arkadaşlarım sen haksızsın diyor

Bremenmizikacisi

Arılar bal yapmaya bayılırlar
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
3.473
7.695
108
Konuyu hallettik

merhaba hanımlar sevgilimle tartıştık bence ben haklıyım ama danıştığım tüm arkadaşlarım beni haksız buluyor bir de siz bakıverin

Şimdi normal şartlar altında biz sevgilimle her gün ya da en kötü ihtimalle günaşırı görüşüyoruz. Ama ben onu 3 gündür göremiyorum hem de çok saçma bi sebepten ve çok özledim. Pazar arkadaşlarıylaydı görüşemedik ona hiçbir lafım yok pazartesi nöbetçiydi pazartesi de görüşemedik kendi kendime salı görüşürüz artık diyorum mantıken salı görüşmemiz lazım. Salı günü oldu bizim arkadaşın tayini çıktı akşam iştekilerle ona veda yemeği düzenleyeceğiz dedi ona da tamam dedim ben de akşam için arkadaşlarımla plan yaptım sonra o akşam o veda yemeği iptal oldu dedi. Ben de e o zaman çarşamba görüşürüz diye düşündüm bi şey demedim. Bugün sabah akşam napcaz dedim e işte veda yemeğine gitcem ben dedi. Gerçekten bunu duyunca gözüm seğirdi bi gitmesen olmaz mı ya özledim seni dedim ya ayıp olur diyince biraz bozuldum ama üstelemedim tamam dedim. 10 gibi aradım napıyosun dedim evdeyim dedi ne işin var evde dedim yine ertelendi yemek tayini çıkan adam gelemiyomuş dedi. Bu arada yarın da nöbetçi olduğunu söyledi yani ben adamı en erken cuma akşam görebilcem. Öyle olunca sinirlendim en son kaç gün boyunca beni görmemeyi göze alıp veda yemeğini tercih ettiğine değdi mi diye söylendim biraz.. biraz derken yarım saat falan.. tamam geleyim görüşelim dedi o da ama saat 10 zaten sabahın 6sında uyanmışım uykudan gözüm kapanıyo saat 10da gelip beni görecekmiş. Gelme istemiyorum zorla mı görcem seni ben seni bikaç gün görmesem hemen özlüyorum ama bu senin için hiç problem değil belli ki diye sonnn hız söylenmeye devam ettim. O da hala telefonda şebeklik yapıp beni güldürmeye yumuşatmaya çalışıyor o öyle yaptıkça ben de tersledim. En son ya tamam böyle yapıcaksan kapatalım sen sakinleşince konuşuruz dedi ben de hem suçlusun hem güçlüsün dedim kapattım. Yani çok sinirlendim niye o kadar sinirlendim bilmiyorum. Ama sanki dünyanın en kötü şeyini yapmış gibi sinirlendim o an ve de o sinirle konuştum.

Sonrasında bunu iki arkadaşıma anlattım ikisi de haksızsın dedi. Ben de bu kadar uzattığım söylendiğim için üzüldüm uzatma konusunda ama esas noktada yani kavganın çıkış noktasında haklı olduğumu düşünüyorum. Arayıp gönlünü almayı kırıldığım konuda konuşmayı düşünüyorum ama sizce napsam

Son düzenleme:
Valla okurken ben bile bunaldim
Yapmayin ya hu boyle seyler
Cikmaza sokuyorsunuz isleri
Hem iyidir ozlemek
Ya ben hiç öyle özlemeye gelebilen bi insan değilim özellikle sevgilimi. Bi de alışmışım galiba. Her gün görmeyince bi tuhaf oluyo günüm eksik kalıyo sanki. Hani öyle birlikteyken de çok sarılmam sırnaşmam yapışık bi tip değilim ama göresim geliyor

Bunun ismi prenseslik sendromu. Hayatindaki erkek tarafından aşırı ilgi gören hemen hemen her kızda ortaya çıkar.
Bence büyütecek bir olay yok. Nasıl sen 6da kalkınca aksam buluşmaya enerjin olmuyor adamın da haftada iki gün nöbeti varken bir günü kendine ayırmak istemesi çok normal.
3 gün gormemekle aşk bitmez. Boşuna soğuk davranıp neden ilişkinizi yipratasiniz ki?
Kural mi yani her gün görüşmek?

