Evliyim 1,5 yılı devirdik :)
Ya telefon sapığı cikarsan
Ben ankaradayim sen neredenEngelleye biliyorsun. Yada Facebook ne bilim işte çözüm bulmaya çalışıyorum :)
Hahahahah süper ya sanırım hepimizin düşünüp de sormadığı şeyi sordunYa telefon sapığı cikarsan
Hahahahah süper ya sanırım hepimizin düşünüp de sormadığı şeyi sordun
Valla ben vatsap, feysbuk falan işlerine girmem :) çok kalabalık grup olursa da buluşmaya gelmemEe siz çözüm bulun o Zaman
Sorarım niye sormayım. Siz anlastiniz ama oldu hadi kaynasin bakım bende yanlizligimi alıp kenara cekileyimHahahahah süper ya sanırım hepimizin düşünüp de sormadığı şeyi sordun
Bişey demedim yahu benim yüzümden gitme lütfen :)Sorarım niye sormayım. Siz anlastiniz ama oldu hadi kaynasin bakım bende yanlizligimi alıp kenara cekileyim
Yok yanlış anladın sen birşey dedin diye gitmiyorum. Ama soyulabilir burada klavyelerin arkasında. Kim var bilmiyoruz burada kişisel hayatımız hata bobreklerimiz söz konusu ama bazen risk almakda gerekir.gidiyorum çünkü benim şehirden kimse yok burda.aman ne bilim.....Bişey demedim yahu benim yüzümden gitme lütfen :)
iş arkadaş sadece işte olur normalde olsa iyi de olmuyor. tekim işyerindede hep eleştiriyo kıskanç kin herşey var içinde.. boşver ben işime bakiyorum öle. bi tane olsa iyi de oda yok.Hem çalışıp hem ev işi, eşin yardım ediyordur umarım ev işlerinde sana.
İş yerinde tek misin? Arkadaşın yok mu hiç. Ne bilim işe girsem bi arkadaşım olur gibime geliyor
Valla ben vatsap, feysbuk falan işlerine girmem :) çok kalabalık grup olursa da buluşmaya gelmem
o kadar açık edemem kendimi.
Konu sahibi olarak seninle bir kahve içimlik ya da "Kaban alacağım gelsene beraber bakalım" muhabbetiyle falan bir araya gelirim :)
Yok yanlış anladın sen birşey dedin diye gitmiyorum. Ama soyulabilir burada klavyelerin arkasında. Kim var bilmiyoruz burada kişisel hayatımız hata bobreklerimiz söz konusu ama bazen risk almakda gerekir.gidiyorum çünkü benim şehirden kimse yok burda.aman ne bilim.....
Ankara ben sizden coook uzagimEvet ya bazen risk alalım nolcak tırsak tırsak hayat mı olur sıkılırım ben bikere . Sen nerede oturuyordun
Hiç üzme kendi, bir tane sperm için neler vermezdim diyorum, hiç yok sıfır.
Bebeklerin için çok üzüldüm, ama hamile kalabilmek bile beni çok mutlu edebilirdi, diyorum ya Allah'a inancın sonsuz olsun vu senin ve çocukların için hayırlısıydı buydu. İnş bir gün o güzel heycanın tamamlanır.
Arkadaş konusuna neden kimse çare bulamaz ki.
bende isterdim arkadaşim olsun diye.. beni sadece işi düşünce ararlar öle gerçek arkadaşlık kalmadi.
iş arkadaş sadece işte olur normalde olsa iyi de olmuyor. tekim işyerindede hep eleştiriyo kıskanç kin herşey var içinde.. boşver ben işime bakiyorum öle. bi tane olsa iyi de oda yok.
çok şükür eşim yardim ediyor bana :)
Size afiyet olsunGel beraber içelim
Kizlar istanbulda olanlarla bulusalim birseyler yapalim arkadassizlikta biter boylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?