- 16 Mayıs 2014
- 1.824
- 1.251
- 83
- 39
Anladim canim:))Bayrampaşa'da Boşnak çok ama değilim Pendik'ten gelin geldim buralara
hmm ben şişli :) Yani sürekli görüşmek için uzak tabiBayrampaşa. Uzak çıkarız kesin :)
Evlendiğimden beri benimde hiç arkadaşım yok
Çok seçici olmamında faydası var. Mesela canı sürekli sıkılan bir tip olmasın uyuz oluyorum yani
Bende aynı durumdayım şimdilik bebek vaktimi alıyor diyorum biri cagirsa belki gidemem ama genede bunaltiyor insan hep evdesin konuşacak kimse yok içinde biriktir biriktir. Bi sorunum olsa oturup konuşacak kimse yok. Bi bunaldim diyelim arayıp çağıracak kimse yokMsjlarınızı okudum kızlar inanın bende aynı durumdayım. 5 yıllık evliyim 2 buçuk yıldır antalyada yaşıyorum. Taşındıktan sonra ailem arkadaşlarım herkes eskişehirde kaldı. 1 sene dershaneye gittim arkadaşlarımda oldu ama ortak nokta bitip herkes hayatına geri dönünce yollar ayrılıyor malesef. Arıyorum arıyorum geri dönüş olmayınca koptum hepsiyle. Şimdi 6 aylık bi kızım var hep onunlayım vakit tabiki güzel geçio ama herkesin yeri ayrı kocanın, çocuğunun, kuşun, köpeğin, bide arkadaşın tabi.. buda hayatta boşluk yaratıyorsa acıtıyor
.
Benimde hamileliğin çok zor geçti.bulantidan günlerce kafami kaldirramadim yataktan akşam olsada eşim gelince birst hazırlasada yemek yesem diye bekledim.bunu biliyor olmalarına ragmen Bir allahın kuluda gelip kapımı çalmadı ne yaptin diye.o dönemde çok psikolojik bozuldu.çok kirildim. Şimdi tek iki konuşma kizim çok bunaltirsa gidiyorum mecburiyetten borçlu kalmayim diyede arda ben onları çağırıyorum. Ama dostluk varmı desen yok.Yeni anne olduğun için anlarsın cnm senden büyük insanlarla görüştüğün zaman bebek bakımı hakkında engin düşüncelerini empoze etmeye bayılıyor. Ben böyle yaptım sende yap . Yapmassan iyi anne değilsin muamelesi görüyosun. Komşularım var ama hepsi anlattığım gibi.. istemiyorum oyüzden görüşmek. Bilmem sende de oldu mu ben lohusalığımı ağır atlattım inan derdimi anlayan hiç kimse yoktu o dönemde
Yok pırasa ver daha iyi olurKızımın dişleri çıkıyor kaşınıyor yeşil soğan ver eline diyo kaşıntısını alır tövbeee..
O kadar bulaniyiduki canım birşey cekmer fırsat bulamıyordu.yedig midemde kalsın yeter diyodun.ama bi gün dedimki bi mantı yapalım bende hep birlikte yiyelim canım çekiyor dedim kimseden ses çıkmadı bir ay sonra bir araya gelip yaptılar ve beni cagirmadilar ben duydum ama .Dişlik dışında herşeyle kaşıo dişliği ağzına bile almıo cadıı. Cnm ya bide o dönemde insan daha çok acıkıo neler neler çekio canı
Haftanın 6 günü, günde 18 saat çalıştığım bir işi bırakıp, bambaşka bir ülkede yaşamaya geldim. Yalnızlık sıkıntınızı anlıyorum, ancak şu var ki insan kendi içinde yalnız kalmayagörsün. Boşverin, seçilmiş bir yalnızlık da iyidir. Gelişime olanak tanır. Hem burada paylaşıp, konuşuyoruz dertleri :) yalnız değilsiniz.Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Tesekkur ederizUzulmeyin biz variz
Çok sukur atlattım yaşım otuz komşularının yaş ortalaması 50 sözde çok iyi komşuluk var bizim binda ama ben Ölsem ölümü kocam işten gelince bulur. Atlatim o günleri ama psikolojik olarak çok yiprandim. Yalnızlıktan yanimda nefes olsun yeterdi yanı yemeğinde degilinKıyamam ya bende bulantı olmadı hiç ama genelde oluyomuş. Şükür atlattın o günleri. Yaşın kaç bilmiorum ama benim komşularım 35 40 arası paylaştığımız şeyler çok farklı yani kafalarımız uymuo sende takma kafanı bunun insanlıkla alakası var komşun hamileyken ne pişirsen az da olsa götürürsün kokar canı çeker diye annemden böyle gördüm ben insanlık kalmamış gerçekten bence görüşüp moralini bozma daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?