Arkadaşlar var mı Önerileriniz..??

"Bunu annem sever" diyip annesine de alıp paket yaptırsa "ne düşünceli erkek " derdim hoşuma giderdi açıkçası..ama sizinle kısa süreli bir buluşmanızda bile sizi tanımaya çalışmak,sizinle bir duygu /fikir alışverişinde bulunmak yerine saçma sapan nedenlerle saatlerce "geyik sohbeti dediğimiz hiç bir yere varmayan sohbetler için " aile üyelerini arıyorsa ya hiç olgunlaşamayacak bir oğlan çocuğudur..ya sizin yanınızda müthiş sıkılıyor ve bunaltıcı duyguyla böyle başa çıkabiliyordur.
İnanın asla yanımda birinin olup sıkılması mümkün değil çünki ortam konu ne ise ona ayak uydurmaya dikkat ve özen gösteririm. Bunun kişinin karakteriyle alakalı olduğunu düşünüyorum

Evlenirseniz kesin daha da abartacak. Sürekli annesine gitmek hatta orada kalmak isteyecek, evin içinde olan her şeyi ailesine anlatacak. Bu tipler genellikle artık kendi ailesinin olduğunun farkına varamıyorlar. Bunları göze alabiliyorsanız devam edin.
Onun farkındayım da işte bazı şeyler de o kadar zor ki neyi nasıl yapsam bilemiyorum

Ha bu arada konunuza cevaben, bence ayrılın. Ya da patlamak üzereymişsiniz ya patlayın bir bakalım, ne olacak..?

Şimdiden bile tepkilerinden bu konu üzerindeki düşüncelerini anlarsınız.

Arkadaşlar bi ilişkim var ve sevdiğim adam aşırı aileci. Ailesine o kadar bağlı o kadar düşkün ki.. Hani nasıl anlatsam sanki kimsenin ailesi yokta bi onun var gibi hareket ediyor. Yanlış anlamayın, evet tabii ki ailesidir onlara düşkün olması tabii ki çok normal. Yalnız onun ki inanılmaz derece de değişik bi bağlılık. Düşünün ki her saat başı ailesiyle görüşsün oturursun bişyler yersin ayy bak bunu annem nasıl sever ayy bak buna kız kardeşim de bayılır vs. diyip eline telefonu alıp arar saatlerce. Yani anlatmak istediğim ilk önceliği onlar ve o böyle yaptıkça bana bi soğuma bi bıkkınlık sıkkınlık geliyor. Sizce ne yapmalıyım..? Aa yok artık ailesidir sonuçta diyip kendimi törpülemeli miyim yoksa olmaz bu kadar da böyle hayat sürmez diyip adam akıllı bi düşüneyim mi..? Ne yapmalıyım :)
Ayrılın. Çünkü bu kadar süt danası bir insanın olgun olma ihtimali yok. Evlenseniz haklı olduğunuz konuda bile ailesinin ağzına bakar sizi de çok kolay siler. Kimse kendini bu kadar değersiz görmemeli.

Evlenirsen X500 olacak
Bunu göze alıyorsan buyur tabi :)

Aynen.
Benimki sevgiliyken ailesi yok gibiydi.
Yanımda bir kez telefonda konuştuğunu bile bilmem.
Evlendikten sonra yırtık dondan çıkar gibi çıktılar
Bir kıymet bir kıymet..

Valla aile benim için önemli bir kavram tabiki değer verecek.
Ama b.kunu çıkarmaya karşıyım.

kadın-erkek farketmez böyle davranışlar normal değil. hatta bence bağımlılık bu, düşkünlük de değil.
sağlıksız bir yapı.

Bunu imzaliyorum ve ekliyorum: Evlenseniz bu böyle devam eder hatta artacaktir. Sahsen iliskiyi sürüdürmezdim. Dengeli olmak önemli

Aynen.
Bir kıymet bir kıymet..

Yirtik dondan cikar gibi mi :D :D

Aynen.
Bir kıymet bir kıymet..

Aynen deli yürek edalarında dolaşırken birden anne rahmine geri dönme isteği geliyor heriflere
O yüzden konu sahibi şanslısın evlenmeden adam kartları açmış görmüşsün
Çünkü sen ilerde "aileni çok aramıyor musun" bile desen "sen aileme düşmansın" der seyreyle kavgaları
Bağımlı olmayan bile ne hale geliyorken bu adam neye dönüşür düşünemedim

bana çok ilginç geldi

yani bir yerde bir şey yerken en fazla yanımdakine bak annem de bunu çok sever der geçerim

en fazla aradan bir süre geçince o kişi ile görüşmem bitince annemi arar senin kulağını çınlattık böyle böyle konuştuk derim

ama sen bunu seversin biz de yiyorduk diye kimseyi aramam ki bence bu daha garip bir davranış nispet yapar gibi neden arıyor ki

Bir daha ki sefer siz onun davrandığı gibi sevgilinize davranın ve tepkilerini kontrol edin.

Sizin aileci davranışlarınız karşısındaki duruma göre yol verirsiniz.

bana çok ilginç geldi

yani bir yerde bir şey yerken en fazla yanımdakine bak annem de bunu çok sever der geçerim

en fazla aradan bir süre geçince o kişi ile görüşmem bitince annemi arar senin kulağını çınlattık böyle böyle konuştuk derim

ama sen bunu seversin biz de yiyorduk diye kimseyi aramam ki bence bu daha garip bir davranış nispet yapar gibi neden arıyor ki
Aile dışında başkasıyla zaman geçirmeyi ve yaşamayı bilmiyor muhtemelen göbek bağı kesilmemiş belli.

Arkadaşlar bi ilişkim var ve sevdiğim adam aşırı aileci. Ailesine o kadar bağlı o kadar düşkün ki.. Hani nasıl anlatsam sanki kimsenin ailesi yokta bi onun var gibi hareket ediyor. Yanlış anlamayın, evet tabii ki ailesidir onlara düşkün olması tabii ki çok normal. Yalnız onun ki inanılmaz derece de değişik bi bağlılık. Düşünün ki her saat başı ailesiyle görüşsün oturursun bişyler yersin ayy bak bunu annem nasıl sever ayy bak buna kız kardeşim de bayılır vs. diyip eline telefonu alıp arar saatlerce. Yani anlatmak istediğim ilk önceliği onlar ve o böyle yaptıkça bana bi soğuma bi bıkkınlık sıkkınlık geliyor. Sizce ne yapmalıyım..? Aa yok artık ailesidir sonuçta diyip kendimi törpülemeli miyim yoksa olmaz bu kadar da böyle hayat sürmez diyip adam akıllı bi düşüneyim mi..? Ne yapmalıyım :)
Şimdiden böyleyse evlenınce daha beter oluyorlar. Ki haftada en az 3 4gün oraya gitmek isteyecek. Kv sürekli cagırcak. Aynısı basımda. Bızımkı de bir anlatır aılesıni. Allah razı olsun onlardan şöyle böyle. Evlenmek ıcın acele etme derım. Ki evlenırsende evını Aılesıne uzak tut

Back
X