Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canım daha dün bir arkadaşla konuşuyorduk, antalya memorialın istanbuldakinden bile iyi olduğunu söylüyordu.bence de orayı düşün. benim etrafımda da memorial grubunda kim tedavi gördüyse şıp diye bir kerede hamile kaldılar. benim gönlümdeki yerlerden de biriydi ama işte rapor için bu kadar sürüm sürüm süründüm bari kullanayım halindeyim. gideceğim yer de bahçeci umut sonuçta orada da imsi ve her tür teknoloji var o yüzden hayırlısı bakalım. hatta lazımsa emriyoskopiymiş, ko kültürmüş şansımı artıracak her şeyden fark verip faydalanmayı düşünüyorum. şu an iyi merkezlerde raporsuz düz mikroenjeksiyon 6000 lira civarı. ben gerekirse raporla 6000 vereyim ama başar şansım yüksek olsun diyorum.

canım yukarıda ecrin2012 arkadaşımız imsiyi açıklamış. erkek spermleri sorunlu olunca 6000 kat büyütüp bakıp ona göre sperm seçiyorlar. imsi o oluyor. hazır ankaradaymışın maya tüp var onlar da macs diye bir şey uyguluyorlar istersen onlarla da bir görüş. erkekde morfoloji ve dna sorunları olsa da özel bir yöntemle spermleri ayıklıyorlarmış başarı şansın %33 artıyormuş. en azından bir telefonla arayıp bilgi alabilirsin.

bunlar yıkama sonrası sonuçlar mı? aşılamaya karar vermek için yıkama sonrası sonuçlara bakın. yıkamayla hızı artırıyorlar biliyorsun. ama bence de bir aşılamayı deneyin canım, kaybedecek bir şey yok sonuçta. bu arada aşılamaya kadar eşine bol bol havuç yedirip, domates suyu içir(tetra pak ambalajlarda satılıyor ya marketlerde) bence.

evet faturayı götürüp ödeme almak için de rapor gerekiyor. şimdi eğer erkeğin total sperm sayısı 20 milyonun altındaysa/hareketlilik %5'in altındaysa ya da kadın 35 yaşını doldurmuşsa direkt tüp raporu çıkabiliyor. eğer bu şartlar yoksa öncelikle aşılama raporu çıkıyor ve 2 aşılama yapmanı istiyorlar. siz bu şartları taşımadığınız için önce aşılama yapın diyeceklerdir ki hala diyorum sayınız güzel bence zaten aşılama deneyin.
2 aşılama tutmazsa tüp raporu çıkıyor. 40 milyonun üstü diye bir kural kesinlikle yok çünkü bildiğin gibi sebepsiz infertilite denen bir şey var. yoksa onlar tüp yapamazdı.
ha bu arada her şeyi bu kadar zorlaştırsalar da ben şunu anlamıyorum, madem ki direkt tüp olup olmayacağını erkekteki sayıya göre belirliyorlar, 20 milyonun altında spermiogram vermek çok zor değil ki.... yani erkekler spermiogram verirken kimse başında durup kontrol etmiyor. tut ki kabı tam doldurmadın, sayı az çıktı kim bilecek?

ben anlamadım sizin mililitrede 8.5 milyon değilmiydi sayı? totalde 10 milyonu haydi haydi geçiyordur. hızı da yıkama sonrası artırıyorlar. neyse sonuçta doktorun bir bildiği vardır ama dediğin gibi bu 3 ay bekle durumu hiç bitmiyor. bana kalırsa boş oturmamak adına bu ay muhakkak yumurta takibi yaptır. doktorun dediği gibi proxeed'i de 2 ye çıkartın. 1. ayda da bir daha spermiogram verin. yükselecek mi yükselmeyecek mi zaten belli olur. baktın bir fark yok ya da ne bileyim yükseleceğine düşmüş hemen tüp yap. doktorlar nasıl olsa kendi zamanları değil öyle bol keseden 3 ay bekle diyorlar. ama kullanılan takviyelerin etkisi 3. haftadan itibaren spermiogramda çıkıyormuş. o yüzden hem doktorun dediğini yapıp hem de 3 ay beklemeden hemen 1 ayda yolunu çizmen en doğrusu bence.

