İnşallah.bi markete gidip iki ekmek almak bile yetiyor insana.yanliz olduğunu bu zamanlarda Anlıyorsun işte arayıp hadi gel çay içelim sıkıldı m ben diyecek kimse yojOlsun, sağlık olsun önemli olan bu.Havalar ısınınca çıkar gezersiniz
ah çok iyi anlıyorum seni, vardır Bunda da bir hayır ne diyelimİnşallah.bi markete gidip iki ekmek almak bile yetiyor insana.yanliz olduğunu bu zamanlarda Anlıyorsun işte arayıp hadi gel çay içelim sıkıldı m ben diyecek kimse yoj
Kısmet bizim kaderimizde buymus.inan kızında bunaliyor. Camdan baktiriyorum dışarıyla konuşuyor yavrum.dış kapıya bakiyor.ah çok iyi anlıyorum seni, vardır Bunda da bir hayır ne diyelimyakın olsam ben gelirdim sana
zavalli ulkemin zavalli kadinlari. kocalari izin vermez calismazlar, kocalari izin vermez evdn disari cikmazlar, kocalari izin vermez arkadaslariyla gorusmezler. yakinda kocalari izin vermeyecek s.çmayacaklarSelamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Kocayla ne alaka suan kocamiz izin vermiyo diyemi cikmiyoruz dedik dogru konus sensin zavalli bilip bilmeden daldin konuyazavalli ulkemin zavalli kadinlari. kocalari izin vermez calismazlar, kocalari izin vermez evdn disari cikmazlar, kocalari izin vermez arkadaslariyla gorusmezler. yakinda kocalari izin vermeyecek s.çmayacaklar
zavalli ulkemin zavalli kadinlari. kocalari izin vermez calismazlar, kocalari izin vermez evdn disari cikmazlar, kocalari izin vermez arkadaslariyla gorusmezler. yakinda kocalari izin vermeyecek s.çmayacaklar
Allah kabul etsin canım. Allah hepinize o duyguyu yaşamayı nasip etsinVe bugün cumayda çocuk isteyen arkadaşların hepsine çooooook çooooooook dua ettim haberleri olsun benimde 5 yıl olmadığı için hallerinden çok iyi anlıyorum allah çççok büyük inançlarını kaybetmesinler
Selamlar hanımlar,
Bu konuyu açmak için üye oldum çünkü çok bunaldım.
Evliyim 5 senelik çocuğumuz olmuyor Allah'ın takdiri, ki çocuğu olmayan insanların ben özel olduğuna inanıyorum. Konumuza gelirsek evlendiğimden beri arkadaşımın olmaması, eski arkadaşlarımda evlendi uzaktalar ne bilim kopukluk oluştu ben uğraşsam bile yok kocaları izin vermez 1111111 evden dışarı çıkmazlar. Ne yapsam Nasıl arkadaş ortamı oluştursam inanın bilmiyorum bu olay çok canımı sıkıyor. Eşimden yana çok şanslıyım ve onunla vakit geçirmek çok zevkli, ama arkadaş ortamında bulunmak istiyorum arkadaşlarla dışarı çıkıp buluşmalar olsun alışverişe çıkmalar olsun birbirimize gidip gelmeler olsun çay saatlerimiz olsun sırrımı anlatayım, ya birtane bile yok, işe girip çalışayım diyorum eşim izin vermiyor 222222. Facebook'ta görüyorum o kadar çok özeniyorum ki kendimi gerçekten yalnız hissediyorum yalnız kalınca da hep başkalarıyla uğraşıyorum yargılıyorum bazen bana yakışmayan tavırlar sergiliyorum. Bu evimize yeni taşındık o kadar hevesliydim ki komşularım olur diye komşularım var ama dışarı çıkıp gezemiyorum onlarla, kocaları izin vermez 33333 verse bile 5 tane çocuk kayınvalidesi aynı apartmanda sürekli oradalar, diğerleri yaşlı, komşuluk bile fıs çıktı yani. Off inanın ne yapacağımı bilmiyorum hiç. Yok yani arkadaşlık parayla felan alınsa alacam yani o derece. Allahtan evde vakit geçirmeyi seviyorum yoksa psikolojim bozulabilir, kitap okumayı seviyorum ev işi yabancı diziler böyle geçiyor günlerim evlendim çok mutluyum ama yalnızlık vuruyor işte böyle arada. Bazen ama herşey arkadaşlık mı diyorum belki hayırlısı bu diyorum sonra da yine kendimi bir arkadaş ararken buluyorum çok üzülüyorum bu duruma. Bir akıl verin lütfen..!
Bak buradaki hiç kimsenin kocasının izin vermeme durumu yok o konuyu acanda izin vermez diye arkadaşlarının kocaları için demiş. Ama bhrdaki kimsede koca izin vermez diye birşey söz konusu degilkonu koca baskisi degil diyen arkadaslar konu sahibihin ilk mesajinda kac tane koca ve izin konusu geciyor sayar misiniz
ben zaten konu sahibinin izin vermez dediklerine dedim. tam 3 kere demis. sizin benim olmasada demekki ulkenin boyle bir sorunu var. sizler niye bu kadar celallendiniz anlamadim.Bak buradaki hiç kimsenin kocasının izin vermeme durumu yok o konuyu acanda izin vermez diye arkadaşlarının kocaları için demiş. Ama bhrdaki kimsede koca izin vermez diye birşey söz konusu degil
Kısmet bizim kaderimizde buymus.inan kızında bunaliyor. Camdan baktiriyorum dışarıyla konuşuyor yavrum.dış kapıya bakiyor.
Kocayla ne alaka suan kocamiz izin vermiyo diyemi cikmiyoruz dedik dogru konus sensin zavalli bilip bilmeden daldin konuya
Aynen ya insanlar bişeyler anlatmaya çalışıo sayfa sayfa herkesin yaşadıkları birikmiş içinde ee anlatacak kimsede yok burda dertleşio okadar
Ve bugün cumayda çocuk isteyen arkadaşların hepsine çooooook çooooooook dua ettim haberleri olsun benimde 5 yıl olmadığı için hallerinden çok iyi anlıyorum allah çççok büyük inançlarını kaybetmesinler
konu koca baskisi degil diyen arkadaslar konu sahibihin ilk mesajinda kac tane koca ve izin konusu geciyor sayar misiniz
ben zaten konu sahibinin izin vermez dediklerine dedim. tam 3 kere demis. sizin benim olmasada demekki ulkenin boyle bir sorunu var. sizler niye bu kadar celallendiniz anlamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?