- 16 Kasım 2025
- 30
- 1
- 1
- 26
- Konu Sahibi desperate11
-
Arkadaşlar birkaç gün önce eşimle cinsellik yaşarken konuyu ablama getirdi ya gelip üstüne düşse vs dedi ben de amacını anlamak için konuşmasına müsaade ettim sonra üçlü fanteziye getirdi konuyu . O an kanım dondu ve cinselliği sonlandırdım nasıl olsa amacını anladım diye . Hayatı boyunca çok hızlı kararlar veren biri olduğum için iyice düşünmek istiyorum . Bu süreçte psikoloğa da gidiyorum . Ama içim yanıyor ve kimseye anlatamıyorum . İnsan nasıl kocam sapkın çıktı der ki? Bana fikir verin ve lütfen incitmeden . Zaten çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum
Evli misin ? Napardın yerimde olsantek tepkim bu oldu…
Ben olsam direkt boşanırdım direkt. Allah bilir cinsellik esnasında neler düşünüyor.Evli misin ? Napardın yerimde olsan
ÖYle adamı zkerler.Arkadaşlar birkaç gün önce eşimle cinsellik yaşarken konuyu ablama getirdi ya gelip üstüne düşse vs dedi ben de amacını anlamak için konuşmasına müsaade ettim sonra üçlü fanteziye getirdi konuyu . O an kanım dondu ve cinselliği sonlandırdım nasıl olsa amacını anladım diye . Hayatı boyunca çok hızlı kararlar veren biri olduğum için iyice düşünmek istiyorum . Bu süreçte psikoloğa da gidiyorum . Ama içim yanıyor ve kimseye anlatamıyorum . İnsan nasıl kocam sapkın çıktı der ki? Bana fikir verin ve lütfen incitmeden . Zaten çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum
Ne mi yapardı ? Napcan gruba elaman mı topluyosun?Evli misin ? Napardın yerimde olsan
Cinsellik bitince soğuk yapmıyor gibi yaptım . Dürüst olsun diye . Ablam konusuna nerden geldik dedim . O an konusu açıldığı için dedi a ya da b kişisi de olabilirdi dedi . Günlerdir midem öyle bulanıyor kiBen olsam direkt boşanırdım direkt. Allah bilir cinsellik esnasında neler düşünüyor.
Ya kırmadan konuş lütfen ben de kınardım böyle kadınları .Ne mi yapardı ? Napcan gruba elaman mı topluyosun?
Çok haklısın sadece aileme söyleyeceğim sebebi falan düşünüyorum . Sakinleşip olgunca bitirmek istiyorumOha çüş ya kusura bakma da benim kocam ablamı hayal ettiğini ima etse tövbe estağfurullah yemin ederim bir dakika bile aynı ortamda kalmam çok büyük tepki veririm buraya yazamıyorum banlanmak istemiyorum ama asla kocam olarak kalamaz
Neyini kınıyayım zkerim adamın ensest fantazisini.Ya kırmadan konuş lütfen ben de kınardım böyle kadınları .
Neyin olgunluğu ya Allah aşkına böyle bir rezilligin olgunluğumu olur ailene de kocam dediğim adam serf.z çıktı Sapik çıktı diceksbzÇok haklısın sadece aileme söyleyeceğim sebebi falan düşünüyorum . Sakinleşip olgunca bitirmek istiyorum
O an konusu açıldı ne ya? Sevişirken konu komşu akraba mı konuşuyosunuz yana çay çekirdek koyupCinsellik bitince soğuk yapmıyor gibi yaptım . Dürüst olsun diye . Ablam konusuna nerden geldik dedim . O an konusu açıldığı için dedi a ya da b kişisi de olabilirdi dedi . Günlerdir midem öyle bulanıyor ki
Sakin konuşun çok kötüyüm günlerdir ağlıyorum söyledikleriniz ben de farkındayım daha dün kollarında huzur bulduğum adam bugün sapık bi adam çıktı kendimi en az üzecek şekilde halletmeye çalışıyorumNeyin olgunluğu ya Allah aşkına böyle bir rezilligin olgunluğumu olur ailene de kocam dediğim adam serf.z çıktı Sapik çıktı diceksbz
Konu açılma sebebi şu ;O an konusu açıldı ne ya? Sevişirken konu komşu akraba mı konuşuyosunuz yana çay çekirdek koyup
keşke sizi trolleyen bi gerizekalı olsaydım .Fake konulardan gına geldi. Konu eğer gerçekse öyle sapkın kocayı şutlardım direkt boşardım.
Nasıl yani konusu geçtiği için.Siz cinsellik yaşarken o gazla konuşmadı mı?Cinsellik bitince soğuk yapmıyor gibi yaptım . Dürüst olsun diye . Ablam konusuna nerden geldik dedim . O an konusu açıldığı için dedi a ya da b kişisi de olabilirdi dedi . Günlerdir midem öyle bulanıyor ki
Cinsellik yaşarken konuyu ablama getirdi nası oluyo diyorum ben de işte. Sevişirken eş dost akraba mı konuşuyosunuz?Konu açılma sebebi şu ;
keşke sizi trolleyen bi gerizekalı olsaydım .
Dalga geçmeyin bu çok büyük bir hayal kırıklığı benceNe mi yapardı ? Napcan gruba elaman mı topluyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?