arkadaşlar yardım

Kendini dindar bi insan olarak tanimlayip, bütün inandığı değerleri çiğneyip sonra da dinini kendine inandırmak için kullanan iki yüzlü bi adam sana niye durust olsun ki? Yapma allah aşkına nasıl bi sohbetmis bu böyle ruju fondoteni gomlege bulastiracak kadar. Sen gomlekten ruju yakalayana kadar hiç problem yoktu sen yakalayınca birden pişman oldu. Buna pişmanlık denmez. Pişman olan adam gelip kendi söyler üste çıkmaya çalışıp son care pismanim diyorsa kusura bakma ama hala seni aptal yerine koyuyor.

Boyle şeylere dinin alet edilmesi de ne kadar igrenc ya. İnsan pavyonda gittim ama birşey yapmadim kurani getir el basayim derken nasil utanmaz. Tepem atti benimde

DÜŞÜNCEM SADECE BİRKAÇ GÜN KENDİMİ BİR ÖLÇEYİM NASIL NASIL HİSSEDİYORUM SONRA ANNE VE BABASINI ÇEKİP KONUŞAYIM VE KARARRIMI ÜÇÜNE BİR ARADA SÖYLEYEYİM

DÜŞÜNCEM SADECE BİRKAÇ GÜN KENDİMİ BİR ÖLÇEYİM NASIL NASIL HİSSEDİYORUM SONRA ANNE VE BABASINI ÇEKİP KONUŞAYIM VE KARARRIMI ÜÇÜNE BİR ARADA SÖYLEYEYİM
umarım kararından cayıpta burda yeni aldatılma konuları açmak zorunda kalmazsın

Ben şuna eminimki konu sahibi yavaş yavaş kendini kandıracak şeyler bulacak ve adamı affedecek.duruşu onu gösteriyor.iki yıl önceki konunda da yazmışsın ama adam hala aynı

dini duygulari yüksek olan adam icki iciyor ve pavyona gidiyor ilginc

Yakaya ruj bulasmissa demekki gözüyle eşinizin kulağına konuşmuş, malumunuz yaka kulakta olmuyor... arada en az üç parmak mesafe var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…