Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
immo cnm neler oluyo anlamaya çalışıyorum yazdıklarından sonuçların kötü yada yanlış gidenler bişelermi varrr ???

canım evelsi gün aşılamaya başlamadan son bir test yaptıralım dedik. kadıköy şifa hastanesinde yıkamalı spermiogram yapıldı. öyle sonuçlar geldi ki şoka girdik. rapordaki rakamlar 8 ay önce ilk varikosel teşhisi konduğundan bile çok çok kötü. her şeyi bırak morfoloji %1!!! eşimin hiç bir şey kullanmazken bile morflojisi %39-%41 çıkıyordu yaşadığımız şoku sen düşün. daha 2 ay öne %51 olan rakam nasıl %1'e iner anlayamadık.sonuçları bir görsen sanki bambaşka birine ait. hastane testte bir yanlışlık olabileceğini söyledi o yüzden yarın bir test daha yaptıracağız. sonuç olarak ya hakikaten testte bir yanlışlık oldu ya da biz bilmiyoruz eşimin başına şu 2 ay zarfında bir şey geldi.çünkü doktorlar devamlı eşimin radyasyon alıp almadığını, büyük bir hastalık geçirip geçirmediğini, yoğun kortizon tedavisi görüp görmediğini sorguluyor. eğer yarın da aynı sonuç çıkarsa ptesi kapsamlı bir check up yaptırmaya hazırlanıyoruz. tabi aşılama da iptal olacak. hatta derhal sperm dondurmayı ve aşılamayı düşünüyoruz.

bilgiler için çok tşk ederim.

kaç aylık kullanılması gerekir ve fiyatını göremedim.

anladım cnm..ama sakin olun önce.. bizim neler yaşadığımızı sen biliyosun.. bizim bütün değerler sıfırdı.. yani dr bize dediğine göre sperme bakmak çok önmeli bi yeri değil bütünü ele almak gerek
çoğu kişi tek bi yere odaklanıyo demişti.. gönlünüzü ferah tutun stres yapmayın bu süre içinde sen daha ii biliyosun...cnm yaaa allah yardımcınız olsun merakla bekliyorum sonucunuzu..

canım bence testte bır yanlışlık yapılmış..beklıyorum,haydı guzel haberlerle gel inşaallah

immocum, bence de testte bir yanlışlık vardır. stres panik yapmayın sakın. güzel sonuçlarını bekliyorum ben de:))

immortalbelevod son durumunuz için gerçekten çok üzüldüm.Uzun zamandır sizden olumlu sonuçlar bekliyordum.inş testte bir yanlışlık vardır.Gerçekten bu düşüşün başka bir anlamı yok gibi.Malesef hastanelerde test hataları olabiliyor.Neticede bir makine arıza yapması yada yanlış sonuçlar vermesi olası bir durum.Bir tanıdığım bu hastanelerdeki test cihazlarının tamiri ile ilgileniyordu ve cihazların çok sık arıza ve hata yaptığını dolayısı ile yanlış ölçümler verdiğini söylüyordu oradan biliyorum.Emin olmak için testi başka yerde yaptırsanız daha iyi olur.umarım iyi haberlerle dönersin.Bekliyoruz sonuçları....

hanımlar dünkü test sonucu daha da kötü geldi diyebilirim. 2 ayda onca sperm, hız, morfoloji nereye gitti aklımıza tek bir akla yatkın sebep gelmiyor. eşim haziran sonu temmuz başı yine dişi iltihaplandığı için 4 kutu antibiyotik kullandı o etkiledi belki diyoruz ama bu kadar etkilemesi mantıklı gelmiyor. hormonları mı bozuldu diyoruz, dahası başka kötü kötü şeyler aklımıza geliyor. hatta işi ilerlettim biz hep diş dedik bu adam kabakulak falan geçirdi haberimiz mi yok diye bile sorguluyorum. doktor olan aile bireylerimize sorduk onlar da şaşırdı, çok ekstrem bir şey olmadan 2 ayda böyle büyük bir düşüş olamaz dediler. anlaşılan testler yapılmadan ne olduğuna dair fikir yürütmemiz şimdilik boş. yarın kan ve hormon testleri yapılacak bakalım belki bir ipucu bulabiliriz. test sonuçlarını alınca hemen bu hafta üniversite hastanelerinden birinin androloji bölümüne de başvuracağız. onlar bizi yönlendirir her halde. allah hayırlara çıkarsın bakalım.

canım ben de seni merak edip duruyordum..küçükken geçirmemiş mi eşin kabakulak?
ilk ameliyatta böyle bir durum yaşamıştık biz de,anlatmıştım hatırlarsan..ilk 3 ay kı sonuçlar gayet guzel yukselirken,bi 3 ay sonra kı amelıyat oncesınden bıle kotuydu..doktor bıle cok saşırıp uzulmuştu..ama duzelmıyecek diye bışey yok Allahın ıznıyle..ınş.hayırlı haberlerle donersın

Gerçekten inanamıyorum(

immo gerçekten de çok ilginç. ne kadar güzel gidiyordu her şey. umarım önemli bir şey değildir. eşin iyi olsun da bebeğe sonra sıra gelir. bu spermleri zaten anlayabilmiş değilim.ameliyat olursun sayısı düşer, olmazsın yükselir. mutlaka sizin de aklınıza gelmiştir, ama bir sorayım dedim. varikosel ile bir ilgisi var mı acaba? derecesi mi arttı bir şey mi oldu acaba? haberlerini bekliyorum. çok geçmiş olsun. bizim de haftaya testimiz var.bakalım neyle karşılacağız?

