arkadaşlarım sen haksızsın diyor

Tek derdiniz bu olsun.

Haklılık haksızlık konusuna girmeyeceğim ama size tavsiyem görüşmeseniz özleseniz dahi görüşme baskısı yapmayın, bu konuda kavga çıkarmayın.

Olacak iki şey var ya zorla istemeden sırf laf yememek içşn sizle görüşecek ya da bu tavırlarınuzdan soğuyacak ve ilişkiniz bitecek.

Erkekler kaçanı sever. Bırakın o özlesin, o görüşmek istesin.

Benden söylemesi.

Senin konuların sek sek gibi
Eski nişanlısı sıkıştırdı
beraber yaşıyırdunuz o istemiyordu
Ablan vardı bilmem ne
Sonra hamilelik şüphesi
Sonra annesi ve eski nişanlı dedikodu
Arada atladığım da vardır.

Ne bu?
Komikmiş.

Sorun ne bilion mu?bi erkek bu kdrini sevmez. Bunaltmissin adami.. birak bi kac gun arama sorma hele.. beklemesini bilenin hersey ayagina gelir:) gormezseniz bi kac gun olmezsiniz. Hem kavusmasi guzel olur.

Biraz sevgiliniz dışında uğraşlarınız olsun.hayatınızın merkezine almayın adamı.sonra en ufak şeyde dünya yıkılmış gibi tepki veriyorsunuz.adam bıkmış bence biraz yoksa buluşmak için arardı iptal olunca.kafasını dinlemek istemiş olabilir normal.1 haftada görüşmeyin.

Yav istisnasız her konuma girip ben bu konuyu beğenmedim diye yorum yapıyosun ne yapayım sana konu mu beğendireyim okuma madem

Bence de sen haklısın ama tavrın yanlış olmuş birde işaretler senden uzaklaştığını gösteriyor adam 2 kere yemek iptal olduğu ve arada nöbeçi olduğunu bildiği halde senle görüşmek istememiş anlamlar yüklemeye çok gerek yok aslında erkekler düz mantık bizim gibi değil biz bütün gün her an onları düşünürüz ama onlar bizi unuturlar bile üzgünüm ama ilişkin uzatmaları oynuyor gibi ve ne kadar üstüne gidersen o kadar ters tepecek nerden biliyorsun dersen aynı şeyleri yaşadım hatta burdaki çoğu kadın yaşadı emin ol

Uzatma konusunda gerçekten de çok çok haksızsınız ama kızma konusunda haksız değilsiniz bence. Siz o kadar önem verirken o kişinin sizi savsaklaması sinir bozucu. Bence beklentileriniz konusunda paralel ilerlemiyorsunuz. Onun size uyma ihtimali pek yok siz ona uyun, biraz mesafe koyun.

Hahaha anlıyorum bende özleyince arızaya bağlıyorum :) yani bemde bu konuda sınav haftaları trip atıyorum. Özleyince geliyolar bana

Bi ben mi haklı olduğunu düşünüyorum hafta içi bi kez hafta sonu da hala bi kez dışarı çıkmazsak mızmızlanırım,gayet de idare ediliyorum sanırım. Sevgiliyken de senin gibi yapardım,yaptım.

yok yalnız değilsiniz bende öylr düşünüyorum

Ay yalnız değilmişim yaşasın işte benim de göremeyince sinirim zıplıyor ne yapayım..

Zaten sevgilim benim hayatımın merkezi değil genellikle benim günlerim dolu dolu geçer ama arada illa sevgilim de olsun isterim onu görmek isterim yoksa daha uğraşacak bi sürü işim var

Konunun tamamını okumadım. Hep son dakika mi iptal oldu yemekler? İptal olduğunu öğrenince seni görmeye gelebilirdi bence. Yani ben olsam öyle yapardım

Şu sevgililerinize karşı birkaç gün görüşmeyince dünya batarmış onsuz yapamıyormuş izlenimi vermeyin ya çok itici oluyor gerçekten yok özledim yok neden gelmedin alt tarafı 4-5 gün abartacak ne var bu kadar onun elinde olan şeyler değil yarım saat kızmışsınız ölmezsiniz o kadar özlemekten merak etmeyin yani biz 1 sene eşimle farklı şehirlerden çıktı ayda bir gelebiliyordu yahu

Ah şu beklentiler. Erkek milleti bizim kadar ince düşünemiyor. Boş kaldım o zaman bari trauma'yı göreyim demez. Diyenler de ya çok nadir ya da bize dek gelmiyor. Haklısınız ama uzatnayın

bence siz haklısınız cunku ıptal olan yemek nedenıyle sızı arayıp yemek ıptal ıstersen geleyım yada sen gel dıyebılırdı yahutta dısarda bulusabılırdınız, adam kendını dınlemeyı tercıh etmıs yanı sızı özlememiş, özleyen insan gelir yada gelme imkanı yoksa sizi çağırır hem yemeğe birlikte gitmekte bir opsiyon ben olsam bende cırlardım..

Çok dırdır etmen iyi olmamış ama yemek iptal olduğunda seni arayıp görüşebilirdi, burada haklısın.

senin gibi insanların sevgili bulmuş olması bile mucize. adamlar nasıl katlanıyor hayret. bence değmez.

Hepsini okumadim ama haksizsin veda yemeği önemli sürekli olan bi sey değil sonuçta ergen gibi ben mi yemek mi diye triplere girmişsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…