Erkek İnfertilitesi Arkadaşlar Sperm hareketliliği için Evicap,Trental, Quanzim Q10 Kullanan Var mı?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:) benim daha epey var oraya, donmus transfer yapilacagi icin..senin guzel haberlerini alalim once:)

İnşallah güzel haberler verebilirim. Ama o kadar hasayım ki şu an, akşama kadar hapşırıyorum Eşim hastaydı, bana sattı hastalığını, sürünüyorum şu an, herhangi bir ilaçda kullanmıyorum. Umarım kötü etkilemez
neden dondurulmuşlarla deniyorsunuz?:26:

canini sikma arkadasim kismetse olur hastalik falan etkilez bence, ama kismet degilsede bi kere hapsirrisin ondan mi olmadi dersin, merak etme icini ferah tut, doktorun soylerdi heralde kotu etkileyecek olsaydi, iyi dusun iyi olsun..bizim doktorumuz donmus embiryo transferinden yana, kadin rahminin dinlenmesi gerektigini dusunuyor..ilerde trend hep bu yone kayacak dedi..bizde itiraz etmedik zorlamak istemiyorum sartlari ne kadar zorlarsan o kadar olmaz gibime geliyor..ne derlerse onu yapicaz bakalim..yani bneim transfer Ocak sonu gibi gozukuyor..dikkat et kendinee..gelismelerden haberdar et

Hakkında hayırlısı olur inşallahhh

ya çok pardon ama aleti takmadan önce ultrasonla su miktarına bakmadılar mı? yani yarım saat sonra mı fark ettiler su az olduğu için göremediklerini ve aleti de takamadıklarını.eşine de sana da geçmiş olsun. inşallah bu denemede hayırlı sonucu alırsınız.

valla doktorun haklıdır canım. ben de dikkat ediyorum donmuşla deneyenlerde sanki hamilelik oranı daha fazla. vücudun dinlenmiş olması teorisi de akla yatkın geliyor. transferde ne kadar su içmen gerektiği konusunda da doktorun zaten seni yönlendirir. buradaki kliniklerde genelde çok su içiriyorlar. adeta kıvranarak gidiyorsun. sonra ultrasonla bakıp kendi istedikleri seviyeye gelene kadar ya sondayla boşaltıyorlar, ya da eline bir bardak verip tuvalete yolluyorlar. mesaneni kendi istedikleri seviyeye gelene kadar bardak bardak çiş yaparak boşalttırıyorlar.
ayrıca eğer istersen anestezi olmasa da hafif bir sakinleştirici iğne yapıyorlar.

yoktun bu aralar immocum bebis yoruyor galiba:)) ya sen oyle diyorsan oyledir sevindim buna, Turkiyede genelde fresh transfer yapiyorlar sanirim pek donduralimda rahim dinlensin diyeni duymadim su asiri yumurtlama durumu disinda...ben once onumdeki ilaclara konsantre olayim diyorum nasilsa tranfer olayina daha var su icme konusunda o zaman panik yaparim:)) ilaclarim geldi cok sukur sanirim TR de hersey hazir eline veriliyor sen bi tek igneyi yapiyorsun burda mubarek dozunu falan kendin ayarliyorsun sivi ile tozu karistiriyorsun falan filan insallah alnimizin akiyla cikariz bu isten..cuma gece basliycam kismetse, regl olmayi bekliyorum..heyecanli bir bekleyiss:) bilgiler icin saol immocum tekrar..

Ya cnm ben biraz kısaltarak yazdım, aslında; tabiki ilk önce ultrasonla bakıldı, rahim kalınlığı vs. herşey ok.
Daha sonra ince çubuk kateter mi deniliyor! O bir türlü ilerlemiyor, doktor şaşkın biz şaşkın. DEniyor deniyor yok ince çubuk ilerlemiyor, ben daha önce dış gebelik geçirdiğim için, doktor ondan şüpheleniyor. Orası nasılsa kapanmış, olabiliyormuş bazen ameliyattan sonra. Sadece o ince kateter ilerlemiyor. Yani su mevzusundan önce bu var, bunun üzerinde yoğunlaşıldı önce, sonra oraya bir kesik atmış makasla daha sonrasında işlem devam etti. Onun üzerine de rahimi aşağı çekiyor, suyun az geldiği bu aşamalardan sonra, zamanda kaybetmemek için yapıyorlar diye düşünüyoruz. Ama öyle aman aman sıkışık gelin diyede birşey demiyorlar. Hatta opu yapan doktor Türk dü, sonrasında oda bana çok su içmenize gerek yok, 1-2 bardak yeterli dedi. Her doktorun sistemi farklı, yoksa derler çok su için vs.. Bir de ben çok su içerim aslında, ama orda nedense çok sıkışırım korkusuyla su içmedim. Bazen diyorum bu siteye girmesem mi, insan etkileniyor okuduklarından! Burda o kadar çok okumuştum ki, transfer sonrasında dayanamayıp altına yapanları herhalde bu sebepten az içtim canım çok yandı ama katlancaz işte.. Umarım biraz açıklayıcı olmuştur, detaylar detaylarda gizli :) yoksa uzar gider

