arkadaşlarım sen haksızsın diyor

Fazla trip atmışsınız bu konuda haksızsinız ama madem yemek iptal oldu size haber vermesi gerekirdi
Geri çekin kendinizi biraz devamlı siz görüşmek isteyen taraf olmayın

Bence gayet haklısın. Programı iptal olduysa arayıp" program iptal oldu, en azından seni bi göreyim. Bende seni özledim " diyebilirdi .Sizin kadar özlememiş demekki.

Veda yemeği iptal olduysa evde oturuken seni arayabilirdi erken saatte yada senin yanına gelebilirdi ben hak verdim sana yani sonuçta iptal oldugunda boş ve sen arayıp sormasan onuda bilmiceksin

Bence hakli olduğunuz nokta su yemek iptal oldugunda sizi arayip yemek iptal oldu bulusalim mi diyebilirdi

Fazla trip atmışsınız bu konuda haksızsinız ama madem yemek iptal oldu size haber vermesi gerekirdi
Geri çekin kendinizi biraz devamlı siz görüşmek isteyen taraf olmayın

Hah işte ben de dedim onu niye o zaman benim yanıma gelmedin benim işim yoktu diye sordum yaaa o hiç aklıma gelmedi özür dilerim dedi. Düşüncesizlik resmen. Vazgeçtim aramayacağım o arasın

Hah işte ben de dedim onu niye o zaman benim yanıma gelmedin benim işim yoktu diye sordum yaaa o hiç aklıma gelmedi özür dilerim dedi. Düşüncesizlik resmen. Vazgeçtim aramayacağım o arasın
Tamamen bu konudan dolayı tavır yapıyor gibi görünmeyin ama siz görüşelim demeyin daha az arayın aradığında açın ama işim var deyip kısa tutun

Okuyo musun calisiyo musun bilmiyorum ama bu kadar gorusucek vakti nerden buluyosunuz yahu:) kendi hayatina odaklanirsan biraz bu sıkıntı ortadan kalkar. Abartmissin ama toyluk diyelim. Bu kadar ozledigni sevdigini dile getirme
Ben zaten öğlene kadar okulda oluyorum sonra arkadaşlarımla takılıyorum sonra genelde sevgilimle buluşup spora gidiyorum ya da spora gidip sevgilimle buluşuyorum sonra eve geliyorum dizi izliyorum veya kitap okuyorum sonra uyuyorum bi şekilde hepsine yetiyo gün kendi hayatıma odaklıyım yani

Tamamen bu konudan dolayı tavır yapıyor gibi görünmeyin ama siz görüşelim demeyin daha az arayın aradığında açın ama işim var deyip kısa tutun
Valla en mantıklısı bu ama bakalım kendimi tutabilecek miyim çünkü ben ne zaman birine karşı şöyle davranıcam diye karar versem onu unutup normal davranıyorum dikkat edicem ama biraz daha görmesin beni bakalım özleyecek mi

O hepimizde var galiba ben de öyleyim ama tut kendini:) daha kıymetli olunuyor o zaman

="melekeda, post: 55347765, member: 823812"]Sevgilisiyle buluşamamış buraya gelip bana şebekelik yaptı şöyle asigiz diye tanımadığı insanlara hava atmaya çalışan ezik insanın yazdıklarına bakın.
keşke başlıklar daha açıklayıcı olsa o zaman açıp bakmayiz bile ama ne yaparsın.

olay yok ki bişey yok 17 yaşındaki kızın sevgilisine sacma tripleri haksiz mi diye tartisiyoruz
Hı anladım sen kendi kafanda kurup kendin inanıyosun yaşımı da uydurup inanmışsın mesela. Tartışma ablacım sana zorla tartıştıran mı var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…