Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Bazen kötü insanlarla olmaktansa yalnız kalmak daha iyidir eşinin veya kendi akrabalarına git onları arkadaş edin kendine mahalledeki komşularınızı misafir olarak çağırıp muhabbet edin bol bol kısaca gün gibi yapın yada pasta kursuna herhangi bir kursa yazıl ortaklaşa hiç tanımadığınız biriyle birşeyler paylaşmak arkadaş olmanızı sağlar

Aa ben de antalyadayım :) benim kimsem yok burda arkadaslarımdan uzak olmak çok kötü

İşte bende onları çıkardım hayatımdan, inanın yalnız kalmaktan korkmuyorum. Benim kafa dengi arkadaşım yok çıkıp dolaşacak kahvaltılara gitmeler buluşmalar, diyorum ya bir tane olsun yeter diyorum kafamızda uyuşmasın gezelim yeter

Ca

n

Canim cocuk icin nabtin cok ozele girmek istemem ama neden cocuk olmuyor tibbi bi sorunmu yoksa farkli birseymi?

Tüp bebek denedik olmadı.

Aynen senin gibi yaşıyorum bende, yalnızım ama mutluyum şükür evimi seviyorum eşimi seviyorum komşularım iyiler şükür, insan yine arıyor bi arkadaş. Duaların kabul olsun hayırlısı herşeyin. Benimde bildiğim biz söz var "iki kişinin bildiği sır değildir" :)

hmm ben şişli :) Yani sürekli görüşmek için uzak tabi

Niye öyle diyorsun Akmerkez var orada buluşuruz yani avm gezmeyi çoook seviyor ben :)

Benim de bütün arkadaşlarım orda burda benseeşimin memleketinde bi başıma kaldım...

Yaa Gönül'ler bir olsun ne diyelim.

İnsanın arkadaşı olmayınca derdi bir oluyormuş. kendimi işe yaramaz hissediyorum.

Kızımın dişleri çıkıyor kaşınıyor yeşil soğan ver eline diyo kaşıntısını alır tövbeee..

Bak o doğru ama yeşil soğan kaşıntıyı alır :)))) sen yinede araştır ama.

Aa ben de antalyadayım :) benim kimsem yok burda arkadaslarımdan uzak olmak çok kötü

Antalya çok güzel bir şehir İstanbul olmasa Antalya'da yaşamak isterdim. Yazın hep oradayız. :)

Anlamıyorum ya işten kaçmak nedir ki 1 saatini almaz hazırlık yapmak, (işten kaçanlar için diyorum) ya inanın hoş sohbetleri olsun hergün bende olsunlar sorun değil ama onu bulmakta zor yani

Bazen öyle bir yanlız hissediyorum ki kendimi sonra geçiyor bu konuyuda yine o meşhur yalnızlık vurduğu Zaman açtım :))) aynen burada dertleşiyoruz. Rabbim herkesin kalbine göre versin inş.

hmm anladım ablamında aynı 4 yıl cocugu olmadı ve hiç bir sorun olmadıgı halde tüp bebek denediler hersey yaptı yinede olmamıstı doktoru stresten bile cocuk olmayabılır demıstı bıraz dınlenmen lazım tup bebek bidaha denerız demıstı.ablamda ara vermıstı denemelere ve 5. yılında hamıle kalmıstı normal bı sekıle sımdı ıkı tane cocugu var cok sukur.stres dahı yapma kendıne.bıde bıraz batıl yada gerı kafalılık denılebılır ama 80 yasında ananem var cocugu olmayan bı kac kısı göbek cektırıyorlar kendıne ve bı ıkı ay içerisinde hamıle kalıyolardı artık sansmı bılemıyorum ama oyle denk geldı yaptıgı herkese :)

Hayırlısı inş. Rabbim hep hayırlısını versin inş. Senin var mı çocuk.

