Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Ee siz çözüm bulun o Zaman
Valla ben vatsap, feysbuk falan işlerine girmem :) çok kalabalık grup olursa da buluşmaya gelmem
o kadar açık edemem kendimi.
Konu sahibi olarak seninle bir kahve içimlik ya da "Kaban alacağım gelsene beraber bakalım" muhabbetiyle falan bir araya gelirim :)

Bişey demedim yahu benim yüzümden gitme lütfen :)
Yok yanlış anladın sen birşey dedin diye gitmiyorum. Ama soyulabilir burada klavyelerin arkasında. Kim var bilmiyoruz burada kişisel hayatımız hata bobreklerimiz söz konusu ama bazen risk almakda gerekir.gidiyorum çünkü benim şehirden kimse yok burda.aman ne bilim.....

bende isterdim arkadaşim olsun diye.. beni sadece işi düşünce ararlar öle gerçek arkadaşlık kalmadi.
Hem çalışıp hem ev işi, eşin yardım ediyordur umarım ev işlerinde sana.
İş yerinde tek misin? Arkadaşın yok mu hiç. Ne bilim işe girsem bi arkadaşım olur gibime geliyor
iş arkadaş sadece işte olur normalde olsa iyi de olmuyor. tekim işyerindede hep eleştiriyo kıskanç kin herşey var içinde.. boşver ben işime bakiyorum öle. bi tane olsa iyi de oda yok.
çok şükür eşim yardim ediyor bana :)

Aslında bende öyleyim, grup işine Nasıl girdim anlamadım

Evet ya bazen risk alalım nolcak tırsak tırsak hayat mı olur sıkılırım ben bikere . Sen nerede oturuyordun

Senin gibi derdim,keske hamile kalabilsem diye aglardim,mide bulantilari kusma kilo almak karnimin cikmasi hamile kiyafeti giymek ultrasonda gormek,hepsine ozenirdim,hepsini yasadim,kaybettim..
Simdi daha berbat durumdayim canim.
Senin esin azospermi mi?

Iyyy ne kadar da gıcık bir arkadaş öyle olmasındansa hiç olmasın daha iyi gerçekten, sen nerede oturuyordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…