canim Allaha sukur olmasın demedim ama işte bütün hayaun herşeyiyle değişiyor.kendine ait birşey kalmıyor öyle oluncada yoruluyorsun.Oy kıyamam ona ben, kimi insana dert değil, kime insana dert işte kimi olsun diyor kimi olmasın daha iyi
Cevabını bulursan banada soyleBebekler neden gece uyumaz yahuuu
Saol cnm benim güzel ayetmiş. Duanın açamayacağı kapı yokmuş gerçekten.Yok ben üzülmüyorum şükür o günler geride kaldı 6 aylık bi kızım var şu saatte yazmamı ona borçluyum.
canim Allaha sukur olmasın demedim ama işte bütün hayaun herşeyiyle değişiyor.kendine ait birşey kalmıyor öyle oluncada yoruluyorsun.
Haklisin.aman ne bilim.Çok doğru söylüyorsun, ama birazda iş bizde bitiyor, bizim uğraşmalarımızın olması lazım, evladın olunca ona göre aktivitelerin olması gerek . Şöyle diyeyim çocuk evliliği bambaşka bir boyuta sokuyor
Jokerq .!.:Ya ne güzel kavuşmuşsun, o kadar yıl sonra yavruna kavuşmak Nasıl bir duygu anlatsana çok merak ediyorum. aslında 2 yıl biz istemedik daha sonra denemeye başlayınca olmadı 6 ay sonra doktora gittik muayene test falan derken rahim kanallarının ikisininde kapalı olduğunu öğrendim. Doğal yollarla hamile kalamazmışım.psikolojim tamamen bozuldu işten ayrıldım eve kapandım tedavi olmak istemedim hiç zor bi operasyon çünkü
bulamadım bende valla yaaCevabını bulursan banada soyle
Cevabını bulursan banada soyle
Bizim evliliğimiz iyi yönde gitti cnm. Sanki sevdiğine kavuşmak gibi oldu. Mutluyuz çok şükür. Bu kadar zamandan sonra olunca eşim onu daha çok sever die düşünüp üzülüyodum hamileyken, ama ben doğuma girdim bebeğim benden yarım saat önce çıktı onu odaya annemle yollayıp ameliyat hanenin önünde beni beklemiş çok mutlu olmuştum
Kurslara gitmeni öneririm spor yaparsan hem genç arkadaşların olur hem formda kalırsın :) yüzmeye git hobi kurslarına git elbet olur arkadaşların.Bende ailemi ve çevremi geride bıraktım evlilik nedeniyle farklı şehire taşındım. Kurslara katılarak arkadaşlar oluşturdum fakat büyüdüğün çevredeki gibi olmaz arkadaşlık nadirdir. Çünkü çoçuklukta edinilen arkadaşlık daha samimi daha doğal daha arkadaş tabirine uygun oluyor. Ama belli yaştan sonra edindiğin arkadaşlarda fena olmuyo sadece beklentin çok olmasın.Ayrıca arkadaşlık zamanla oluyo sıkma canını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?