• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım

desperate11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2025
30
1
1
26
Arkadaşlar birkaç gün önce eşimle cinsellik yaşarken konuyu ablama getirdi ya gelip üstüne düşse vs dedi ben de amacını anlamak için konuşmasına müsaade ettim sonra üçlü fanteziye getirdi konuyu . O an kanım dondu ve cinselliği sonlandırdım nasıl olsa amacını anladım diye . Hayatı boyunca çok hızlı kararlar veren biri olduğum için iyice düşünmek istiyorum . Bu süreçte psikoloğa da gidiyorum . Ama içim yanıyor ve kimseye anlatamıyorum . İnsan nasıl kocam sapkın çıktı der ki? Bana fikir verin ve lütfen incitmeden . Zaten çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum

Arkadaşlar birkaç gün önce eşimle cinsellik yaşarken konuyu ablama getirdi ya gelip üstüne düşse vs dedi ben de amacını anlamak için konuşmasına müsaade ettim sonra üçlü fanteziye getirdi konuyu . O an kanım dondu ve cinselliği sonlandırdım nasıl olsa amacını anladım diye . Hayatı boyunca çok hızlı kararlar veren biri olduğum için iyice düşünmek istiyorum . Bu süreçte psikoloğa da gidiyorum . Ama içim yanıyor ve kimseye anlatamıyorum . İnsan nasıl kocam sapkın çıktı der ki? Bana fikir verin ve lütfen incitmeden . Zaten çok kötüyüm ve boşanmayı düşünüyorum
😳😳 tek tepkim bu oldu…

ÖYle adamı zkerler.

Ben olsam direkt boşanırdım direkt. Allah bilir cinsellik esnasında neler düşünüyor.
Cinsellik bitince soğuk yapmıyor gibi yaptım . Dürüst olsun diye . Ablam konusuna nerden geldik dedim . O an konusu açıldığı için dedi a ya da b kişisi de olabilirdi dedi . Günlerdir midem öyle bulanıyor ki

Oha çüş ya kusura bakma da benim kocam ablamı hayal ettiğini ima etse tövbe estağfurullah yemin ederim bir dakika bile aynı ortamda kalmam çok büyük tepki veririm buraya yazamıyorum banlanmak istemiyorum ama asla kocam olarak kalamaz

Oha çüş ya kusura bakma da benim kocam ablamı hayal ettiğini ima etse tövbe estağfurullah yemin ederim bir dakika bile aynı ortamda kalmam çok büyük tepki veririm buraya yazamıyorum banlanmak istemiyorum ama asla kocam olarak kalamaz
Çok haklısın sadece aileme söyleyeceğim sebebi falan düşünüyorum . Sakinleşip olgunca bitirmek istiyorum

Fake konulardan gına geldi. Konu eğer gerçekse öyle sapkın kocayı şutlardım direkt boşardım.

Cinsellik bitince soğuk yapmıyor gibi yaptım . Dürüst olsun diye . Ablam konusuna nerden geldik dedim . O an konusu açıldığı için dedi a ya da b kişisi de olabilirdi dedi . Günlerdir midem öyle bulanıyor ki
O an konusu açıldı ne ya? Sevişirken konu komşu akraba mı konuşuyosunuz yana çay çekirdek koyup

Neyin olgunluğu ya Allah aşkına böyle bir rezilligin olgunluğumu olur ailene de kocam dediğim adam serf.z çıktı Sapik çıktı diceksbz
Sakin konuşun çok kötüyüm günlerdir ağlıyorum söyledikleriniz ben de farkındayım daha dün kollarında huzur bulduğum adam bugün sapık bi adam çıktı kendimi en az üzecek şekilde halletmeye çalışıyorum

Nasıl yani konusu geçtiği için.Siz cinsellik yaşarken o gazla konuşmadı mı?

Back
X