Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Valla bende kendime şaşırdım hep tersi çıkar rüyaların derler ya ne biliyim tutturdum bu sefer:) Aynen sorulardan da gereksiz konuşmalardan da acayip sıkıldım. Bi de bizim ailemizin birkaç üyesi dışında durumumuzun detayını bilen yok o yüzden sorular daha da sık oluyor, öyle böyle bişiler geveliyorum ama gerçekten çok bunalıyorum. Bi de bizim evliliğimiz 6. yılını doldurdu ilk yıllar gerçekten düşünmüyorduk ama şimdi kimseye inandırıcı gelmiyo tabi herkes bi akıl verme peşinde. Umarım artık kısa zamanda sağlıkla gelir minikler de hepimizin yüzü güler.
Buarada umarım bu haftakı doktor görüşmeleriniz her anlamda olumlu geçer de artık sonuca ulaşmanız için yardımcı olurlar.

:)) bır ıkı bağıracaksın zaten bazıları resmen bunu istiyor..Ya Sabır diyorum..bız bı de ameliyattan falan da bahsetmedik etraftakılere,toplumda da cocuk olmuyosa hemen kadından diye düşünülüyor..ben bıraz resmiyim bu konuda,görumcelere soruyolarmış hangısınden dolayı olmuo diye :) bebek haberleri verirken etraftakiler üzülme seninde olur diye peşin bi konuşma yaparlar bazen..ya da her onune gelen doktor tavsiyesı yapar..bız dunyadan bıhaber falan mı gözüküyoruz kı çocuğumuz yok diye

bu hafta sonu eşimin tarafındaydım görümcemin 2.çocuğu 10 aylık falan ilki ile de arasında az yaş farkı var bende çocuğu seviyorum.Birisi görümceme dediki neden acele ettin.Bana dönüp ne cevap verdi dersiniz.Başkalarının çocuğunu seveceğime kendi çocuğumu severim işte tekme tokat girişesim geldi resmen

canım herkes kendine yakışanı yapıyor..bunu unutma,bu bılgı hiç şaşmıyor
ben derdimi ablamdan başkasına anlatamıyorum..eşimin ailesi de biliyor ama benı anlayamadıklarını düşünüyorum..bazen içim taşıp anlatsam bıle kendimi uzaylı gıbı hissediyorum..frekanslar tutmuyor bu konuda yanı..konu hooop diye tamamen alakasız yerlere dağılıverıyor..napıyorum ben ya diyorum o zaman,kendime kızıyorum..bıraktım çooook uzun zamandır anlatmıyorum hiç bişey..
Rabbım görüyor ve biliyor herşeyi,bır tek O'na dayanıyorum

Çok geçmiş olsun. Ameliyattan sonra baya artış olduğunu söylüyorlar. Son testte tam olarak sonuçlarınız nasıldı? Umarım sizin de kısa zamanda değerler yükselir ve yine kısa zamanda bebek müjdesini de verirsin burdan:)

Yani gerçekten bizi bizden başkası anlamıyor o bi gerçek. Yani yaşamayan anca saçma sapan atıp tutuyor. Gerçi biraz aklı başında olan insan başına gelmeden de ne söyleyip ne söylemeyeceğini bilir o da ayrı. Yani madem elle tutulur doğru düzgün bi laf etmeyeceksin sus o zaman di mi? Ama yok herkesin bi bildiği var ağzı olan konuşuyor dedikleri bu işte. Böyle olunca da insan içine atmaya başlıyo içine attıkça da an geliyo dolup taşıyo Ama nolursa olsun zor da olsa kendini bilmez insanlara biraz kulak tıkamak lazım çünkü öteki türlü zaten zor olan durum daha da sıkıntı verir hale geliyo.

ay evet ya ne zannediyorlar anlamıyorum ki. biz salağız bugüne kadar hiç doktora gitmedik ya da gittik de boş boş gittik, bu işten anlamayan adamlar bizi kandırdı sanıyorlar her halde. hele ki "üzülmeyin artık tüp bebekle yapıyorlar" dediler mi kahkaha atasım geliyor. "aaa öyle mi hiç bilmiyordum" diye dalga geçmek falan istiyorum. bugün köyde yaşayan okuma yazma bilmeyen insanlar bile söz konusu çocuk oldu mu hastane hastane geziyor. buluyor buluşturuyor ama devlette ama özelde tüp bebek falan yapıyor. benim neden tüpten haberim yokmuş gibi konuşuyorlar anlamış değilim. bir de "bizim bilmem kim bu doktorla çocuk sahibi olmuş adını aldım" diye doktor tavsiye edenler var senin dediğin gibi. işin komik yanı o doktorlar da ekseriya jinekolog. hayır bir de anlatmışım sorun kocamda diye, yani jinekoloğun yapabileceği bir şey yok, neden inatla o jinekologları tavsiye ediyorlar anlamıyorum.

bizim de 6 yıl oldu. e yaşlar da malum, o yüzden daha bir soran oluyor. ilk başta düşünmüyoruz diyordum aa bu sefer de bir ısrar başlıyor. neden düşünmüyorsunuz, çocuk dünyanın en güzel şeyi, yapın bir tane falan diye. hayır bir kısım insan da bize bencil insan muamelesi yapmaya başladı. sanki rahatımız kaçmasın diye çocuk yapmıyoruz gibi bir tavırlar. ben de artık yakın çevremizden kim sorsa anlatıyorum. anlatınca acayip rahatladım da. hatta bazılarına peşin peşin "bakın bu dert başka bir dert, insanın psikolojisini bozuyor, sizi aramıyorsam, görüşmüyorsam anlayışla karşılayın çünkü bu sizin anlayabileceğiniz bir şey değil" dedim bana ikide bir bozuk da çalmıyorlar.

