- 2 Mart 2018
- 1.170
- 3.437
- 53
- Konu Sahibi Bremenmizikacisi
-
Bence gayet haklısın. Programı iptal olduysa arayıp" program iptal oldu, en azından seni bi göreyim. Bende seni özledim " diyebilirdi .Sizin kadar özlememiş demekki.
Veda yemeği iptal olduysa evde oturuken seni arayabilirdi erken saatte yada senin yanına gelebilirdi ben hak verdim sana yani sonuçta iptal oldugunda boş ve sen arayıp sormasan onuda bilmiceksin
Bence hakli olduğunuz nokta su yemek iptal oldugunda sizi arayip yemek iptal oldu bulusalim mi diyebilirdi
Ben seni haklı buluyorum. Ben olsam ben de öyle davranabilirdim dürüst olmam gerekirse. Ama belli ki sevgilin senden biraz sıkılmış. Kavgayı tatlıya bağla önce. Sonrasında da buluşmaları bahanelerle ertele. Biraz yokluğunu görsün.
Bende seni haksız bulamadım çünkü ortada plan yok iptal olmuş, sizi arayıp görüşmek istediğini söyleyebilirdi, bence görüşmek istemediği için üstüne düşmedi ama buda seni sevmiyor özlemedi anlamına gelmez.. belki yorgundu iyi hissetmiyordu belki kafa dinlemek istedi yada canını sıkan bişey vardı enerjisi yoktu olabilir hepimiz insanız zaman zaman sekteye uğrayabiliyoruz
Ben de sana hak verdim. gitmesen olmaz mi diyerek bulusmak istedigini belli etmissin sen. Ama yemek iptal olmasina ragmen o seni aramamış hadi görüşelim diye.
Bilmiyorum ama ben de senin gibi tepki verirdim. Sevgilin yalnız kalmak istemiş sanırım. Ben buna da çok bozulurdum açıkçası. Ay ne biliyim adama hic hak veremedim.
Bu arada eski nişanlı olayı noldu? O durum kafasını karıştırıyor olabilir mi? Yani ben biraz şüpheciyimdir de, seninle ilgilenmedigine göre onunla ilgileniyor olabilir mi? Bdv iyice paranoyak etti...
Fazla trip atmışsınız bu konuda haksızsinız ama madem yemek iptal oldu size haber vermesi gerekirdi
Geri çekin kendinizi biraz devamlı siz görüşmek isteyen taraf olmayın
Bence o zaman gorusmek istememis nasil unutulabilir kiHah işte ben de dedim onu niye o zaman benim yanıma gelmedin benim işim yoktu diye sordum yaaa o hiç aklıma gelmedi özür dilerim dedi. Düşüncesizlik resmen. Vazgeçtim aramayacağım o arasın
Tamamen bu konudan dolayı tavır yapıyor gibi görünmeyin ama siz görüşelim demeyin daha az arayın aradığında açın ama işim var deyip kısa tutunHah işte ben de dedim onu niye o zaman benim yanıma gelmedin benim işim yoktu diye sordum yaaa o hiç aklıma gelmedi özür dilerim dedi. Düşüncesizlik resmen. Vazgeçtim aramayacağım o arasın
Ben zaten öğlene kadar okulda oluyorum sonra arkadaşlarımla takılıyorum sonra genelde sevgilimle buluşup spora gidiyorum ya da spora gidip sevgilimle buluşuyorum sonra eve geliyorum dizi izliyorum veya kitap okuyorum sonra uyuyorum bi şekilde hepsine yetiyo gün kendi hayatıma odaklıyım yaniOkuyo musun calisiyo musun bilmiyorum ama bu kadar gorusucek vakti nerden buluyosunuz yahu:) kendi hayatina odaklanirsan biraz bu sıkıntı ortadan kalkar. Abartmissin ama toyluk diyelim. Bu kadar ozledigni sevdigini dile getirme
E iyi bari daha önemli birinin hayatından gitmemişHayatımdan 1 dakika çaldınız.
Valla en mantıklısı bu ama bakalım kendimi tutabilecek miyim çünkü ben ne zaman birine karşı şöyle davranıcam diye karar versem onu unutup normal davranıyorumTamamen bu konudan dolayı tavır yapıyor gibi görünmeyin ama siz görüşelim demeyin daha az arayın aradığında açın ama işim var deyip kısa tutun
O hepimizde var galiba ben de öyleyim ama tut kendini:) daha kıymetli olunuyor o zamanValla en mantıklısı bu ama bakalım kendimi tutabilecek miyim çünkü ben ne zaman birine karşı şöyle davranıcam diye karar versem onu unutup normal davranıyorumdikkat edicem ama biraz daha görmesin beni bakalım özleyecek mi
Sevgilisiyle buluşamamış buraya gelip bana şebekelik yaptı şöyle asigiz diye tanımadığı insanlara hava atmaya çalışan ezik insanın yazdıklarına bakın.E iyi bari daha önemli birinin hayatından gitmemiş
E sen olayı hiç anlayamamışsın ki.. neyse normalSevgilisiyle buluşamamış buraya gelip bana şebekelik yaptı şöyle asigiz diye tanımadığı insanlara hava atmaya çalışan ezik insanın yazdıklarına bakın.
keşke başlıklar daha açıklayıcı olsa o zaman açıp bakmayiz bile ama ne yaparsın.="melekeda, post: 55347765, member: 823812"]Sevgilisiyle buluşamamış buraya gelip bana şebekelik yaptı şöyle asigiz diye tanımadığı insanlara hava atmaya çalışan ezik insanın yazdıklarına bakın.
E niye ayrıca bi de yorum yazmak için vakit öldürüyosunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahuukeşke başlıklar daha açıklayıcı olsa o zaman açıp bakmayiz bile ama ne yaparsın.
olay yok ki bişey yok 17 yaşındaki kızın sevgilisine sacma tripleri haksiz mi diye tartisiyoruzE sen olayı hiç anlayamamışsın ki.. neyse normal
Vallahi ben de aynı durumdayım üstüne hakaret ediyorkeşke başlıklar daha açıklayıcı olsa o zaman açıp bakmayiz bile ama ne yaparsın.
Hı anladım sen kendi kafanda kurup kendin inanıyosun yaşımı da uydurup inanmışsın mesela. Tartışma ablacım sana zorla tartıştıran mı var?olay yok ki bişey yok 17 yaşındaki kızın sevgilisine sacma tripleri haksiz mi diye tartisiyoruz
Bana sen ezik dedin ya ben ne hakaret ettim sana tövbeeVallahi ben de aynı durumdayım üstüne hakaret ediyor
yaşını uydurmuyorum zeka yaşın barizHı anladım sen kendi kafanda kurup kendin inanıyosun yaşımı da uydurup inanmışsın mesela. Tartışma ablacım sana zorla tartıştıran mı var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?