Ben de boğayım seni çok iyi anlıyorum inan ,biz zoruz zoru seviyoruz. Bizden daha güçlü bir erkek profili görmek istiyoruz Karşımızda her anlamda daha dominant sözü fikri olan ve kendi kişiliğin i kaybetmeden esneterek höt höt olmadan bize kabul ettirebilen..doğru diyorsunuz belki o zaman daha kıymetlenecek. zaten ikinci kere başlama sebebim bu durum üzerine kurulu idi... kimse beni onun gibi sevemez onu kaybetmemeliyim kafası..
evet boğa burcuyum, o yay.
Ben de boğayım seni çok iyi anlıyorum inan ,biz zoruz zoru seviyoruz. Bizden daha güçlü bir erkek profili görmek istiyoruz Karşımızda her anlamda daha dominant sözü fikri olan ve kendi kişiliğin i kaybetmeden esneterek höt höt olmadan bize kabul ettirebilen..
Ama yay erkeği rahattır Aşık'tan öte dost gibi davranır,esnektir kuralcı değildir,tartışmayı sevmez daha bir sürü şey..
Sanırım kişilik farklılığınız en büyük sorun ,o da haklı sen de ara verince özlüyor musun
Bence sorun sevgilinizin böyle davranmasından çok sizin ona hala arkadaşça bakmanız gibi... Yani aslında siz onun size olan ilgisini seviyorsunuz. Özellikle en ilgiye muhtaç olduğunuz anda bu kişinin size ilgi göstermesi sizi hoşnut etmiş. Ve artık yavaş yavaş bu ilgiden boğuluyorsunuz. Karşınızda da bu kadar sönük bir karakter görünce iki kat daha boğuluyorsunuz.
Bence kendinizi dinleyin ve bu ilişkinin bir yere varamayacağını fark edin.
Arkadaşlığınız da zedelenmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?