yani bugün ve yarın muhakkak şansınızı denemekte fayda var.

evikapın kutusu 10-15 lira bir şey. isterseniz aile hekimi de yazar diye tahmin ediyorum, önce eczaneye sor istersen. ama siz tabi bu takviyelerin ağır topu proxeed kullanıyorsunuz:) ciddi yüksek meblağlar tutan bir takviye o yüzden o zaten başlı başına insanı sıkıntıya sokar zaten çocuk sahibi olabilmek için, olan imkanlarını seferber eden herkese allah kolaylık versin. vitamini, tahlili, doktoru, tedavisi her şey ateş pahası maaşallah.

dediğin gibi zaten her gün süt yumurta yediği için a vitaminine gerek yok. süt yumurtayı keserse de havuç ve biber yedirmeye bakarsın.

yo yooo biz sadece ilaç olarak imuneks q10 kullanıyoruz. proxeed almayı düşünüyoduk aslında ilk başlarda ama sen q10 hareket için çok faydalı ve proxeed içinde çok fazla yok, imuneks q10 daha iyi olur diyince onu aldık. dün de proxeed in fiyatına bi bakıym dedim 30 sase 120 lira. yani günde iki saseden 15 gün için 120 1ay için 240 lira eder. ona da gücümüz yetmez maalesef eşim bu ay çok umutlu niye bilmiyorum ama (sanırım 50 kapsül kadar imuneks q10 içtiği için) sanki olacakmış gibi düşünüyor. İnşallah doğru hissediyordur Allah hepimizin yüzüne güler İnşallah.

Çok sağol bilgilendirdiğin için bakalım olmazsa bi denerim, ortalama bişi alırım dediğin gibi yoksa eczacılar da kazıklamaya meraklılar.. Tabi önce test sonucunu alalım da. İnş yarın yaptırıcaz testi. Burdan sonuçları bildiririm mutlaka. Umarım yüzümüz güler bizim de:)

sen "hem proxeed hem hem evikap" deyince ben de proxeed kullanıyorsunuz sandım:) valla çok haklısın tatlım, proxeed el yakıyor. ilk başta biz de duyup kullanmayı düşünmüştük. ben de şöyle bir hesap yaptım, en az 3 ay kulansak ciddi bir yekün tutuyor. çok şükür maddi bir sıkıntımız da yok ama o kadar çok para vermek bizim de zorumuza gitti ve vazgeçtik. zaten genel olarak bu vitamin takviyelerin pahalılığını anlamıyorum. gnc'de falan da sanki reşat altını satıyorlar:) sen hiç merak etme q10 hızı çoğaltacaktır. sayı için vitamin takviyesi gerekirse de proxeed yerine alternatif eczacıbaşı vitamin mineral complex kullanılabilir diye yazmıştım sanırım. hiç olmazsa 40 lira ve bir kutusu 2 ay gidiyor. ama umarım gerek kalmaz tez zamanda hamile kalırsın. burada çok çok tavsiye ettim ama bir kere daha yazayım, ek olarak ısırgan otu tohumu da kullanabilirsiniz. erkeklerde testesteron üretimine kadınlarda östrojene yardımcı oluyor. burada muhtelif kişilerden okumuştum artık doktorlar bile tavsiye etmeye başladı. ben 5 liraya aktardan bir paket aldım, her gün bir tatlı kaşığı demliyorum, 2 aydır falan kullanıyoruz ancak paketin sonuna geldik. hem ucuz hem etkili bir takviye.

valla artık biliyorsun test sonucunu ne kadar heyecanla beklediğimi. her gün duacıyım, ,inşallah umutlarınız gerçek olur...

ısırgan otu tohumunun tadı nasıl peki içirmesi kolay oluyor mu :)

ısırgan otu tohumunun tadı nasıl peki içirmesi kolay oluyor mu :)

valla tadı ot gibi işte:))) zaten sen de biliyorsun bu hayatta lezzetli olan her şey zararlı, ne kadar tadı iğrenç şey varsa da faydalıdır:)))) yani lezzet falan umma:))) ben deve dikeniyle birlikte demliyorum ama sen tek de yapabilirsin. tadını kokusunu almadan bir solukta içiyor benim eşim. kaan aydosmuydu hatırlamıyorum buradan birine poşet çay şeklinde olanları da olur demiş. ama bizim yakınlardaki marketlerde öyle poşetli bitki çayı şeklinde olanını bulamadım. o yüzden aktardan aldım. bir de ilk zamanlar deve dikeniyle birlikte balla yutuyordu ama sonra böyle çay şeklinde yapınca hemencecik içtiği için daha tercih eder oldu. bilgin olsun hani öyle ishal derecesinde değil ama bağırsaklarda çok hafif bir mülayimlik de yapıyor. zaten o yüzden hemoroidde de kullanılıyormuş. istersen burada siteyi biraz arat, ben zamanında karı koca bir çok kullananı okumuştum. çok faydasını gören olmuş zaten ben de ondan sonra başlattım eşime.