Selam ben de şaşırdım doktorun söylediğine.. Sizin ml deki rakamm 8,5 milyon diye hatırlıyorum ml deki rakamın mı 10 mil üzeri olması gerekiyormuş? Ben hep totale bakıyorlar diye biliyordum. Bi de sizin total sayı, hız ve morfoloji tam olarak nasıl? Buarada hız için ne kadar olmalı diyorlar? Yani çok sordum farkındayım ama bu kriterler sürekli değişiyor mu anlamadım gitti. Bi de siz biraz daha takviyeleri arttırarak devam ederseniz istenen düzeye ulaşır bence. Proxeedi günde 2 kez almak bile3 aya kalmadan değiştirir bence değerleri.

Valla dediğin doğru illa tüp olsun dedikten sonra bi test daha yaptırıp sonucu düşük çıkamak kolay. Benim tüpü araştırmamın sebebi de bizim nemrut doktorun aşılama da şans az o kadar ilacı aldıktan sonra mikro eneksiyon en garantilisi demiş olması. Ama işte bu aşılama kriteri heryerde değişiyo mu anlamadım gitti. Az önce burda arkadaş yazmış ml de 8,5 milyona az demiş doktor hızı da yükseltin demiş hepsi bi ayrı telden çalıyo bu doktorların valla anlamadım gitti yani.

canım ben sgk mevzuatına göre yazdım.
http://tup-bebekmerkezi.com/index.php/en/makaleler/105-sgk-ssk-sartlar-ve-tuep-bebek-fiyat-2012

ya zaten çok ciddi söylüyorum hastaneler kim kime dum duma olduğu için istese insan ne hileler yapar. spermiogramı düşük çıkarmak zaten çocuk oyuncağı. benim gittiğim hastanede koridorda bir akıllı tartı var, git 1 lira at boyunu kilonu beden kitle endeksini ölçsün çıkan kağıdı getir dediler. o kağıtla gittiğimde dahiliyeci 3-4 kilo ver 1 ay sonra gel diye tutturmuştu halbuki yoldan kendi boylarımda, daha zayıf birini yakalayıp tartıya çıkarsam ruhu duymazdı. akciğer filminde kan tahlilinde kimlik falan sormadılar. sözlü olarak tc kimlik numaramı söyledim o kadar. yine benim yerime başkası film çekilse, kan verse ruhları bile duymaz. ama milleti yok kolesterolün yüksek, yok tsh'ın sınırda 1 ay sonra düşürünce gel diye diye yolluyorlar. bugün ultrasonda bile kimlik sormadılar. misal rahmi yapışık ya da kisti olan biri başkasını ultrasona sokup gayet temiz raporu alabilir. tüp raporunu alır sonra özelde çaresine bakar ne olacak ki...
sen o nemrut doktorun dediğiyle kalma, bence bir ivf merkezine gidip başka birilerinden de fikir al. sizin sayılarınız en son güzeldi, aşılamayla da gayet başarılı olabilecek düzeydeydi. millet 15 milyonla doğal yoldan hamile kalırken sizin sayılar kat kat yüksekken neden aşılama şansın düşük olsunmuş...

Son düzenleme:
immo cnm ben gnc den arginine max mens ve 1000mg l-arginine sipariş ettim, fakat yanlış göndermişer mega men plus u göndermişler acaba bunla ilgili bi duyum aldın mı?? aradım değişim yapılabilirmiş ama iyiyse kullanırım diyorum

canım arginemax günde 6 tane falan içiliyor, senin kocanın midesi zaten fena onu boşver. mega men plus l-arginine de yeter. çok istiyorsan yanına ayrıca 1 tane l-arginine ver. en azından 2 tek ablet vermiş olursun.

