Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

kıbrısta olanınız yokmu ben de çok yalnızım yavvv
Ayy canm yaa istanbuldaym ben vlla kibrisa gelmeyi cok istiyorum tatile ama cok pahali napalim

O öyle arada olur boşver yarın yaparsın hergun iş diye kasmamak lazim
Valla senle konusurken bi taraftan is yapiyorum nevresim degisiyorum sinir oldm bi turlu olmadi icine girdim nevresimin resmen

Niye öyle hissediyorsun

Ne bilim üretim yapmadan tüketmek gibi geliyor birşeyler yapmadan yaşamak

Rabbim hayırlısını versin inş. Hiç üzülme herşey olacağına varır buna inanıyorum.

Doğru söylüyorsun cnm

kıbrısta olanınız yokmu ben de çok yalnızım yavvv

Sen bi konu aç ya Kıbrıs'ta olanlar buluşalım diye bak bulursun o Zaman, gerçi biz daha bulamadık ama konuşuyoruz burada

Valla senle konusurken bi taraftan is yapiyorum nevresim degisiyorum sinir oldm bi turlu olmadi icine girdim nevresimin resmen [/QUOTE]

Ay kolay gelsin.

Napim dışarıdaydım bugün kardeşime gittim oradan market onları yerleştir yemek yap bu saat oldu. Sen neler yapıyorsun.

Bi cümlenize takıldım biraz , çocuğu olmayan insanların özel olduğu kanısına nereden vardınız ?
Bütün kadınlarımız özeldir çünkü olan da olmayan da .
Arkadaşsızlık konusuna gelirsem benimde hiç arkadaşım yok .
Emin olun böylesi daha iyi çünkü kimseye güven yok artık .

Tabikide bütün kadınlar özeldir, özellikle anneler.

Bebek varya canın hasta okur diye çıkamıyorum ancak hafta sonu avmye falan gidersek oda her hafta olmuyor evden cikmayali iki hafta oldu nerdeyse

Kaç aylık bebeğin? İki hafta çok olmuş ya, ama Ankara'nın soğuda soğuk yani bende çıkmazdım herhalde kardeşlerin felan yok mu onlar bebeğe baksa sen çıkıp gezsen. İnan sürekli evde oturmak daha kötü psikolojik olarak. Dışarı 5 dk bile olsa çıkmaya çalış o bile iyi gelecek temiz hava oksijen. Ankara da bizim akrabalar çok bir ara çok geliyorduk oralara Keçiören, etlik şimdi onlar buraya taşındı bağımız kalmadı Oray'la. Ama güzel şehirdir.

Bakacak kimse yok maalesef yaza kadar ev beklemeye devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…