Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Olsun, sağlık olsun önemli olan bu. Havalar ısınınca çıkar gezersiniz
İnşallah.bi markete gidip iki ekmek almak bile yetiyor insana.yanliz olduğunu bu zamanlarda Anlıyorsun işte arayıp hadi gel çay içelim sıkıldı m ben diyecek kimse yoj

İnşallah.bi markete gidip iki ekmek almak bile yetiyor insana.yanliz olduğunu bu zamanlarda Anlıyorsun işte arayıp hadi gel çay içelim sıkıldı m ben diyecek kimse yoj
ah çok iyi anlıyorum seni, vardır Bunda da bir hayır ne diyelim yakın olsam ben gelirdim sana

ah çok iyi anlıyorum seni, vardır Bunda da bir hayır ne diyelim yakın olsam ben gelirdim sana
Kısmet bizim kaderimizde buymus.inan kızında bunaliyor. Camdan baktiriyorum dışarıyla konuşuyor yavrum.dış kapıya bakiyor.

zavalli ulkemin zavalli kadinlari. kocalari izin vermez calismazlar, kocalari izin vermez evdn disari cikmazlar, kocalari izin vermez arkadaslariyla gorusmezler. yakinda kocalari izin vermeyecek s.çmayacaklar

zavalli ulkemin zavalli kadinlari. kocalari izin vermez calismazlar, kocalari izin vermez evdn disari cikmazlar, kocalari izin vermez arkadaslariyla gorusmezler. yakinda kocalari izin vermeyecek s.çmayacaklar
Kocayla ne alaka suan kocamiz izin vermiyo diyemi cikmiyoruz dedik dogru konus sensin zavalli bilip bilmeden daldin konuya

[QUOT

elirmi, post: 44532344, member: 242889"]zavalli ulkemin zavalli kadinlari. kocalari izin vermez calismazlar, kocalari izin vermez evdn disari cikmazlar, kocalari izin vermez arkadaslariyla gorusmezler. yakinda kocalari izin vermeyecek s.çmayacaklar[/QUOTE]
Konu koca bsskısı

Konu koca baskısı değil ne alaka ya, aile arkadaş yani doğup büyüdüğün ortamdan uzaklaşınca yaşanan yalnızlık, veya candan bulunamayan bir dost ne zavallılığı

Aynen ya insanlar bişeyler anlatmaya çalışıo sayfa sayfa herkesin yaşadıkları birikmiş içinde ee anlatacak kimsede yok burda dertleşio okadar

Ve bugün cumayda çocuk isteyen arkadaşların hepsine çooooook çooooooook dua ettim haberleri olsun benimde 5 yıl olmadığı için hallerinden çok iyi anlıyorum allah çççok büyük inançlarını kaybetmesinler

Allah kabul etsin canım. Allah hepinize o duyguyu yaşamayı nasip etsin

konu koca baskisi degil diyen arkadaslar konu sahibihin ilk mesajinda kac tane koca ve izin konusu geciyor sayar misiniz
Bak buradaki hiç kimsenin kocasının izin vermeme durumu yok o konuyu acanda izin vermez diye arkadaşlarının kocaları için demiş. Ama bhrdaki kimsede koca izin vermez diye birşey söz konusu degil

Bak buradaki hiç kimsenin kocasının izin vermeme durumu yok o konuyu acanda izin vermez diye arkadaşlarının kocaları için demiş. Ama bhrdaki kimsede koca izin vermez diye birşey söz konusu degil
ben zaten konu sahibinin izin vermez dediklerine dedim. tam 3 kere demis. sizin benim olmasada demekki ulkenin boyle bir sorunu var. sizler niye bu kadar celallendiniz anlamadim.

Kısmet bizim kaderimizde buymus.inan kızında bunaliyor. Camdan baktiriyorum dışarıyla konuşuyor yavrum.dış kapıya bakiyor.

Oy kıyamam ona ben, kimi insana dert değil, kime insana dert işte kimi olsun diyor kimi olmasın daha iyi

Kocayla ne alaka suan kocamiz izin vermiyo diyemi cikmiyoruz dedik dogru konus sensin zavalli bilip bilmeden daldin konuya

Canım aslında kocaları izin vermeyen kadınlar için o şekilde yazdı, konumda da yazıyor izin vermeyen kocalar diye benim sitemim orada kadınlara değil kocalara, kadınların özgürlüklerini elinden alan kominist insanlara, hep diyorum kadınlar çiçektir Nasıl beslersen o şekilde renk verir.

Aynen ya insanlar bişeyler anlatmaya çalışıo sayfa sayfa herkesin yaşadıkları birikmiş içinde ee anlatacak kimsede yok burda dertleşio okadar

Evet burada anlatıyoruz rahatlıyoruz, hiç olmasa acaba sadece ben mi böyleyiz demiyoruz dimi

Allah razı olsun canım. Bir ayet söyliyeyim sana
Hangi süre olduğunu unuttum ama çok seviyorum her yerede yazarım
"Benden isteyin, benden başka istediklerinizi kim yapabilir"
Hem çok etkilenirim hemde çok inanırım, duadan başka elimizden ne gelir, ama yeter ki üzülme şu günlerine, olmamasının inan sebebi var.
Her duamda hayırlısını isterim. Duan için çok sağol.

konu koca baskisi degil diyen arkadaslar konu sahibihin ilk mesajinda kac tane koca ve izin konusu geciyor sayar misiniz

Valla baya yazdım

ben zaten konu sahibinin izin vermez dediklerine dedim. tam 3 kere demis. sizin benim olmasada demekki ulkenin boyle bir sorunu var. sizler niye bu kadar celallendiniz anlamadim.

He sonunda anlaştınız. Yanlış anlaşılma olmuş aranızda

Saol cnm benim güzel ayetmiş. Duanın açamayacağı kapı yokmuş gerçekten.Yok ben üzülmüyorum şükür o günler geride kaldı 6 aylık bi kızım var şu saatte yazmamı ona borçluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…