Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

evet jako suan karsımda sayı sayıyor eşim 1-2-3-4 e kadar saymaya çalıstırıyor sadece 3-4 diyor o rakamlar hoşuna gitmiş :) bende yeni bi arkadas edindim yanı 1 -2 defa oturduk sürekli cocuklugunu anlatıyor cocuklugundakı elinin incinmesı cocukluk askları yaptıgı yaramazlıklar ve uzun uzzuunnn anladım ki yalnızlık daha iyi :)

Karşılık beklemeyle ilgisi yok. Zaten karşılıksız değer veriyoruz. Yalnız öyle şeyler oluyor ki gerçek anlamda iyi niyetlisin deyip aptal yerine koyuyor arkadaş dediklerimiz. Özellikle arkadaş diyorum dost olan bunu zaten yapmaz. Ama arkadaş olayı biraz belirsizlik içerisinde oluyor. Birden bire bir şeyler artık sizi üzmeye başlıyor. Sessizce uzaklaşmak zorunda kalıyor insan.

Evet biryerden baslamak gerek watsap olabilir yada burada ozelden hbrlesebiliriz telefon vermek istemezsek

Kizlar bende istanbul atasehirden.zaten oyle bisey olsa avmde bulusuruz kimsenin aklinda suphe kalmaz kalabalik bir yer sonucta bir bagirsan herkes ususur merak etmeyinnn

Resmen kendi hayatımı okudum :)) bende 5 yıllık evliyim ne yazıkki henuz anne olamadım ailem baska şehirdeler ama eşimin ailesi burda,ilk zamanlar arkadaş edinmek için çok uğraştım evime davet ettim kahvaltılar,öğleden sonra oturmalar,sabah kahveleri ben 5 yapıyosam onlar 1 kere beni davet etmişlerdir herkes anasının gözü olmuş yıkılacak yer arıyor sonra kendimi geri çektim spora gittim,kurslara gittim onlarda bi yere kadar tabi çalışıyım dedim kısmetim yokmuş bu konuda düzgün bi işe giremedim inan bazen günlerce evimden çıkmadım yavaş yavaş bu konuyu kendi kafamda aştım artık çok önemsemiyorum çünkü benim gibi ince düşünen insanların dostlukların kalmadığına inanıyorum artık evdeyim kendi kendime oyalanıyorum flim,kitap filan okuyorum inan en iyiside bu yapcak bişey yok ama sen inşallah iyi bi dost bulursun kendine inşallah en yakın zamanda anne olursun yinede en iyi dost ailedir arkadaşım

Senin yaşadıklarını aynısını yaşadım oraları es geçmişim, sürekli arayıp sana gelicez, ben onları aradığım Zaman müsait olmuyorlar zaten müsait olsalar kafa dengi değillerdi aslında bende bıraktım aramı bakma Oluruna bıraktım

Bir işe girmelisin.

Benimde dugünume 3 ay var 10 senedir beraberim nisanimlada ve ister istemez yakinizda arkadaslar kalmiyor evlenen vs. Hakikatten sıkıcı bir durum cunku herkesin yeriayri esinle belli konusabiliyosun kardesinle ailenle ama arkadas farkli ssosyal faaliyetlere katilsan ayni belli bir sure sonra ordaki arkadasliklarda bitiyor sirf bu yuzden yemek kursuna gitmistim annemle olmayinca olmuyor nasip kaderimiz diyelim esinin arkadaslari yoku evli onlarin eslerini davet et evine tanis belki bir arkadasin cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…