Hayırlısı inş. Rabbim hep hayırlısını versin inş. Senin var mı çocuk.
yok 3 ay sonra evlenıcem ınsallah hayırlısıyla ama 5 kız kardesız ben 4.yum 3 tane ablam olunca bıraz daha bılgı sahıbı oluyorum bu konularda. en son ablam evlendı 1.5 sene oldu oda 4 aydır cocuk ıcın baya ugrasıyordu en son ananeme göbek çetirdi aynı ay ıcersınde hamıle kaldı ve suan 2.5 aylık hamıle tabıı denkmı geldı tam bılemıyoruz.cunku ananemı dedıgıne gore gobek dusmesınden dolayı olmadıgını falan soyler kı bu kadar basıt degıl bu konular ılahı takdır.ALLAH cc gonlune gore versın herseyı yuregını ferah tut:)

Amin inş. Senin düğünde az kalmış, hayırlısı olsun. bende kardeşlerim sayesinde tecrübeliyim çocuk konusunda. İyiki bir sürü kız kardeşim var diyorum onlar benim için herşey demek. Bence kardeş konusunda şanslıyız biz. Şimdi kim doğurur ki 5 çocuk. Ben doğurur olaydım en fazla iki tane 3 e imkan yani :)))

Herkezde yalnızlıktan dert yaniyor ama hala kimse kimseyle arkadaş olmaya calismadi
Haklisin ama cogumuz birilerinden kazik yedigi icin güven sorunu var ve bide sanal ortam sonucta
Olur. İlkten bir tanışalım grup oluşturup oradan konuşalım olmaz mı?
Yeni bi konu acilabilir yada budan surdurulup duruma gor3 kim kimle kanki olursa onu face yada nereye ekliyosa devam edebilir sonucta muabbetinize bagli bence kizlar..

Kizlar bende istanbul atasehirden.zaten oyle bisey olsa avmde bulusuruz kimsenin aklinda suphe kalmaz kalabalik bir yer sonucta bir bagirsan herkes ususur merak etmeyinnn
Dogru soluyosun ama biraz netten sohbeti ilerletmekde fayda var cunku karsi karsiya gelincede bi kalakalir insan ne soliceni bilemez yani..

Buarada Avokadoo le tanismistik gecenlerde bende 4yil olacak evliyim kizlar epeydirde calismiyorum tup bebek denedim ikinci negatifi alali 1 hafta oluyo ama ilginc bi sekilde cok üzülmedim sanki bi rahatladim gibi..Simdi testler yapilcak bekliyoruz..Evde dizi film izliyorum ve kitap okuyorum geziyorum carsi pazar öyle..Tabi benimde cogu zaman kendkmi ise yaramaz hissettigim oluyo..

Haklisin ama cogumuz birilerinden kazik yedigi icin güven sorunu var ve bide sanal ortam sonucta
Doğru diyosun sanal ortam güvenmek zor nelerle karşılaşıyoruz. Neleri var ama yalnızlıktan yakiniliyor reelde arkadas bulunamamış buradan aranma kararı alınmış konuşulacak ki birbirimizi taniyacagiz az çok bi güven sağlamaya calisacagiz

Zamanla olur bence yaa amaan rahat olun sen napiyosun canm nerdendin..

Zamanla olur bence yaa amaan rahat olun sen napiyosun canm nerdendin..
Ankaradayim ben napim ufak bebeğim var bütün vaktimi alıyor şimdilik soğuk olduğu içinde pek çıkamıyorum bende yazın gelmesini bekliyorum onun dışında bebek yemek çamaşır ev isi

Ankaradayim ben napim ufak bebeğim var bütün vaktimi alıyor şimdilik soğuk olduğu içinde pek çıkamıyorum bende yazın gelmesini bekliyorum onun dışında bebek yemek çamaşır ev isi
Oo masallah ne guzel...Bende coluk cocuk yok ama usengeclik var bu ara evi temizlemeye useniyorum bakalim bi kalkabilirsem aksam oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…