bunlar yıkama sonrası sonuçlar mı? aşılamaya karar vermek için yıkama sonrası sonuçlara bakın. yıkamayla hızı artırıyorlar biliyorsun. ama bence de bir aşılamayı deneyin canım, kaybedecek bir şey yok sonuçta. bu arada aşılamaya kadar eşine bol bol havuç yedirip, domates suyu içir(tetra pak ambalajlarda satılıyor ya marketlerde) bence.[/QUOTE]

yok canım yıkama sonrası sonuçlar değil normal sonuçlar .3 aydır ilaç kullanıyordum onun için deneme yapamadık.evliliğimizin 3 yıl dolmasına 4 ay kaldı biz de aşılama yapmasak mı acaba diyoruz.normal yolla olması için beklesek mi aşılamaya mı geçsek bilemiyorum kafam çok karışık. kaan hoca endol ve sudafed verdi bunlar spermin kuvvetli çıkması içinmiş.buna da ayrı bi kafamız karıştı birisi ağrı kesici diğeri grip ilacı.senin bir bilgin varmı bu konuda? allah yardımcımız olsun ....

canım arginemax günde 6 tane falan içiliyor, senin kocanın midesi zaten fena onu boşver. mega men plus l-arginine de yeter. çok istiyorsan yanına ayrıca 1 tane l-arginine ver. en azından 2 tek ablet vermiş olursun.

yaa iyi de ben kullanıp da mx mens gibi mucize yaşayan kimseyi görmedim. ayrıca 6 değil de 3 tane vermeyi düşünmüştüm. ben geçen sene kullandırmıştım ve o ay pycnogenol du galiba ondan da günde 1 vermiş olmamam rağmen morf.3e çıkmıştı ondan da sipariş vercem yarın.. amann midesi kötü de adam onu mu düşünüo walla turşuları meyve içeceklerini kilo kilo götürüyor 2 pakete yakın sigara içiyor onları kaldırıyorsa bunu hayde hayde kaldırır. zaten araştırdım da biraz yağda eriyen vitaminler zarar verebilir miş suda eriyenler mideye zarar vermezmiş sanırım bizimki suda eriyor barsakta çözündüğüne göre.. herneyse onu düşünmüyorum o da biraz yediğini içtiğini bilsin walla umurumda değil olan bana oluyor yine tüpe başlıcam biliyorsun o kadar eziyet ağrıs sızı psikolojik baskı benim üstümde o poposunu sallaya sallaya geziyor ruhu bile duymuyr :))

yok canım yıkama sonrası sonuçlar değil normal sonuçlar .3 aydır ilaç kullanıyordum onun için deneme yapamadık.evliliğimizin 3 yıl dolmasına 4 ay kaldı biz de aşılama yapmasak mı acaba diyoruz.normal yolla olması için beklesek mi aşılamaya mı geçsek bilemiyorum kafam çok karışık. kaan hoca endol ve sudafed verdi bunlar spermin kuvvetli çıkması içinmiş.buna da ayrı bi kafamız karıştı birisi ağrı kesici diğeri grip ilacı.senin bir bilgin varmı bu konuda? allah yardımcımız olsun ....[/QUOTE]

bu sudafedi cok okuyorum nasıl veriyorsun şurup değıl mi? kaç ölcek ve kaç kere yazar mısın

bu sudafedi cok okuyorum nasıl veriyorsun şurup değıl mi? kaç ölcek ve kaç kere yazar mısın[/QUOTE]

yok canım şurup değil hap sabah akşam verilecekmiş bugün aldık daha hiç içmedi. ben ilk defa duydum başka dr lar mı veriyo yoksa kaan hoca mı?

immo var ya harbiden içsesim gibisin bazen,ben de tam sonuç alamadığımızı düşünüyorum bu testte..artı zaten stresle çok az verebilmiş..ama işte hız az..%40 cıvarı falan olsaydı dedi..
Rabbım en kısa zamanda yüzünüzü güldürsün inşaallah sizin de,hep bu gecıyor senı okudukça içimden..hem yüreklisin hem yüreklendiren..dostların çok şanslı!
önceki ameliyatı mikrocerrahi idi,bu değil..bu ameliyatın daha faydalı olduğunu düşünüyorum diyor eşim..bakalım
bence de raporu değerlendırmelisin..zaten donanımın var,en uygun olanı seçebılırsın tedavıde
evet Ant.Memorıaldekı dr çok olumluydu..Batu Aydın Uraz
dedim ya bı tanıdığımız Memorıaldekı tedavısınden sonra hamıle diye,Arabıstan dan falan vardı tedavı olan dıyordu

