- 19 Mayıs 2016
- 1.113
- 2.001
- 133
- Konu Sahibi Refik-i hayat
-
Cok tesekkür ederim önerileriniz icin ama inanın 14 ay icerisinde denemedigimiz yöntem kalmadı.. Dediklerinizi yapmıstım ama rabbim nasip etmedi. Bakalim rabbimin nasip edecegi gunu bekliyoruz :) ilginiz icin sagolun :)Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim en kısa zamanda nasip etsin.
Yalnız birşey söylemek istiyorum ben,belki sizin vücut yapınız da benimkine benzerdir.
Ben ikinci bebeğime hamile kaldığımda yumurtlama günü dedikleri o günlerde hiç ilişki yaşamadım hatta 7 gün ayrı şehirlerdeydik eşimle.
Geri çekme ile korunuyorduk güya (!) adetten hemen sonra ve diğer adetimin başlamasına bir kaç gün kala ilişki yaşadık ve hiç beklemiyordum. Demek istediğim sadece yumurtlama gününe göre değil mümkünse gün aşırı ilişki yaşamanız çünkü gerçekten bazen zamanı belli olmuyor.Hatta bazı kadınlar adete yakın ya da adet biter bitmez yumurtluyor.
İşinize karışmış gibi olmak istemem ama hani mümkün değil adetine bi hafta kala hamile kalamazsın gibi şeyleri kafaya takmayın o günlerde de deneyin bence.
Benim bir arkadaşım korunmayı bıraktıktan tam bir yıl sonra hamile kaldı sakın ümitsizliğe kapılmayın. Zaten doktorlar da en az biryıl sonra tedaviye başlıyor.
Aynen canım, beni anlayanlari görünce mutlu oluyorum... Önerin icin sagol, aklimda bulunsun:) bakalim doktor ne diyecek.. Ki insallah doktora hamile olarak giderim bat 1 :)Yasamayan bilmez yolda hamile gormeye bile tahammulu olmuyor insanin.bencede kacmak cozum.kendini daha iyi hissedeceksin eminim.ama doktru erteleme belki sorun cok basit olabilir.birde sana inofolik oneririm.daha once kullandinmi bilmiyorum.folik asit kullanman gerekiyor zaten hamilelik oncesi.inofolik in soyle bi farki var hucre yenilemesi ve daha kaliteli yumurta olusumunu sagliyor.esinde problem yoksa 2_3 ay basit bir inofolik icerek beslenmene dikkat ederek belki olur .arastr istersen sagliga zararli bisey degil.denemekten ne cikar
Ben hamile kaldığım Zaman başka iki arkadaşımın da kaldığını öğrendim, maalesef benim düşük oldu. Ben kendi acımla uğraşırken biri benim yanımda olmak yerine" benim bebeğim çok sağlıklıymış, her şeyi iyiymiş, acaba cinsiyeti ne olacak, bak Nasıl hareket ediyor" diyerek doğurana kadar göbeğini gösterdi durdu. Diğeri ise ben araya mesafe koyunca daha doğrusu yalnız kalmak isteyince " başıma padişah çocuğu mu doğuracaktın sanki öldüyse benim yüzümden mi öldü" dedi acım ikiye katlandı. Kötü günümde yanımda olmayan iyi günümde yanımda olmasın diye ikisine de yol verdim, Allah evlatlarını bağışlasın ikisinin de. Nasipte varsa elbet bizim de olur, yıllarca uğraşıp bekleyen var, bizi de görecek Allahım inanıyorum.
Oy Canım benim yaa.. Duygulandım okurken. Rabbim en hayırlı vakitte,sağlıcakla bi yavru nasip etsin inşallahSadece içimi dökmek istedim :) okuyanlara tesekkur ederim..
Hayirlisiyla kucagina al canim benim Cok sevindim adına :) bana da dua et insallah...Evin en buyuguyum ilk ben evlenmistim ve cocuk icin deliriyordum eski esim istemiyordu isteksizdi cocuk icin kardeslerimin hamilelik haberinde bile hickira hickira gunlerce agladigimi hatirliyorum ikinci hamileliklerinde haber vermediler uzuluyorum diye ne hissettigini cok iyi anliyorum 8.5 yil ayni duyguyu yasadim herkes cocugunu kucagina aldi ben yutkuna yutkuna gezdim. Bu kiskanclik degil en fazla imrenme diyebiliriz o yuzden kendini suclu hissetme. Ogrendimki her serde hayir varmis. Suan cok guzel bir evliligim var ve kizimizi bekliyoruz. Rabbim bekleyen, isteyen herkese hayirlisiyla, saglikla tattirsin insallah.
Hormon testlerini yaptirmayi ihmal etme eger sorun cikmazsa esinde spermiogram versin. Stres hamileligin en buyuk dusmani zor biliyorum ama biraz kafani rahatlatmaya ve kendine mesgale bulmaya bak insallah seninde melegin gelecek.
