Ayy canm yaa istanbuldaym ben vlla kibrisa gelmeyi cok istiyorum tatile ama cok pahali napalimkıbrısta olanınız yokmu ben de çok yalnızım yavvv
Valla senle konusurken bi taraftan is yapiyorum nevresim degisiyorum sinir oldm bi turlu olmadi icine girdim nevresimin resmenO öyle arada olur boşver yarın yaparsın hergun iş diye kasmamak lazim
En sevmediği iş nevresim değiştirmek ama mecbur yapıyorsunAyy canm yaa istanbuldaym ben vlla kibrisa gelmeyi cok istiyorum tatile ama cok pahali napalim
Valla senle konusurken bi taraftan is yapiyorum nevresim degisiyorum sinir oldm bi turlu olmadi icine girdim nevresimin resmen
Aynen valla usandm bundan haEn sevmediği iş nevresim değiştirmek ama mecbur yapıyorsun
Ben bide takintiliyim kenarlarını dilerim yorgana ben napimAynen valla usandm bundan ha
Ayy evi süpürdüm bide sildim mi tamamdir..Bende ne takintilar var bi bilsenBen bide takintiliyim kenarlarını dilerim yorgana ben napim
Bebek olunca takıntı falan kalmiyorAyy evi süpürdüm bide sildim mi tamamdir..Bende ne takintilar var bi bilsen
Insallah olurda ya tek dert takinti olsun valla.Bebek olunca takıntı falan kalmiyor
İnşallah canım zamanı geldiğinde oda olurInsallah olurda ya tek dert takinti olsun valla.
Niye öyle hissediyorsun
BuaradaAvokadoo le tanismistik gecenlerde bende 4yil olacak evliyim kizlar epeydirde calismiyorum tup bebek denedim ikinci negatifi alali 1 hafta oluyo ama ilginc bi sekilde cok üzülmedim sanki bi rahatladim gibi..Simdi testler yapilcak bekliyoruz..Evde dizi film izliyorum ve kitap okuyorum geziyorum carsi pazar öyle..Tabi benimde cogu zaman kendkmi ise yaramaz hissettigim oluyo..
Doğru diyosun sanal ortam güvenmek zor nelerle karşılaşıyoruz. Neleri var ama yalnızlıktan yakiniliyor reelde arkadas bulunamamış buradan aranma kararı alınmış konuşulacak ki birbirimizi taniyacagiz az çok bi güven sağlamaya calisacagiz
kıbrısta olanınız yokmu ben de çok yalnızım yavvv
Valla senle konusurken bi taraftan is yapiyorum nevresim degisiyorum sinir oldm bi turlu olmadi icine girdim nevresimin resmen
Markete gitmeyi bile ozledimNapim dışarıdaydım bugün kardeşime gittim oradan market onları yerleştir yemek yap bu saat oldu. Sen neler yapıyorsun.
Yaa neden çıkamıyorsun ki soğuk diye miMarkete gitmeyi bile ozledim
Bebek varya canın hasta okur diye çıkamıyorum ancak hafta sonu avmye falan gidersek oda her hafta olmuyor evden cikmayali iki hafta oldu nerdeyseYaa neden çıkamıyorsun ki soğuk diye mi
Bi cümlenize takıldım biraz , çocuğu olmayan insanların özel olduğu kanısına nereden vardınız ?
Bütün kadınlarımız özeldir çünkü olan da olmayan da .
Arkadaşsızlık konusuna gelirsem benimde hiç arkadaşım yok .
Emin olun böylesi daha iyi çünkü kimseye güven yok artık .
Bebek varya canın hasta okur diye çıkamıyorum ancak hafta sonu avmye falan gidersek oda her hafta olmuyor evden cikmayali iki hafta oldu nerdeyse
Bakacak kimse yok maalesef yaza kadar ev beklemeye devam.Kaç aylık bebeğin? İki hafta çok olmuş ya, ama Ankara'nın soğuda soğuk yani bende çıkmazdım herhalde kardeşlerin felan yok mu onlar bebeğe baksa sen çıkıp gezsen. İnan sürekli evde oturmak daha kötü psikolojik olarak. Dışarı 5 dk bile olsa çıkmaya çalış o bile iyi gelecek temiz hava oksijen. Ankara da bizim akrabalar çok bir ara çok geliyorduk oralara Keçiören, etlik şimdi onlar buraya taşındı bağımız kalmadı Oray'la. Ama güzel şehirdir.
Bakacak kimse yok maalesef yaza kadar ev beklemeye devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?