rüyanın gerçek çıkması hakikaten enteresan:) içinin burkulmasını sonuna kadar anlıyorum. daha önce de söylemiştim o iç burkulmalarından, insanların sorularından falan o kadar bıktım ki bebek haberi görmemek için facebook'a girmiyorum, sordukları sorular yüzünden çoğu arkadaşımla minimum görüşüyorum, akrabalarla bu konu açılsın hemen sıvışıyorum. çünkü bizi bizden başkası da zerre kadar anlamıyor. mesela eskaza biraz anlatsam insanlar abuk subuk tavsiyeler veriyor. ben diyorum ki, sayılar şu, aylardır doktorlara gidiyoruz, neleri neleri denedik, artık ancak tüple mümkün, onlar bana kafana takma olur diyor mesela. ya da ne bileyim keçi boynuzu içir diyorlar. "biz de 3 ay denedik 4. ay oldu diyenler falan var onlara iyice tilt oluyorum. sözde beni teselli ediyorlar benim temelli sinirim bozuluyor. "yahu 1 yıldır bununla uğraşıyorum diyorum, elimde konulmuş bir teşhis, tahlil sonuçları, rakamlar var, her şeyi denedim diyorum, neresini anlamıyorsunuz ne beklesi, ne keçi boynuzu, keçi boynuzunu bırak neler neler kullandım daha şimdi anlattım nerenle dinledin beni?" diye bağırasım geliyor. o yüzden en iyisi bu konularda kimseyle muhatap olmamak. bunalım da olmayacaksın, kendi önüne bakacaksın.
rüyanın gerçek çıkması hakikaten enteresan:) içinin burkulmasını sonuna kadar anlıyorum. daha önce de söylemiştim o iç burkulmalarından, insanların sorularından falan o kadar bıktım ki bebek haberi görmemek için facebook'a girmiyorum, sordukları sorular yüzünden çoğu arkadaşımla minimum görüşüyorum, akrabalarla bu konu açılsın hemen sıvışıyorum. çünkü bizi bizden başkası da zerre kadar anlamıyor. mesela eskaza biraz anlatsam insanlar abuk subuk tavsiyeler veriyor. ben diyorum ki, sayılar şu, aylardır doktorlara gidiyoruz, neleri neleri denedik, artık ancak tüple mümkün, onlar bana kafana takma olur diyor mesela. ya da ne bileyim keçi boynuzu içir diyorlar. "biz de 3 ay denedik 4. ay oldu diyenler falan var onlara iyice tilt oluyorum. sözde beni teselli ediyorlar benim temelli sinirim bozuluyor. "yahu 1 yıldır bununla uğraşıyorum diyorum, elimde konulmuş bir teşhis, tahlil sonuçları, rakamlar var, her şeyi denedim diyorum, neresini anlamıyorsunuz ne beklesi, ne keçi boynuzu, keçi boynuzunu bırak neler neler kullandım daha şimdi anlattım nerenle dinledin beni?" diye bağırasım geliyor. o yüzden en iyisi bu konularda kimseyle muhatap olmamak. bunalım da olmayacaksın, kendi önüne bakacaksın.
:)) bır ıkı bağıracaksın zaten bazıları resmen bunu istiyor..Ya Sabır diyorum..bız bı de ameliyattan falan da bahsetmedik etraftakılere,toplumda da cocuk olmuyosa hemen kadından diye düşünülüyor..ben bıraz resmiyim bu konuda,görumcelere soruyolarmış hangısınden dolayı olmuo diye :) bebek haberleri verirken etraftakiler üzülme seninde olur diye peşin bi konuşma yaparlar bazen..ya da her onune gelen doktor tavsiyesı yapar..bız dunyadan bıhaber falan mı gözüküyoruz kı çocuğumuz yok diye
bu hafta sonu eşimin tarafındaydım görümcemin 2.çocuğu 10 aylık falan ilki ile de arasında az yaş farkı var bende çocuğu seviyorum.Birisi görümceme dediki neden acele ettin.Bana dönüp ne cevap verdi dersiniz.Başkalarının çocuğunu seveceğime kendi çocuğumu severim iştetekme tokat girişesim geldi resmen
inş. arkadaşım yükselsin tabiki.Bizim 6 ay tedavi oldu ilk 3 ay sonunda sonuçlarımız iyi gibiydi.Bizim de hamd olsun sayıdan sıkıntımız yoktu ama hareket ve morfolojimiz çok düşüktü(6 ay sonra 2.kontrolde çok ii çıkmadı.Bizde ameliyata karar verdik.Bakalım 10 gün falan oldu
bu hafta sonu eşimin tarafındaydım görümcemin 2.çocuğu 10 aylık falan ilki ile de arasında az yaş farkı var bende çocuğu seviyorum.Birisi görümceme dediki neden acele ettin.Bana dönüp ne cevap verdi dersiniz.Başkalarının çocuğunu seveceğime kendi çocuğumu severim iştetekme tokat girişesim geldi resmen
canım herkes kendine yakışanı yapıyor..bunu unutma,bu bılgı hiç şaşmıyor
ben derdimi ablamdan başkasına anlatamıyorum..eşimin ailesi de biliyor ama benı anlayamadıklarını düşünüyorum..bazen içim taşıp anlatsam bıle kendimi uzaylı gıbı hissediyorum..frekanslar tutmuyor bu konuda yanı..konu hooop diye tamamen alakasız yerlere dağılıverıyor..napıyorum ben ya diyorum o zaman,kendime kızıyorum..bıraktım çooook uzun zamandır anlatmıyorum hiç bişey..
