Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
arkadaslar bende esım ıcın evıcap-omega3 ve cınko kullanmaya tekrar basladım ınsallah dususumuz tekrar cıkar
 
inş. canımm bunlara bende başlayacağım

bızamelıyattan 3 hafta sonra baslamıstık bunlara ve 3.ayımızda 6 kat artıs olmustu sayımızda ama 8.ayımızda sayı gene guzel ama harekette ve morfolojıde sorun cıktı ınsallah duzelıcek degererımız gelıcek bebıslerımız:)
 

inş. canım yaa bizim ameliyat daha 10 gün falan oldu dr.com vitex diye bir ilaç vermiş bugün başladı 15 gün falan sürecek.Nette araştırdım biraz cinsel güç arttırıcı yazıyor şaşa kaldım neyse ki sonunda makalenin birinde sperm hareketliliği ve yapısı deyince içim rahatladışimdi 25 gün onu kullanacak 2 hafta sonra 3.haftamızda bitmiş oalcak inş. takviyelere başlayacağız bu sefer.Hem ona hem bana kısmet yaa bakalım yoruldum ama pes etmeyeceğim inş.hepimiz bu savaşta en yakın zamanda galip geleceğiz
 

Ah arkadaşım yine zorlu yolları bi kat daha zorlaştırmışlar. Yani hasta olmayan adamı hasta eder bunlar resmen. Bi doktorla görüşmek bu kadar zor olmamalı ben anlamıyorum resmen dalga geçer gibi yaptıkları herşey, inan okurken sinirlerim bozuldu insanların sabırlarını mı ölçüyolar anlamadım ki. Neyse ki sonunda randevu alabilmişsiniz sonuçlar da iyi olur kısa sürede çözülür arık inşallah.
Buarada hatırlarsın geçenlerde rüyamda hiç bebek düşünmeyen iş arkadaşım hamile olduğunu söyledi artık bu durum rüyalarımıza da ele geçirdi demiştim ya işte o arkadaşım gerçekten hamile yani test pozitif çıkmış kan testi sonucunu bekliyor. (Buarada erdim mi naptım:) Yani hem gerçekten onun adına çok sevindim ama bi taraftan da içim burkulmadı desem yalan olur. Yani hem sürekli soruyolar ama biz istemiyoruz düşünmüyoruz diyordu bi tarafta da bizler o pozitif sonucu bir an önce görmek için neler veririz. Ne biliyim yine bi bunalıma girdim ben İnşallah kısa zamanda bizim de yüzümüz güler miniklerimizi sağlılkla ve hayırlısıyla alırız artık kucağımıza.
 

inş. dediğin dileklerin çıkar ama mesela eşimin tarafından bebek sorduklarında bende hala düşünmüyoruz diyorum ama içim içimi yiyorbelki o da öyledir
 
inş. dediğin dileklerin çıkar ama mesela eşimin tarafından bebek sorduklarında bende hala düşünmüyoruz diyorum ama içim içimi yiyorbelki o da öyledir

İnşallah dileklerimiz kabul olur kısa zamanda. Bi süre bende aynı psikolojile daha düşünmüyoruz diyodum ama arkadaşım gerçekten şu dönem istemiyordu daha doğrusu doğum yapmaktan korkuyor ve şimdi hiçbir takviye de almadım hazırlıksız yakalandım dedi. Allah herkese hayırlısını versin inşallah.
 

amin arkadaşım inş. yaa gelsin artık herkesin bebişi dolsun kucaklar
 
arkadaslar bende esım ıcın evıcap-omega3 ve cınko kullanmaya tekrar basladım ınsallah dususumuz tekrar cıkar

canım sizin değerleriniz çok çok düşük değildi bildiğim kadarıyla,,takviyelerine kararlılıkla devam et bence,,kendiliğinden gelecekmiş gibi bir hissim var senin bebeğin konusunda
 


bunalıma gırmemişsindir arkadaşım,hatta gayet de normalsin..bu çok ınsani bişey..uzun süre bebek bekleyenlerde böyle haberlerle bir mahzunluk oluşuyor genelde..bi kaç gunde geciyor..tecrübeyle sabit :)
belki senin arkadaşın istisna ama genelde herkes düşünmüyoruz diyor olana kadar..
inşaallah biz de o sevinci yaşayanlardan oluruz hayırlısı ile..

bu arada immo neler yapıyorsun ?
 