Mevlam sizede sabır versin.. Her şerde bir hayır vardır Rabbim daha cok bekletmesin insallahh..Seni çok iyi anlıyorum konu sahibi sakın kendini böyle hislere kapıldığın için suçlama ancak çocuk sahibi olamamak olmaya çalışırken yaşanan o süreç çok sancılı ve zor bir süreç.Verdiğiniz tepki çok doğal herşeyin gözünüzün önünde yaşanmış olması biyere kadar sabrettirir insana..
3 yıllık evliyiz evliliğimizin 6.ayından itibaren tedavi görüyoruz 6 kez tüp bebek tedavim 2 kez de transferim oldu ancak hiç hamile kalamadım.Miyom ameliyatı olalı 1 ay oluyor hepsi evlat sahibi olabilmek için.Ama kimseyi kıskanmıyorum kimsenin çocuğudan bana fayda olmadığı gibi onların çocuk sahibi olamaması beni mutlu etmez herkesin çocuğu kendine..Ben kendi evladım için üzülüyor uğraşıyorum..
Türk toplumu malesef çok baskıcı ve bir eksiğiniz varsa üstüne gidip tuz basmaya bayılır toplum bizi biraz bukadar saplantılı hale getiriyor.
Sakın kendinizi suçlamayın daha çok yeni evlisiniz doktora başvurun vakit kaybetmeden.
Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin dua etmekten başka çaremiz yok ki
Yuh Nasıl cahillik oinsanlar ne kadar kotu ya..
bnde düşük yapmıştım,arkadas msj atmisti gecmis olsun diye,bnde iyi olmaya calistigimi vs yazmistim cvp olarak.
kız ikinci msjında yemin ederim göbeğinin resmini çekip yollamıştı
bnm pragmatik eşim bile şok oldu üzüldü..
böyle ilginç tipler var ne yazık ki..
Amin sağol canım benim İnşallah meleklerimiz gelir biran evvelMevlam sizede sabır versin.. Her şerde bir hayır vardır Rabbim daha cok bekletmesin insallahh..
Aynen canım benim arkadaslarimda cocuk olduktan sonra cok değiştiler, gözlerinde beni 1kademe daha alt seviyede goruyorlar. Bu yuzden de gorüsmek istemiyorum acikcasi.Tedavi gördüğüm merkezde aynı gün transfer olduğum bi kız vardı iletişimi bırakmadık o doğurdu 3 aylık bebeği.Ben hastaneye yattım başka bir ilde ameliyat oldum o arkadaşım da o ilde oturuyor.Bana mesaj attı gelemedim kusura bakma meme uçlarım yara oldu oğlum sürekli emiyor vs bide oğlumu sabahtan akşama kadar öpüyorum yazmış ben evlat için ameliyat oluyorum kız bana meme ucum yara diyor yani insanlar hakikaten bazen çok acımasız olabiliyor
Canim benim ne guzel sağ salim kucagina alirsin inşallah..Seni en en en iyi anlayanlardanım emin ol beş yıllık evligim tedaviler tüp bebek denemedigmiz kalmadı ama hepsi hüsran bende facede görüyodum benden sonra evlenen bana abla diyenlerin hamile oldugunu içime içime aglıyodum çok üzülüyodum ama hep dua ettim Rabbime binlerce şükürler olsunki kendilignden hamile kaldım Allah isteyen herkese nasip etsin
Nasıl mutlu oluyorsan öyle yap canım bizim psikolojimizi sadece bizim gibi evlat hasreti çekenler anlar.Mutsuz oluyorsan görüşme senin psikolojin herkesten daha önemliAynen canım benim arkadaslarimda cocuk olduktan sonra cok değiştiler, gözlerinde beni 1kademe daha alt seviyede goruyorlar. Bu yuzden de gorüsmek istemiyorum acikcasi.
Aynen canım insanlar çok acımasız bda bizim imtihanımız benimde eltimin iki kızı var saçlarını taradm topluyodum bigün önümden çekti aldı çocugu çocuk sevecek adam çocuk dogursun kendininkini sevsin dedi inan dünya başıma yıkıldı ogün hala içimden çıkmıyo sanki ben istemiyorum Rabbim vermeyince kulun elinden ne gelirTedavi gördüğüm merkezde aynı gün transfer olduğum bi kız vardı iletişimi bırakmadık o doğurdu 3 aylık bebeği.Ben hastaneye yattım başka bir ilde ameliyat oldum o arkadaşım da o ilde oturuyor.Bana mesaj attı gelemedim kusura bakma meme uçlarım yara oldu oğlum sürekli emiyor vs bide oğlumu sabahtan akşama kadar öpüyorum yazmış ben evlat için ameliyat oluyorum kız bana meme ucum yara diyor yani insanlar hakikaten bazen çok acımasız olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?