arkadaşlarım sen haksızsın diyor

="Beautiful Trauma, post: 55347860, member: 828378"]E niye ayrıca bi de yorum yazmak için vakit öldürüyosunuz bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yahuu
Hiç zaten vaktim gitti son sayfaya geçeyim dedim ve en üstteki mesaj oydu ondan
Bir de genel bir şey söyledim ben. Başlık konunun taniticisidir. Ne kadar tiklanirsak o kadar para kazandırır gibi bir yerde olmadigi sürece başlıklar konuyla ilgili en azından ipucu vermeli diye düşünüyorum
Tekrar diyeyim daha çok genel söylüyorum

Yorumunda bana tutup da sevgilisiyle hava atmaya çalışan ezik diyen bi insanın mesajını alıntılayıp destek verme minvalinde bir yorum yapınca bu pek genel bir yaklaşım gibi görünmüyor

Bir de gerçekten zor bir yerde yaşıyoruz. İnsanların geneli stresli, yorgun, kendini gerceklestirecek düzeye gelemiyor hayat şartlarından. Genelimiz avına saldırmaya hazır sırtlan gibi bekliyoruz günün karmaşasını üstümüzden atalım
.ama hic gerek yok. Günümüz yeterince zor geçiyor
.bir de cümlelerde yan anlam mecaz anlam aramaya hiç gerek yok

yoo ben başlığa istinaden dedim. Aman bahar gelmiş kuslar böcekler falan..
Bence kendimize bakalım hicccc sevgili için yaşlanmaya gerek yok

Niye bu kızcağızın konularında hep birileri saldırmaya geliyor ben anlamadım ya
Bir rahat olun kasmayın bu kadar

Sanki şu kk’ da her konu atomu parçalamak Üzerine de bu konuyu beğenmemişler
Yani gerçekten de polemiğe mahal verecek ennnn ufak bir detay bile yoktu konumda ama yine laf yedim anlamadım nasıl oldu

3_4 gun gorusmezseniz olmezsiniz hemen dunyanin sonu gelmis gibi davranmayin.
Burda haksizsin.

Ona gelince; program iptal oldugu gibi seni arayip gorusme talep edebilirdi.
Burda o haksiz.

Neyse olan olmus.
Uzatmayin bence

Hah işte ben de dedim onu niye o zaman benim yanıma gelmedin benim işim yoktu diye sordum yaaa o hiç aklıma gelmedi özür dilerim dedi. Düşüncesizlik resmen. Vazgeçtim aramayacağım o arasın
Arama tabi unutmak ne demek istememiş sıkılmış galiba kaçan kovalannir bence hazır bahanende varken az uzak dur bulusma filan isterse isim var de ertele seviyorsa kosacaktir

Ay adam belki de zırt pırt görüşmek istemiyor ben öyle sezdim bi veda yemeği kaç kez iptal olabilir ki.
Haftada bi görüşseniz ne oluyor yani bu kadar bağımlı olmayın abartı.

Adamı darlamişsınız yapmayın böyle bıkar sizden. Gün saymayın bırakın zaten müsait oldugında görüsürsünüz. Sevgisinden mi emin değilsiniz anlamadım. Rahat bırakın biraz onu da kendinizide

Hahaha anlıyorum bende özleyince arızaya bağlıyorum :) yani bemde bu konuda sınav haftaları trip atıyorum. Özleyince geliyolar bana

Bi ben mi haklı olduğunu düşünüyorum hafta içi bi kez hafta sonu da hala bi kez dışarı çıkmazsak mızmızlanırım,gayet de idare ediliyorum sanırım. Sevgiliyken de senin gibi yapardım,yaptım.

Gormeyince goresin gorunce olduresin geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…