Senin kadar inan bizlerde şoktayız.Diğer testleri yaptırın bakalım inş eşinin ciddi bir sağlık sorunu çıkmaz.hakkınızda hayırlısı olsun.

çok geçmiş olsun tatlım ya hepimize moral olmuştu eşinin değerlerinin artması inşallah bi yanlışlık vardır veya ufak bi sorun vardır umarım sen güçlü bir kadınsın sebebini öğrenince ona göre önlemlerini alırsın canım iyi haberlerini bekliyoruz...

uzun zamandır nete giremedim şimdi okudum olanları çok çok üzüldüm sonuçlara inşallah herşey yoluna girer yine azimle mücadelenize devam edersiniz çok çok yararlandık güzel bilgilerinizden. duacınızım. üzülmeyin lütfen allah beterinden saklasın inşallah.

sonuçlar için gerçekten çok üzüldüm canım. ancak panik yapmayın çünkü bana göre antibiyotiğin kabahati bunlar. eşim de 2 kutu antibiyotik kullandı ve üstüne bir de ağır bir antibiyotik karışım iğne yedi ilk testimizi o zaman yaptırmıştık morfoloji bozuk hareket sıfırdı. 3 ay sonra hareket yüzde 15ti hatırlayan hatırlar. ben antibiyotik ve dişteki iltihabın etkisidir diye düşünüyorum. hayırlısı olur inşallah

hepiniz iyi dilekleriniz için çok çok sağolun kızlar. canımsınız, iyi ki sizler varsınız....

ecrin2012 eşim küçükken kabakulak geçirmiş. ama bunun tek taraflısı çift taraflısı var, tek taraflı olunca bir daha geçirilebilir falan derler, doğru mu hiç bilmiyorum ki... yarın aile hekimimize soracağım bakalım. sizin başınıza gelenleri gayet net hatırlıyorum. zaten hemen siz ve sizin gibi bir kaç örnek aklıma geldi. hatta belki de bu sayede biraz daha metanetli kaldım. ama allah hepimize yardımcı olsun, tam her şey yoluna girdi derken böyle bir şey yaşamak hakikaten çok zormuş.

antigone83 aynen katılıyorum. eşimin bir şeyinin olmadığı çıksın inan bir oh diyeceğim. bebeği tüple de illa ki eninde sonunda yaparız. ama böylesi bir ani düşüş insanı ilk anda çok korkutuyor. düşün ki acaba üniversitelerin hangi bölümlerinde geiger sayacı vardır, radyasyon mu aldı, bir ölçtürsek diye bile düşündüm. sanki eşim nükleer santralde çalışıyor da radyasyon alacak. ama böyle ekstrem bir şeyi bile ilk anda ihtimallere koyabiliyorsun işte. varikoselle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü eşim varikoselini artık hiç hissetmediğini söylüyor ama tabi bir doppler ya da ultrason çektireceğiz, orada görürüz her halde. sizden de iyi haberler bekliyorum canım. sonuçları buraya muhakkak yaz.

ssahin83 inan en çok da sizilerin de moralini bozdum diye üzülüyorum. ama siz şu son olaya bakmayın. bu sayılar şubat haziran arası 5 ay devamlı yükseldi. sonuçta yükseliyormuş düzeliyormuş gördük önemli olan bu. 5 ay zarfında pekala doğal yoldan hamile de kalabilirdim. kısmet değilmiş ne yapalım.

gckt sizin sonuçları hatırlıyorum sırf o yüzden antibiyotik ihtimalini de tamamen elemiş değilim. çünkü eşim de 2kutu x300 mgr kullandı geçmedi üstüne bir de 2kutu x1000mgr kullandı. tabi bu esnada kullandığı dünya kadar da majezik ve appranax forte u saymıyorum. ama sebep bunlarsa da nasıl bir ilaçtır kardeşim bu antibiyotik denen şey. aylardır dünya kadar takviye de kullanıyoruz. hani ölüye versen canlandırır cinsten şeyler. eğer ki sorumlu antibiyotikse demek onları da kullanmasak eşim 4 kutu antibiyotikle hepten azospermi olacakmış haberimiz yok. hayır bir de aylardır antibiyotik veriyorlar diye tavuğu ağzımıza sürmüyoruz, büyük marketlerden katiyen dana eti almıyoruz, taaa aydından doğal besi hayvanın etini getirtiyoruz, organik yumurta yiyoruz. antibiyotiğin zararlı etkilerinden kaçmak için harcadığımız bunca çabaya acırım...