Rabbım görüyor ve biliyor herşeyi,bır tek O'na dayanıyorum
:)) bır ıkı bağıracaksın zaten bazıları resmen bunu istiyor..Ya Sabır diyorum..bız bı de ameliyattan falan da bahsetmedik etraftakılere,toplumda da cocuk olmuyosa hemen kadından diye düşünülüyor..ben bıraz resmiyim bu konuda,görumcelere soruyolarmış hangısınden dolayı olmuo diye :) bebek haberleri verirken etraftakiler üzülme seninde olur diye peşin bi konuşma yaparlar bazen..ya da her onune gelen doktor tavsiyesı yapar..bız dunyadan bıhaber falan mı gözüküyoruz kı çocuğumuz yok diye
Valla bende kendime şaşırdım hep tersi çıkar rüyaların derler ya ne biliyim tutturdum bu sefer:) Aynen sorulardan da gereksiz konuşmalardan da acayip sıkıldım. Bi de bizim ailemizin birkaç üyesi dışında durumumuzun detayını bilen yok o yüzden sorular daha da sık oluyor, öyle böyle bişiler geveliyorum ama gerçekten çok bunalıyorum. Bi de bizim evliliğimiz 6. yılını doldurdu ilk yıllar gerçekten düşünmüyorduk ama şimdi kimseye inandırıcı gelmiyo tabi herkes bi akıl verme peşinde. Umarım artık kısa zamanda sağlıkla gelir minikler de hepimizin yüzü güler.
Buarada umarım bu haftakı doktor görüşmeleriniz her anlamda olumlu geçer de artık sonuca ulaşmanız için yardımcı olurlar.
ya o teselli amacıyla söylenmiş yorumlar da apayrı. benim de çocuk sahibi olan bir arkadaşım çok bunalıp"aman ne üzülüyorsun, ben oldum da ne oldu insanın hayatı kalmıyor bazen keşke yapmasaydım diyorum, senin de olmazsa üzülme hatta şükret" demişti. içimden olmasaydı ben seni görürdüm demiştim. tekrar diyorum kendi çekmeyen bilmiyor. hatta çekip de sonradan çocuk sahibi olan bile hemen unutuyor o psikolojiyi. olayın dışındayken her şey kolay görünüyor.güvendiğim en samimi arkadaşıma bile artık anlatmıyorum.Saldım çayıra,kısmet diyorum Allah bilir diyorum.Çünkü seni asla anlamıyorlar.Bana en yakın arkadaşım ne acele ediyosun bune sabırsızlık dedi.3 yıllık evliyim 2 yıldır korunmuyoruz ve ben 30 yaşındayım.Çocuğu var allah bağışlasın 4 yaşına girecek bu ay kesinlikle gözüm yok ama bana çocuğum olmasada üzülmezmişim dedi.Bende sana öyle geliyor dedim.O gün bugündür kimseye anlatmama kararı aldım.Burdan başka tabi:))
evet illa ki jinekolog tavsiye ederler,ne bılcez bız..bı de en son bı toplulukta kart verdiydi biri,napsam kı kartı diom içimden,ısırıp ısırıp püfüresim geldi :)
Çok geçmiş olsun. Ameliyattan sonra baya artış olduğunu söylüyorlar. Son testte tam olarak sonuçlarınız nasıldı? Umarım sizin de kısa zamanda değerler yükselir ve yine kısa zamanda bebek müjdesini de verirsin burdan:)
hahahahh ayyy seslii güldümm eşimde bana bakıyoo ne oluyo dıye :)))) cok guldurdun benı ya allahımda senı guldursun emıı :) bendede bı dolu kart var valla butun doktorları dolassam 2 sene gecer :)
amiiiiiiin :) daha güzel ve mutlu günlerimizi de paylaşırız inş.
bence de inşallah hamilelik topiklerinde bir araya geliriz artık....
inşaalllah canım yaa..gelir mi ki o günler? ben bazen hayal kurarım,ilk ben öğrensem,eşime de çok güzel bir süpriz hazırlasam falan :)
pıt pıt geliverse bebekler..şöööyle güzel bır topık açsak,heyoooo biz de hamileyiz die :)
sevinçlerimizi paylaşsak :)
bugun noluyo bana anlamadım..hayal gücüm tavan yaptı heral :)
siz doktora gittiniz mi bu arada?
inşaalllah canım yaa..gelir mi ki o günler? ben bazen hayal kurarım,ilk ben öğrensem,eşime de çok güzel bir süpriz hazırlasam falan :)
pıt pıt geliverse bebekler..şöööyle güzel bır topık açsak,heyoooo biz de hamileyiz die :)
sevinçlerimizi paylaşsak :)
bugun noluyo bana anlamadım..hayal gücüm tavan yaptı heral :)
siz doktora gittiniz mi bu arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?