immortalbeloved merhaba nasılsın? Bizde ne şans varmış anlamadım bizim test işi yine kaldı eşime iş gezisi çıkardılar Buarada h.sonu regl olucam ooff offf yine yok deniycez de sperm için 3 gün perhiz yapıcaz da hangi gün olur bu test bilemedim gitti ne güzel yarın yaptırıcaktık valla beklemekten de usandım yani bi görseydik sonuçları artık her geçen gün gerginlik yaratıyo resmen. Umarım geç olsun güç olmasın durumu olur sonuçlar iyi çıkar da beklediğimize değer....

Buarada az önce Esleri varikosel hastasi olan bayanlar korkmayin dogal yolla hamile kaldim konusunu okudum
[sıze=2]merhaba ben 4 senelık evlıyım ıkı yıldır cocugum olsun ıstıyordum.sukur suan hamıleyım esımde varıkosel vardı amelıyat dedıler ben yana yakıla doktor ararken hamıle oldugumu anladım benım adet gunum 28 gune bır hıc sasmaz gunum geldı olmadım dedım sabah test alalım belkı hamıleyımdır hastalanacak olsam karnım agrır duramam esıme dedım sabah o olmaz bosuna ugrasmayalım ben umutlanıyorum uzuluyorum sonra falan fılan benı umursamadı bende cok sınır oldum hıssedıyordum hamıle oldugumu ama esımde varıkosel vardı sayı 15 mılyon hız 27 dı bır arkadasın okumustum burda 22 hızla hamıle kaldıgını bende dedım neden olmasın o bana umut olmustu bende sıze umut olmak ıstıyorum ılk testtı yanlıs yapmıstık hıc bır sonuc cıkmadı sonra ıkı tane daha test aldık ben bırını yaptım tek cubuktu hemen gozukunce bende ıkıncıyı beklemedım cıksaydı oda aynı anda cıkar dusuncesıyle esım sordu noldu dıye bendde tek dedım ınanmadı bıde o gormek ıstedı bıde baktıkkı ıkıncıde cıkmıs ben sok oldum mutıs bır duygu herkesı aradık soyledık ama ınanamıyoruz daha sabah bır test daha yaptım ondada cıktı bırde kan tahlılı verdım onuda bugun aldım kostum buraya bır umutısıgı olabılmek ıcın sız varıkoselden korkmayın o sızden korksun saglıklı bebıslerınız olsun ben sukur amelıyatsız ılacsız nesız kurtuldum hıc ıstemıyordum allah bılıyor esımın amelıyat olmasını artık gerek kalmadı bu yazıyı bır umutla okuyan herkese saglıklı gunler dılerım ınsallah cok ıstedgınız bebeslerınıze kavusursunuz en kısa zamanda [/sıze]

Arkadaşın yazdıkları umut oldu bana da. Buarada konu içinde kendisinde de sordum cevap bekliyorum ama sen daha önce yazıştın mı biliyor musun %27 hareket toplam mı yoksa ileri hızlı mı? onu merak ettim ama gerçekten bu değerlerle hamile kalanlar moral umut aşılıyo insana.

Valla biz de en son benzer bir takvim sorunu yaşamıştık. 3-4 gün perhiz yaparsak benim ovülasyonuma denk gelecekti. Sonunda eşimi 1 günlük perhizle spermiograma yolladım. Hatta özellikle teşvik de ettim çünkü zaten ovülasyonda 1er gün arayla cinsel ilişki tavsiye edilmiyor mu? Böylece ovülasyonda denerken ne kadar sperm olacağını çok daha net görecektik. O 1 günlük perhizle biliyorsun gayet de iyi sayılar çıktı. Yani bence 3-4 gün hikayesine çok takılmayın.

valla inan ben de okudum çok umutlandım. galiba %27 ileri hızlı hareket, yani ben öyle ihtimal veriyorum. 15 milyon son testlerin sonucuymuş, hadi son testten beri arada en fazla 3-5 milyon daha yükselmiş olsun. yine de çok büyük bir başarı. gerçi daha önce okumuştum bir çok doktor sperm sayısı 20 milyonsa gebelik şansın %50 oluyor demiş(tabi hızda problem yoksa). demekki hakikaten öyleymiş. bu arkadaşı okuduktan sonra resmen içime bir güven geldi, biz haydi haydi yaparız dedim. tabii ki allahın işine karışılmaz, yüz milyon spermle hamile kalamayanlar var ama hani umutlanmamak için de bir sebep yok:))))bak gör sen de ben de yakında hamile kalırsak şaşırmam.