ml.de 8,5 mıl yazıyordu canım ya,başka bır sayı yok..öncekı dr.u unv.de idi ,ne var ne yoksa elimizdeydi..şimdiki ö.hastanede,test sonuçları da bı tuhaf geliyor bıze halıyle,hiç tatmın etmıyor..morfolojı normal yazmışlar..kağıt da yanımda değil şuan,faks çektım öğleyın yanıma almayı unutmuşum.. da hız düşüktü,dr da düşük dedi..bızımkı %10 dan bıle azdı,en az %40 falan olmalı dedi..sorabılırsın ne ıstersen canım,hiç sorun değil..iyi geceler

hanımlar
plastık ürünlerin bilinçsiz kullanımı tüp bebekte başarı şansını düşürüyormuş..dr. Batu Aydınuraz ın bu konuda bır yazısında okudum..
sıcak yiyecek ve içeceklerin bu kaplara konmaması ve özellikle mıkrodalgada ısıtılmamasını söylüyor
kullanırken buna dikkat edelim

Son düzenleme:

yok canım yıkama sonrası sonuçlar değil normal sonuçlar .3 aydır ilaç kullanıyordum onun için deneme yapamadık.evliliğimizin 3 yıl dolmasına 4 ay kaldı biz de aşılama yapmasak mı acaba diyoruz.normal yolla olması için beklesek mi aşılamaya mı geçsek bilemiyorum kafam çok karışık. kaan hoca endol ve sudafed verdi bunlar spermin kuvvetli çıkması içinmiş.buna da ayrı bi kafamız karıştı birisi ağrı kesici diğeri grip ilacı.senin bir bilgin varmı bu konuda? allah yardımcımız olsun ....[/QUOTE]

canım senin eşinde varikosel mi vardı? endol ve sudafed varikoseli olanlarda testislerdeki aşırı ısınma olup spermler öldüğü için,ısıyı düşürsün diye veriyorlar. özellikle endolün hammaddesinin bu konuda işe yaradığına dair deneyler var. yani için rahat olsun yanlış bir ilaç değil. aşılama düşünüyorsanız zaten yıkamalı bir test yaptırıp ona göre karar alın. çünkü yıkama sonrası bambaşka sonuçlar çıkabiliyor. hız ve morfoloji artabiliyor, düşebiliyor, başarı şansını daha net görüyorsun. ayrıca bence 3. yılınız dolsun öyle yapın, en azından devletin tüpten önce koyduğu aşılama şartını yerine getirmiş olursunuz.

canım duaların için sağolasın. allah senin de yüzünü tez zamanda güldürsün. dediğim gibi bence eşin proxeedi 2 içsin. 1. ayda da eşine biraz meşakkat olacak ama bu sefer gidip bir üniv hastanesinde spermiogram yaptırın. en güzel ve ayrıntılı onlar inceliyor. incik boncuk her şeyi yazıyorlar test sonuçlarında. o teste göre de artık tüp mü aşılama mı karar verirsiniz.

canım senin eşinde varikosel mi vardı? endol ve sudafed varikoseli olanlarda testislerdeki aşırı ısınma olup spermler öldüğü için,ısıyı düşürsün diye veriyorlar. özellikle endolün hammaddesinin bu konuda işe yaradığına dair deneyler var. yani için rahat olsun yanlış bir ilaç değil. aşılama düşünüyorsanız zaten yıkamalı bir test yaptırıp ona göre karar alın. çünkü yıkama sonrası bambaşka sonuçlar çıkabiliyor. hız ve morfoloji artabiliyor, düşebiliyor, başarı şansını daha net görüyorsun. ayrıca bence 3. yılınız dolsun öyle yapın, en azından devletin tüpten önce koyduğu aşılama şartını yerine getirmiş olursunuz.

yok canım varikosel yok daha doğrusu bi doktor hafif var dedi kaan hoca yok dedi.bizde dna hasarı var .evet canım biz de 3 yılın dolmasını beklemeye karar verdik şubat a kadar olmazsa aşılama denemesiyle başlayalım diyoruz.inşallah o zamana kadar hepimizin bebekleri de gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…