*Senin yaslarinda ben de boyleydim. Daha bir saat önce beni yurda birakan (ilk) sevgilime 'ozledim' derdim, balkonun karşısına gelir el sallar giderdi. Aynı adam cicim ayları geçince ben konserdeyken umursamayip uyumuştu (ki en insani hakkı,ablam kuzenim falan bir sürü insandik) . Sen misin uyuyan , 'ben gece 2lerde eve geliyorum,merak Edip aramiyorsun bile (gece 2ye kadar sürtme, madem kendine guvenmiyorsun,lafa bak) , sen çok değiştin, artık benle ilgilenmiyorsun' diye bir sürü mesaj attım, en son hırsımı alamayip ayrılmistim.
O da hiç mesaj atmadı, tabii ben çark ettim :) Allah ondan razı olsun ki bazı şeyler yerine oturdu , sonraki iliskilerimde emin olmadan bitti falan demez oldum, prenseslik sendromuna (zor da olsa) karşı koymaya çabaladım...
Bu tepkilerini sadece yaşına ve toyluguna veriyorum. Merak etme, ileride sen de goreceksin nasıl saçma seylermis, can sıkmaya değmezmiş...

Haksızsınız. Bu kadar kaprisli olmayın ey hemcinslerim, kardeşlerim, Romalılar.. öhöm böyle olmadı neyse. Şimdi sevgilinizi ozlemenize diyecek lafım yok. Bir iki sitem edersiniz o özür diler konu kapanır. Uygun olduğunuz zaman görüşürsünüz. Normali budur. Yerli yersiz kavga çıkarmayın sonra gideceklerini gizliyorlar arkadan iş çeviriyorlar. Erkek milletini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Ama bahane oluyor bunlar. Ellerine bahane vermeyin. Ha cidden bir hata yaparsa ilk taş zaten benden. İlk fırsatta arayın ve hiçbir şey olmamış gibi konuşun. Ben haksizken tartışma cikardiysam öyle yapıyorum

Ben seni haklı buluyorum. Ben olsam ben de öyle davranabilirdim dürüst olmam gerekirse. Ama belli ki sevgilin senden biraz sıkılmış. Kavgayı tatlıya bağla önce. Sonrasında da buluşmaları bahanelerle ertele. Biraz yokluğunu görsün.

Bende seni haksız bulamadım çünkü ortada plan yok iptal olmuş, sizi arayıp görüşmek istediğini söyleyebilirdi, bence görüşmek istemediği için üstüne düşmedi ama buda seni sevmiyor özlemedi anlamına gelmez.. belki yorgundu iyi hissetmiyordu belki kafa dinlemek istedi yada canını sıkan bişey vardı enerjisi yoktu olabilir hepimiz insanız zaman zaman sekteye uğrayabiliyoruz

Ben de sana hak verdim. gitmesen olmaz mi diyerek bulusmak istedigini belli etmissin sen. Ama yemek iptal olmasina ragmen o seni aramamış hadi görüşelim diye.

Bilmiyorum ama ben de senin gibi tepki verirdim. Sevgilin yalnız kalmak istemiş sanırım. Ben buna da çok bozulurdum açıkçası. Ay ne biliyim adama hic hak veremedim.

Bu arada eski nişanlı olayı noldu? O durum kafasını karıştırıyor olabilir mi? Yani ben biraz şüpheciyimdir de, seninle ilgilenmedigine göre onunla ilgileniyor olabilir mi? Bdv iyice paranoyak etti...

Okuyo musun calisiyo musun bilmiyorum ama bu kadar gorusucek vakti nerden buluyosunuz yahu:) kendi hayatina odaklanirsan biraz bu sıkıntı ortadan kalkar. Abartmissin ama toyluk diyelim. Bu kadar ozledigni sevdigini dile getirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…