Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

İnanin bir çok arkadaşından,dostum dediği insanlardan kazık yemis,onları hayatından bir çırpıda çıkarmış biri olarak söylüyorum ÜZÜLMEYİN. Boylelerini taniyacagima arkadassiz kalmak daha iyi olurdu diyorum.Şuan gorustugum iki arkadaşım var,dostum dediğim.Aklima dusunce,ozleyince ararim,onlarda arar.Ama beni yıkan,yalnızlığa sürükleyen o insanları affetmiyor ve yaptıklarını unutamiyorum.Bazı kurslara yönelip oralarda arkadaş edinebilirsiniz. Rabbimden size en yakın zamanda hakiki bir arkadaş,Evlat diliyorum

Ca
n
Canim cocuk icin nabtin cok ozele girmek istemem ama neden cocuk olmuyor tibbi bi sorunmu yoksa farkli birseymi?

ABERK katiliyorum cok haklisin kazik yiyecek kisiler olacagina yanlizlik en iyisi.

konu sahibi cnm bak ben yurtdisinda yasiyorum.malesef burdada komsu arkadas bulmak zor.
5 yillik evliyim cocuk bendede yok.bol bol dua okuyorum.tesbih cekiyorum.ibadetimi yaparim.
isle gucle ugrasirim.haftasonu esimle gezerim alisveris falan yapariz.hafta ici cok sikinti cekersem cikarim bi markete tur atip gelirim.baskasina gerek yok.inanki eskilerin sozu cok onemli bu konularda.ne demis eskiler "soyleme sirrini dostuna o da gider soyler kendi dostuna".gercekten zamanla boyle oluyor.bugun konustugun konu yarin ucuncu kisilerin agzindan duyulunca insan cok mahcup oluyor.pismanlik duyacagim cevrem olacagina YANLIZLIGI TERCIH EDERIM.

Bayrampaşa. Uzak çıkarız kesin :)
Evlendiğimden beri benimde hiç arkadaşım yok
Çok seçici olmamında faydası var. Mesela canı sürekli sıkılan bir tip olmasın uyuz oluyorum yani
hmm ben şişli :) Yani sürekli görüşmek için uzak tabi

Msjlarınızı okudum kızlar inanın bende aynı durumdayım. 5 yıllık evliyim 2 buçuk yıldır antalyada yaşıyorum. Taşındıktan sonra ailem arkadaşlarım herkes eskişehirde kaldı. 1 sene dershaneye gittim arkadaşlarımda oldu ama ortak nokta bitip herkes hayatına geri dönünce yollar ayrılıyor malesef. Arıyorum arıyorum geri dönüş olmayınca koptum hepsiyle. Şimdi 6 aylık bi kızım var hep onunlayım vakit tabiki güzel geçio ama herkesin yeri ayrı kocanın, çocuğunun, kuşun, köpeğin, bide arkadaşın tabi.. buda hayatta boşluk yaratıyorsa acıtıyor

.

B
Bende aynı durumdayım şimdilik bebek vaktimi alıyor diyorum biri cagirsa belki gidemem ama genede bunaltiyor insan hep evdesin konuşacak kimse yok içinde biriktir biriktir. Bi sorunum olsa oturup konuşacak kimse yok. Bi bunaldim diyelim arayıp çağıracak kimse yok

Yeni anne olduğun için anlarsın cnm senden büyük insanlarla görüştüğün zaman bebek bakımı hakkında engin düşüncelerini empoze etmeye bayılıyor. Ben böyle yaptım sende yap . Yapmassan iyi anne değilsin muamelesi görüyosun. Komşularım var ama hepsi anlattığım gibi.. istemiyorum oyüzden görüşmek. Bilmem sende de oldu mu ben lohusalığımı ağır atlattım inan derdimi anlayan hiç kimse yoktu o dönemde

Kızımın dişleri çıkıyor kaşınıyor yeşil soğan ver eline diyo kaşıntısını alır tövbeee..

Be
Benimde hamileliğin çok zor geçti.bulantidan günlerce kafami kaldirramadim yataktan akşam olsada eşim gelince birst hazırlasada yemek yesem diye bekledim.bunu biliyor olmalarına ragmen Bir allahın kuluda gelip kapımı çalmadı ne yaptin diye.o dönemde çok psikolojik bozuldu.çok kirildim. Şimdi tek iki konuşma kizim çok bunaltirsa gidiyorum mecburiyetten borçlu kalmayim diyede arda ben onları çağırıyorum. Ama dostluk varmı desen yok.

Kızımın dişleri çıkıyor kaşınıyor yeşil soğan ver eline diyo kaşıntısını alır tövbeee..
Yok pırasa ver daha iyi olur dişlik al köy buzdolabına soğuk soğuk onu cignesin ben çıkıyorum elini dokuyorum ağzına gevsin dursun.bide temiz tülbent ver onu gevsin

Bide gelmek için bi gün önceden haber veriolar sonra hazırlık kısırlar börekler falan sonra onlar oturup sohbet muhabbet çay falan ben onlara hizmet etmeye koşuşturuyorum eee ben hiç oturmadım bi halimi hatrımı sormadan gittiniz bu ne yaaaa bide arkadan konuş sonra kek hamur olmuş evi böyleymiş falan yok ya ben böyle dostluk istemem . Dost dediğin senin evine yemeye içmeye yada evinin pisliğine bakmaya gelmemeli allah ne verdiyse gerekirse beraber yapıp beraber yeyip beraber ağlayıp beraber gülmeli

Dişlik dışında herşeyle kaşıo dişliği ağzına bile almıo cadıı. Cnm ya bide o dönemde insan daha çok acıkıo neler neler çekio canı

Dişlik dışında herşeyle kaşıo dişliği ağzına bile almıo cadıı. Cnm ya bide o dönemde insan daha çok acıkıo neler neler çekio canı
O kadar bulaniyiduki canım birşey cekmer fırsat bulamıyordu.yedig midemde kalsın yeter diyodun.ama bi gün dedimki bi mantı yapalım bende hep birlikte yiyelim canım çekiyor dedim kimseden ses çıkmadı bir ay sonra bir araya gelip yaptılar ve beni cagirmadilar ben duydum ama .

Kıyamam ya bende bulantı olmadı hiç ama genelde oluyomuş. Şükür atlattın o günleri. Yaşın kaç bilmiorum ama benim komşularım 35 40 arası paylaştığımız şeyler çok farklı yani kafalarımız uymuo sende takma kafanı bunun insanlıkla alakası var komşun hamileyken ne pişirsen az da olsa götürürsün kokar canı çeker diye annemden böyle gördüm ben insanlık kalmamış gerçekten bence görüşüp moralini bozma daha fazla

Haftanın 6 günü, günde 18 saat çalıştığım bir işi bırakıp, bambaşka bir ülkede yaşamaya geldim. Yalnızlık sıkıntınızı anlıyorum, ancak şu var ki insan kendi içinde yalnız kalmayagörsün. Boşverin, seçilmiş bir yalnızlık da iyidir. Gelişime olanak tanır. Hem burada paylaşıp, konuşuyoruz dertleri :) yalnız değilsiniz.

Çok sukur atlattım yaşım otuz komşularının yaş ortalaması 50 sözde çok iyi komşuluk var bizim binda ama ben Ölsem ölümü kocam işten gelince bulur. Atlatim o günleri ama psikolojik olarak çok yiprandim. Yalnızlıktan yanimda nefes olsun yeterdi yanı yemeğinde degilin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…