Valla aslında karşı taraf adına çok seviniyorum sağlık diliyorum o ayrı ama işte dönem dönem bi dibe vurma zamanlarım var bu da tam üstüne geldi sanırım yani o kadar kararlıydı ki düşünmüyorum istemiyorum derken kendisi de çok şaşkın şu an. Bazen düşünüyorum kimisi hiç istemez beklemez olur kimisi bizim gibi her ay olsun diye neler yapar olmaz ama işte herşeyde bir hayır vardır mutlaka inşallah kısa zamanda bizde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize.
 

bu topicte çok fazla insan tanımıyorum ama sizinde mi eşiniz varikoselden ameliyat oldu
 
bu topicte çok fazla insan tanımıyorum ama sizinde mi eşiniz varikoselden ameliyat oldu

Yok ameliyat olmadı, doktor hafif varikosel dedi trental verdi onu ve bi de diğer vitamin takviyelerini kullandı. Şimdi de trental yerine İmmo nun önerdiği daflonu ve diğer vitamin takviyelerine devam ediyor. İlk testten 4 ay sonra yaptığımız testte hareket aynı kalırken sayıda artış oldu bakalım devam ediyoruz umarım diğer değerlerde yükselir artık kısa zamanda.
 


daha cok yenı canım amelıyatınız acele etme esın dıkkat etsın bıraz kendıne cevız fındık badem kuru cekırdeklı uzum ıncır falanda yedır esıne mutlaka cınkyuda unutmayın cunku huıcre yenıleme ozellıgı var ınsallahh guzel sonuclar alırsınız bende yoruldum artık 9 ay oldu amelyat olalı ınsallah senesı gelmeden guzel haberler gelır
 
canım sizin değerleriniz çok çok düşük değildi bildiğim kadarıyla,,takviyelerine kararlılıkla devam et bence,,kendiliğinden gelecekmiş gibi bir hissim var senin bebeğin konusunda

yok canım cok sukur cok dusuk degıl asılama ve tup bebek ıcıde fazlasıyla uygundu ancak 3 hafta aralıkla yapılan teste bıraz dusus olmus harekette bnde onun ıcın tekrar basladım evıcap-omega3 ve cınko ya ınsallah yukselır canım tup bebek yapıcak durumum yok zaten suanda mayıs ayında 3 yıllık evlı olucaz ozaman esımın caısıtıg banka karsılıyor mayısı beklıcem en kotu ıhtımall ozamana kadar kendısı gelsın ıstıyorum ama saglıkla ınsallah
 


rüyanın gerçek çıkması hakikaten enteresan:) içinin burkulmasını sonuna kadar anlıyorum. daha önce de söylemiştim o iç burkulmalarından, insanların sorularından falan o kadar bıktım ki bebek haberi görmemek için facebook'a girmiyorum, sordukları sorular yüzünden çoğu arkadaşımla minimum görüşüyorum, akrabalarla bu konu açılsın hemen sıvışıyorum. çünkü bizi bizden başkası da zerre kadar anlamıyor. mesela eskaza biraz anlatsam insanlar abuk subuk tavsiyeler veriyor. ben diyorum ki, sayılar şu, aylardır doktorlara gidiyoruz, neleri neleri denedik, artık ancak tüple mümkün, onlar bana kafana takma olur diyor mesela. ya da ne bileyim keçi boynuzu içir diyorlar. "biz de 3 ay denedik 4. ay oldu diyenler falan var onlara iyice tilt oluyorum. sözde beni teselli ediyorlar benim temelli sinirim bozuluyor. "yahu 1 yıldır bununla uğraşıyorum diyorum, elimde konulmuş bir teşhis, tahlil sonuçları, rakamlar var, her şeyi denedim diyorum, neresini anlamıyorsunuz ne beklesi, ne keçi boynuzu, keçi boynuzunu bırak neler neler kullandım daha şimdi anlattım nerenle dinledin beni?" diye bağırasım geliyor. o yüzden en iyisi bu konularda kimseyle muhatap olmamak. bunalım da olmayacaksın, kendi önüne bakacaksın.
 

bir şey yaptığım yok canım. takviyeleri kestik doktora gitmeyi bekliyoruz. yarın androlojiye, çarşamba endokrinolojiye gideceğiz bakalım ne diyecekler.
 

inş. arkadaşım yükselsin tabiki.Bizim 6 ay tedavi oldu ilk 3 ay sonunda sonuçlarımız iyi gibiydi.Bizim de hamd olsun sayıdan sıkıntımız yoktu ama hareket ve morfolojimiz çok düşüktü(6 ay sonra 2.kontrolde çok ii çıkmadı.Bizde ameliyata karar verdik.Bakalım 10 gün falan oldu
 

inş. arkadaşım biran önce güzel haberler verirsin bizlere bizde buradan seviniriz
 

güvendiğim en samimi arkadaşıma bile artık anlatmıyorum.Saldım çayıra,kısmet diyorum Allah bilir diyorum.Çünkü seni asla anlamıyorlar.Bana en yakın arkadaşım ne acele ediyosun bune sabırsızlık dedi.3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz ve ben 30 yaşındayım.Çocuğu var allah bağışlasın 4 yaşına girecek bu ay kesinlikle gözüm yok ama bana çocuğum olmasada üzülmezmişim dedi.Bende sana öyle geliyor dedim.O gün bugündür kimseye anlatmama kararı aldım.Burdan başka tabi:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…