Valla artık en ufacık bişi duysam bile umutlanır oldum. Ama senin durumunda kadar umutlandıran bişi olmadı beni, nerelerden nerelere geldiniz bu değerlerle güzel haberlerinizi bekliyorum inş kısa zamanda tabii ki Allah'ın izniyle. Test için dediğin doğru aslında ama ne biliyim bu sefer Allah korusun düşük falan çıkarsa beklemedikte böyle oldu demeyelim sonra bi de maşallah test 120 milyon öyle sık sık ha deyince de yaptırmak biraz pahalıya patlıyo amaan ne biliyim bakalım şu ş.dışı işi ve benim regl aradan çıksın da hemenceik yaptıralım artık istiyorum. Ben de umarım yüksek yüksek sayılar yazabilirim buraya böyleyken böyle oldu diye ahh inş.

canım sen biraz daha araştırsan şu testi daha ucuza da yapanlar vardır. hadi bu yaptıracağınız neyse de her defasında krugere göre ölçtürmek zorunda da değilsiniz ayrıca. yine diyorum 120 lira ne o öyle yahu?

dün keçiboynuzu kürü yaptım tadı şekerli gibi ama yine de midesi bulandı içemedi. bide ısırgan otunu deneyelim bakalım hayırlısı olur inşallah :) bu arada ovulasyon testini de coretests sitesinden sipariş verdim. adetimin ilk gününden bugüne 12 gün geçti. belki de yumurtlamayı geçirdik bilemiyorum ama faydası olması umuduyla bi ton parayı da ona verdik bakalım

Son düzenleme:

Merhaba ben de yaptım keçi boynuzu kürünü ama aynen benim eşimde çok zor içti ve son zamanlarda da bıraktı Yumurtlama takip testini bende almayı düşündüm hatta immortalbeloved burda eczaneden fiyatı 23-30 civarından olanlardan al demişti bana da. Senin internetten aldığın dijital ekranlı falan olanlardan mı acaba belki o yüzden daha pahalıdır. Buarada adetinin en az 28 günde bir olduğunu varsayarsak ki onda ile yumurtlama günü 14. gün oluyor bence kaçırmamışsınıdır, bugünleri hem test hem deneme için değerlendir bence, inş kısa zamanda müjdeli haberlerimizi paylaşırız burdan..

kızlar hani küçükken annelerimiz tadı kötü bir şurup verir de burnumuzu kapatıp içiveririz ya benim eşim de aynı şekilde içiyor bu kürleri. tadını kokusunu olabildiğince az almaya çalışarak bir dikişte nefes almadan yutuyor. Öyle yudum yudum içse kesin o da içemez.
Bohemia senin eşin ne kadar süre keçi boynuzu içti? Saracoğlu'nun tıpatıp tarifi ve miktarlarıyla mı yaptın?
Keçi boynuzu uzun süreli kullanımda fsh'yi falan etkiliyor ya, ben o yüzden biraz temkinli kullandım. Eşimin fsh'si gayet normal sonra bir de bozmayayım diye 1 hafta sabah akşam içirdim. 3 hafta tek sabah ya da akşam artık ne zaman denk gelirse. Sonra da 2 günde bir, bir bardak ama sadece 2 tek keçi boynuzuyla hazırlayarak... Yani tarifin 3te biri kadar kullanıyorum.
Bu arada eşim dün karşımızdaki sağlık ocağında yine tam kan testi yaptırdı. Arada bir bu içtikleri dokunur falan diye kontrol ettiriyoruz biliyorsun. Karaciğer enzimleri gayet normal çıktı. Kolesterol, şeker, tiroidler falan her şey normal. Bir tek demir biraz alt sınıra yaklaşmış. O da sanırım çok C vitamini aldığından. Fazla C vitamini demiri azaltırmış. O da hani çaresine bakılmayacak bir şey değil.

eczanede 25 lira dediler içinde 5 tane vardı sadece. 30 tane ovulasyon testi + 15 tane erken gebelik testi adlık kargoyla birlikte 74 lira tuttu. yumurtlama günü çok değişiyo sanırım. geçen 4 mayıs da adet olmuştum yaklaşık olarak 4 haziranda olurum diyodum. o yüzden ilişkiyi erken bıraktık. ama haziran 9unda adet oldum. eşim bana haziranın ilk haftası cayır cayır yanıyodun sanırım o ara yumurtladın diyor ama bilemiyorum işte. alnıma koluma filan dokunduğunda ateşimin arttığını hissediyor ama şuan bişey yok gibi diyor. oofff ooffff karmakarışık işler

gckt sen kaç yaşındasın tatlım? bu arada hiç hormonlarına baktırmışmıydın? 3-5 gün ciddi bir düzensizlik değil ama hani önlem olarak sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…