Son düzenleme:
immortalbeloved , yaşadığın şoku ve üzüntüyü bizden başka kimse anlayamaz. Senin kadar şok olduk tahmin edersin.
Her halde bu forumda senin kadar mücadele eden yoktur. Bizler daha ilk aylarımızda pes etme noktasına kadar gelip, aman ne olacaksa olsun, yeter, sıkıldık, bunaldım, neden ben? benim kaderim niye böyle,, diyenlerdenken sen hep umutla azimle uğraştın karşılığınıda aldın ama, sonrası elde var koskoca eyvah..
Eminim böyle olacağını bilseydiniz hiç vakit kaybetmeden o ilk yükselme aşamasında aşılamaya yönelirdiniz.
Keşke demekten nefret ediyor insan ya galiba bu düşünce de aklına düşüyordur. Ben heralde buna çok pişman olurdum.
Ben artık ilaç milaç kullandırmıyorum.ne durumdayız bilmiyorumda, Oluyorsa bu kadarla olsun, Aşılama başlasın azdan çoktan tutarsa tutar tutmassa çoktan tüpe hazırladık kendimizi. HE Allah verecekse o arada verir tabi. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah, hepimizin,

İmmo h.sonu meraktan öldüm ama bağlanamadığım için sonucu göremedim. Şimdi okudum ve hem çok şaşırdım hem çok üzüldüm. Yani o kadar emindim ki yanlış ölçüm yapıldığından gerçekten çok şaşkınım şu an. Ama sonuç olarak umutsuzluğa kapılmadan bu işin önce nedenini sonra da çaresini bulucaz. Sen gerçekten güçlü ve sağlam bi insansın yılmadam, moral bozukluğunun seni esir almasına izin vermeden bu sorunun da üstesinden geleceksin. Öncelikle işe kan ve hormon testlerini yaptırmakla başlamanız çok iyi olmuş çünkü belki oradaki ani bir düşüşte bu duruma yol açmış olabilir. Antibiyotik,maruz kalmamak imkansız olan radyasyon ve dediğim gibi herhangi bişeyin tetiklemesiyle hormonlarda anlık ani bir düşüşte buna sebep olmuş olabilir. Öncelikle bunun tespiti yapıldıktan sonra yine aynı şekilde takviye ve doktorun önereceği ilaç veya tedaviyle yine bir önceki değerlere ulaşacaksınız eminim. Sonuçta düşünsene ne değerlerden buralara kadar geldiniz bu inişin de bi çıkışı olacak mutlaka, sen sakın umutsuzluğa kapılıp kendini üzüp yıpratma. Hem en azimli hem sabırlımız sensin şu an bunlara en çok ihityacın olan zaman ve bunun da üstesinden geleceksin, önemli olan buna inan ve olumlu düşün Allah'ın izniyle bunu da kısa sürede aşacaksınız.

canım bız de aynen antibiyotiğin etkısı olmasın die tavuk,balık,yumurta hepsını bıraktık 1 senedir..hepsını doğal temın etmeye calışıyoruz..gecen bır programda Marankı,çok antıbıyotık alırsanız daha cok hastalanırsınız dıyordu!

canım benim tüm desteğin için teşekkürler. eşim bugün kan ve hormon testlerini verdi. sonuçlar yarın öğleden sonra çıkarmış. istanbulun androloji bölümlerinde ne internetten ne telefonla randevu yoktu. çapa ve cerrahpaşa haftaya bir daha arayın dedi. son tercihimiz olan marmarada haftaya ptesiye zar zor bir randevu bulduk. internette doktor olarak üroloji bölüm başkanının ismi vardı ama muayeneye onun gireceğini sanmam. her halde bir asistanı girer ama buna da şükür. en azından genel üroloji değil sırf erkek infertilitesi üzerine yoğunlaşmış bir birimle görüşmüş olacağız. bu arada bizim vaka ilgilerini çok çekmiş olacak ki, şifadan bugün 2 kere aradılar. hormon testlerinizin de sonuçlarını alınca muhakkak gelin biz sizi incelemek istiyoruz dediler. oraya da gideceğiz bakalım. ben de birazdan zeynep kamile gideceğim bakalım. aşılamayı iptal ettirmeye.şu raporu da değiştirmek mümkün mü öğreneceğim. sayıların yeniden çıkacağına dair en ufak bir şüphem yok inan. tek üzüldüğüm nokta artık zaten yeterince zaman harcadık, onu bekleyecek ne zamanımız ne takatimiz kaldı. o yüzden çıkan sonuçlara göre hem eşimin tedavi olması, yine takviyelerini kullanması ama bir yandan da tüp denemek en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…