- 19 Kasım 2013
- 18.832
- 33.973
- 798
Yaa masallah size. Neler yaptiniz, biraz bahsedebilir misiniz? Benim de hamile gibi gobegim var ve bacaklarim tavuk butu gibi yaaa =((Canım benim boyum uzun. 1.80 im. 110 kilolara gelmiştim, yürüyen bi su aygırı gibi oldugumu düsündügüm an...
Yemeyi kestim, spor yapmaya başladım. 30 kiloya yakın verince, inan ki 80 kiloda bile 40 beden oldum. Gören en fazla 38 beden oldugumu düşünüyordu. Benim o erimez dedigim bacaklarım eridi ya, göbegim gitti ya, o kütük belim bile inceldi, ben daha başka söze inanmam. Doktorlar, diyetisyenler hepsi hikaye... BEYNİN DE BİTİYOR HERŞEY...
HERŞEY BİZİM KAFAMIZDA BİTİYOR.
Canım benim boyum uzun. 1.80 im. 110 kilolara gelmiştim, yürüyen bi su aygırı gibi oldugumu düsündügüm an...
Yemeyi kestim, spor yapmaya başladım. 30 kiloya yakın verince, inan ki 80 kiloda bile 40 beden oldum. Gören en fazla 38 beden oldugumu düşünüyordu. Benim o erimez dedigim bacaklarım eridi ya, göbegim gitti ya, o kütük belim bile inceldi, ben daha başka söze inanmam. Doktorlar, diyetisyenler hepsi hikaye... BEYNİN DE BİTİYOR HERŞEY...
HERŞEY BİZİM KAFAMIZDA BİTİYOR.
Yaa masallah size. Neler yaptiniz, biraz bahsedebilir misiniz? Benim de hamile gibi gobegim var ve bacaklarim tavuk butu gibi yaaa =((
Canm bnde de pko var ve 2 hafta önce diyete başladım kafama çok takıyodum 72 ile diyete başladım ekmek asla yok 6 dan sonra da bişey yemedim ve 2 saat yürüdüm evde de egzersiz yaptım şuan 69 u gördüm ve hala devam ediyorum 50 kilo olana kadar bnce iş beyinde bnde yemek yemeğe başlayınca duramayan bi insanım ama artık izin vermiyorum kendme
Karatay diyeti ...tabak tabak onlarca sey yiyerek kilo veriyorum
Kızlar bende biliyorsunuz çok kiloluyum bazı yerlerde kilo vermek isteyenler psikiyatriye gitmesi lazım falan diye okumuştum ne diyorsunuz gitsem mi?
Konu sahibi kusura bakma konunu sabote etmiş gibi oluyorum
Kızlar bende biliyorsunuz çok kiloluyum bazı yerlerde kilo vermek isteyenler psikiyatriye gitmesi lazım falan diye okumuştum ne diyorsunuz gitsem mi?
Konu sahibi kusura bakma konunu sabote etmiş gibi oluyorum
Bilmiyorum ama gerçekten yemiyorum bugün mesela 3 den bu tarafa hiç bişey yemedim sadece su içtim isteyince yapıyosun benceAksam yemeden nasil dayaniyorsun
Hanımefendi diyetisyen hikaye demişsiniz ama biz diyetisyenler 4 sene boyunca sadece beslenme eğitimi alıyoruz. Lütfen cahilce yorum yapmayın.Bunun herkesçe bilinen tek yöntemi ağzına hakim olmak ve hareket etmek.
Diyetisyen falan hikaye.
SAğlık kontrolünden geçersin kilo vermene engel şeyler var mı tiroid, insülin direnci vs, bunlarda sorun yoksa başlarsın. Ama belli listelerle diyet yapmak çok zorlar insanı.
Önce beynine reset atman lazım.
Hanımefendi diyetisyen hikaye demişsiniz ama biz diyetisyenler 4 sene boyunca sadece beslenme eğitimi alıyoruz. Lütfen cahilce yorum yapmayın.
Ben mi çok düz mantık biriyim diye düşünüyorum şunları okuyunca.
2*2=4 eder gibi her şey ortada. Konu sahibi 100 kg olana kadar belli ki çok net beslenme yanlışları yapıyor. Bunları hayatından çıkarması için bir de her hafta diyetisyene dünya para verecek olması bana son derece saçma geliyor. Otokontrol yapamıyorsa diyetisyen eşlinde de zor. Ablan nadir örneklerden biri olabilir ama herkesin içinde bir diyetisyen vardır onu dinlerse. En basitinden Karatay usulü beslenmeye çalışıyorum, kilo verme çabam olmadan 5 kilo falan verdim. Şu an 53 kiloyum. Önce beslenme hatalarını yok etmesi lazım. Bunun için de diyetisyene para vermek şu devirde bana saçma geliyor. Çok mu alaturkayım bilmiyorum ama aklını kullanan halleder bu işi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?