Arkadaşsızlık :( (Yalnızlık)

Oy kıyamam ona ben, kimi insana dert değil, kime insana dert işte kimi olsun diyor kimi olmasın daha iyi
canim Allaha sukur olmasın demedim ama işte bütün hayaun herşeyiyle değişiyor.kendine ait birşey kalmıyor öyle oluncada yoruluyorsun.

Saol cnm benim güzel ayetmiş. Duanın açamayacağı kapı yokmuş gerçekten.Yok ben üzülmüyorum şükür o günler geride kaldı 6 aylık bi kızım var şu saatte yazmamı ona borçluyum.

Ya ne güzel kavuşmuşsun, o kadar yıl sonra yavruna kavuşmak Nasıl bir duygu anlatsana çok merak ediyorum

canim Allaha sukur olmasın demedim ama işte bütün hayaun herşeyiyle değişiyor.kendine ait birşey kalmıyor öyle oluncada yoruluyorsun.

Çok doğru söylüyorsun, ama birazda iş bizde bitiyor, bizim uğraşmalarımızın olması lazım, evladın olunca ona göre aktivitelerin olması gerek . Şöyle diyeyim çocuk evliliği bambaşka bir boyuta sokuyor

Haklisin.aman ne bilim.

[Qs, post: 44546119, member: 707920"][/QUOTE]
Sonra eşimle aram açıldı beni güçsüzlükle suçladı. Etraftaki baskıyı anlatamam özellikle eşimin ailesi sürekli çocuk baskısı yok otu ye yok şu hocaya götürelşm seni saçma sapan şeyler daha sonra ben bunları kaldıramayacağımı tedavi olsam bile olacağına inanmadığı bu yüzden ayrılalım dedim eşime oda asla kabul etmedi herkesi herşeyi geride bırakıp şehir değiştirdik bi süre görüşmedik ailelerle son

Sonra zaman geçti herşey yoluna girdi gibi oldu ama kocaman bi boşluk tabi.birbirimize uzun süre baktığımız zaman eşimin gözündeki acıyı kızgınlığı görebiliyorum ama cesaretim yok tedaviye başlamaya bile hele ufacık bi olumsuzluk yok fikri bile delirtiyodu.Eylül yok , ekim yok, adet olmuyorum heralde e stresten diyorum ama hiiç aklıma gelmio tabii

Sonra şeytan dürttü evde bissürü test vardı ztn sürekli yaptığım için eskiden. Bi yaptım pozitif yaşadığım şoku anlatamam inanamadım ertesi gün hastanede test yaptırdım yine pozitif eşimi aradım hemen gel önemli die hiç unutmam hastanenin önünde beni elinde kağıtla donmuş halde görüp kağıda bakıp bakıp gerçek mi gerçek mi deyip hüngür hüngür ağladığını

Rahmimin tek tüpü kapalıymış m eğer gittiğim sayısız doktor ikiside kapalı yumurta dölleniyor ama rahim yollarından geçemiyor demişti. Ayırmak lazımmış yada başka başka şeyler. . Ama kabullenemedim işte niye ben diye çok isyan ettim çok hiç dua etmedim ama yaşadıklarım şükretmeyi allahın merhametinin çok büyük olduğunu gösterdi .. umarım affeder yaptıklarımı

Doğana kadar bile inanamadım ama kucağıma aldığımda bakıp bakıp hala benim mi rüya mı çok tuhaf ya.. o yüzden imkansız yok ya allahın katında elini açıp istemesen bile içinden söylediklerini bile gerçekleştiriyo şükürler olsun işte böyle joker cim benim hikayem

zagos Ya çok duygulu, yaşamak daha da heyecanlıdır inş Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla.
Hani şu 5 senedir olmuyor ya bizim. Acaba olsa Nasıl olur daha mı çok severiz, evlilik Nasıl bir boyuta geçer çok merak ediyorum bunları. Şehir değiştirmek büyük bir fedakarlık ben gidemezdim herhalde, tabi aile baskı olunca yapılacak birşey yok gibi..
Eşimin ailesi o kadar değişikler ki hiç sormadılar yanımda çocuk konusu açmıyorlar bile ben açıyorum anlatıyorum yani
hep diyorum benim için olursada olur olmazsada olmaz yani o anı yaşamayı seviyorum.
Yaşlandığım zaman arkama dönüp baktığımda ne kadar çok ağlamışım yada bunun için üzülmüşüm demek istemiyorum, güzel anılar bırakmak için yaşıyorum. Buradan herkese söylüyorum Gününüzü en güzel şekilde yaşamak için yaşayın Allah'ın izniyle

Kötü günlerdi saçlarıma aklar düşmüştü, aslında söylediğin çok güzel bişey olsada olur olmasada allahın takdiri sonuçta, ama bu çevre baskısı yok mu insana çocuğun olmassa evlilik yürümez fikrini dayatıyor. Bu konuda şanslısın seni üzmüyorlar en azından. Evet verdiğimiz en doğru karardı şehir değiştirmek o kadar iyi geldi ki insan mecbur kalınca herşeyi yapıo gurbet bile gözünü korkutmuyo

Bizim evliliğimiz iyi yönde gitti cnm. Sanki sevdiğine kavuşmak gibi oldu. Mutluyuz çok şükür. Bu kadar zamandan sonra olunca eşim onu daha çok sever die düşünüp üzülüyodum hamileyken, ama ben doğuma girdim bebeğim benden yarım saat önce çıktı onu odaya annemle yollayıp ameliyat hanenin önünde beni beklemiş çok mutlu olmuştum

Kurslara gitmeni öneririm spor yaparsan hem genç arkadaşların olur hem formda kalırsın :) yüzmeye git hobi kurslarına git elbet olur arkadaşların.Bende ailemi ve çevremi geride bıraktım evlilik nedeniyle farklı şehire taşındım. Kurslara katılarak arkadaşlar oluşturdum fakat büyüdüğün çevredeki gibi olmaz arkadaşlık nadirdir. Çünkü çoçuklukta edinilen arkadaşlık daha samimi daha doğal daha arkadaş tabirine uygun oluyor. Ama belli yaştan sonra edindiğin arkadaşlarda fena olmuyo sadece beklentin çok olmasın.Ayrıca arkadaşlık zamanla oluyo sıkma canını.

Oh valla miss gibi, sevginiz daim olsun inş

Tekrar yazılacağım spora hem fazla olan kilolarımı veririm hemde değişiklik iyi olur. Dediklerine katılıyorum fazla beklentim yok zaten oluruna bıraktım artık, zorladıkça daha da kaçıyorlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…