Kocası kan cıkardı sen öyle bir sey yapsaydın demis konu sahibineKonu sahibi kusura bakmada dinine düşkün adam içip içip,kadinlari kucagina alsa,oynasa gelip bana kurana yemin etse asla inanmam.bi laf vardır o....nun yemini tutmaz diye. Senin üstünde bi erkek parfümü kalsa,sende ickiliydik özür dilerim sadece dans ettik sarildik desen dove dove kapinin önüne koymazsa bende adini degistiririm.
gittikleri yer ha pavyon ha lokal sonuç itibariyle bana göre aynı... bende evliyim, erkekler özellikle içtikleri zaman dahada bir cesaretlenip normalde yapamıyacagı şeyleri yaparlar bunu hepimiz biliyoruz. ben sana boşan diyemem oralara kadar gidip kadınlarla okadar yaklaşmaları bile bence affedilir değil çünkü aldatmak bana göre sadece cinselikle olmuyor ama şu varki hayatın boyunca bu yaşadıklarını unutmayıp sürekli için içini kemirip şüphe ile yaşarsan hayatını mahvedersin ....karar tabiki senin inşallah alacağın karar senin için en hayırlı olanıdır...HAKLISINIZ ARKADAŞLAR HA BİRDE ATLADIMMI BİLMİYORUM GERÇİ BUNUN SAVUNMASI YOK.YANLIŞ ANLAMAYIN PAVYONA DİİLDE LOKAL GİBİ BİRYERDE İMİŞ EYLENCE HABERLERİ OLMADAN GELMİŞ KADINLAR .RAHATSIZ OLDUK DİĞER ARKADAŞLA DEDİ GERÇİ BENDE DEDİM MADEM RAHATSIZ OLDUN SİZE İYİ EYLENCELER EŞİM RAHATSIZ DEYİP ÇIKIP GELSEYDİN EVİNE
Kocası kan cıkardı sen öyle bir sey yapsaydın demis konu sahibine
Ya sorma bu konuyu okudugumdan beri sinirliyim kadının basından o kadar olay gecmis adam hala eglence derdindeAma kendi yapabilir ne de olsa erkek ... Kadinlar erkeklere gore daha anlayisli olmak zorunda değil ki. Boyle adamlari gördükçe kanim donuyor
müzik sesi fazla olduğundan biraz yakın konuştuk ve çok fazla içtim birazda sarhoş oldum oynadım falan o anda bulaşmıştır
kuran üzerine el basarım(dini duyguları yüksektir) sana yanlış bişi yapmadım diyor.
Allah allahKocası kan cıkardı sen öyle bir sey yapsaydın demis konu sahibine
sorma bende hani banlanmak olmasa daha neler neler diycem ama işteYa sorma bu konuyu okudugumdan beri sinirliyim kadının basından o kadar olay gecmis adam hala eglence derdinde
Bizim kafamızı dagıtmaya hakkımız yok zaten biz bir yere gitsek kan cıkar ama adamın buna hakkı var
Bir de kadını kandırıyor kuranı alet ederek sen kimsin be adam kuranın adını agzına almaya utanır insan
Piskinlik tavan yapmıs adamda
yok canım onun ki el kiri nolcak ama kadının kiAllah allah
Ahlaksiza bak sen
Namussa erkegin namusu ,kadinin namusu fark eder miymis? Rezil
Aaaaa kızlar sizde kadının namusu var kadın kocayı aldatırsa namusu kirlenir ama kocalar yaparsa sadece elleri kirlenirAma kendi yapabilir ne de olsa erkek ... Kadinlar erkeklere gore daha anlayisli olmak zorunda değil ki. Boyle adamlari gördükçe kanim donuyor
hadi yaaahhh be güzelim daha önce açtığın konulara baktım da bu kocanın ilk vukuatı değilmiş ne dememiz lazım bilemedim
aynen eskilere bakın görürsünüz hatta konu sahibi şuanda formda yazılanları okuyor ama hiç cavap yokhadi yaa
oresı kesinn canım yuvayı dişi kuştur yuvayı dağıtan sen olma vs vsHaa bide konu sahibi boşanmaya kalksa herkes tarafından haksız görülür
karışık olan ne anlamadımkocacın yaptığını mantığın ve miden kaldırıyosa buyur evlilğine devam et oda seni aldatmaya devam etsinBURADAYIM SADECE ARTIK BEYNİM DURDU YAZDIKLARINIZI OKUYORUM KARMAKARIŞIĞIM
Kuzum yanlis anlama ama cok safsinBURADAYIM SADECE ARTIK BEYNİM DURDU YAZDIKLARINIZI OKUYORUM KARMAKARIŞIĞIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?