• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşlar yardım

Sizde de bir sıkıntı var söyleyeyim.Ben ailemden birini annemler varken babamlar varken şöyle yapmıştık ya diyemem mesela tövbe est.

Sapık olan kocan, sen niye psikologa gideceksin ki? Bunun düşünecek yanı yok ilk defa birine mutlaka boşa kocanı diyorum.
Psikoloğa gitme sebebim şu . Kimseye anlatamadım utancımdan . İnsan bana bunu niye yaptı diye sorup duruyor . İçin öyle bir daralıyor ki soluğu psikologta alıyorsun

Psikoloğa gitme sebebim şu . Kimseye anlatamadım utancımdan . İnsan bana bunu niye yaptı diye sorup duruyor . İçin öyle bir daralıyor ki soluğu psikologta alıyorsun
Yoo normal insan soluğu avukatta alır. Psikolog "evet kocan sapık" diyecek. Boşanmak için onay almaya mı gidiyorsun?

Belki de aklında yoktu evet haklısınız . Ama şuan pişman olmadığına eminim günlerdir yüzüne bakmıyorum neyin var bile demedi
Neyin var diyemezki oda neyin olduğunu tahmin ediyor. Konuşmak yerine görmezden gelmeyi tercih ediyordur çünkü bu konu konuşularak çözülecek bir konu değil zaten çözülecek bir konuda değil. Aynı yatağı paylaşmayı bırakın aynı evde nefes almak bile mantıklı değil o geceden sonra

Bu konunun gerçeklik durumunu bilemem ama burada bir başka konu vardı. Adam bilgisayarda gizli bir klasör tutuyordu. Klasörün içinde baldızının çocuk emzirirken çekilmiş fotoğrafı vardı. Gayet yaygın bir şey. Belki kendi ailemiz içinde bile var, bilmiyoruz.

Belki de aklında yoktu evet haklısınız . Ama şuan pişman olmadığına eminim günlerdir yüzüne bakmıyorum neyin var bile demedi
Bakın pasif agresif bir ilişki yürütüyorsunuz.Hem sessiz kalıp adamın suçu iyice işlemesini istiyorsunuz hem şuanda da hala sessiz kalıp onun pişman olmadığını söylüyorsunuz.Niye sessiz kalıyorsunuz iletişim kurmak konuşmak zor mu?

Ee ablanızla her yan yana geldiğinizde ikinizin de aklına bu gelecek. Sapkın eşiniz kim bilir başka akrabalarla ilgili de fantezi kuruyordur. Boşanın desek boşanacak mısınız
Boşanacağım zaten bunu siz söylemeden düşünmüştüm . Ama haliyle çok üzgünüm ve bunu kimseye anlatamıyorum . Doldum taşıyorum buraya üye oldum bunu yazmak için

Bakın pasif agresif bir ilişki yürütüyorsunuz.Hem sessiz kalıp adamın suçu iyice işlemesini istiyorsunuz hem şuanda da hala sessiz kalıp onun pişman olmadığını söylüyorsunuz.Niye sessiz kalıyorsunuz iletişim kurmak konuşmak zor mu?
Bunun sorulacak neyi var ? Böyle adam kabul eder mi evet böyle düşündüm diye . İnkar edecek elbette

Bu konunun gerçeklik durumunu bilemem ama burada bir başka konu vardı. Adam bilgisayarda gizli bir klasör tutuyordu. Klasörün içinde baldızının çocuk emzirirken çekilmiş fotoğrafı vardı. Gayet yaygın bir şey. Belki kendi ailemiz içinde bile var, bilmiyoruz.
Bazı erkekler çok mide bulandırıcı gerçekten. Öylesi bizden uzak olsun.

Neyin var diyemezki oda neyin olduğunu tahmin ediyor. Konuşmak yerine görmezden gelmeyi tercih ediyordur çünkü bu konu konuşularak çözülecek bir konu değil zaten çözülecek bir konuda değil. Aynı yatağı paylaşmayı bırakın aynı evde nefes almak bile mantıklı değil o geceden

Bazı erkekler çok mide bulandırıcı gerçekten. Öylesi bizden uzak olsun.
Amin .

Adamın böyle fantezisi olsa ablan sende kaldığında o gün söylerdi bunları ya da ablana sapık sapık bakabilirdi ya da öyle bir enerji hissedebilirdiniz.Kendin demişsin ablam varken yapmıştık ya diye aylar öncesi üstelik.

Neyin var diyemezki oda neyin olduğunu tahmin ediyor. Konuşmak yerine görmezden gelmeyi tercih ediyordur çünkü bu konu konuşularak çözülecek bir konu değil zaten çözülecek bir konuda değil. Aynı yatağı paylaşmayı bırakın aynı evde nefes almak bile mantıklı değil o geceden sonra
Teşekkür ederim öyle yapacağım

Adamın böyle fantezisi olsa ablan sende kaldığında o gün söylerdi bunları ya da ablana sapık sapık bakabilirdi ya da öyle bir enerji hissedebilirdiniz.Kendin demişsin ablam varken yapmıştık ya diye aylar öncesi üstelik.
Ablam varken yapmıştık cümlesi ne anlama geliyor açıklar mısınız ?

İyi de … ben o kadar karaktersiz biri olsaydım ve ablamı konuya dahil etseydim bile onun beni susturması gerekirdi . Allah kimsenin başına vermesin 27 yaşındayım bir yıllık evliyim ve şimdi boşanacağım
Normal zamanda öyle olurdu evet ama siz şehvetin yüksek olduğu zamanda böyle bir şey söylemişsiniz ve sessiz kalmışsınız.Adam sizin fanteziniz sandı uyum sağladı belki sonra pişman oldu ne oldu şimdi böyle bu neydi diye.Şimdi birbirinizin yüzüne bakamıyorsunuz

Back
X