ya o teselli amacıyla söylenmiş yorumlar da apayrı. benim de çocuk sahibi olan bir arkadaşım çok bunalıp"aman ne üzülüyorsun, ben oldum da ne oldu insanın hayatı kalmıyor bazen keşke yapmasaydım diyorum, senin de olmazsa üzülme hatta şükret" demişti. içimden olmasaydı ben seni görürdüm demiştim. tekrar diyorum kendi çekmeyen bilmiyor. hatta çekip de sonradan çocuk sahibi olan bile hemen unutuyor o psikolojiyi. olayın dışındayken her şey kolay görünüyor.

savas5482 kullanıcısından alıntı

bu hafta sonu eşimin tarafındaydım görümcemin 2.çocuğu 10 aylık falan ilki ile de arasında az yaş farkı var bende çocuğu seviyorum.Birisi görümceme dediki neden acele ettin.Bana dönüp ne cevap verdi dersiniz.Başkalarının çocuğunu seveceğime kendi çocuğumu severim işte tekme tokat girişesim geldi resmen

hıc uzulme cnm o onun basıtlıgını kucuklugunu gosterıyo dusuncesız ınsanlar bızımde aılede cok kısı bılmıyr arkadas grubumuzdada en son evlenen bızız oyuzden daaha 4 sene once evlenenlerın bıle yok dıyorum bende tadını cıkarıyoruz seneye ınsalllah dıyorum sımdılık boyle oyalıyorum ama seneye de olmassa ne derım bılmem :)ınsanlar ne olacagını ne duruma dusucegını hıc duusnmuyor hep ıı hep ogunde kalıcaklarını sanıyolar laf ederken allah buyuk canım o ınsanları allaha havale et

evet illa ki jinekolog tavsiye ederler,ne bılcez bız..bı de en son bı toplulukta kart verdiydi biri,napsam kı kartı diom içimden,ısırıp ısırıp püfüresim geldi :)

evet illa ki jinekolog tavsiye ederler,ne bılcez bız..bı de en son bı toplulukta kart verdiydi biri,napsam kı kartı diom içimden,ısırıp ısırıp püfüresim geldi :)

hahahahh ayyy seslii güldümm eşimde bana bakıyoo ne oluyo dıye :)))) cok guldurdun benı ya allahımda senı guldursun emıı :) bendede bı dolu kart var valla butun doktorları dolassam 2 sene gecer :)

canım son testte sayımız ii zaten sayımız hep iyidi bizim 54-64 milyon civarıydı ama hareketli sayımız %15 hareketsiz sayımız %55 diğerleri işte yerinde hareketli falan ve morfolojimiz %5 çıkmıştı

aynen öyle arkadaşlar bizi bizden başka anlayan yok.Kimisi cahillikten yana saçmalıyor kimisi teselli vereceğim derken daha çok moralimizi bozuyor.Allah büyük bee herkesin yüzüne gülecek inş.

aynen öyle arkadaşlar bizi bizden başka anlayan yok.Kimisi cahillikten yana saçmalıyor kimisi teselli vereceğim derken daha çok moralimizi bozuyor.Allah büyük bee herkesin yüzüne gülecek inş.

aynen öyle arkadaşlar bizi bizden başka anlayan yok.Kimisi cahllikten anlamıyuor.kimiside kaş yapacağım derken göz çıakrıyor.Olsun bee Alalh büyük gün gelşecek bizim yüzümüzede gülecek biz buna inandığımız sürece o gün gelecek

hahahahh ayyy seslii güldümm eşimde bana bakıyoo ne oluyo dıye :)))) cok guldurdun benı ya allahımda senı guldursun emıı :) bendede bı dolu kart var valla butun doktorları dolassam 2 sene gecer :)

amiiiiiiin :) daha güzel ve mutlu günlerimizi de paylaşırız inş.

bence de inşallah hamilelik topiklerinde bir araya geliriz artık....

inşaalllah canım yaa..gelir mi ki o günler? ben bazen hayal kurarım,ilk ben öğrensem,eşime de çok güzel bir süpriz hazırlasam falan :)

pıt pıt geliverse bebekler..şöööyle güzel bır topık açsak,heyoooo biz de hamileyiz die :)

sevinçlerimizi paylaşsak :)

bugun noluyo bana anlamadım..hayal gücüm tavan yaptı heral :)

siz doktora gittiniz mi bu arada?

gittik canım. doktor, eşimden yeniden hormon testi ve spermiogram istedi. yarın gidip verecek. öğleden sonra da endokrinoloğa gidecek zaten. bu androloji uzmanı olan eşimin varikoselinin çok hafif olduğunu bu derece infertilite sorunlarının aslında hormonların biz bilmeden aralarda inip çıkması sebepli olabileceğini söyledi. önceki test sonuçlarının hepsini de inceledi. yeni gelenlerle birlikte profesörlerle birlikte konsültasyon yapmak istediğini söyledi. bakalım belki de olumlu sonuçlar alırız, eğer bu ihtimal doğruysa tedaviyle infertilite sorunlarından temelli kurtulma şansımız var.

gittik canım. doktor, eşimden yeniden hormon testi ve spermiogram istedi. yarın gidip verecek. öğleden sonra da endokrinoloğa gidecek zaten. bu androloji uzmanı olan eşimin varikoselinin çok hafif olduğunu bu derece infertilite sorunlarının aslında hormonların biz bilmeden aralarda inip çıkması sebepli olabileceğini söyledi. önceki test sonuçlarının hepsini de inceledi. yeni gelenlerle birlikte profesörlerle birlikte konsültasyon yapmak istediğini söyledi. bakalım belki de olumlu sonuçlar alırız, eğer bu ihtimal doğruysa tedaviyle infertilite sorunlarından temelli kurtulma şansımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…