Son düzenleme:

ay yok canım hazır gelen bir şey yok. burada da doktor reçeteyi yazıyor, bir de günlük dozları çizelge yapıyor. eczaneden ilacını alıp, dediğin gibi tozunu suyunu da kendin karıştırarak, iğnelerini kendin yapıyorsun.
ilaç kısmından hiç korkma zaten. milletin büyüttüğü gibi değil. bir kaç günde hemen elin alışıyor.
bebiş hem de ne yoruyor:))) bu ara çığlık atmayı öğrendi. daha doğrusu o çığlık atınca bizim hemen koşup geldiğimizi ona ilgi gösterdiğimizi fark etti. o yüzden şimdi 1 dakika yanından ayrılsam hemen çığlıklar atıyor. yanına gidince de gevrek gevrek gülüyor:))) 3,5 aylık bebek bizle dalga geçiyor anlayacağın:)))

transfer sonrası altına yapan mı varmış?
ama şu konuda haklısın, buraya girip özellikle negatif şeyleri okumayacaksın. insan etkileniyor. zamanında rahim filmi çektireceğim zaman okumuştum, aman allahım millet resmen korku filmi gibi şeyler yazmış. kendim çektirince anladım ki alakası yok. yine tüp bebek forumlarında da millet abarttıkça abartıyor. düşün ki, ben öyle negatif şeyler okumuştum ki, tüp tedavisine "kesin 5-6 defa deneriz" diye diye başladım. şimdi bile bebek ve annelikle ilgili forumlara hiç bakmıyorum. okusam 2 dakikada çocuğumda her tür kötü hastalığın olduğuna inanabilirim.

Ooo ne hikayeler okudum burda
Gerçekten bazıları çok abartıyor, transferden sonra saatlerce hastanede yatanlar, evde hiç kalkmadan yatanlar. Sağına soluna dönemeyenler.. Valla bana transferi yaptılar 5 dk sonra giyinebilirsiniz dediler, istiyorsan yatırıyorlar burda. Bugün benim dördüncü günü transferimin, normal hayatıma devam ediyorum. Yani doktorun yapmayın dediği 2 şey var zaten spor ve sauna, küvet gibi şeylerden uzak durmak. Herşey Allah tan nasip ettiyse eğer olacak, yoksa bir bildiği vardır elbet!
Sana bebişle kolay gelsin, annesi kesin kilo almıştır, koştursun biraz bişicik olmaz

ayy masallah cok tatli oldugu yazdiklarindan bile anlasiliyor:) yeni yeni seyler kesfedecek tabi hergun..darisi basimiza insallah.. bu aralar bende bir tane koydurma taraftariyim ama tabi bakalim embiryolarin duurmu ne olacak..ilk ignelerimi dun gece vurdum evet korkulacak birsey yokmus darisi yumurta toplamaya insallah heyecanli bir yolculuga basladik bakalim:) hepimizn hakkinda hayirlisii...

Romacim nasilsin? belirti falan basladimi hic? illa olmasi sart degil tabide merak ettim:)

Romacim nasilsin? belirti falan basladimi hic? illa olmasi sart degil tabide merak ettim:)

Iyıyım cnm, valla ben gezip tozuyorum öyle sabahtan akşama yatmıyorum anlayacağın.
Belirti; bunu anlamak çok zor sanırım, sadece karnım ve belim ağrıyor sürekli. Sebebini bilemicem tabiki, dünyanın hormonunu yükledik vücuda, taşıyoruz bazen göğüslerdede hassasiyet oluyor, ama onu sende hissedeceksindir. İğnelere başlamışsın, iğnelerle beraber değişimler başlıyor. Senin için herşey çok iyi olur inşallah. Sıkıntısız geçirirsin bu günlerini

gunler gecmiyordur simdi senin icin:) insallah guzel haberlerini aliriz..evet bu belirti olayi cok karisik, umarim guzel belirtilerdir bunlar..iyi ediyorsun gezip tozmakla yoksa hic zaman gecmez, ignelere basladim iyice alistim, pek bi yan etki gormedim henuz 3 gun oldu, insallahta gormem:)bugun kontrolum var..hepimiz icin hayirlisini diliyorum...

arkadaşlar mrb benim eşimn sperm hareketliliği çok düşüktü 3 ay klomen evicap en önemlisi l arginine kullandı ve maşallah normale döndü yükseldi değerler maşallah ama dün benim doktorum klomenin erkeklerde cinsel performans düşüklüğü yaptığını söyedi sertleşme problemi vs oyüzden dikkatli kullanılması lazım kafanıza göre kullanmayın yada çok uzun dönem kullanmayın klomen kadınlardada rahim duvarında incelme yapıyormuş doktor kontrolünde kullanın

Esimin sperm hareketi cok dusuk % 10 sperm sayisi 36 milyon bizede emodex kapsul verdi 1 aydir kullaniyoruz sizlerdende cesitli ilac kullananlarinizi okuyorum.kullanan varmi emodex i sizce artis olabilirmi ilac 60 tane sabah aksam 1 tablet ve 128 lira 3 ay kullanmak gerekiyormus :26:

biz 6 aydır bebek denemeleri yapıyoduk olmayınca eşim dün dr gitti sperm hareketi az normal yolla olmaz demiş sonrada ultrasonda bakcaz o zaman şansınız var demiş
şu an iyimi düşüneyim kötümü düşüneyim bilmiyorum 27 ocakta ultrason randevusu var 1 hafta beklicez sonuçlar için

arkadaşlar bizde geçen sperm testi yaptırdık pek iyi değildi bu ay eşim supradyn all day l carnitin şurup 15 gün kadar keçiboynuzu kürü kırmızı kore gingsengi zinco arı sütü polen bal karışımı :) aklına ne gelirse kullandı ama başka bi sorun vardı kendi keşfetti testis ve penisinde sızlama oluyomuş boxerlarından olabileceğini soyle cünkü çok sıkıydı geniş bol şu desenli onünde düğmesi olan bozerlardan aldı 5 gün filan oldu giyiyor ve hiç ağrı sızlama kalmadığını söylüyor pazartesi yine test yaptırcaz sonucları yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…