Arkadaşlar var mı Önerileriniz..??

Şimdiden böyleyse evlenınce daha beter oluyorlar. Ki haftada en az 3 4gün oraya gitmek isteyecek. Kv sürekli cagırcak. Aynısı basımda. Bızımkı de bir anlatır aılesıni. Allah razı olsun onlardan şöyle böyle. Evlenmek ıcın acele etme derım. Ki evlenırsende evını Aılesıne uzak tut
Teşekkür ederim ☺

Ayni durumda
Aynen.
Benimki sevgiliyken ailesi yok gibiydi.
Yanımda bir kez telefonda konuştuğunu bile bilmem.
Evlendikten sonra yırtık dondan çıkar gibi çıktılar
Bir kıymet bir kıymet..

Valla aile benim için önemli bir kavram tabiki değer verecek.
Ama b.kunu çıkarmaya karşıyım.
Ayni durumdayız

Kaçın kaçın !

Evlenince (genelde) anne kuzusu olmayan erkekler bile yeni emzikten kesilmis gibi davraniyolar sizinki baştan böyleyse sonrasını düşünemedim. Tabiki ailesini sevecek ama sınır çizgisi önemli bu beyde bunu ihlal edecek gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bi ilişkim var ve sevdiğim adam aşırı aileci. Ailesine o kadar bağlı o kadar düşkün ki.. Hani nasıl anlatsam sanki kimsenin ailesi yokta bi onun var gibi hareket ediyor. Yanlış anlamayın, evet tabii ki ailesidir onlara düşkün olması tabii ki çok normal. Yalnız onun ki inanılmaz derece de değişik bi bağlılık. Düşünün ki her saat başı ailesiyle görüşsün oturursun bişyler yersin ayy bak bunu annem nasıl sever ayy bak buna kız kardeşim de bayılır vs. diyip eline telefonu alıp arar saatlerce. Yani anlatmak istediğim ilk önceliği onlar ve o böyle yaptıkça bana bi soğuma bi bıkkınlık sıkkınlık geliyor. Sizce ne yapmalıyım..? Aa yok artık ailesidir sonuçta diyip kendimi törpülemeli miyim yoksa olmaz bu kadar da böyle hayat sürmez diyip adam akıllı bi düşüneyim mi..? Ne yapmalıyım :)
Canım aileye bağlılık iyi bir şey ama fazlası evlendikten sonra seni sıkmaya başlatır eş ve aile arasında dengeyi kurmak erkeğe bağlı görünen o ki senin sevgilin bunu kuramayacak ilerisi için otur düşün

Arkadaşlar bi ilişkim var ve sevdiğim adam aşırı aileci. Ailesine o kadar bağlı o kadar düşkün ki.. Hani nasıl anlatsam sanki kimsenin ailesi yokta bi onun var gibi hareket ediyor. Yanlış anlamayın, evet tabii ki ailesidir onlara düşkün olması tabii ki çok normal. Yalnız onun ki inanılmaz derece de değişik bi bağlılık. Düşünün ki her saat başı ailesiyle görüşsün oturursun bişyler yersin ayy bak bunu annem nasıl sever ayy bak buna kız kardeşim de bayılır vs. diyip eline telefonu alıp arar saatlerce. Yani anlatmak istediğim ilk önceliği onlar ve o böyle yaptıkça bana bi soğuma bi bıkkınlık sıkkınlık geliyor. Sizce ne yapmalıyım..? Aa yok artık ailesidir sonuçta diyip kendimi törpülemeli miyim yoksa olmaz bu kadar da böyle hayat sürmez diyip adam akıllı bi düşüneyim mi..? Ne yapmalıyım :)
Annesinin memesinden ayrılamamış biriyle berabersiniz. Daha ciddi düşünmeden bu işten vazgeçmelisin. Ne yiğitler kocamı değiştiririm diye bu yolda helak oldu. Yapma etme bacım. daha genceciksin. Vazgeç bu sevdadan

Henuz buyuyememis galiba. Senin yaninda surekli aramasi falan cok abarti ama sevinmelisin bunu erken farkettigin icin. Evlenince hic ozel hayatiniz olmaz boyle biriyle o yuzden yol verin gitsin

Arkana bakmadan kaç

Diyorum valla kendine bunu yapma,şuan böyleyse ilerdede azalmıcak hatta artıcak,aile ilişkisi normal olan insanlar bile evlendikten sonra bi bağımlı oluyo bağlı demiyorum dikkatini çekerim yoksa hepimizi ailelerimize düşkün ve bağlıyız ama bazı erkekler bağımlı oluyo eşlerini bile göremicek şekilde

Henuz buyuyememis galiba. Senin yaninda surekli aramasi falan cok abarti ama sevinmelisin bunu erken farkettigin icin. Evlenince hic ozel hayatiniz olmaz boyle biriyle o yuzden yol verin gitsin

Diyorum valla kendine bunu yapma,şuan böyleyse ilerdede azalmıcak hatta artıcak,aile ilişkisi normal olan insanlar bile evlendikten sonra bi bağımlı oluyo bağlı demiyorum dikkatini çekerim yoksa hepimizi ailelerimize düşkün ve bağlıyız ama bazı erkekler bağımlı oluyo eşlerini bile göremicek şekilde
Buna istinaden daha dikkat edip adam akıllı düşüncem çünki düşünmem gerekiyor. Çok teşekkür ederim güzel fikirleriniz için ☺🌼

Evlenme de ne yaparsan yap

Back
X