Ben istanbul anadolu yakasinda oturuyorum,goruselim bulusalim biyerlerde kahve iceriz:))
EveeeetAnadolu yakası neresinden ben Avrupa yakası
evet jako suan karsımda sayı sayıyor eşim 1-2-3-4 e kadar saymaya çalıstırıyor sadece 3-4 diyor o rakamlar hoşuna gitmiş :) bende yeni bi arkadas edindim yanı 1 -2 defa oturduk sürekli cocuklugunu anlatıyor cocuklugundakı elinin incinmesı cocukluk askları yaptıgı yaramazlıklar ve uzun uzzuunnn anladım ki yalnızlık daha iyi :)Jako mu? Ben de aynı durumdaydım, iş sebebiyle ve komşularla hafiften yakışlaşmaya çalıştım sonra baktım dertsiz başıma dert arıyorum. Dedikodular, saf yerine koymaya çalışmalar falan papağan aldı eşim. Bir de kedim var :) Şimdi de yalnızken mutlluyum, birileri gelirse hzuursuz oluyorum bi an önce gitseler diye bakıyorum
Bayrampaşa cnm uzak kalıyorya
inşallah cnmÇok güzel söyledin sağlık olsun, en büyük zenginliktir bu hayatta.
Hem gurbet hem yalnızlık seninkide zormuş, inş Rabbim hayırlısıyla bir evlat verir, tüm isteyenlere inş.
Karşılık beklemeyle ilgisi yok. Zaten karşılıksız değer veriyoruz. Yalnız öyle şeyler oluyor ki gerçek anlamda iyi niyetlisin deyip aptal yerine koyuyor arkadaş dediklerimiz. Özellikle arkadaş diyorum dost olan bunu zaten yapmaz. Ama arkadaş olayı biraz belirsizlik içerisinde oluyor. Birden bire bir şeyler artık sizi üzmeye başlıyor. Sessizce uzaklaşmak zorunda kalıyor insan.Eğer kimseden birşey beklemeden arkadaşlık yapsak ve kendimizi kullandırmasak, biraz da bizim hatamız oluyor. Her insan, insanı kullanmayı sever, yani biz kimseyi kullanmayalım eğer birine iyilik yapıyorsak karşılıksız olsun ki ondan da aynı cevap gelmediği Zaman darılmayız, biraz empati yapmalıyız, kimse sizin gibi değil benim gibide olmak zorunda değil, umarım anlatabilmişimdir.
Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Resmen kendi hayatımı okudum :)) bende 5 yıllık evliyim ne yazıkki henuz anne olamadım ailem baska şehirdeler ama eşimin ailesi burda,ilk zamanlar arkadaş edinmek için çok uğraştım evime davet ettim kahvaltılar,öğleden sonra oturmalar,sabah kahveleri ben 5 yapıyosam onlar 1 kere beni davet etmişlerdir herkes anasının gözü olmuş yıkılacak yer arıyor sonra kendimi geri çektim spora gittim,kurslara gittim onlarda bi yere kadar tabi çalışıyım dedim kısmetim yokmuş bu konuda düzgün bi işe giremedim inan bazen günlerce evimden çıkmadım yavaş yavaş bu konuyu kendi kafamda aştım artık çok önemsemiyorum çünkü benim gibi ince düşünen insanların dostlukların kalmadığına inanıyorum artık evdeyim kendi kendime oyalanıyorum flim,kitap filan okuyorum inan en iyiside bu yapcak bişey yok ama sen inşallah iyi bi dost bulursun kendine inşallah en yakın zamanda anne olursun yinede en iyi dost ailedir arkadaşım
Bayrambasada esimin cok akrabasi var,5 yuz evlerdee,olsun cnm ortada buluduruz bizde:))
Bir işe girmelisin.Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Benimde dugünume 3 ay var 10 senedir beraberim nisanimlada ve ister istemez yakinizda arkadaslar kalmiyor evlenen vs. Hakikatten sıkıcı bir durum cunku herkesin yeriayri esinle belli konusabiliyosun kardesinle ailenle ama arkadas farkli ssosyal faaliyetlere katilsan ayni belli bir sure sonra ordaki arkadasliklarda bitiyor sirf bu yuzden yemek kursuna gitmistim annemle olmayinca olmuyor nasip kaderimiz diyelim esinin arkadaslari yoku evli onlarin eslerini davet et evine tanis belki bir arkadasin cikar[/QUOT
eşimin arkadaşlarının eşleri evde çocuklara bakıyor onlarda kahveye gidiyorlar hiç sevmiyorum kahveye çay ocağına giden adamları,
Hanımlarına sıfır değer veriyorlar bize göre değiller yani, şeninde söylediklerine katılıyorum
Prndikte annemler oturuyor buluşuruz valla
Bulusalim valla,uyar bana arkadasim.Yoksa sen bosnakmisin:))
Hem bayrampasa hem pendik,:
Tabi olur bende anadoludayim gelmek isteyen baska arkadaslarda olursa yazsin
Bulusalim valla,uyar bana arkadasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?