- 24 Eylül 2015
- 676
- 266
- 103
Canm bnde de pko var ve 2 hafta önce diyete başladım kafama çok takıyodum 72 ile diyete başladım ekmek asla yok 6 dan sonra da bişey yemedim ve 2 saat yürüdüm evde de egzersiz yaptım şuan 69 u gördüm ve hala devam ediyorum 50 kilo olana kadar bnce iş beyinde bnde yemek yemeğe başlayınca duramayan bi insanım ama artık izin vermiyorum kendmeDonemsel bir durum diye dusunuyorum cunku aynisi bende de var.Gerci bende pko da var ama ne yersem yiyeyim doymuyorum ve devamli yemek yemek istiyorum.Psikolojik etken de var.Buna eminim.
Su siralar bende oyleyim ya havalarda mi bilmiyorum . Ama aklım fikrim yemekte of off 67 kiloyum boy bir 162sıralar spotik, post: 46275563, member: 488416"]Hepsini yaptım yaptırdım sorun kendim!nefret pisliğin biriyim aklım fikrim yemekte
sağlam bir diet ve spor ile bu kilolar gider. ama yardım şart. evde sana diet koçluğu ytapacak biri yok mu ?Kendimden nefret ediyorum ama nefret ederken bile aklım fikrim yemekte.belkide etrafimda kimsede olmayan güzel kıyafetler hiçbirine sigmiyorum iğrenç iğrenç aynı kıyafetler ustumde kocaman hırka ve çalışıyorum ben ne yaptıysam aramadim bunu çünkü sorun yontemlerde değil aklımdan çıkmayan yemek fikrinde iradesizligimde.allah ıslah etsin nefret ediyorum kendimden.boyun 170 30 yaşındayım maalesef
Kendimden nefret ediyorum ama nefret ederken bile aklım fikrim yemekte.belkide etrafimda kimsede olmayan güzel kıyafetler hiçbirine sigmiyorum iğrenç iğrenç aynı kıyafetler ustumde kocaman hırka ve çalışıyorum ben ne yaptıysam aramadim bunu çünkü sorun yontemlerde değil aklımdan çıkmayan yemek fikrinde iradesizligimde.allah ıslah etsin nefret ediyorum kendimden.boyun 170 30 yaşındayım maalesef
Deme oyleHepsini yaptım yaptırdım sorun kendim!nefret pisliğin biriyim aklım fikrim yemekte
Hepsini yaptım yaptırdım sorun kendim!nefret pisliğin biriyim aklım fikrim yemekte
kaç kilo verdin canım ben de arkadaş gibiyim artık obez oldum ve bebeğim de olmuyorSenin kilondan cok daha fazlaydım, hepsini verdim.
İncecik uçuşan elbiseler, dar bedenler hayal et. Aslında cok uzak degil. Tabii ben şu an aldım, evlilik sonrası ve hamilelikle...
Ama bebeğim geldikten sonra, az biraz dikkat ve sporla, OLDU GİTTİ BİTTİİİİİ...
kaç kilo verdin canım ben de arkadaş gibiyim artık obez oldum ve bebeğim de olmuyor
kesinlikle haklısın canımCanım benim boyum uzun. 1.80 im. 110 kilolara gelmiştim, yürüyen bi su aygırı gibi oldugumu düsündügüm an...
Yemeyi kestim, spor yapmaya başladım. 30 kiloya yakın verince, inan ki 80 kiloda bile 40 beden oldum. Gören en fazla 38 beden oldugumu düşünüyordu. Benim o erimez dedigim bacaklarım eridi ya, göbegim gitti ya, o kütük belim bile inceldi, ben daha başka söze inanmam. Doktorlar, diyetisyenler hepsi hikaye... BEYNİN DE BİTİYOR HERŞEY...
HERŞEY BİZİM KAFAMIZDA BİTİYOR.
cnm bu kadar hakaret etme kendine.insan istedikten sonra herşey yapabilir.bence pskolojik olarak bir yardım al yemeğe vermişsin kendini büyük ihtimalle aşamıcağın bişey değil inan bana.Kendimden nefret ediyorum ama nefret ederken bile aklım fikrim yemekte.belkide etrafimda kimsede olmayan güzel kıyafetler hiçbirine sigmiyorum iğrenç iğrenç aynı kıyafetler ustumde kocaman hırka ve çalışıyorum ben ne yaptıysam aramadim bunu çünkü sorun yontemlerde değil aklımdan çıkmayan yemek fikrinde iradesizligimde.allah ıslah etsin nefret ediyorum kendimden.boyun 170 30 yaşındayım maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?