- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Sanırım aşırı stres ve travma. Tabi bu benim yorumum, sağlığımda bir sorun görünmüyor çünkü.Geçmiş olsun sorununuz ne acaba?neden kaybetmek üzeresiniz?
Çok geçmiş olsun ne diyebilirim her şey insanlar için.inşallah size sıkı sıkı tutunur bebeğiniz hiçbişeycik olmazSanırım aşırı stres ve travma. Tabi bu benim yorumum, sağlığımda bir sorun görünmüyor çünkü.
Sağol Can'ım insallahÇok geçmiş olsun ne diyebilirim her şey insanlar için.inşallah size sıkı sıkı tutunur bebeğiniz hiçbişeycik olmaz
Var canim kadin doğumda çalıştıgim için biliyorm ayrıca ben 9 ay gebe kalamiyinca kendimde bakilmak için gittigimde 1 yili tamamla yine olmazsa kendiliginden gel denildi..dr istese tabiki yapabilir ama 1 yil kendi denemesi için süre veriyolar...kan hormon vs bunlara bakabilirler dr a kalmiş özelde farkli uygulama olabilir ben devlet hastanesi için konuşuyorum¿1 yil diye bisey yok cocuk dusundugun an gidebilirsin kontrole bakiyorlar herseyine
Seni cok iyi anlyorum benimde 6 yil olmadi cok uzun hkaye ...dedigin kiskanclik vb bisey degil bu sadece yasayan anlar bu duyguyu.nekadar kafana takarsan okadar olmuyor bunu bil ama kafandan atmakta kolay degil.her saniye aklimdaydi benimde .basarsz tup bebk tedavsnden snra saldim kendimi olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay muzik dnledm bol bol gezdim.o ay adetim gelmeyince.okadar cok negatf test yapmstimki test yapacak istegimde yoktu.yumurtalar toplandi ve bisuru islmden gectim sanirim o yuzden adetim duzenszlesti dedim.esimin istegyle test aldim suprizim mucizem geldi.insallh seninde olur canim.Allah gercekten isteyenlere versin.bu steye uye olmamin sebebi de bebekti.seninde olsun insallh o dualar yerini buluyor canim merak etme biraz sabir sadeceBen tamamen gorusmeyelim demiyorum ki. Sık sık gorusmeyelim diyorum. Cunku neredeyse 2gunde bir gorusuyorduk.
2gunde bir nerde, ayda bir nerde.
Ben dostlugumu yine devam ettiririm ama sik gorusunce ister istemez kafaya takiliyo.
Kalp kirmak degil niyetim oyle bi sey soz konusu olmussa hakkinizi helal edin. Goruneni yorumladim ben. İletiniz soyledigim olumsuzluklari iceriyor. Allah kucaginizi bos koymasin selametleIsyankar tavrımı olsaydi boyle bir yorum yapmaya hakkıniz vardi.
Bence sizin insanlari yanlis anlayip kalbini kirmaniz hos degil.
Ya siz doktora gitmekte geç kalmissiniz boş yere de kendinizi uzmussunuz bence biran önce gidin doktora belki basit bir hormon hapı ile düzelecek birsey için 1 sene boyunca insan acı çeker mi ya. Belki yumurtlama tarihlerini tutturamadiginiz için hamile kalamiyorsunuz ne biliyorsunuz.Yok canım yanlış anlamadim merak etmee.. Bu ayki adetimi bekliyorum eger olursam ki insallah olmam.. Bu ay gidecem doktora insallah
Sizde hakkinizi helal edin. Sagolunn selametleKalp kirmak degil niyetim oyle bi sey soz konusu olmussa hakkinizi helal edin. Goruneni yorumladim ben. İletiniz soyledigim olumsuzluklari iceriyor. Allah kucaginizi bos koymasin selametle
Gruptan baska türlü cıkamazdım. Gercekleri soyledim ve artik ne dusundugumu bilsinler istedim. Öyle de olduwhatsapp grubundan cıkmanız hos olmamıs..
hem arkadaslarınızın yanındasınız ama sanal ortamda bellı etmıssınız hıslerınızı.. keske yapmasaydınız boyle..
umarım sızın de tez zamanda bır bebegınız olur, allah buyuk..
Ben tamamen gorusmeyelim demiyorum ki. Sık sık gorusmeyelim diyorum. Cunku neredeyse 2gunde bir gorusuyorduk.
2gunde bir nerde, ayda bir nerde.
Ben dostlugumu yine devam ettiririm ama sik gorusunce ister istemez kafaya takiliyo.
Sağ salim hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah.. Tesekkur ederim :)Seni cok iyi anlyorum benimde 6 yil olmadi cok uzun hkaye ...dedigin kiskanclik vb bisey degil bu sadece yasayan anlar bu duyguyu.nekadar kafana takarsan okadar olmuyor bunu bil ama kafandan atmakta kolay degil.her saniye aklimdaydi benimde .basarsz tup bebk tedavsnden snra saldim kendimi olursa olur olmazsa olmaz dedim o ay muzik dnledm bol bol gezdim.o ay adetim gelmeyince.okadar cok negatf test yapmstimki test yapacak istegimde yoktu.yumurtalar toplandi ve bisuru islmden gectim sanirim o yuzden adetim duzenszlesti dedim.esimin istegyle test aldim suprizim mucizem geldi.insallh seninde olur canim.Allah gercekten isteyenlere versin.bu steye uye olmamin sebebi de bebekti.seninde olsun insallh o dualar yerini buluyor canim merak etme biraz sabir sadece
Evet, bebekleri çok seviyorum. Kimin bebegi olursa olsun hepsini severim ki buna arkadaslariminki de dahil. Tabiki bebekli insanlardan kacmak dogru degil ama cok samimi olmak istemiyorum artik. Cunku uzulen ben oluyorumm. Bazen anlayişsiz olup senin cocugun yok bizi anlayamazsin gibisinden laflar ediyorlar.var mı bilmiyorum ama ablanız ya da kardeşiniz hamile kalırsa ne yapacaksınız? artık daha seyrek görüşelim diyemezsiniz değil mi? lütfen yanlış anlamayın, hassasiyetinizi anlamaya çalışıyorum, ama bu şekilde hiçbir şeyden kaçamazsınız, insanların 20-25 sene çocuğu olmuyor, çocuklu herkesten kaçarak mı kurtuluyorlar sizce yaşadıkları sorunlardan?
aksine eğer bebekleri seviyorsanız daha çok görüşü bebekli arkadaşlarınızla, size de moral olur onlara da.
Yasamayan bilmez yolda hamile gormeye bile tahammulu olmuyor insanin.bencede kacmak cozum.kendini daha iyi hissedeceksin eminim.ama doktru erteleme belki sorun cok basit olabilir.birde sana inofolik oneririm.daha once kullandinmi bilmiyorum.folik asit kullanman gerekiyor zaten hamilelik oncesi.inofolik in soyle bi farki var hucre yenilemesi ve daha kaliteli yumurta olusumunu sagliyor.esinde problem yoksa 2_3 ay basit bir inofolik icerek beslenmene dikkat ederek belki olur .arastr istersen sagliga zararli bisey degil.denemekten ne cikarEvet, bebekleri çok seviyorum. Kimin bebegi olursa olsun hepsini severim ki buna arkadaslariminki de dahil. Tabiki bebekli insanlardan kacmak dogru degil ama cok samimi olmak istemiyorum artik. Cunku uzulen ben oluyorumm. Bazen anlayişsiz olup senin cocugun yok bizi anlayamazsin gibisinden laflar ediyorlar.
Yine görüsürüm, Allah icin. Ama fazla samimiyet olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?