Biliyorum ki ortak payda da anlaştığımız arkadaşlarım bile belki (hatta muhtemel) bu yazdıklarıma tepki verecek.
Her kadın anne olmak ister ve tabi ki kendi için ister, kimin için isteyecekti ki ? Annesi anneannesi olsun diye mi, kardeşi dayı olsun diye mi isteyecek ?
Tamam sevdiğin adamdan çocuk sahibi olmak çok romantik muhteşem birşey ama ya olmuyorsa ? Bir çocuk için 4*4 lük mutlu aile şart söylemine katılmadım katılmıyorum. Sağlıklı ayakları üzerinde duran bir anne, bir çocuğu yetiştirmek için yeterli.
Zamanında mutlu olan evlilik, bir süre sonra mutsuz olabiliyor. Mutlu evliliğe doğmuş çocuk bir süre sonra mutsuz evliliğin bireyi olabiliyor.
Burada kilit nokta kadın, kadın ayakları üzerinde duran, sağlıklı bir ruh haline sahipse. Mükemmel çocuk yetiştirebilir.
Eşimle çok iyi giden bir evliğimiz ve yavrumuz var, tabiki minik böceğimizi 4 gözle bekliyoruz. Ama ya mutlu olmasaydım eee o zaman anne olmayayım mı diyecektim ?
O yüzden arkadaşın evliliği nasıl olursa olsun eğer kendisinin bir işi, mesleği arkasında duracak bir ailesi varsa tabiki anne olmalı. Evliliği düzelmezse alır yavrusunu yeni bir hayata başlar. Öyle veya böyle ne olursa olsun çocuk annenindir.
Ve sana Elmayra'cığım asla o dediğin olmazdı , sen ayakları üzerinde duran çok sağlam bir insansın, emin ol ki asla acılarına acı katmaz, yavrunla yeni hayata başlardın.